Jump to content

stelios025

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stelios025

  1. Δυστυχώς ούτε έτσι δούλεψε, σε ευχαριστώ πάντως. Εν τω μεταξύ, από την εφαρμογή του gmail, συγχρονίζει κανονικά, από το google mail του lumia κολλάει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
  2. Η ώρα, ημερομηνία και ηλικία είναι σωστή. Μου βγάζει μήνυμα ''κωδικός σφάλματος 80072F30''. Το έψαξα στο google και διαπίστωσα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αρκετοί έσβησαν το λογαριασμό και τον ξαναπέρασαν και δούλεψε, δυστυχώς σε μένα δεν δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Επίσης κάπου είδα να αναφέρεται ο διακομιστής εισερχομένων και εξερχομένων e-mail για να λυθεί το πρόβλημα. Αυτά δεν τα έχω πειράξει ποτέ, μιας και δεν είμαι γνώστης. Γνωρίζει κάτι κάποιος πάνω σε αυτά?
  3. Τελικά κατάφερα να τον διαγράψω και να τον καταχωρήσω από την αρχή. Μόλις τον καταχώρησα ξανά, μου εμφάνισε τα e-mail, όταν όμως μετά από 10 λεπτά δοκίμασα να κάνω πάλι συγχρονισμό, ξανακόλλησε. Γνωρίζει κανείς, αν τον συνδέσω με τον outlook λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να επιλυθεί?
  4. Δοκίμασα το soft reset, δυστυχώς τίποτα. Στις ρυθμίσεις e-mail έχει γκριζάρει οτο gmail και δεν μπορώ να το βγάλω. Υπάρχει άλλος τρόπος?
  5. Από χθες δε μου συγχρονίζει ο λογαριασμός gmail. Έχει κολλήσει στην επιλογή συγχρονισμός, με αποτέλεσμα να καταναλώνει και πολύ μπαταρία. Δεν μπορώ και να το κόψω. Καμμιά ιδέα για το τι να κάνω?
  6. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξω φωτογραφίες για την αρχική οθόνη που να αλλάζουν αυτόματα? Να διαλέξω δηλαδή 10 φωτογραφίες και να αλλάζουν κάθε τόσο μόνες τους.
  7. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Απλά δεν μπορώ να ειμαι 100% σίγουρος ότι φταίει αυτό, γιατι εβαλα κανα 2 εφαρμογές ακόμα. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία.
  8. Αυτό έκανα και εγώ τελικά και με βόλεψε πολύ. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα. Κάπου είχε αναφερθεί μια εφαρμογή που δειχνει τις προσφορές που βγαινουν σε εφαρμογές. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου την θυμίσει;
  10. Το κατέβασα, όντως πολύ καλο, σ'ευχαριστώ! Μπορεί να προτείνει κανείς και κάποια καλή εφαρμογή για εορτολόγιο? Να συγχρονίζει με επαφές facebook και με ωραίο live tile.
  11. To Clutter το είδα, μου άρεσε πολύ σαν περιβάλλον αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να επιλέξεις επεισόδια. Κάνω λάθος?
  12. Όντως, το Toshl Finance φαίνεται πολύ καλό. Μια ερώτηση ακόμα. Μια καλή εφαρμογή για παρακολούθηση σειρών, που να δείχνει πότε βγαίνει νέο επεισόδιο και να μπορώ να τσεκάρω τα επεισόδια που έχω δει υπάρχει? Στο android είχα το seriesguide, το οποίο ήταν εξαιρετικό.
  13. Συγχαρητήρια για την εφαρμογή, πολύ όμορφο περιβάλλον. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Δεν βρήκα κάπου να υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζει επόμενα επεισόδια και να επιλέγω τα επεισόδια που έχω δει (δηλαδή να λέει π.χ. σε 2 μέρες βγαίνει νέο επεισόδιο) Υπάρχει κάτι τέτοιο?
  14. Καλημέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος της συσκευής πλέον και εγώ. Μια ερώτηση έχω, λεξικό που να προτείνει λέξεις κατα την πληκτρολόγηση στα ελληνικά δεν έχω βρει ακόμα, υπάρχει? Αν όχι, υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή να κατεβάσω? Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα σε όλους. Τις επόμενες μέρες περιμένω το lumia 925 και θα ήθελα τη βοήθεια σε κάποιες εφαρμογές μιας και είμαι νεος στα windows phone. Τι θα μου προτείνατε για 1.Εφαρμογή διαχείρισης εξόδων(όπως το expense manager) 2.Ποια facebook εφαρμογή ( απ' όλες τελικά ποια αξίζει?), 3.Ένδειξη ποσοστού μπαταρίας που να περιλαμβάνει όμως και συντομεύσεις για αθόρυβο, wifi, 3g κτλ. 4.Λεξικό 5.Κλείδωμα συσκευής από title υπάρχει? (κάπου το διάβασα αλλά χρήστες ανέφεραν battery drain)
  16. Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα κάπου ότι τα κινητά που έδωσε η vodafone, δεν έχουν data sense. Υπάρχει τρόπος να το βάλει κάποιος μόνος του? με φλασαρισμα κτλ... Και αν ναι, πόσο απλό είναι? (δεν είμαι πολύ σχετικός με το άθλημα)
  17. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω παρακαλώ τους κατόχους της συσκευής. Όσον αφορά την ποιότητα κλήσης της συσκευής, είστε ευχαριστημένοι? Ίσως ακούγεται αστεία ερώτηση, αλλά με την συσκευή που έχω τώρα, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα( δεν με ακούει το άτομο από την άλλη γραμμή, πολλές φορές ούτε και εγώ το ακούω, και πέφτει συχνά και το σήμα). Διαβάζω γενικά σε reviews θετικά σχόλια στο κομμάτι αυτό, αλλά με ενδιαφέρει η άποψη όσων την έχουν.
  18. Κάπου διάβασα ότι λόγω των live tiles, τα windows καταναλώνουν πολλά mb. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο κάποιες εφαρμογές να λειτουργούν μέσω 3g, για να περιορίσεις την κατανάλωση αυτή?! Για παράδειγμα, να τρέχει μόνο το whats up και viber την ώρα που είναι κάποιος με 3g και όχι ενημερωτικά live tiles.
  19. Συγχαρητήρια για την εφαρμογή, την κατέβασα και εγώ.
  20. Ψήφισα Νοκια. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνει μεγάλα βήματα μπροστά για να καλύψει τον χαμένο χρόνο και να γίνει πάλι ανταγωνιστική όπως παλιότερα! Τα νέα Lumia προκαλούν ενδιαφέρον (τουλάχιστον σε μένα), αλλά ελπίζω να δούμε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στο 2013!
  21. Και τα 2 Hangover μου άρεσαν πολύ (εντάξει, το πρώτο ήταν καλύτερο). Και στο τρίτο στην πρεμιέρα θα είμαι! Γελάω πολύ με το καφριλίκι τους!! Ο Γαλιφιανάκης είναι κορυφή!
×
×
  • Create New...