Jump to content

Novalis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Novalis

  1. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Έλεγα μήπως παίζει ρόλο ο πιο γρήγορος επεξεργαστής (σε συνδυασμό με τα 8 gb ram) σε αυτά που προανέφερα ότι κάνω, Άρα για την χρήση που το θέλω, ακόμα και το plus είναι υπεραρκετό. Από φωτεινότητα, έχουν και τα δύο την ίδια, στα χαρτιά τουλάχιστον. Προχθές πήγα σε κατάστημα istorm και τα περιεργάστηκα αρκετά και τα δύο. Η οθόνη στα δικά μου - μη έμπειρα - μάτια, ίδια μου φάνηκε. Ακόμη και η διαφορά στα hz της οθόνης μεταξύ του plus και του pm, δεν με χάλασε σχεδόν καθόλου, Αισθητή η διαφορά αλλά όχι τόση που να με χαλάσει. Ίσως για κάποιον που ασχολείται συνέχεια με το κινητό, (παιχνίδια κλπ), να είναι deal breaker.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ανάμεσα στο pro max και το plus στα 256gb. Η διαφορά στην τιμή είναι κάτω από 300€. Στα διάφορα reviews που βλέπω το plus έχει ίσως καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και πιο γρήγορη φόρτιση και είναι πιο "δροσερό" σε σχέση με το pm. Επίσης είναι πιο ελαφρύ και φοράει τον περσινό του 14 pro / pm. Τα θετικά του pro max τα γνωρίζουμε όλοι, δλδ καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερες κάμερες, 120hz οθόνη κλπ. Δεδομένου ότι δεν παίζω παιχνίδια, ούτε έχω ιδιαίτερο κόλλημα με φωτογραφίες ή με τα 120hz, στην καθημερινή χρήση, δλδ social, σερφάρισμα, πολύωρη χρήση ως gps λόγω δουλειάς (εξωτερικός πωλητής με αμάξι), θα είναι αρκετό το plus έναντι του pro max;; Με ενδιαφέρει πολύ η μπαταρία, η ποιότητα λήψης σήματος και γενικά η απροβλημάτιστη λειτουργία. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις!
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό κάνω αλλά κάθε πρωί που το ανοίγω, πάλι είναι στο 5g/4g/3g/2g.
  4. Παιδιά πώς γίνεται να απενεργοποιηθεί το 5g? Κάθε φορά που ανοίγω το τηλ πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Επιστρέφει δλδ στο 5g. Πιο πολυ για την κατανάλωση το κάνω, να βελτιωθεί λίγο η αυτονομία.
  5. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Samsung Galaxy S23 5g 8/256 Phantom Black σφραγισμένο. Αγορασμένο από Πλαίσιο. Τιμή 830 ευρώ. Πώληση χέρι - χέρι (Θεσσαλονίκη). Όχι ανταλλαγές, όχι παζάρια. Ευχαριστώ.

    830 €

    Θεσσαλονίκη - GR

  6. Novalis

    Honor 50

    Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση, γιατί γράφονται πολλές φορές ανακρίβειες.
  7. Novalis

    Honor 50

    Διάβασα ένα σχόλιο στο σκρουτζ που αναφέρει ότι δεν απενεργοποιείται το volte σε αυτήν τη συσκευή γι΄αυτό και αδειάζει σχετικά γρήγορα η μπαταρία. Δεν γνωρίζω αν ισχύει, απλά το μεταφέρω ως πληροφορία. Εγώ θέλω να ρωτήσω, κάτω από ηλιοφάνεια, πώς τα πάει η οθόνη;;
  8. Novalis

    Realme GT 2

    Εχεις εν μέρει δίκιο, αλλά δεν είναι και λίγα. Επίσης δεν είναι μόνο αυτά. Upgrade σε μπαταρία, οθόνη και κάμερα είναι σημαντική βελτίωση όλα μαζί..
  9. Καλημέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία. Οπότε το service είναι όντως θέμα. Βέβαια αχρείαστο να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις, είναι ένα έξτρα άγχος κι αυτό. Εγώ που ψάχνω midrange με καλή μπαταρία, φωτεινή στην ηλιοφάνεια οθόνη και καλό gps, το έχω στα υπόψιν, αυτό και το a52s. Για να πω την αλήθεια προτιμώ το realme, στο μόνο που υστερεί είναι η αδιαβροχοποίηση, στα υπόλοιπα είναι μάλλον καλύτερο από το a52s. Γνωρίζει κανείς για πόσο χρονικό διάστημα θα παίρνει αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας το realme;
  10. Σε ευχαριστώ πολύ Πάνο
  11. Καλησπέρα παίδες. Με το service, τί γίνεται; Μετά από σύντομο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα επισημο σερβις εδώ Θεσ/νίκη, δεν υπάρχει;; Βλέπω ότι εισάγεται επίσημα μόνο το 12άρι, άρα αν πάρει κάποιος αυτό με τα 8gb ram, τότε είναι ξεκρέμαστος με το service ακόμα και Αθήνα; Επίσης η φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο πώς είναι; π.χ. σε σχέση με το s21 ας πούμε. Eυχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια
  12. Καλησπέρα παιδιά. Αρχίζω και καλοβλέπω το galaxy s20 fe 5g που μου προτείνατε. Το έψαξα λίγο, είδα και τα υπόλοιπα της s20 σειράς. Μου προτείνετε το fe 5g επειδή έχει τον snapdragon 865;; Βλέπω στο gsmarena ότι το s20 fe χωρίς 5g, έχει τον exynos. Εννοώ ότι επειδή ανέφερα ότι χρειάζομαι καλό δέκτη gps και καλή μπαταρία, υπό αυτές τις προυποθέσεις υπερτερεί η έκδοση με τον snap; (Π.χ. πιθανώς λιγότερο battery drain ας πούμε σε σχέση με τον exynos).
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τί γνώμη έχετε για το Xiaomi Mi 10; Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου;
  14. To s20 fe που αναφέρατε, έχει καλό δέκτη gps;;
  15. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. --> Γύρω στα 500 ευρώ με μια μικρή ανοχή προς τα πάνω για κάτι πραγματικά αξιόλογο. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. -->6" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; -->Από Ελλάδα. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) -->Δεν το έχω ψάξει, Θεσσαλονίκη ειμαι πάντως. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? -->Nfc το χρειάζομαι σίγουρα. Αν είναι και dual, ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι και απαραίτητο. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι, το θέλω πανέτοιμο out of the box. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. -->Πολύ σημαντικό η φωτεινότητα - ευκρίνεια της οθόνης στην ηλιοφάνεια. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. -->Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα. Δεν με ενδιαφέρει το gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. -->Huawei Nova 5t Kαλησπέρα παιδιά.Είμαι προς αναζήτηση κινητού για την δουλειά μου. Απαραίτητα τα εξής: Πάρα πολύ καλό σήμα και δέκτη gps. Mεγάλη μπαταρία. Οθόνη 6' περίπου και οπωσδήποτε πολύ καλή ευκρίνεια κάτω από τον ήλιο, οπότε μάλλον amoled. Έστω κάποια αδιαβροχοποίηση στις ψιχάλες και σε ήπια βροχή. Δεν θα είναι τελείως εκτεθειμένο βέβαια. Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες, ο ήχος και το gaming. Δεν θέλω κινητά που έχουν το γνωστό ban από την google. Τιμή γύρω στα 500 - 600 ευρώ. Το κινητό θα τρέχει μία μόνο εφαρμογή, η οποία θα χρησιμοποιεί και χάρτες πλοήγησης. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας. Υ.Γ. Λόγω πολύωρης εργασίας, θα μπαίνω εδώ στο νήμα μόνο αργά το βράδυ.
  16. Παιδιά, για θήκες και tempered glass να ψάχνετε για Honor 20 και Honor 20 pro, τα ίδια είναι. Αν ψάχνετε αποκλειστικά για nova 5t θα δείτε ότι δεν έχει ποικιλία. Εγώ έβαλα αυτό το φθηνό tempered glass, το οποίο αν και αφήνει δαχτυλιές, κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Παρήγγειλα όμως κι αυτό, επειδή είναι βαμμένο μαύρο περιμετρικά και το οποίο αν και κόβει ελάχιστα δέκατα από την οθόνη, εν τούτοις επειδή η οθόνη είναι λίγο κυρτή γύρω γύρω, κρύβει αυτήν ακριβώς την "ασπρίλα" περιμετρικά της οθόνης, εκεί που δεν πατάει το τζαμάκι λόγω κυρτότητας. Πήρα και μερικές θήκες από τις οποίες αυτή μου άρεσε πολύ και το προστατεύει επίσης αποτελεσματικά. Βέβαια την πήρα από ελληνικό κατάστημα πριν 2-3 μέρες γύρω στα 10 ευρώ , είναι ένα από τα παραπάνω αλλά τώρα βλέπω δεν την έχει. Πήρα και μια μεβράνη για τις κάμερες, αν και η παραπάνω θήκη που ανέφερα καλύπτει πλήρως το εξόγκωμα από τις κάμερες.
  17. Μάλιστα κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ. Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε android 10. Θα την κάνω αύριο γιατί τώρα δεν έχω μπαταρία. Πρέπει να κάνω wipe cashe partition και hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση;; Το κινητό είναι καινούριο, 2 ημερών, μόνο τον λογαριασμό google και τις επαφές τηλεφώνου έβαλα, τα υπόλοιπα δεν πρόλαβα. Μιας και δεν το έστησα στην ουσία ακόμα, μήπως είναι καλύτερα να κάνω hard reset πριν την αναβάθμιση; Κάπου διάβασα ότι καλό είναι να γίνει και μετά την αναβάθμιση. Τι με συμβουλεύετε παίδες;; Διότι δεν το έχω και πολύ το άθλημα! Εdit: Τελικά το έκανα reset και θα το ξανακάνω μόλις εγκατασταθεί η έκδοση 10.
  18. Παιδιά έχετε κάνει εγγραφή στο huawei id; Έχουμε πλεονεκτήματα αν κάνουμε εγγραφή ή μπα; Άντε να δούμε πότε θα έρθει και σε μας η 10..
  19. Κάτοχος και γω από σήμερα. Όμορφο είναι και βολικό στο χέρι. Μαύρο το πήρα και μου αρέσει. Θέλει οπωσδήποτε θήκη βέβαια, ήδη παρήγγειλα 2-3 θήκες και 2 tempered glasses, για οθόνη και για κάμερες πίσω γιατί εξέχουν. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι γρήγορο. Η οθόνη αν και δεν είναι αμολεντ, μια χαρά την βρίσκω, δεν με χάλασε, είναι και φωτεινή.. Μου έβγαλε μια μικρή αναβάθμιση αλλά όχι την 10 που περίμενα και με ξενέρωσε λίγο. Πιο πολύ για το dark mode που έχει δλδ. Τέσπα, μικρό το κακό, θα περιμένω. Και η φωτογραφική οκ φαίνεται, αρκετά καλή θα έλεγα, πάντα για τα χρήματα που κοστίζει (€ 277), αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία βέβαια. Αυτά προς το παρόν.
  20. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα προχωρήσω σε αγορά, έτσι κι αλλιώς στα χρήματα αυτά, δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο, (δεν μου αρέσουν τα χιαομι).
  21. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη από την google; Εντάξει, διαβάζω ότι όλα καλά μέχρι στιγμής, πήρε και το android 10. Είναι όμως πιστοποιημένο από την google, ή με "πλάγιο" τρόπο χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της; Διαβάζω ότι όσα huawei βγήκαν στην αγορά μετά τον Μάιο του 2019, (ban του Τραμπ), ίσως να μείνουν έκθετα στο θέμα αυτό, άσχετα με τις παρατάσεις που δίνουν μέχρι τώρα. Βασικά ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά για το συγκεκριμένο, αλλά κολλάω στο παραπάνω. Νομίζω στα 280+ ευρώ που έχει τώρα, είναι καλή αγορά και διαβάζω αρκετά καλές κριτικές αλλά και θετικά σχόλια από ξένους youtubers, (εντάξει, αυτοί αναφέρονται στην έκδοση με τα 8GB ram). Μου διαφεύγει κάτι;;
  22. Και γω αυτά τα δύο κοιτάζω. Βέβαια το μότο είναι πιο μαζεμένο στο πλάτος και είναι και λίγο πιο φθηνό. Σίγουρα δεν είναι σωστό, ούτε και το προτείνω, το έγραψα και πιο πάνω. Ίσως δεν το διετύπωσα σωστά. Δεν εννοώ να ταξιδεύεις με 130 και να γράφεις στο μέσεντζερ. Πες ας πούμε ότι γράφεις κάτι σύντομο ενώ είσαι σε φανάρι ή απλά το πιάνεις για να το σηκώσεις ενώ κινείσαι. Ακόμα και αυτή η απλή κίνηση είναι πολύ πιο εύκολη από ένα μαζεμένο κινητό παρά με μια παντόφλα. Και γενικά θέλω να είναι βολικό στο χέρι, γιατί αυτό που έχω 3 χρόνια περίπου, είναι παντόφλα και δεν συνηθίζεται, απλά συνηθίζεις το μη βολικό του όλου θέματος.
  23. Στα 200 ευρώ καλή αγορά ακούγεται.. Εγώ το παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες μιας και ψάχνω για νέα συσκευή. Εντάξει, το πλάτος είναι μαζεμένο, (γι΄αυτό και το κοιτώ το συγκεκριμένο, όπως και για το καθαρό android), αλλά και πάλι ρε παιδιά, με τόσο μεγάλο ύψος συσκευής είναι εύκολα διαχειρίσιμο με ένα χέρι;; Προσωπικά ψάχνω συσκευή που να μπορώ να την χειρίζομαι με ένα χέρι π.χ. όταν οδηγώ αυτοκίνητο.* Μπορεί κάποιος κάτοχος να αναφέρει πώς τα πάει η συσκευή με το σήμα και με την ποιότητα κλήσεως; Επίσης, εάν γνωρίζει κάποιος πού είναι το επίσημο service εδώ Θεσ/νίκη. Ευχαριστώ. * Δεν είναι σωστό, ούτε και προτείνω σε κανέναν να το κάνει, απλά κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο.
  24. To nokia είναι πολύ βολικό στο χέρι. Αλλά να πας σε 2/16; Και άντε τα 16 γίγα βολεύονται με έξτρα κάρτα, τα 2 γίγα ραμ δεν είναι πλέον λίγα;;
×
×
  • Create New...