Jump to content

Απο που μάθατε για το... myphone.gr;

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το είχα ανακαλύψει εντελώς τυχαία στο goole,ψάχνοντας τότε κάτι για το k750i.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω τυχαια το ανακαλυψα οταν πηρα το νοκια 6260 εμαθα οτι εχει symbian και εψαχνα παιχνιδια! ουτε ηξερα τι ηταν το symbian. ετσι στην αναζητηση μου εμφανισε το myphone! απο τοτε κολλημενος εδω!

Ήταν από τα λίγα sites που μπορουσα (τότε...) να εχω πρόσβαση μέσω του intranet της Vodafone για τα v-shops. Γενικά έχει "κλειδωμένο" ακόμα το internet στα καταστήματα. Στα κεντρικα και σε άλλους συνεργάτες, οχι.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Εγώ το ανακάλυψα διαβάζoντας το περιοδικό ''Κινητή τηλεφωνίας και Τηλεπικοινωνίες''.Από τότε είμαι κολλημένος με το MyPhone.gr.:)

Εγω το εμαθα απο καποιο φιλο μου το ειπε γιατι εψαχνα να αγορασω κινητο τηλ. και το εμαθα και εκανα εγραφη.

μια δύσκολη μέρα,(δε θυμάμαι αν έκανε κρύο ή ζέστη:p)που μόλις είχα αγοράσει το k800 μου(που κάποιος καβάτζας ακόμα το χέρεται...:mad:)έψαχνα μεταβείας να βρω java εφαρμογές και έπειτα από τρελή ταλαιπορεία(πληκτρολόγηση στο google για java εφαρμογές:p) μου εμφάνησε αυτό το καλά κρυμένο site:lol:

Η αλήθεια πέρα απ'τη πλάκα τώρα είναι ότι είχα πετύχει κάτι παρουσιάσεις του MsK για διάφορες συσκευές από παλιότερα,αλλά και πάλι μεσω google και έτσι δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το myphone ήταν και forum....:p

Hip Hop.

ουτε ηξερα τι ηταν το symbian.

haha... Εγώ που που ήξερα αλλά δεν ήξερα ότι είναι η συσκευή μου???

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

μια δύσκολη μέρα,(δε θυμάμαι αν έκανε κρύο ή ζέστη:p)που μόλις είχα αγοράσει το k800 μου(που κάποιος καβάτζας ακόμα το χέρεται...:mad:)έψαχνα μεταβείας να βρω java εφαρμογές και έπειτα από τρελή ταλαιπορεία(πληκτρολόγηση στο google για java εφαρμογές:p) μου εμφάνησε αυτό το καλά κρυμένο site:lol:

Η αλήθεια πέρα απ'τη πλάκα τώρα είναι ότι είχα πετύχει κάτι παρουσιάσεις του MsK για διάφορες συσκευές από παλιότερα,αλλά και πάλι μεσω google και έτσι δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το myphone ήταν και forum....:p

Kι εγω με εναν τετοιο περιπου τροπο ανακαλυψα το myphone.gr...με την διαφορα οτι εγω εψαχνα κριτικες για το sony ericsson k770i ε και επεσα τυχαια στο myphone.gr μετα ειπα να το εξερευνησω και κατελειξα να γινω μελος..:p

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Εγώ ψαχνόμουνα για κινητό και ότι κινητό μου άρεσε το έγραφα στο google. Kάθε φορά έβγαινε η παρουσίαση του κινητού από το myphone. Μου άρεσε ο τρόπος που παρουσιάζονταν τα κινητά. Σιγά σιγά επεκτάθηκα στο φόρουμ μόνο βλέποντας τα σχόλια και τελικά, βλέποντας ότι έγινα συστηματικός επισκέπτης της ιστοσελίδας έγινα και μέλος. Επίσης έγινα μέλος επειδή βλέποντας θέματα στο φόρουμ που με ενδιέφεραν ήθελα και γω να κάνω τις ερωτήσεις και τα σχόλια μου.
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως αν σου αρέσουν τα κινητά και είσαι κολλημένος (όπως εγώ ! :p) μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις ότι και να γίνει!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Λιγο καιρο πριν παρω το Ν93 έκανα αναζήτηση σχετικά με αυτό στο google και το βρηκα απο τα αποτελεσματα.

:google:

Πριν 3 χρόνια περίπου, ψάχνοντας soundtracks από διαφημίσεις. Μπορεί να έτυχε να το ανοίξω άνοιξη του 2004, όταν ήταν να πάρω το κινητό, αλλά τότε δεν παρατηρούσα τις ταμπέλες.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• 2 weeks later...
εγω εψαχνα για το lg καποια πραγματα στο google και το βρηκα τυχαια

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Και εγω μια απο τα ιδια, εψαχνα στον γουγλη για καποια κινητα και σας βρηκα. Και απο τοτε καθημερινα μεσα ειμαι:)

• 2 weeks later...
Και εγώ τυχαία το ανακάλυψα στο google...Έμπαινα και διάβαζα για την μετονομασία της TIM σε WIND!Δεν πολυκαταλάβαινα την δομή του...Βέβαια μόλις μπήκα στο νόημα κόλλησα και πλέον το myphone είναι κομμάτι της ζωής μου!

Παίδες ποιός mod μπορεί να μου αλλάξει το nickname μου?

Να του στείλω πμ αν είναι.

Ευχαριστώ!!!

Opel Astra OPC

εγω εψαχνα καιρο για πληροφοριες για διαφορα κινητα τυχαια βρηκα αυτο κ κατελειξε να ειναι το αγαπημενο μου επι του θεματος κ το ποιο αξιοπιστο απ'ολα...

αν υπαρχουν κ αλλα δλδ χαχα

Vamos Aris

Παίδες ποιός mod μπορεί να μου αλλάξει το nickname μου?

Να του στείλω πμ αν είναι.

Ευχαριστώ!!!

Δεν γίνεται αυτό φίλε μου.

Είσαι σίγουρος για αυτό?

Σε πολλά φόρουμ είμαι σίγουρος ότι γίνεται. ;)

Στο παρων φορουμ δεν γινεται ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ναι δεν γινεται.Και γω το ειχα ζητησει απο Mod και μου ειπε πως ειναι αδυνατον για καποιον λογο(δεν θυμαμαι ακριβως).Η μονη λυση ειναι να ζητησεις διαγραφη του υπαρχοντος λογαριασμου και δημιουργια νεου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα μια μερα μπηκε ενας ξαδερφος μου απο τον υπολογιστη μου γιατι χαλασε το ιντερνετ του και μετα μου εξιγησε τι ειναι και εκανα ενγραφη!

εγώ κατά τύχη!έψαχνα να βρώ για τα νεότερα κινητά της νόκια και αντί να πατήσω new phones πάτησα my phone!μόνο εγώ μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο,και ακόμα αναρωτιέμαι!πάντως,τα λάθη μπορεί να είναι ωραία και σε αυτή την περίπτωση ισχύει!:O
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: