KIRIS Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 57 minutes ago, Christos_Tz said: HyperOS 3 θα παρει...?....στο 15 θα μεινει..η θα παρει και 16...........? Θα πάρει με android 15 ήδη ξεκίνησε η ετοιμασία του από τους προγραμματιστες 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 To f5 είναι στο τελευταίο γκρουπ αναβαθμίσεων υποτίθεται από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτη 26! Στα pro λένε για μέσα στον Δεκέμβριο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 ...πλέον 2.0.208.8 και security update 1-11-2025! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου ...με αλλαγη region σε Δανια..πλεον 2.0.209....... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Με περιοχη Δανία ...πλέον 2.0.210.0 και security update 1-11-2025! στο F5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspana Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου τι νοημα υπαρχει για ολη αυτη την αναφορα και τον αγωνα για αναβαθμιση? καμια διαφορα εχουν τα τηλεφωνα μετα προς το καλυτερο ή ολα προς το χειροτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n2700177 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) Κάπου έπεσε πάντως το μάτι μου ότι η HyperOS3 κάπου κόλλησε σε beta testing έκδοση και παίζει (λένε) να μην την πάρουν τα F5/F5 PRO παρά τις αρχικές ανακοινώσεις. Το Μάϊο τελειώνει η υποστήριξη στα F5/F5 PRO οπότε ίσως και να μην θέλουν να συνεχίσουν από τώρα την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών και να μείνουμε μόνο με τα security updates, κάτι που φαίνεται ρεαλιστικό εδώ που τα λέμε αν και ακούγεται απογοητευτικό για εμάς..... Edited 16 Ιανουαρίου by n2700177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Δεν το εχω διαβασει κάπου αυτο..εγώ ξερω ότι θα γινει η αναβαθμιση μεχρι τον Μάρτη αλλά με android 15. Προσωπικά θα το κρατήσω έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη παρά το ρίσκο της μη ύπαρξης security updates! Μετά θα πάρω μάλλον το πόκο της σειρας f που θα κυκλοφορεί τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Καλημέρα, και εγώ αυτό ξέρω ότι θα το πάρουμε, πάντως το τηλ για τα χρόνια του πάει μια χαρά βάζει ακόμα κάτω τηλ των 300 που κυκλοφορούν λόγο του καλού επεξεργαστή του και το έχω φουλ φορτωμένο από εφαρμογές και έχω καιρό να κάνω hard reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου ούτε το απλό f5 κολλάει...αν συνέχιζε να έχει αναβαθμίσεις και τα επόμενα χρόνια δεν θα σκεφτόμουν καν αλλαγή! Με καλύπτει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 16/1/2026 at 12:14 ΜΜ, geogian said: Με περιοχη Δανία ...πλέον 2.0.210.0 και security update 1-11-2025! στο F5 το ελληνικό εφτασε στην 211 και 1-1-2026 security update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έλαβε κάποιος το hyperos 3 στο poco f5 pro? Απότι βλέπω έχει βγει στην global έκδοση. Εγώ έχω τη EU κι ακόμα τίποτα Edited 8 Μαρτίου by johnycccccc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n2700177 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 18 ώρες πριν, johnycccccc said: Καλησπέρα σε όλους. Έλαβε κάποιος το hyperos 3 στο poco f5 pro? Απότι βλέπω έχει βγει στην global έκδοση. Εγώ έχω τη EU κι ακόμα τίποτα Εγώ με EU rom, είμαι ακόμα στην 2.0.206.0 στο F5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 19 ώρες πριν, johnycccccc said: Καλησπέρα σε όλους. Έλαβε κάποιος το hyperos 3 στο poco f5 pro? Απότι βλέπω έχει βγει στην global έκδοση. Εγώ έχω τη EU κι ακόμα τίποτα Καλημερα . Εγώ με global rom, είμαι ακόμα στην 3.0.2.0 στο F5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Εχει βγει η Hyperos 3 Global για το F5 Pro για Ευρωπαικη αναμενεται... Global : Euro : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά. Κατεβαίνει το hyperos 3 για poco f5 pro eu edition. Προσπαθώ να βρω κάποιο review με τη νέα έκδοση αλλά δεν υπάρχει κάτι. Θα μας χαλάσει κάτι το hyperos 3? Κάτι έχω ακούσει για emulators που δεν ανταποκρίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 21 ώρες πριν, johnycccccc said: Καλησπέρα παιδιά. Κατεβαίνει το hyperos 3 για poco f5 pro eu edition. Προσπαθώ να βρω κάποιο review με τη νέα έκδοση αλλά δεν υπάρχει κάτι. Θα μας χαλάσει κάτι το hyperos 3? Κάτι έχω ακούσει για emulators που δεν ανταποκρίνονται. Καλημέρα σε εμένα με την global rom και το hyperos 3 δουλεύουν όλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Καλημέρα παιδιά. Την έβαλα κανονικά, δεν φαίνεται να άλλαξε και τίποτα. Έγινε χρωματιστό το panel με τις συντομεύσεις wifi κλπ, άλλαξε τον πώς φαίνεται το ποσοστό μπαταρίας, το σήμα της κεραίας, το wifi. Υπάρχει και το island πάνω στη κάμερα. Ανοίγει όταν παίζει μουσική, ηχογράφηση, αντίστροφη μέτρηση, δεν έχω δει κάτι άλλο. Το hyperai engine δεν εμφανίζεται πια στο μενού από την αναζήτηση. Παραμένει εγκατεστημένο, αλλά δεν ανοίγει. Δε βλέπω κάποια λειτουργία ai όπως σε πιο καινούρια μοντέλα, Στη συλλογή άλλαξαν κάπως οι επιλογές όταν πατάς πάνω σε μια φωτογραφία. Το μενού της κάμερας ίδιο (όπως άλλαξε στο hyperos 2). Από ταχύτητα καλά τα βλέπω τα πράγματα, ομαλό, δεν έχω κάνει και reset από τότε που το πήρα. Από μπαταρία, δεν βλέπω υπερβολική κατανάλωση μέχρι στιγμής, θα δείξει ο καιρός. Κοντεύω και το Νοέμβρη στα 3 χρόνια, καλά κρατάει. Κρίμα που δεν δώσανε το android 16, τύχαμε πάνω στην αλλαγή της πολιτικής αναβαθμίσεων. Παραμένουν τα poco καλύτερη επιλογή vfm, πόσο μάλλον τώρα με την πολιτική 4 αναβαθμίσεων. Αν δω κάτι άλλο θα επανέλθω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου On 9/3/2026 at 12:28 ΜΜ, johnycccccc said: Καλησπέρα παιδιά. Κατεβαίνει το hyperos 3 για poco f5 pro eu edition. Προσπαθώ να βρω κάποιο review με τη νέα έκδοση αλλά δεν υπάρχει κάτι. Θα μας χαλάσει κάτι το hyperos 3? Κάτι έχω ακούσει για emulators που δεν ανταποκρίνονται. ..απο που την κατεβαζουμε να την περασω χειροκινητα??.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Christos_Tz said: ..απο που την κατεβαζουμε να την περασω χειροκινητα??.. Δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Ενημερωτικά προς τους κατόχους f5... η αρχική αναβάθμιση που περιμέναμε για τον Μάρτιο έχει ανακληθεί προσωρινά λόγω προβλημάτων και θα μας δοθεί αργότερα και σταδιακά! Καλύτερα έτσι και να είναι σταθερή αφού σε λίγο καιρό έτσι και αλλιώς τελειώνει η υποστήριξη! Πάντως στο note 13pro της συζύγου που την εχω δει ήδη έχει κάποια θεματάκια με μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας που φαντάζομαι θα λυθούν με τον καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Έσκασε νέο update για το poco f5 pro 3.0 2.0 μεγάλο στα 5.7 gb αλλά δεν έχω καταλάβει τι καινούριο έδωσε. Το 3.0.1.0 ήταν πολύ μικρότερο στα 2gb όταν έγινε μετάβαση στο hyperos 3. Έδωσε security update 1.2.2026. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, johnycccccc said: Καλησπέρα σε όλους. Έσκασε νέο update για το poco f5 pro 3.0 2.0 μεγάλο στα 5.7 gb αλλά δεν έχω καταλάβει τι καινούριο έδωσε. Το 3.0.1.0 ήταν πολύ μικρότερο στα 2gb όταν έγινε μετάβαση στο hyperos 3. Έδωσε security update 1.2.2026. τι region εβαλεs να σου κατεβει..?..με Ελλαδα ουτε καν βλεπω κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Christos_Tz said: τι region εβαλεs να σου κατεβει..?..με Ελλαδα ουτε καν βλεπω κατι.... Το region είναι Ελλάδα, απλά είχα γραφτεί σαν beta tester 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspana Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 12 minutes ago, johnycccccc said: Το region είναι Ελλάδα, απλά είχα γραφτεί σαν beta tester θαρραλεος πολυ εισαι ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts