Jump to content

geogian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geogian

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geogian's Achievements

  1. Συμβαίνει και σε εμένα αυτό. Μερικές φορές βέβαια έρχονται οι ειδοποιήσεις του messenger αλλά όχι πάντα. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει τι φταίει παρότι έχω κάνει αρκετές ενέργειες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής κλπ
  2. Μόλις τώρα μου ήρθε η12.5.3
  3. Γιατί να μη μπορείς; Αν συνδέσεις το Bluetooth ηχείο με το τηλέφωνο, θα ακούς τα πάντα απ εκεί.
  4. Νομίζω δε μπορείς να περάσεις άλλη rom όσο είναι κλειδωμένος ο bootloader.
  5. Το βασικό είναι ότι σε σχέση με το τζάμι δεν αφήνει περιμετρικά λόγω καμπυλότητας της οθόνης αντιαισθητική σκιά και εφαρμόζει τέλεια χωρίς φουσκάλες.
  6. Εξαιρετική μεμβράνη προστασίας: https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-5-plus-redmi-note-5-note-5-pro-anticrash-antishock-x-one-ultimate?mfp=price%5B9%2C12%5D
  7. Πρόσφατα είχα μια "περιπέτεια" στην προσπάθεια αγοράς προστατευτικού οθόνης, για την οποία έστειλα την παρακάτω κριτική για το μαγαζί PC EVOLUTION στα Skroutz - bestprice. "Παρήγγειλα στο κατάστημα PC EVOLUTION το προϊόν 3MK ARC 3D XIAOMI Readmi Note 4 GLOBAL (προστασία οθόνης) που θα μου το έφερναν σε 7-10 ημέρες όπως μου είπαν. Τελικά χωρίς καμία ενδιάμεση ενημέρωση μου το έδωσαν μετά από 20 περίπου ημέρες αλλά δεν ήταν αυτό που παρήγγειλα αλλά το 3MK ARC 3D XIAOMI Readmi Note 4 China που προφανώς γνώριζαν ότι δεν είναι αυτό που έπρεπε, όπως προκύπτει και από το εξής απόσπασμα από το e-mail που μου έστειλαν μετά από διαμαρτυρία μου "Καλημέρα σας Στην παραγγελία μας στον προμηθευτή τοποθετήσαμε το GLOBAL αλλά μας απέστειλαν το CHINA. Επικοινωνήσαμε μαζί τους και μας επιβεβαίωσαν ότι έχουν μόνο τα CHINA δυστυχώς, οπότε θα πρέπει να μας στείλετε το προϊόν πίσω". Συνεπώς μου το έστειλαν για να ισχυριστούν όταν το επέστρεψα ότι άνοιξα τη συσκευασία και να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα όπως και έγινε. Αυτονόητο είναι πως δεν έκανα χρήση του προϊόντος αφού δεν ήταν κατάλληλο για το τηλέφωνο μου." Το μεν Skroutz λοιπόν τη δημοσίευσε ακριβώς όπως την έστειλα και φέρθηκε με υπευθυνότητα και έντιμα, ενώ το bestprice την περιέκοψε ουσιαστικά σε συνεννόηση με το κατάστημα για να φαίνεται ότι δεν έχω δίκιο. Το αναφέρω για να γνωρίζουν όλοι ποιος δουλεύει με επαγγελματισμό και ποιος όχι.
  8. Μεμβράνη Προστασίας Xiaomi Redmi Note 4/4x AntiCrash X-One Ultimate Upgrade v.2 (Japan) Νέα επαναστατικά προστατευτικά για την οθόνη του πολύτιμου κινητου σας.Eίναι φτιαγμένο από πατενταρισμένο υλικό , υψηλής ανθεκτικότητας, μέγιστη δύναμη κρούσης 12kg/cm² και απορροφητική ισχύ 130g/cm². Εφαρμόζοντας το AntiCrash προστατευτικό στην οθόνη του smartphone σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν φθορές στην οθόνη του. Προστατέψτε το από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές!!! Το AntiCrash screen protector θα κρατήσει την οθόνη σαν καινούρια! Αντικαταστήστε λοιπόν τα απλά προστατευτικά οθονών με τα νέα AntiCrash Screen Protectors και η οθόνη του κινητού σας δεν κινδυνεύει από τίποτε!!! 100% κατάλληλη για το κινητό.
  9. Σε προηγούμενο ποστ είχα αναφερθεί στο προϊόν 3MK ARC 3D XIAOMI Readmi Note 4 GLOBAL σαν την πλέον κατάλληλη προστασία οθόνης του κινητού. Παρήγγειλα λοιπόν στο ελληνικό κατάστημα PC Evolution αυτό το προϊόν που θα μου το έφερναν σε 7-10 ημέρες όπως μου είπαν. Τελικά χωρίς καμία ενδιάμεση ενημέρωση μου το έδωσαν μετά από 20 περίπου ημέρες αλλά δεν ήταν αυτό που παρήγγειλα αλλά το 3MK ARC 3D XIAOMI Readmi Note 4 China που προφανώς γνώριζαν ότι δεν είναι αυτό που έπρεπε. Απλά το έκαναν για να ισχυριστούν όταν το επέστρεψα ότι άνοιξα τη συσκευασία και να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα. Απλά κουτοπόνηροι. Και επειδή όπως έλεγαν και οι αρχαίοι "ουδέν κακόν αμιγές καλού", τελικά βρήκα την τέλεια λύση !!!!!! Είναι το παρακάτω προϊόν που υπάρχει στην Αθήνα, το έβαλα και είναι τέλειο από κάθε άποψη (άριστη εφαρμογή, άψογα χρώματα κλπ): Μεμβράνη Προστασίας Xiaomi Redmi Note 4/4x AntiCrash X-One Ultimate Upgrade v.2 (Japan) Νέα επαναστατικά προστατευτικά για την οθόνη του πολύτιμου κινητου σας.Eίναι φτιαγμένο από πατενταρισμένο υλικό , υψηλής ανθεκτικότητας, μέγιστη δύναμη κρούσης 12kg/cm² και απορροφητική ισχύ 130g/cm². Εφαρμόζοντας το AntiCrash προστατευτικό στην οθόνη του smartphone σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν φθορές στην οθόνη του. Προστατέψτε το από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές!!! Το AntiCrash screen protector θα κρατήσει την οθόνη σαν καινούρια! Αντικαταστήστε λοιπόν τα απλά προστατευτικά οθονών με τα νέα AntiCrash Screen Protectors και η οθόνη του κινητού σας δεν κινδυνεύει από τίποτε!!! Αν ψάξετε θα το βρείτε εύκολα στην Αθήνα και αλλού. Εγώ το έβαλα στην Καλλιθέα σε ένα κατάστημα και μου στοίχισε 11,80 ΕΥΡΩ με την τοποθέτηση. Περιττό να επαναλάβω τους λόγους για τους οποίους κανένα σκληρό γυαλί (βαμμένο ή όχι) δεν κάνει για το κινητό λόγω της καμπυλότητας της οθόνης. Το προϊόν που σας ανέφερα είναι εύκαμπτη μεμβράνη και εφαρμόζει τέλεια.
  10. Δες εδώ: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75064035&postcount=4 Προτείνουν αυτό 3mk Arc αν και έχει το κατάστημα και αυτό που λες. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
  11. Το μοναδικό που εφαρμόζει καλά είναι αυτό: https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Folia-na-caly-ekran-3mk-ARC/37483 Τα απλά τζάμια αφήνουν γύρω-γύρω μια σκιά λόγω καμπυλότητας της οθόνης και αυτά που είναι βαμμένα πάνω και κάτω κρύβουν τις ατέλειες με το βάψιμο. Αν ψάξεις μπορείς να το βρεις και σε άλλα καταστήματα.
  12. https://www.huaweiblog.de/downloads/huawei-p9-lite-b160b161-firmwareupdate/
  13. 1. Πέρνα κανονικά την Ελληνική XXAMA2 με ODIN. 2. Κάνε root το τηλέφωνο σύμφωνα με τον οδηγό του τυχεράκια που υπάρχει εδώ. 3. Με την εφαρμογή CSC Select που υπάρχει στο android market δωρεάν, κάντο EUR. 4. Τώρα το τηλέφωνο σου είναι ελληνικό και παιρνει αναβαθμίσεις με KIES για Ελλάδα, αφου βέβαια πρώτα κάνεις Unroot όπως λέει ο τυχεράκιας στον οδηγό του.
  14. Καλημέρα. Το κινητό μου έχει το λογισμικό XXALK6. Το ερώτημα είναι που θα βρώ το αντίστοιχο αρχείο για να το κάνω root σύμφωνα με τον οδηγό του tyxerakias που υπάρχει στην αρχή του νήματος;
  15. Βάλε Semaphore 2.6s και το πρόβλημα θα λυθεί. Είναι γνωστό οτι το τηλέφωνο παρουσιάζει πρόβλημα με τη λήψη σήματος GPS μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι πρόβλημα HARDWARE και οι λύσεις είναι δύο και έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα.
×
×
  • Create New...