Jump to content

Poco F5 / F5 pro

fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 732
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

5 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Ε αφού αγγίζει την τελειότητα το Poco...

Ήρθε εχθές ένα update του ΑΙ Engine καμία 165 mb.... Κάντε ένα τσεκ μπας και είναι καμία σωτηρία μπαταρίας 

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

4 ώρες πριν, stavai said:

IMG_20250822_112432.jpg

Μόλις ήρθε και σε μένα το κάνω τώρα αντε να δούμε 

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 19/8/2025 at 2:49 ΠΜ, Fulgore1 said:

Ε αφού αγγίζει την τελειότητα το Poco...

Υποκειμενική είναι η τελειότητα φίλος 

και samy είχα και Sony είχα και lg είχα και xiaomi 

Εγω λέω ότι έχασα 10 χρόνια στο android παρ όλο που το χρησιμοποιώ γιατί υποκειμενικά πάντα το οικοσύστημα της apple δεν παίζεται πουθενά 

ναι είναι πιο ακριβά αλλά για κάποιον που κρατάει χρόνια συσκευή είναι μονόδρομος 

εγώ αλλάζω σχεδόν κάθε χρόνο 

καλή συνέχεια 

1 hour ago, valantis_8 said:

Υποκειμενική είναι η τελειότητα φίλος 

και samy είχα και Sony είχα και lg είχα και xiaomi 

Εγω λέω ότι έχασα 10 χρόνια στο android παρ όλο που το χρησιμοποιώ γιατί υποκειμενικά πάντα το οικοσύστημα της apple δεν παίζεται πουθενά 

ναι είναι πιο ακριβά αλλά για κάποιον που κρατάει χρόνια συσκευή είναι μονόδρομος 

εγώ αλλάζω σχεδόν κάθε χρόνο 

καλή συνέχεια 

Που κολλάνε όλες οι υπόλοιπες εταιρείες με Samsung και Apple όταν μιλάμε για οικοσυστήματα???

Ναι το οικοσύστημα της Apple σαν λειτουργία/συνδεσιμότητα ειναι όντως νούμερο ένα, αλλά νούμερο 2 είναι το οικοσύστημα της Samsung.

Αν λοιπόν σε απασχολούσε εξ αρχής το οικοσύστημα, τότε λυπάμαι αλλά πολύ κακώς ασχοληθηκες με Poco σε Android μεριά, και όχι με Samsung ναυαρχίδα, όπως κάνουν πόσα άλλα μέλη και στο forum, ακόμα και αυτοί που αλλάζουν κυριολεκτικά κάθε χρόνο.

Και εγώ είχα και Samy και LG και HTC και Lumia και Apple και Poco.

Προφανώς από την Poco δεν έχω ίδες απαιτήσεις όπως με μήλα ή Samsung ναυαρχίδες.

Καλή συνέχεια

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλημέρα καλή εβδομάδα, με το νέο έτος θα πάρουμε hyperos 3.0 ανακοινώθηκε επίσημα, λογικά με android 15 αλλά που ξες μπορεί να δούμε και κανένα 16

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους. F5 απλό.

Μια ερώτηση,εδώ και μια βδομάδα έχει τρελαθεί στα restart στα καλά καθούμενα.Και κατά τη χρήση και χωρίς χρήση.

Ξαφνικά η οθόνη περνάει ένα άσπρογκριζομπεζ χρώμα και τσουπ restart.

Τα update τα έχει πάρει όλα.

Καμιά ιδέα για λύση ?

Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας στο poco f5 pro, σκέφτομαι πριν λήξουν τα 2 χρόνια της εγγύησης να το δώσω για ελεγχο μπαταρίας στην infoquest. Επειδή αυτοί ζητούν να γίνει hard reset πριν τον έλεγχο, αξίζει πιστεύετε η προσπάθεια? Έχει τύχει σε κάποιον να αλλάξει μπαταρία μέσα στην εγγύηση?

On 30/9/2025 at 6:50 ΜΜ, Fil46 said:

Καλησπέρα σε όλους. F5 απλό.

Μια ερώτηση,εδώ και μια βδομάδα έχει τρελαθεί στα restart στα καλά καθούμενα.Και κατά τη χρήση και χωρίς χρήση.

Ξαφνικά η οθόνη περνάει ένα άσπρογκριζομπεζ χρώμα και τσουπ restart.

Τα update τα έχει πάρει όλα.

Καμιά ιδέα για λύση ?

Καλησπέρα φίλε. Καλύτερα πάρε ένα backup τα δεδομένα σου και κάνε hard reset. Αν συνεχίζει πρέπει να το δει τεχνικός. 

Edited by johnycccccc

3 minutes ago, johnycccccc said:

Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας στο poco f5 pro, σκέφτομαι πριν λήξουν τα 2 χρόνια της εγγύησης να το δώσω για ελεγχο μπαταρίας στην infoquest. Επειδή αυτοί ζητούν να γίνει hard reset πριν τον έλεγχο, αξίζει πιστεύετε η προσπάθεια? Έχει τύχει σε κάποιον να αλλάξει μπαταρία μέσα στην εγγύηση?

Καλησπέρα φίλε. Καλύτερα πάρε ένα backup τα δεδομένα σου και κάνε hard reset. Αν συνεχίζει πρέπει να το δει τεχνικός. 

οποκλειεται να σου καλυπτει μπαταρια στα 2 χρονια. Σιγουρα θα το εχει εξαιρεση για 1 χρονο.
Σιγα που θα αφησω το τηλεφωνο μερες στην infoquest , και θα κανω hard reset για 20-30ευρω που εχει η μπαταρια. Θα παω εξω να πληρωσω να την αλλαξω.

Το θέμα είναι ότι αν πας να την αλλάξεις έξω το πιο πιθανό είναι να σου βάλουν ημιτααιον μπαταρία και θα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που έχεις τώρα. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Just now, chios said:

Το θέμα είναι ότι αν πας να την αλλάξεις έξω το πιο πιθανό είναι να σου βάλουν ημιτααιον μπαταρία και θα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που έχεις τώρα. 

τι ιμιτασιον και γνησια ? η μπαταρια δεν ειναι xiaomi. Μπαταριες υπαρχουν του κιλου και υπαρχουην και της προκοπης. Βαλε της προκοπης.

47 minutes ago, andreaspana said:

τι ιμιτασιον και γνησια ? η μπαταρια δεν ειναι xiaomi. Μπαταριες υπαρχουν του κιλου και υπαρχουην και της προκοπης. Βαλε της προκοπης.

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό η μπαταρία να μπει από την infoquest, μιας και έχω την επίσημη εγγύηση. Από παλιότερη εμπειρία που έχω και από άλλους χρήστες, οι μπαταρίες που βάζουν έξω, σου δουλεύει για 2-3 μήνες-καλή αυτόνομια στην αρχή και μετά είναι για πέταμα όλες, δεν κρατάει καθόλου. Αυτή η συμπεριφορά είναι μπαταριών κακής ποιότητας. 

12 minutes ago, johnycccccc said:

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό η μπαταρία να μπει από την infoquest, μιας και έχω την επίσημη εγγύηση. Από παλιότερη εμπειρία που έχω και από άλλους χρήστες, οι μπαταρίες που βάζουν έξω, σου δουλεύει για 2-3 μήνες-καλή αυτόνομια στην αρχή και μετά είναι για πέταμα όλες, δεν κρατάει καθόλου. Αυτή η συμπεριφορά είναι μπαταριών κακής ποιότητας. 

προχωρα λοιπον να δουμε αν θα σου καλυψουν εγγυηση την μπαταρια στα 2 χρονια, να παω και εγω.

On 7/10/2025 at 12:23 ΜΜ, andreaspana said:

προχωρα λοιπον να δουμε αν θα σου καλυψουν εγγυηση την μπαταρια στα 2 χρονια, να παω και εγω.

Καλησπέρα φίλε. Το ρωτάω γιατί στην samsung αν το πηγαίνες πριν λήξει η 2χρονη εγγύηση, στην άλλαζαν κανονικά και λόγω παλαιότητας. Άραγε στην infoquest δίνουν original ανταλλακτικά?

• 4 weeks later...

Προς τι τόσο χαρά; Δεν έχω δει ποτέ καμία διαφορά προς το καλύτερο με καμία αναβάθμιση. 100 αναβαθμίσεις Bluetooth έχει βγάλει. Το αποτέλεσμα; Χάλασε και το Bluetooth. Δεν συνδέεται πάντα ούτε το ακουστικό ούτε το αμαξι

Ενημέρωση κάνω δεν χαίρομαι για κάτι. Απλά στην θεωρία  τουλάχιστον ένα update σημαίνει βελτίωση είτε σε επίπεδο χρήσης, είτε σε απόδοση, είτε σε αυτονομία είτε σε ασφάλεια. Τώρα τι κάνουν στην πράξη δεν το ξέρω αλλά και δεν μπαίνω σε συνωμοσιολογικές σκέψεις ότι δεν κάνουν τίποτα και απλά μας κοροϊδεύουν. Απλά σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα...

2 ώρες πριν, spyros_s said:

Ενημέρωση κάνω δεν χαίρομαι για κάτι. Απλά στην θεωρία  τουλάχιστον ένα update σημαίνει βελτίωση είτε σε επίπεδο χρήσης, είτε σε απόδοση, είτε σε αυτονομία είτε σε ασφάλεια. Τώρα τι κάνουν στην πράξη δεν το ξέρω αλλά και δεν μπαίνω σε συνωμοσιολογικές σκέψεις ότι δεν κάνουν τίποτα και απλά μας κοροϊδεύουν. Απλά σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα...

θεωρια....

• 4 weeks later...
1 ώρα πριν, Christos_Tz said:

Screenshot.jpg

Το έκανα πριν λίγο ούτε λέει τι παίζει και ήταν και μικρό 

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 minutes ago, KIRIS said:

Το έκανα πριν λίγο ούτε λέει τι παίζει και ήταν και μικρό 

HyperOS 3 θα παρει...?....στο 15 θα μεινει..η θα παρει και 16...........?

Edited by Christos_Tz