Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, dimitris1090T said:

Λογικό, αφου μετά τον δεύτερο χρόνο πληρώνεις και την επισκευής εκτός απο την μπαταρία, σιγά μην την άλλαζαν νωρίτερα.  

Εγώ ζήτησα να πληρώσω να την αλλάξουν. 

Αλλά όχι, δεν χρειάζεται είπαν. 

Μετά τον πρώτο χρόνο έχω την εντύπωση ότι πληρώνεις όχι μετά από τον δεύτερο. 

kountouraN

2 ώρες πριν, kountoura said:

Εγώ ζήτησα να πληρώσω να την αλλάξουν. 

Αλλά όχι, δεν χρειάζεται είπαν. 

Μετά τον πρώτο χρόνο έχω την εντύπωση ότι πληρώνεις όχι μετά από τον δεύτερο. 

Το ίδιο λέμε, απλα τον δεύτερο χρόνο πληρώνεις μόνο το ανταλλακτικό, την επισκευή στην κάνουν δωρεάν. Οταν περάσει η εγγύηση του κινητού όμως δηλαδή μετά τον δεύτερο χρόνο εκτός απο την μπαταρία πληρώνεις και τον χρόνο επισκευής. 

On 13/1/2025 at 12:56 ΜΜ, vastegial_74 said:

Συγκρινεις την αγορα της Αμερικης με της Ελλαδας; Αλλα τα μεγεθη. Για τη Samsung δεν υπαρχουμε, Μια γαμομεταφραση ειχε, παει κι αυτη.

Είχα κάνει πριν χρόνια μια επίσκεψη στις σελίδες της Samsung σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τα ίδια είναι. Πολλές παροχές που έχει στην Αμερική δεν υφίστανται στην ΕΕ. Μια ενιαία αγορά τάχα είμαστε, δεν έχει λόγο να δει πόσοι αγοράζουν στην Ελλάδα και πόσοι πχ στη Γερμανία και να μας ξεχωρίσει. Θεωρητικά.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Μου εβγαλε μια ενημερωση σημερα (δεν ξερω αν υπαρχει μερες, σημερα μπηκα να δοκιμασω αν υπαρχει update).

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την τελευταία ενημέρωση Ιανουαρίου, αλλά η αντίστοιχη ενημέρωση του google play έχει σταματήσει από τον Νοέμβριο και εμφανίζεται σφάλμα. Τι μπορεί να φταίει? Δείτε και την εικόνα...

Screenshot_20250118_195425_Google Play Store.jpg

Επιπεδο ασφαλειας Google play εχω Νοεμβριου 2024 και εγω.

Επιπεδο ασφαλειας Android εχω 1 Ιανουριου 2025 με το τελευταιο update.

Καλημερα σας, Γνωριζετε κατι;

https://www.techgear.gr/to-gemini-live-milaei-pleon-ellinika-41001

6 ώρες πριν, lefteris90 said:

Καλημερα σας, Γνωριζετε κατι;

https://www.techgear.gr/to-gemini-live-milaei-pleon-ellinika-41001

Ναι απλά του ρωτάς στα ελληνικά και σου απαντάει αυτο μόνο. Δεν δουλεύει πλήρως ακόμα με συσκευές και πιο περίπλοκα πράγματα. Και έχει ελληνικά εδώ κ πολύ καιρό. 

8 minutes ago, lefteris90 said:

Ποτε θα ερθει το ui 7;

Πριν το Μάρτιο αποκλείεται, λογικά πρώτα θα κυκλοφορήσει το S25 αρχές Φεβρουαρίου και μετά θα το πάρει το S24 το oneui7, οι επόμενοι στην λίστα είμαστε εμείς. Σκέψου όσοι πήραν πέρσι s24 δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε μια αναβάθμιση λειτουργικού οπότε το δικαιούνται...

Απο όσα είδα στο S25 Ultra, αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη (άσχημη) εντύπωση είναι η απουσία του χειρισμού του τηλεφώνου με το S-pen. Τραγική η Samsung!
Αν, λέω άν κάποια άλλη εταιρία έβγαζε ένα κινητό με σοβαρό πενάκι, για εμένα τουλάχιστον η samsung θα αποτελούσε
παρελθόν. Οπότε S23 Ultra για όσο πάει.

36 minutes ago, msakis said:

Απο όσα είδα στο S25 Ultra, αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη (άσχημη) εντύπωση είναι η απουσία του χειρισμού του τηλεφώνου με το S-pen. Τραγική η Samsung!
Αν, λέω άν κάποια άλλη εταιρία έβγαζε ένα κινητό με σοβαρό πενάκι, για εμένα τουλάχιστον η samsung θα αποτελούσε
παρελθόν. Οπότε S23 Ultra για όσο πάει.

Ναι, το εχει πιστεψει η σαμμυ οτι μονο με ΑΙ και νεο επεξεργαστή θα πάει μπροστά.. Το συγκεκριμένο οριακά υποβάθμιση το λες

Το ίδιο κι εγώ... μια και καλή για το 26 εφόσον δώσει πραγματικά κάτι νέο, διαφορετικά όσο πάει το 23αρι 

Konakis.

Παιδιά, ακριβώς το ίδιο και εγώ. Δεν βρίσκω λόγο να πάω στο 25άρι.

Ξέρω έχουμε πολλοί το μικρόβιο της αλλαγής και να έχουμε το πιο καινούριο, όμως πλέον οι αλλαγές από χρόνο  χρόνο είναι τόσο μικρές, όπου για να νιώσει κάποιος οτι πήρε όντως κάτι καινούριο χρειάζεται νομίζω κοντά στην τριετία. Κακά τα ψέματα, δεν αξίζει τον κόπο νωρίτερα.... Τόσα χρήματα για να έχω απλά πιο γρήγορο επεξεργαστή, που αμφιβάλω αν θα τον "καταλάβω" ποτέ στην καθημερινότητά μου. Το 23άρι που έχω δεν με έχει προδώσει ποτέ εδώ και δύο χρόνια που το έχω.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Εγώ ενώ είχα δώσει στη γυναίκα μου το s22 ultra δεν κατάλαβα πως βρέθηκε πάλι στα χέρια μου. Πήρε το z fold 5...

Σκεφτόμουν για φέτος το s25+ γιατί το πενάκι δεν το χρησιμοποιώ πολύ, ειδικά τώρα που αφαίρεσε τη σύνδεση bluetooth αλλά και λόγω snapdragon. Του χρόνου δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και να βάλει ξανά exynos. Από τη Samsung όλα τα περιμένω. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

3 ώρες πριν, vastegial_74 said:

Εγώ ενώ είχα δώσει στη γυναίκα μου το s22 ultra δεν κατάλαβα πως βρέθηκε πάλι στα χέρια μου. Πήρε το z fold 5...

Σκεφτόμουν για φέτος το s25+ γιατί το πενάκι δεν το χρησιμοποιώ πολύ, ειδικά τώρα που αφαίρεσε τη σύνδεση bluetooth αλλά και λόγω snapdragon. Του χρόνου δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και να βάλει ξανά exynos. Από τη Samsung όλα τα περιμένω. 

Πάρτο φέτος γιατί του χρόνου δύσκολα θα ξαναβρείς snap, ειδικά τώρα που άλλαξε και εργοστάσιο παραγωγής του exynos.