Jump to content

msakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

msakis's Achievements

  1. Και εγώ τις φοβόμουν τις κόλλες αλλά εδώ και 3 χρόνια (Note 10+ & S23 ultra) βάζω mocolo από το stouky και είναι αλφαδιά. Το αποτύπωμα δεν χρειάζεται να το περάσεις ξανά!
  2. Τελικά έβαλα το Mocolo. Δεν χρειάζεται ούτε να ξαναπεράσω το δακτυλικό αποτύπωμα! Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το Whitedome που λένε πολλοί ως κορυφαίο, απο άποψη προστασίας. Όμως το είχα πάντα στο Note 10 plus και με έσωσε αρκετές φορές.
  3. Πρόβλημα σύνδεσης στο PC. Μέχρι χθές συνδεόταν κανονικά και μετέφερα αρχεία ώστε να το στήσω και να μεταφέρω την κάρτα Sim σε αυτό, απο το ταλαιπωρημένο μου Note 10 Plus. Σήμερα απλά είναι αδύνατον. Το Pc βγάζει το μήνυμα : The last USB device you connected to this computer malfunctioned and Windows does not recognize it. To Νοτε 10 συνδέεται κανονικά. Το S23 σε άλλο PC συνδέεται κανονικά. Έκανα επανεκκινήσεις (πολλές) και στα δύο, τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση των drivers μέσω του SmarSwitch, τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση των usb root hub απο τον Device Manager των Windows...Τίποτα. Εννοείται ότι το δοκίμασα με τρία διαφορετικά καλώδια, που όλα δουλεύουν με το Note. Μόλις το συνδέσω αρχίζει να φορτίζει και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα βγάζει το μήνυμα στο PC και μάλιστα σταματάει και να φορτίζει. Σε άλλο PC με Windows 11 δουλεύει κανονικά, στο δικό μου με 10άρια μόνο μέχρι εχθές!!! Για όλα τα παραπάνω έγινε σε σύνδεση Type C με Type C σε κάρτα PCI-xpress στο PC. Η δοκιμή με καλώδιο USB 2.0 Type A σε Type C, δουλεύει αλλά ΑΡΓΑΑΑ. Κανένας που να το αντιμετώπισε και να βρήκε λύση?
  4. Τζαμάκι Mocolo έχει βάλει κανείς; Εντυπώσεις. Εγώ πάντως που έχω στο Note 10 Plus, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης για εγγραφή κλήσεων δουλεύει κάτι αξιόπιστα ή όχι.
  5. Πάνε και τα γράμματα στην δεξιά στήλη, στις επαφές. Αντί για γράμματα τέλειες!!! Έτσι δουλεύει πιο γρήγορα. Θέλεις π.χ. το γράμμα Χ: Μετράς 67 κουκίδες από κάτω προς τα πάνω και είσαι κομπλέ!!! 😃 Τι καπνίζουν εκεί στην Samsung άραγε; Ερώτηση. Η εκτέλεση της λειτουργίας: Clear Cashe Partition Δεν διαγραφεί Αρχεία, εφαρμογές, ρυθμίσεις, αποθηκευμένους κωδικούς κ.λ.π. Σωστά;
  6. Αν και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βγάζει μια μεγάλη κόκκινη μπάρα που με ενημερώνει ότι δεν λειτουργεί, στην πραγματικότητα λειτουργεί ΑΨΟΓΑ.

    1. msakis

      msakis

      ACR 35.0 unChained

  7. Έκανα το update και μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές, το Analog Clock Collection, απλά δεν δουλεύει! Για να δούμε παρακάτω τι μας ξημέρωσε!
  8. Γεια χαρά σε όλους. Κάτοχος του αγαπημένου μου Note 10+ ακριβώς ένα χρόνο τώρα και έχω ακόμα κάποιες απορίες. Ανεπιθύμητες κλήσεις: Τον τελευταίο μήνα και ίσως λίγο περισσότερο, δέχομαι κλήσεις από νούμερα εξωτερικού που δεν απαντάνε ποτέ. Είναι από χώρες περίεργες. Γνωρίζω ότι είναι απάτη που αποσκοπεί στο να τους καλέσεις πίσω και να κάνουν τρελές χρεώσεις. Υπάρχει τρόπος είτε να κάνω Black List με τους κωδικούς των χωρών που δεν επιθυμώ να λαμβάνω κλήσεις και να μην καλεί καν το τηλέφωνο ή να κάνω White List με τους κωδικούς των χωρών που θέλω να δέχομαι κλήσεις μόνο; Ασφάλεια συσκευής: Στο μενού Φροντίδα συσκευής μου δείχνει πάντα ότι η Ασφάλεια είναι απενεργοποιημένη. Πατώντας στην ασφάλεια, εμφανίζει το κουμπί «Ενεργοποίηση», με την υποστήριξή της McAfee, όμως έχω εγκατεστημένη την σουΐτα του Norton από την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Και στο παρακάτω πλαίσιο για τις «προσφορές» και τα «βραβευμένα προϊόντα» με παραπέμπει απευθείας για αγορά του McAfee. Υπάρχει τρόπος να βλέπει ότι υπάρχει λογισμικό προστασίας ώστε να στην Ασφάλεια να δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένη;
  9. Καταγραφή συνομιλίας. Το ACR αλλά και κάποιο άλλο που αναφέρει άλλος φίλος στην αρχή. Το ACR το έχω αγοράσει εδώ και χρόνια για το S4 μετά το είχα στο Note 4 και τώρα στο Note 10 plus. Λειτουργεί Άψογα χωρίς όμως δυνατότητα για εγγραφή μέσω Bluetooth. Κάνεις εγκατάσταση από το store. Η Google έχει απαγορεύσει την πρόσβασή στην λίστα των επαφών στις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση και στην λίστα κλήσεων ή κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα αρχικά να σταματήσει να καταγράφει το όνομα της επαφής αλλά μόνο τον αριθμό. Όμως η εταιρεία διαθέτει το πρόγραμμα ως ACR Unchained σε δικά της site που το ξεπερνά αυτό. Άψογο από χρόνια χωρίς Bluetooth οπως προανέφερα. Το άλλο πρόγραμμα που ανέφερε άλλος φίλος το δοκίμασα αλλά έγραφε σε υπερβολική ένταση και στην αναπαραγωγή δεν χαμήλωνε η ένταση με τπτ. Από την άλλη για να συνδυάσει το νούμερο με την εγγραφή έπρεπε να κατεβάσεις άλλο πρόγραμμα με αν θυμάμαι καλά περίεργα "γούστα" στα δικαιώματα. Επίσης το ACR αν θες το αγοράζεις μία φορά και τέλος. Το άλλο έχει συνδρομή. Προσοχή, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ η καταγραφή αν δεν ενημερώσετε τον συνομιλητή σας.
  10. Την έβαλα στο stouky Θεσσαλονίκη. Μου την πέρασαν, σύνολο 20€. Πολύ καλύτερο απο το πλαστικό (σίγουρα καλής ποιότητας της Samsung). Το πρώτο το τοποθέτησαν βράδυ με αποτέλεσμα να έχω θέματα με κόλλα και το τζαμάκι να είναι σηκωμένο απο την μία πλευρά έτσι ώστε έσπασε η άκρη που δεν πατούσε καλά σε λίγες ώρες. Το πήγα την άλλη μέρα και μου την αντικατέστησαν δωρεάν και είναι μέχρι στιγμής άψογη.
  11. Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος σχεδόν 2 μήνες, ακόμα να προσαρμοστώ πλήρως στην μετάβαση μου απο ΝΟΤΕ 4. Έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας. 1. Υπάρχει τρόπος οι σελίδες της αρχικής οθόνης να κάνουν κυκλική εναλλαγή και όχι μόνο μπρός πίσω, δηλαδή απο την τέρμα δεξιά σελίδα, σέρνοντας προς τα δεξιά να έρχεται η τέρμα αριστερά; 2. Παλιά μπορούσες να έχεις ένα Background που έκανε scroll ή parallax καθώς πήγαινες τις σελίδες της αρχικής οθόνης δεξιά αριστερά. Τώρα πως γίνεται (αν γίνεται); 3. Αυτο που με κύλιση πάνω κάτω εναλλάσει την οθόνη εφαρμογών με την αρχιή το βρίσκω ενοχλήτικό. Απο την άλλη αν το αλλάξεις φέρνει όλες τις εφαρμογές και σου σκίζει την οργάνωση των εφαρμογών. Εξάλου στις σελίδες της αρχικής θέλω να έχω οργανωμένα μόνο αυτά που χρησιμοποιώ συχνά. Στο ΝΟΤΕ 4 όλες οι εφαρμογές υπήρχαν στις σελίδες της οθόνης εφαρμογών και οι σελίδες της αρχικής είχαν αυτές που ήθελες, και μπορούσες να τις οργανώσεις. Γίνεται κάτι αντίστοιχο εδώ; 4. Στην κάμερα α) Οι ρυθμίσεις για αναλύσεις σε φωτογραφία και βίντεο γίνονται απο εξωτερική εφαρμογή, β) Για να τραβήξεις βίντεο ενώ είσαι σε φωτογραφία και το ανάποδο χρειάζεται να κάνεις scroll στο mode και μετά πάτημα στο κεντρικο κουμπί. 5. Η εφαρμογή με τις επαφές, εμφανίζει τα γράμματα απο τα δύο αλφάβητα με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει όλα τα γράμματα αλλά κάποια σαν τελείες. 6. Η εφαρμογή τηλεφώνου κάτω κάτω έχει τα κουμπιά Πληκτρολ. Πρόσφατα Επαφές Μέρη με κείμενο και ελάχιστο ύψος χωρίς να εμφανίζονται ώς κουμπιά με σύμβολα. Γίνεται να αλλάξει και πώς; και 7. Γενικά στους Η/Υ μου προτιμώ το λειτουργικό σύστημα στα Αγγλικά με Αγγλικά μενού κλπ. Ενώ κάποιες εφαρμογές π.χ. Office με Ελληνικό μενού. Στο android γίνεται; Όταν το γυρνάω στα Αγγλικά, τότε στα Ελληνικά στον τηλεφωνικό κατάλογο και στις ταξινομίσεις τα φέρνει πρώτα τα Αγγλικά και μετά τα Ελληνικά, αλλάζει αυτό; Ελπίζω να μην κούρασα πολύ. Καλό Σαββατοκύριακο.
  12. Καλημέρα. Για την γνήσια ζελατίνα στο Note 10. Νομίζω ότι στην αντιπροσωπεία την βάζουν και έχει 20€ ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για προστασία οθόνης έχω βάλει της mocolo NANO OPTICS UV LIQUID Tempered Glass. Τα αποτυπώματα θέλουν εγγραφή ξανά, μετά δουλεύουν κανονικά χωρίς προβλήματα αλλά με την όχι και τόσο άμεση απόκριση που χαρακτηρίζει έτσι και αλλιώς τον Ultrasonic Sensor της Samsung που απο ότι φαίνετα θα τον αλλάξει αργότερα.
  13. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Συμπληρώνοντας 15 μήνες που αγόρασα το Note 4 C, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επαναφορά στις εργοστασιακές. Ο μεγάλος τρόμος μου είναι η απώλεια δεδομένων. Το κινητό δεν είναι root και έχει αρκετές εφαρμογές και προβλήματα πιά. Πέρα απο το Smart Switch που δεν το εμπιστεύομαι πιά μετά απο δοκιμές που έκανα, τι προτείνετε για πλήρες backup, δηλ. Επαφές, SMS, Σημειώσεις με Snote, Ιστορικό κλήσεων, Email και γενικά ότι περισσότερο σε ασφάλεια τόσο καλύτερο. Για φωτο και βίντεο δεν με απασχολεί γιατί τα έχω σε εξωτερική κάρτα 128GB και βέβαια αντίγραφο σε PC. Μου συνέβει ότι και στο S4 και εδώ. Σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών στην θύρα. Δεν καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε κάτι, ταυτόχρονα δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις σχετικά με τον ήχο. Όταν πατάω το " Ήχοι και ειδοποιήσεις " βγαίνει μήνυμα ότι το "Ρυθμίσεις διακόπηκε". Το ίδιο ακριβώς στο S4, επανήλθε με επαναφορά. Έχω βάλει όλες τις αναβαθμίσεις εκτός απο της τελευταίας εβδομάδας. Thank's
  14. Έχει έρθει εδω και μέρες μια επείγουσα ενημέρωση 8.9 MB. Την έχει βάλει κανείς; Update: Είναι της Samsung αλλά αφορά ενα πρόγραμμα το Samsung Cloud. Ανέφερε οτι αφορά θέματα ασφάλειας και με μπέρδεψε. False Alarm λοιπόν.
  15. Σε μενα το κάνει αυτό. Είναι σπαστικό αλλά δεν του δίνω σημασία.
×
×
  • Create New...