Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, boymanos said:

Πάρτο φέτος γιατί του χρόνου δύσκολα θα ξαναβρείς snap, ειδικά τώρα που άλλαξε και εργοστάσιο παραγωγής του exynos.

Και γιατί να μην το πάρει του χρόνου (και πιο φτηνά) τέτοιο καιρό αν δει ότι ο exynos δεεεεεν!!!! 

8 ώρες πριν, alex61 said:

Και γιατί να μην το πάρει του χρόνου (και πιο φτηνά) τέτοιο καιρό αν δει ότι ο exynos δεεεεεν!!!! 

Αν δεν το βιάζετε σαφώς. 

10 ώρες πριν, alex61 said:

Του χρόνου τέτοια εποχή, θα κάνει μια κατανάλωση σε χρήματα που θα πάρει ήδη μια γενιά πίσω που σημαίνει ότι δεν θα είναι η συσκευή που θα παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις κτλπ που σημαίνει και χειρότερη μεταπώληση στο μέλλον αν τον ενδιαφέρει

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

καλησπέρα,

τη γνώμη σας παρακαλώ στις 2 φωτό, με διαφορά 22 μηνών από το ίδιο κινητό,

συγγνώμη για τη δεύτερη , δε την επισυνάπτει σωστά 

20230327_173407.jpg

20250126_171218.jpg

2 ώρες πριν, mspant said:

καλησπέρα,

τη γνώμη σας παρακαλώ στις 2 φωτό, με διαφορά 22 μηνών από το ίδιο κινητό,

συγγνώμη για τη δεύτερη , δε την επισυνάπτει σωστά 

20230327_173407.jpg

20250126_171218.jpg

Ο ζουμ φακός "πιάνει" λιγότερο φως γενικά. Από τον φωτισμό εδώ υποθέτω ότι είναι τραβηγμένες διαφορετική ώρα. Ακόμα και αν στο μάτι φαινόταν ίδιο το τοπίο ίσως η συννεφιά η ήλιος η διαφορετική ώρα να αιτιολογεί τον θόρυβο στην δεύτερη.

Επίσης είναι διαφορετικό το ζουμ (αν δεν τις έχεις κροπαρει) το οποίο σημαίνει ότι έκανε λίγο διαφορετικό processing.

Edited by strange_thomas

Παίδες, τον τελευταίο καιρό ψάχνω θήκη με magsafe.

Επειδή όμως είμαι λίγχαχαχαχαχα ιδιότροπος με τις θήκες μου, δε μπορώ να βρω αυτό που θέλω. Κάνοντας συμβιβασμό, πήρα μια θήκη που δεν μου πολυάρεσε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ήταν αρκετά γλιστερή για τα χέρια μου και έτσι την άφησα στην άκρη.

Έτσι λοιπόν έχω αρχίσει να ψάχνομαι στη λύση των αυτοκόλλητων δαχτυλιδιών.

1. Έχει δοκιμάσει κανένας για να ξέρουμε αν σηκώνουν το βάτος ή αν κολλάνε καλά?

2. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει, τσέκαρε να τοποθετήσει το δαχτυλίδι από τη μέσα μεριά της θήκης? Έχει την ίδια μαγνητική ικανότητα ώστε να κρατά το κινητό σε holder αυτοκινήτου?

ThaBull

On 26/1/2025 at 9:01 ΠΜ, OverClocker said:

Του χρόνου τέτοια εποχή, θα κάνει μια κατανάλωση σε χρήματα που θα πάρει ήδη μια γενιά πίσω που σημαίνει ότι δεν θα είναι η συσκευή που θα παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις κτλπ που σημαίνει και χειρότερη μεταπώληση στο μέλλον αν τον ενδιαφέρει

Και προφανώς θα είναι και η τελευταία χρονιά που θα παίρνει αναβάθμιση λειτουργικού. 

Ενας απο τους λόγους που έδωσα το δικό μου είναι και αυτός. Απο το S24 και μετά δίνουν 7 χρόνια αναβαθμίσεις κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για μένα. 

Θα κρατήσω το κινητό παραπάνω απο 3 χρόνια. Το πιο πιθανό οχι άλλα μπορεί να το δώσω σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή φίλο και γιατί να μην έχει και αυτός αναβαθμίσεις για κάποια χρόνια ακόμα;  Σίγουρα μετράει και στην μεταπώληση οι μελλοντικές αναβαθμίσεις.

44 minutes ago, ffc said:

Και προφανώς θα είναι και η τελευταία χρονιά που θα παίρνει αναβάθμιση λειτουργικού. 

Ενας απο τους λόγους που έδωσα το δικό μου είναι και αυτός. Απο το S24 και μετά δίνουν 7 χρόνια αναβαθμίσεις κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για μένα. 

Θα κρατήσω το κινητό παραπάνω απο 3 χρόνια. Το πιο πιθανό οχι άλλα μπορεί να το δώσω σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή φίλο και γιατί να μην έχει και αυτός αναβαθμίσεις για κάποια χρόνια ακόμα;  Σίγουρα μετράει και στην μεταπώληση οι μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Το κινητό μας θα πάρει μέχρι και android 17.( Φεβρουάριος 2027), και για ένα επιπλέον χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας(2028).

Καλησπέρα παιδιά. Έφυγα από cosmote για Vodafone με φορητοτητα. Παρατηρώ ότι δεν εμφανίζεται το volte, δίπλα από το σήμα και το wifi. Παίζει να χρειάζεται ρύθμιση? Ή απλά δεν το δείχνει στο δίκτυο της Vodafone?

Δεν το δείχνει στη vodafone.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και καλός ήρθες κ στις χαμένες κλήσεις.χαχα 🤣

2 ώρες πριν, thabull said:

Παίδες, τον τελευταίο καιρό ψάχνω θήκη με magsafe.

Επειδή όμως είμαι λίγχαχαχαχαχα ιδιότροπος με τις θήκες μου, δε μπορώ να βρω αυτό που θέλω. Κάνοντας συμβιβασμό, πήρα μια θήκη που δεν μου πολυάρεσε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ήταν αρκετά γλιστερή για τα χέρια μου και έτσι την άφησα στην άκρη.

Έτσι λοιπόν έχω αρχίσει να ψάχνομαι στη λύση των αυτοκόλλητων δαχτυλιδιών.

1. Έχει δοκιμάσει κανένας για να ξέρουμε αν σηκώνουν το βάτος ή αν κολλάνε καλά?

2. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει, τσέκαρε να τοποθετήσει το δαχτυλίδι από τη μέσα μεριά της θήκης? Έχει την ίδια μαγνητική ικανότητα ώστε να κρατά το κινητό σε holder αυτοκινήτου?

εχω θηκη magasafe pitaka.λεπτη ωραια θηκη με αμεση προσβαση στα κουμπια της συσκευης και ανετο κρατημα.δεν δινει ογκο στο κινητο αλλα οταν το βαζω στην βαση πολυ απλα δεν ξεκολλαει.ειναι πολυ σταθερη.βεβαια ειναι λιγο ακριβη,γιατι ειναι πολυκαρμπονικη

my old profile -----> RAVER

1 hour ago, Arian13 said:

Το κινητό μας θα πάρει μέχρι και android 17.( Φεβρουάριος 2027), και για ένα επιπλέον χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας(2028).

3 χρόνια δεν ήταν οι ενημερώσεις αρχικά; Έγινε κάποια αλλαγή με την εμφάνιση του S24 που παίρνει 7 χρόνια αναβαθμίσεις;

1 hour ago, challenge143 said:

Και καλός ήρθες κ στις χαμένες κλήσεις.χαχα 🤣

Στις ποιες???????? Τι εννοείς? Μη μου λες τέτοια.

Just now, jim2019 said:

Στις τίποτα. Θα μπερδεύτηκε με το s22 ultra..

Just now, EricssonyFan said:

Στις τίποτα. Θα μπερδεύτηκε με το s22 ultra..

Παιδιά ας το επιβεβαιώσει και κάνας άλλος μη μου λέτε τέτοια.... και με πήρε η cosmote για αντιπροσφορα και να επιμένουν κιόλας.😅😅

Επισης  και γω δεν προκειτε να το  δωσω το S23 U ,   και ο λογος η οθονη !  Ειχα την δυνατοτητα οταν το πηρα να παρω και το S24 ultra,  αλλα δεν μου αρεσε καθολου οπτικα με την επιπεδη οθονη !   Ειχα ολες τις σειρες παλια note  (  9 ,  10 plus  , 12 Ultra )   και μετα S22 U  και τωρα s23 U .    Ξενερωσα λιγο οταν ειδα το S24 U ,  πραγματικα η κυρτη οθονη εχει μια γοητεία ,  και γιαυτο δεν θα αλλαξω το s23.

( παντως  το note 10 plus  σε κεινο το χρωμα το Aura  Glow  που στο φως αλλαζε χρωματα  ,  ηταν  ερωτας  σαν συσκευη !! ) 

Οne UI  7 στις 15 Φεβρουαριου για την σειρα S23.

Edited by JimmisKon

1 ώρα πριν, ffc said:

3 χρόνια δεν ήταν οι ενημερώσεις αρχικά; Έγινε κάποια αλλαγή με την εμφάνιση του S24 που παίρνει 7 χρόνια αναβαθμίσεις;

Οι σειρές s22  s23 έχουν 4 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού και 5 χρόνια security patch. 

35 minutes ago, jim2019 said:

Παιδιά ας το επιβεβαιώσει και κάνας άλλος μη μου λέτε τέτοια.... και με πήρε η cosmote για αντιπροσφορα και να επιμένουν κιόλας.😅😅

Προσωπικά εγώ που έχω τη συσκευή δυο χρόνια και την πρώτη χρονιά ήμουν με cosmote και τη δεύτερη με vodafone.... Κανένα θέμα με καμία από τις δύο. Ούτε χαμένες κλήσεις ούτε τίποτα. (φυσικά διαφορές στην κάλυψη από την μια εταιρία στην άλλη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και είναι και αναμενόμενο.)

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

37 minutes ago, one2377 said:

Προσωπικά εγώ που έχω τη συσκευή δυο χρόνια και την πρώτη χρονιά ήμουν με cosmote και τη δεύτερη με vodafone.... Κανένα θέμα με καμία από τις δύο. Ούτε χαμένες κλήσεις ούτε τίποτα. (φυσικά διαφορές στην κάλυψη από την μια εταιρία στην άλλη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και είναι και αναμενόμενο.)

Α ευτυχώς. Ναι νομίζω την καλύτερη κάλυψη την έχει η cosmote. 

1 hour ago, dimitris1090T said:

Οι σειρές s22  s23 έχουν 4 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού και 5 χρόνια security patch. 

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Ειχα την εντύπωση οτι ήταν 3 χρόνια οι αναβαθμίσεις λογισμικού.

Έχει μέλλον ακόμη η κινητάρα μας... Ίσως το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η Σάμμυ. Εξαρχής κανένα θέμα ακόμη και σήμερα, τί άλλο να ζητήσει κανείς, ελάχιστες αναβαθμίσεις κι εμένα δεν μου άρεσε η πιο πλατιά οθόνη ούτε τα χρώματα της στο 24 ουλτρα για αυτό και δεν άλλαξα συσκευή 

Το 25u θέλω να δω πως θα τα πάει συνολικά κι αν με συγκινήσει ίσως το σκεφτώ μες στην διάρκεια του χρόνου, εξάλλου αν θυμάμαι καλά έχω έξι επτά μήνες ακόμη υπόλοιπο εγγύηση τί τώρα να το δώσω τί σε τρεις μήνες πάλι κοντά στο 500αρικο θα πιάσω για το 12/512 που έχω.

Konakis.

Προσωπικα θα παραμεινω με το S23U γιατι δε βρισκω λογο να μπορω να δικαιολογησω την τεραστια διαφορα χρηματων προκειμενου να παω στο S25U που - ναι μεν μου αρεσει το νεο σχεδιο αλλα - μονο με downgrade μοιαζει σε καποιες περιπτωσεις.

Απο την αλλη δεν ξερω και αν περιμενω σαν τρελος το One UI 7 γιατι ενω μου αρεσει πολυ οπτικα φοβαμαι πως στις προηγουμενες γενιες συσκευων οπως η δικη μας θα το κανουν να τρεχει πιο υποβαθμισμενα και κυριως με ανησυχει η διαρκεια της μπαταριας και πως αυτη θα επηρεαστει απο το νεο UI. Για να δουμε...

2 ώρες πριν, konakis said:

Έχει μέλλον ακόμη η κινητάρα μας... Ίσως το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η Σάμμυ. Εξαρχής κανένα θέμα ακόμη και σήμερα, τί άλλο να ζητήσει κανείς, ελάχιστες αναβαθμίσεις κι εμένα δεν μου άρεσε η πιο πλατιά οθόνη ούτε τα χρώματα της στο 24 ουλτρα για αυτό και δεν άλλαξα συσκευή 

Το 25u θέλω να δω πως θα τα πάει συνολικά κι αν με συγκινήσει ίσως το σκεφτώ μες στην διάρκεια του χρόνου, εξάλλου αν θυμάμαι καλά έχω έξι επτά μήνες ακόμη υπόλοιπο εγγύηση τί τώρα να το δώσω τί σε τρεις μήνες πάλι κοντά στο 500αρικο θα πιάσω για το 12/512 που έχω.

500 μονο; 600 φαντάζομαι πιάνει.  Άλλοι δίνουν το 22 για 500. Είπαμε να το πουλήσουμε,  όχι να το σκοτώσουμε. 

Βέβαια αν το πήρε κανείς πριν δύο χρόνια με προσφορές και τιμολογιο στα 1000 ευρώ, και όχι 1500 που έκανε, χαμένο δεν τον λες. 

Εμενα μου εκανε εντυπωση ενα παιδι που του βγηκε τιμη 1050 το s25 ultra,  οποτε καταλαβα τι παιζει τοσα χρονια, και ποσο θα πηρε καποιος το 24, το 23 , το 22, το 21 κλπ..

Πιο πλατιά οθονη εχει το 23. 19.3:9 , σε σχεση με το 24 που εχει 19.5:9. Απλώς εχει μεγαλύτερα μπεζελ πλαισίου και φαίνεται πιο πλατύ. 

12 ώρες πριν, jim2019 said:

Χάχα εντάξει μην τρελαίνεσαι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως το περιέγραψα, αρκεί να έχεις καλή κάλυψη.  Αιγάλεω - κερατσινι σε συγκεκριμένα μέρη με Vodafone χάνω κάποιες κλήσεις με cosmote κάρτα ουδέ μία κλήση χαμένη . Καρατσεκαρισμενο σε συσκευή s21u k 24u .