Konstantine73 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 αν βαλεις χειροκινητα dns του adguard, δεν ειναι το ιδιο; πρεπει να το αγορασεις;Καμία σχέση…. Εδώ μιλάμε για ολοκληρωμένο πρόγραμμαSent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Για πείτε ρε παιδιά κανένας που έχει αγοράσει την 8ρα έκδοση, θέματα με διαχείριση της Ραμ καθόλου; Που ελπίζω όχι, απλώς επειδή στο S21U το σύστημα απ'τα 12gb μου δεσμεύει αρκετά... κάνω υποθέσεις. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Όσοι βάλατε CSC Πολωνικό SEK,σας έχει έρθει η τελευταία ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 1 hour ago, Konstantine73 said: Καμία σχέση…. Εδώ μιλάμε για ολοκληρωμένο πρόγραμμα Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Το οποίο θα καταναλώνει πόρους και θα έχει και κάποια επίπτωση στη μπαταρία. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 1 ώρα πριν, panosfx said: Όσοι βάλατε CSC Πολωνικό SEK,σας έχει έρθει η τελευταία ενημέρωση; ουκρανικο ειναι και οχι δεν εχει ερθει ακόμα,αν βιάζεσαι κάνε αλλαγή σε eur,πάρε το update και μετα ξανά αλλαγή σε sek...ενας άλλος χρήστης έγραψε οτι χρησιμοποιει το thl και δουλεύει επίσης 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 3 ώρες πριν, Leon_CP3 said: Για πείτε ρε παιδιά κανένας που έχει αγοράσει την 8ρα έκδοση, θέματα με διαχείριση της Ραμ καθόλου; Που ελπίζω όχι, απλώς επειδή στο S21U το σύστημα απ'τα 12gb μου δεσμεύει αρκετά... κάνω υποθέσεις. Δε θα έχει θεμα. Εδώ κ με 6gb το s20fe η το s9 plus που έχω δεν έχουν θέμα. Θα έχει το 8αρι?κυρίως ψυχολογικοι είναι οι λόγοι να πάει κάποιος στα 12gb από τα 8 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω πώς η φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό συχρονίζονται με το λογαριασμό μου στο google photo ?? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 22 minutes ago, u5064247 said: Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω πώς η φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό συχρονίζονται με το λογαριασμό μου στο google photo ?? Αν θες το απενεργοποιεις στους συγχρονισμους της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 (edited) https://youtu.be/WGbrRoykAKg Drop test vs 14 pro max Edited March 9, 2023 by Dark_Lord 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Drop test vs 14 pro max με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω αυτά τα τεστ! δεν τα βλέπω πλέον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 5 minutes ago, ilka71 said: με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω αυτά τα τεστ! δεν τα βλέπω πλέον Τα ιδια παθαινω και εγω με δαυτον: https://youtube.com/watch?v=JRSaU70-mRg&si=EnSIkaIECMiOmarE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Το οποίο θα καταναλώνει πόρους και θα έχει και κάποια επίπτωση στη μπαταρία.Εντάξει τώρα?sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 13 minutes ago, Konstantine73 said: Εντάξει τώρα? sent from my S21 FE 8/256 Ενταξει δε καίει. Αλλά γιατί να βάλεις πρόγραμμα ενώ μπορείς να το κάνεις από τις ρυθμίσεις του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Ενταξει δε καίει. Αλλά γιατί να βάλεις πρόγραμμα ενώ μπορείς να το κάνεις από τις ρυθμίσεις του κινητού?Γιατί είναι ολόκληρη σουίτα φίλε δεν είναι μόνο το DNS… Μπλοκάρει και οποιαδήποτε διαφήμιση από τις εφαρμογές… Και πολλά άλλα μπες και ενημερώσουSent from my iPad Pro M1 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 22 minutes ago, Konstantine73 said: Γιατί είναι ολόκληρη σουίτα φίλε δεν είναι μόνο το DNS… Μπλοκάρει και οποιαδήποτε διαφήμιση από τις εφαρμογές… Και πολλά άλλα μπες και ενημερώσου Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Μα κ με τη ρύθμιση μέσα από το κινητό κόβει τις διαφημίσεις από εφαρμογές. Οπότε άχρηστη η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Εντάξει τώρα?sent from my S21 FE 8/256Δηλαδή δεν τρέχει στο παρασκήνιο και δεν καταναλώνει; Αυτό δείχνει αυτό που ανέβασες; Οκ. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 12 minutes ago, Andreaszel said: Μα κ με τη ρύθμιση μέσα από το κινητό κόβει τις διαφημίσεις από εφαρμογές. Οπότε άχρηστη η εφαρμογή Δηλαδή απλά η ρύθμιση στο κινητό του personal dns που περιγράφεται σε παραπάνω post κόβει και τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές; Είναι σίγουρο αυτό; 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 4 minutes ago, jimmis11 said: Δηλαδή απλά η ρύθμιση στο κινητό του personal dns που περιγράφεται σε παραπάνω post κόβει και τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές; Είναι σίγουρο αυτό; Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Μα κ με τη ρύθμιση μέσα από το κινητό κόβει τις διαφημίσεις από εφαρμογές. Οπότε άχρηστη η εφαρμογή Εντάξει ότι πεις sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 17 minutes ago, Konstantine73 said: Εντάξει ότι πεις sent from my S21 FE 8/256 Και εγώ έχω την εφαρμογή αγορασμένη lifetime licence και σίγουρα έχει πολλές παραπάνω επιλογές φιλτραρίσματος. Για κόψιμο όμως στις διαφημίσεις και η αλλαγή απλά του dns server κάνει δουλειά. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Και εγώ έχω την εφαρμογή αγορασμένη lifetime licence και σίγουρα έχει πολλές παραπάνω επιλογές φιλτραρίσματος. Για κόψιμο όμως στις διαφημίσεις και η αλλαγή απλά του dns server κάνει δουλειά. Δοκίμασε στα γνωστά ελληνικά site να στριμαρεις κάποια ταινία η σειρά… Ότι dns Και να βάλεις θα σε πεθάνει στα pop up …ενώ με το adguard Δεν κουνιέται φύλλο….Επίσης μια φορά μου χτύπησε ειδοποίηση ότι κάποιος θέλει να εισβάλει στο κινητό μου Και τον μπλοκάρει από μόνο του!Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 (edited) 12 minutes ago, Konstantine73 said: Δοκίμασε στα γνωστά ελληνικά site να στριμαρεις κάποια ταινία η σειρά… Ότι dns Και να βάλεις θα σε πεθάνει στα pop up …ενώ με το adguard Δεν κουνιέται φύλλο…. Επίσης μια φορά μου χτύπησε ειδοποίηση ότι κάποιος θέλει να εισβάλει στο κινητό μου Και τον μπλοκάρει από μόνο του! Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Το ξέρω και δεν αντιλέγω. Αυτός όμως που θέλει χωρίς πολλά πολλά να μην έχει διαφημίσεις στην πλοήγηση και σε εφαρμογές - παιχνίδια θα την κάνει τη δουλειά του αλλάζοντας dns. Μέχρι εκεί όμως. Η εφαρμογή AdGuard θέλει αρκετό ψάξιμο για να αξιοποιήσεις σε βάθος τις δυνατότητες της. Edited March 9, 2023 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Μου ήρθε και το δικό μου s23 ultra...κάποια καθοδήγηση με το θέμα κάμερας ρυθμίσεις εφαρμογές καλοδεχουμενη είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 (edited) Ενα bug που έχω παρατηρήσει να γίνεται είναι ότι κατά την εμφάνιση των πρόσφατων εφαρμογών απουσιάζουν οι "γύρω γύρω" επιλογές. Όχι πάντα και μπορεί να είναι συνεχόμενες φορές! Εκτός και αν δεν είναι bug αλλά κάτι άλλο που δεν ξέρω! Edited March 9, 2023 by petpapoy Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Οι πρόσφατες εφαρμογές δεν είναι έτσι.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts