cu2goup Δημ. Χθες στς 06:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:13 μμ Just now, Serafeim1981 said: Ναι, πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες. Άλλο αυτό κι άλλο η νέα ταυτότητα.. Για να μην έχεις λατινικούς πρέπει να είναι 30 χρόνων η ταυτότητά σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Ναι, την παλιά έχω. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 11 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Ναι, την παλιά έχω. όχι μόνο στην Payzy αλλά σε καμία διαδικτυακή τράπεζα δεν δέχονται την συγκεκριμένη ταυτότητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 hour ago, testatos said: όχι μόνο στην Payzy αλλά σε καμία διαδικτυακή τράπεζα δεν δέχονται την συγκεκριμένη ταυτότητα. Εδώ και αυτή με τους λατινικούς χαρακτήρες οριακά τη δέχονται - η Revolut με έχει ήδη ενοχλήσει αρκετές φορές για να την ενημερώσω 😞 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 14 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Έχω πιστωτικές, απλώς θα έπαιρνα και την payzy να υπάρχει. δεν ειναι πιστωτικη, ειναι προπληρωμενη (prepaid) σαν την payzy Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts