mol Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, Teiresias_ said: Οκ τέλος καλό όλα καλά και μάλιστα Κυριακάτικα! Τέτοια μερα τέτοια λόγια 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου On 31/8/2024 at 7:59 ΜΜ, Teiresias_ said: Παιδιά προχθές έκανα μία συναλλαγή και μου ακυρώθηκε. Αμέσως μετά τη δέχτηκε. Όμως μου δέσμευσε δύο φορές το ποσό. Στο πορτοφόλι google δείχνει πως ακυρώθηκε. Ο μαγαζάτορας μου είπε πως έχει χρεωθεί μία φορά. Μίλησα και με εξυπηρέτηση. Υπάρχει λόγος να αγχωθώ; Για να αναφέρει πως ακυρώθηκε, θα σου επιστραφεί η χρέωση εντός 5-10 εργάσιμων. Και σε εμένα έγινε 2 φορές αλλά με άλλη κάρτα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, zurabi_97 said: Για να αναφέρει πως ακυρώθηκε, θα σου επιστραφεί η χρέωση εντός 5-10 εργάσιμων. Και σε εμένα έγινε 2 φορές αλλά με άλλη κάρτα. Διορθώθηκε ήδη μέσα σε δύο μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Ενημερωτικά για μεταφορά από PAYZY σε τράπεζα ALPHABSNK χρεώνεται αυτός που στέλνει από την PAYZY 2 ευρώ και αυτός που τα λαμβάνει στην ALPHABANK χρεώνεται 4 ευρώ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Εξαρτάται από τον λογαριασμό. Αν έχεις alpha benefit σου έχει κάποιες δωρεάν μεταφορές εισερχόμενες ανά μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, paanos said: Εξαρτάται από τον λογαριασμό. Αν έχεις alpha benefit σου έχει κάποιες δωρεάν μεταφορές εισερχόμενες ανά μήνα Καλά δεν θα το ξανακάνω απλά το ανέφερα για όσους τύχει και το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Αν πληρώσω μέσω της εφαρμογής e-bill της ΔΕΗ έναν λογαριασμό με Payzy (όχι με πάγια εντολή), η πληρωμή θα γίνει κανονικά και θα πάρω και coins; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, spyrdano said: Αν πληρώσω μέσω της εφαρμογής e-bill της ΔΕΗ έναν λογαριασμό με Payzy (όχι με πάγια εντολή), η πληρωμή θα γίνει κανονικά και θα πάρω και coins; Ναι κανονικά 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Η χρέωση 0.40 ευρω υπάρχει και στην πάγια εντολή και στην πληρωμή μέσω ιστοσελίδας της ΔΕΗ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου On 8/9/2024 at 9:58 ΜΜ, testatos said: Ναι κανονικά 🙂 Δηλαδή γλυτώνεις τα 0.40€??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mol said: Δηλαδή γλυτώνεις τα 0.40€??? Σαφώς 1 hour ago, JOHN_ONLY said: Η χρέωση 0.40 ευρω υπάρχει και στην πάγια εντολή και στην πληρωμή μέσω ιστοσελίδας της ΔΕΗ; Μέσω ιστοσελίδας όχι. Για την πάγια εντολή, δεν είμαι σίγουρος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, sou_d said: Σαφώς Μέσω ιστοσελίδας όχι. Για την πάγια εντολή, δεν είμαι σίγουρος Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση με την πάγια εντολή έτσι το έχω με payzy και πάγια εντολή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, JOHN_ONLY said: Η χρέωση 0.40 ευρω υπάρχει και στην πάγια εντολή και στην πληρωμή μέσω ιστοσελίδας της ΔΕΗ; Τα €0,40 τα χρεώνεσαι όταν πληρώσεις το λογαριασμό με τη χρήση του κωδικού RF μέσω της εφαρμογής. Αν πληρώσεις το λογαριασμό απευθείας με την κάρτα payzy μέσα από τις σελίδα της ΔΕΗ τότε δεν θα χρεωθείς τίποτα περισσότερο από το πόσο του λογαριασμού. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Πήρε παράταση το event με τα 20€ της πρόσκλησης για άλλες 6 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Πήγα να φορτίσω payzy από debit card VISA Πειραιώς, και έφαγα μια σφαλιάρα ...... δεν ζήτησε επαλήθευση με push, δεν ζήτησε PIN, τίποτα. Αμέσως "Απέτυχε" και καπάκι μήνυμα SMS στο κινητό οτι η κάρτα κλειδώθηκε και να πάρω τηλέφωνο και να δώσω κάποιο κωδικό που ήταν στο SMS. Μετά με κάλεσαν και από την Πειραιώς και την ξεκλείδωσαν. 🤣 😂 🤐 Κάποιους έχει αρχίσει να ενοχλεί η Payzy. Ελπίζω να μπορέσει η Payzy να βάλει IRIS εύκολη και δωρεάν φόρτιση μέσω IRIS από άλλες τράπεζες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) Νέο ερωτηματολόγιο στο cosmote app,που αφορά την payzy Edited 23 Σεπτεμβρίου by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου On 21/9/2024 at 9:04 ΜΜ, tifozif1 said: Πήγα να φορτίσω payzy από debit card VISA Πειραιώς, και έφαγα μια σφαλιάρα ...... δεν ζήτησε επαλήθευση με push, δεν ζήτησε PIN, τίποτα. Αμέσως "Απέτυχε" και καπάκι μήνυμα SMS στο κινητό οτι η κάρτα κλειδώθηκε και να πάρω τηλέφωνο και να δώσω κάποιο κωδικό που ήταν στο SMS. Μετά με κάλεσαν και από την Πειραιώς και την ξεκλείδωσαν. 🤣 😂 🤐 Κάποιους έχει αρχίσει να ενοχλεί η Payzy. Ελπίζω να μπορέσει η Payzy να βάλει IRIS εύκολη και δωρεάν φόρτιση μέσω IRIS από άλλες τράπεζες. Κι εμένα από εθνική. Έπεσα λέει σε δικλείδα ασφαλείας και μου το μπλόκαρε το σύστημα χωρίς να ξέρουν το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, Teiresias_ said: Κι εμένα από εθνική. Έπεσα λέει σε δικλείδα ασφαλείας και μου το μπλόκαρε το σύστημα χωρίς να ξέρουν το λόγο. Σε βάλανε σε Τειρεσία; 🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Ίσως η payzy έχει αρχίσει να δημιουργεί θέματα στη συστημικές τράπεζες και αυτές με τη σειρά τους προκαλούν δυσκολίες στην payzy... Θεωρία συνομωσίας; 😉 Πάντως τόσο καιρό δεν είχα ακούσει για τέτοια προβλήματα με τη φόρτιση της payzy. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Πάντως μπορεί να το προκάλεσα κι εγώ.. επειδή αύξησα το όριο στα 1000€ από 400 και πήγα να περάσω 800. Σου λέει "πάει τον κλέβουν! Ας τον μπλοκάρουμε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 23/9/2024 at 8:44 ΜΜ, sou_d said: Νέο ερωτηματολόγιο στο cosmote app,που αφορά την payzy Δεν το βρίσκω στο cosmote app.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 24/9/2024 at 5:58 ΜΜ, Teiresias_ said: Πάντως μπορεί να το προκάλεσα κι εγώ.. επειδή αύξησα το όριο στα 1000€ από 400 και πήγα να περάσω 800. Σου λέει "πάει τον κλέβουν! Ας τον μπλοκάρουμε" Εμένα μου την μπλόκαρε η Πειραιώς για 100Ευρώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, tifozif1 said: Εμένα μου την μπλόκαρε η Πειραιώς για 100Ευρώ!! μόλις πέρασα 300€ από πειραιώς χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ParafronGR said: μόλις πέρασα 300€ από πειραιώς χωρίς κανένα θέμα. Εντάξει δεν θα μπλοκάρουν και όλες τις συναλλαγές με την payzy... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Μόλις πήγα να φόρτισω με εθνικη Μπλοκ και τις 5 φορές με διαφορετικα ποσα... Δίνω έγκριση απ' το app της Εθνικής, επιστρέφω στην payzy και εμφανίζεται ειδοποίηση απ' την εθνική ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Κάθε φορά αυτό θα έχουμε?????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts