vtag Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 17 ώρες πριν, nikos523 said: Μέχρι 5 άτομα, εδώ και 15 χρόνια ακριβώς. https://support.apple.com/en-us/HT211110 Πρώτη φορά το ακούω κάτι τέτοιο σαν δυνατότητα! Μόνο μεταξύ iPhone γίνεται? Που είναι το κουμπί merge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Το χειρότερο είναι, ότι με προπληρωμένη συσκευή, φαίνεται μην κρατάνε προτεραιότητες, και να κάνουν ότι να ναι με τη διάθεση! Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 21 ώρες πριν, Tasos19s said: έχει θέματα το viber κι εμενα εχει μερες που μου κανει κουφα Κι εμενα μου εκανε και το ελυσα ως εξης: απενεργοποιησα εντελώς τα notifications μεσα απο την εφαρμογη του Viber και τις ενεργοποιησα μονο απο τα settings του iPhone, εκει που ρυθμιζεις ανα εφαρμογη. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 1 hour ago, megatr0n said: Κι εμενα μου εκανε και το ελυσα ως εξης: απενεργοποιησα εντελώς τα notifications μεσα απο την εφαρμογη του Viber και τις ενεργοποιησα μονο απο τα settings του iPhone, εκει που ρυθμιζεις ανα εφαρμογη. Σε πιο iOS είσαι; Εμενα άρχισε πριν κάνα μήνα κάποιες δυσλειτουργίες με iOS 15 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Πρώτη φορά το ακούω κάτι τέτοιο σαν δυνατότητα! Μόνο μεταξύ iPhone γίνεται? Που είναι το κουμπί merge?Αν πάρεις το κινητό από το αυτί ενώ μιλάς, μπορείς να προσθέσεις κι άλλα άτομα στην κλήση πατώντας το «συν». Αν είσαι ήδη σε κλήση και σε πάρει κάποιος, έχεις την επιλογή να απαντήσεις και να τερματίσεις την τρέχουσα κλήση, να απαντήσεις στην νέα και να μπει σε αναμονή η τρέχουσα κλπ κλπ.Αν λοιπόν απαντήσεις στην νέα και ο άλλος είναι σε αναμονή τοτε εμφανίζεται και το βελάκι που σου δίνει την δυνατότητα να κανεις conference call.Η λειτουργία παρουσιάστηκε live το 2007. Δεν έχει σχέση τι συσκευή έχεις.Link: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos.ts Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Καλησπέρα και από εμένα, Έχω προπαραγγειλει 14pro max black 128gb στις 28 Σεπτεμβρίου από plaisio και όταν τους πήρα προχθές μου είπανε ότι ακόμα δν εχουνε ιδέα και ότι υπάρχουν προπαραγγελίες από 16 Σεπτεμβρίου που ακόμα δν έχουν παραδοθεί .. με βλέπω για Χριστούγεννα να το παίρνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 4 minutes ago, Nikos.ts said: Καλησπέρα και από εμένα, Έχω προπαραγγειλει 14pro max black 128gb στις 28 Σεπτεμβρίου από plaisio και όταν τους πήρα προχθές μου είπανε ότι ακόμα δν εχουνε ιδέα και ότι υπάρχουν προπαραγγελίες από 16 Σεπτεμβρίου που ακόμα δν έχουν παραδοθεί .. με βλέπω για Χριστούγεννα να το παίρνω; Δυστυχώς το πλαίσιο φέτος έχει αφήσει πολλούς στην αναμονή σε σχέση με άλλες αλυσίδες που κατά καιρούς όλο και κάποια κομμάτια δίνουν. Κανείς δε θα σου πει με σιγουριά πότε θα παραλάβεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 5 minutes ago, Nikos.ts said: Καλησπέρα και από εμένα, Έχω προπαραγγειλει 14pro max black 128gb στις 28 Σεπτεμβρίου από plaisio και όταν τους πήρα προχθές μου είπανε ότι ακόμα δν εχουνε ιδέα και ότι υπάρχουν προπαραγγελίες από 16 Σεπτεμβρίου που ακόμα δν έχουν παραδοθεί .. με βλέπω για Χριστούγεννα να το παίρνω; Αφού δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι ποσό μάλλον πως μπορούμε να ξέρουμε εμείς; Φυσικα το έγραψες για να πεις και το παράπονο σου όχι ότι άμα πούμε εμείς θα παραλάβεις από εβδομάδα ότι θα το δέσεις και κόμπο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos.ts Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 39 minutes ago, athanaso77 said: Δυστυχώς το πλαίσιο φέτος έχει αφήσει πολλούς στην αναμονή σε σχέση με άλλες αλυσίδες που κατά καιρούς όλο και κάποια κομμάτια δίνουν. Κανείς δε θα σου πει με σιγουριά πότε θα παραλάβεις. Δεν πειράζει, υπομονή τουλάχιστον θα αξίζει😀 απλά δν περίμενα να καθυστερήσει τόσο πολύ 42 minutes ago, Tasos19s said: Αφού δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι ποσό μάλλον πως μπορούμε να ξέρουμε εμείς; Φυσικα το έγραψες για να πεις και το παράπονο σου όχι ότι άμα πούμε εμείς θα παραλάβεις από εβδομάδα ότι θα το δέσεις και κόμπο Σίγουρα ναι για να πω το παράπονο μου το έγραψα απλά ηθελα να ξέρω αν και από άλλες εταιρίες έχουν τέτοια καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 56 minutes ago, Nikos.ts said: απλά ηθελα να ξέρω αν και από άλλες εταιρίες έχουν τέτοια καθυστέρηση Σε τέτοιο βαθμό όπως το Πλαίσιο… όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 3 ώρες πριν, athanaso77 said: Σε τέτοιο βαθμό όπως το Πλαίσιο… όχι. Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν αυτά τα καταστήματα Αντι να έχουν στην κεντρική αποθήκη τις συσκευές και να τις στέλνουν με σειρά προτεραιότητας, παραλαμβάνει κάθε κατάστημα ούτε κανείς ξέρει ποτέ και μετά ο θεός και η ψυχή τους σε ποιον θα δώσουν πρώτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Είμαι σε αναμονή από τις 25 Σεπτεμβρίου... (2 καταστήματα) Τελος Οκτωβρίου ... σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γερμανού, θα είχα σίιιιγουρα... παραλάβει... τώρα αν το φέρει ο Βασίλης 🎅, θα κάνουμε κ γιορτές .. αλλιώς θα γεμίζουμε εδώ με άσκοπα σχόλια το νήμα.. Έχω παραλάβει το apple Watch.. Pitaka /Whitestone.. και τα πέταξα όλα στο συρτάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 6 minutes ago, xabos said: Είμαι σε αναμονή από τις 25 Σεπτεμβρίου... (2 καταστήματα) Τελος Οκτωβρίου ... σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γερμανού, θα είχα σίιιιγουρα... παραλάβει... τώρα αν το φέρει ο Βασίλης 🎅, θα κάνουμε κ γιορτές .. αλλιώς θα γεμίζουμε εδώ με άσκοπα σχόλια το νήμα.. Έχω παραλάβει το apple Watch.. Pitaka /Whitestone.. και τα πέταξα όλα στο συρτάρι... Ειδικά το Apple Watch χωρίς iPhone είναι παρά πολύ ωραίο Το είχα εγώ κάνα 6μηνο έτσι στο χέρι σαν βραχιόλι μέχρι να πάρω ξανά το iPhone που έψαχνα 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 28 minutes ago, xabos said: Είμαι σε αναμονή από τις 25 Σεπτεμβρίου... (2 καταστήματα) Τελος Οκτωβρίου ... σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γερμανού, θα είχα σίιιιγουρα... παραλάβει... Ειδικά ο Γερμανός, από τις πρώτες ημέρες έβγαζε κατά καιρούς διαθέσιμη κομμάτια. Πολλοί γνωστοί μου αγόρασαν με αυτό τον τρόπο και για τις προπαραγγελίες δεν ενημερώθηκαν ποτέ. Έστω κι έτσι, διέθεσαν κάποια κομμάτια στην αγορά. Το ίδιο το Public και ο Κωτσόβολος. Ενώ αντιθέτως το Πλαίσιο δεν έβγαλε ποτέ στο site ετοιμοπαράδοτα κομμάτια. Ούτε το iStorm, αλλά τουλάχιστον αυτοί εξυπηρέτησαν πολύ καλύτερα τις προπαραγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 ΜΟΛΙΣ είδα ότι βγήκε αναβάθμιση 16.1.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 17 ώρες πριν, Tasos19s said: Σε πιο iOS είσαι; Εμενα άρχισε πριν κάνα μήνα κάποιες δυσλειτουργίες με iOS 15 Τωρα ειμαι 16.1 αλλα τα προβληματα υπηρχαν εξαρχης με την 16. Το ελυσα με τον τροπο που ειπα οποτε ολα καλα τωρα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 8 ώρες πριν, dafly7 said: ΜΟΛΙΣ είδα ότι βγήκε αναβάθμιση 16.1.1 Ναι, έχουμε ενημερώσει το σχετικό θέμα όπου συζητάμε ειδικά για το iOS 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 10 ώρες πριν, athanaso77 said: Ειδικά ο Γερμανός, από τις πρώτες ημέρες έβγαζε κατά καιρούς διαθέσιμη κομμάτια. Πολλοί γνωστοί μου αγόρασαν με αυτό τον τρόπο και για τις προπαραγγελίες δεν ενημερώθηκαν ποτέ. Έστω κι έτσι, διέθεσαν κάποια κομμάτια στην αγορά. Το ίδιο το Public και ο Κωτσόβολος. Ενώ αντιθέτως το Πλαίσιο δεν έβγαλε ποτέ στο site ετοιμοπαράδοτα κομμάτια. Ούτε το iStorm, αλλά τουλάχιστον αυτοί εξυπηρέτησαν πολύ καλύτερα τις προπαραγγελίες. Αστέ να πάνε κατάντια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 Έχει παραλάβει κάνεις από public? Έχω κάνει παραγγελία στις 5/10 και ακόμα τίποτα! Και στα τηλέφωνα κλασσικες δικαιολογίες! Από κινα με singapore post πιο γρήγορα θα ερχόταν! Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 (edited) Εγώ πάντως παίδες έκανα παραγγελία στο i-storm την 16 Σεπ 2022, 12:58:54 π.μ.,και στις 07/10 μου έστειλαν μήνυμα να πάω να το παραλάβω! Ευτυχώς που κινήθηκα άμεσα, γιατί βλέπω πολύ μεγάλη καθυστέρηση σε όσους έκαναν αργότερα παραγγελίες… Επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια όμως από εκείνη την μέρα, θέλω να σας πω ότι αξίζει η αναμονή να ξέρετε!!!😉😉😉 Edited November 12, 2022 by _JiMMiS_ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 Εγώ έχω παραγγείλει από 30 Σεπτεμβρίου, από istorm και ακόμα περιμένω....Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 On 13/11/2022 at 7:36 ΜΜ, fotgold said: Εγώ έχω παραγγείλει από 30 Σεπτεμβρίου, από istorm και ακόμα περιμένω.... Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλει υπομονή…!😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2410 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Προς όλα τα παιδιά του φόρουμ που είναι σε αναμονή: Παραγγελία 40 pro max ( ελεύθερο χρώμα επιλογή του παρόχου) με μνήμη 1Τ και κλειστό εταιρικό συμβόλαιο με ρήτρες,πόσα λέτε να παραδόθηκαν;;;;;;; 4 ΤΕΜΑΧΙΑ!!!! Αναφορα προβλεπόμενης παράδοσης έως τέλος Φεβρουαρίου. ………….🥶. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 18 minutes ago, pol2410 said: Προς όλα τα παιδιά του φόρουμ που είναι σε αναμονή: Παραγγελία 40 pro max ( ελεύθερο χρώμα επιλογή του παρόχου) με μνήμη 1Τ και κλειστό εταιρικό συμβόλαιο με ρήτρες,πόσα λέτε να παραδόθηκαν;;;;;;; 4 ΤΕΜΑΧΙΑ!!!! Αναφορα προβλεπόμενης παράδοσης έως τέλος Φεβρουαρίου. ………….🥶. Από ποιο κατάστημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Το YouTube ενώ μου ανοίγει κανονικά μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής από εχθές έκανα εγκατάσταση ξανά πάλι τα ίδια .. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts