Jump to content

pol2410

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pol2410

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 2

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone all

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pol2410's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. Να σε θέλει το τηλέφωνο και να μην σε θέλει η Cosmote μην σου τύχει. Δλδ μετάβαση από 14 pro σε 15 pro max όλα τέλεια και την ώρα που ζητάς νέα e sim σου λένε από τα κεντρικά συστημικό λάθος / το επεξεργαζόμαστε / δεν μπορούμε να σας εκδώσουμε νέα esim!!!!! Οπότε είμαι ultra σετ με το 15 ( με την μια γραμμή φυσική sim) 14 που έχει την esim που από εκεί παίρνω τους κωδικούς για τις τραπεζικές συναλλαγές που όμως οι εφαρμογές είναι στο 15 και κατά τα άλλα μια χαρα!!!! Καλα θα πάει και αυτό!!
  2. Δρομοκαΐτειο θέλεις να πεις το Δαφνί είναι για πιο βαριά περιστατικά, (πχ Samsung/ One plus/ android style). 🤪🤪.
  3. Λοιπόν χθες ( και για 3 μέρες) είχα στα χέρια μου το 15pm (1Τ) έκδοση σε τιτάνιο χρώμα. Για να σας προλάβω US και συγκεκριμένα θα μπορούσα να βάλω στην άκρη το 14 που έχω και να πω 15 και ξερό ψωμί. Όμως δεν ξέρω είτε γιατί το 14 (το έχω pro ) είτε γιατί κοιτώντας το κάπου για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια δεν, οπότε κράτησα το 14 ( βέβαια μπορεί την άλλη εβδομάδα να έχω πάλι το 15 στα χέρια μου αλλά αυτό γιατί με βαράει η ….). Προς αυτους που δεν προλάβανε να παραγγείλουν απλά για πρώτη φορά θα πω ότι παιδιά όταν έρθουνε και δεν βιαζόμαστε κιόλας. Το μόνο που όντως τα σπάει είναι το τιτάνιο χρώμα ( θα το είχα ασορτί με το αμάξι ) αλλά όλα είναι γούστα. Επεξεργαστης ένα τικ πιο γρήγορος από το 14 ενώ οθόνη σε πολύ ήλιο κόντρα λίγο καλύτερη από του 14 αλλά όχι και τρέλα πράγματα. Φόρτιση γρήγορη C δεν το δούλεψα για μεταφορά δεδομένων αλλά με τον 20w στα ίδια επίπεδα ταχύτητας φόρτισης (35-95%). Κάμερα λίγο πιο καλές φωτεινές η φωτό αλλά δεν είμαι ο τύπος που ξέρει ή έχει τρελές απαιτήσεις. Αυτα…….. Κλείνοντας εάν κάποιος είναι σε δίλλημα από 14 σε 15 ( μιλάμε για απλό δίλλημα / όχι αρρώστους που θέλουνε δια καώς την νέα συσκευή) με το 14 και την iOS 17 μια χαρα είναι stay there. Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη πάντα.
  4. Φίλε μου χωρίς να παρεξηγηθεί η απάντηση μου οι κ@υλες πληρώνονται οπότε κάνεις αυτό που θέλεις εσυ και όχι ότι σου πει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα ( πχ θα βγει αργότερα με προσφορά / Black Friday/ ή περίμενε τα πρώτα μπορεί να βγάλουνε προβλήματα κλπ κλπ). Αυτο 😉😉. Ερώτηση προς αυτούς που το χρησιμοποιούνε: Apple map ή Google map για Αθήνα (κατά κύριο λόγο ) και με κανονικά σύνδεση ( όχι χρήση off line). Επειδή δεν τα δουλεύω με ρώτησε Φιλος μην του πω καμία μλκ για δώστε ( δωρεάν έχω να πάρω τα 15 🤪) τα φώτα σας. Ευχαριστώ….
  5. Φίλε μου εάν είσαι με 1 sim περίπου 5,5-6 ώρες εάν όμως είσαι με 2 sim αυτά τα νούμερα τα ξεχνάς. Εαν είσαι της ευκολίας στην μεταφορά κλπ το pro είναι μονόδρομος απ την άλλη όμως εάν είσαι όλη την μέρα μακρυά από μπριζα ένα power bank είναι απαραίτητο.
  6. Φίλε μου για το 256 δεν ασχολήθηκα καθόλου οπότε ‘ λογικά ‘ κάπου εκεί θα είναι.
  7. Μέσα από το σύστημα του πλαισίου τιμή για το 512 είναι 1738€ 👍🏻.
  8. Φίλε μου καλημέρα εγώ με αρκετά χρόνια μήλο ως προς τις φωτό & βίντεο χρησιμοποιώ το Google fotos σαν cloud αποθήκευσης και εκεί έχω την δυνατότητα να έχω ειτε άλμπουμ ειτε προβολή (+ κατέβασμα ) οποίας φωτογραφίας θέλω σε real time από την συσκευή μου και όχι μόνο. Ο λόγος που πήγα σε αυτό το cloud είναι γιατί οι φωτό μου όταν τις σβήνω από το κινητό δεν διαγράφονταν και από το cloud κάτι που στο cloud της apple όταν το έψαχνα δεν είχε αυτήν την επιλογή. Αν τώρα κάποιο άλλο μέλος σου δώσει κάποια άλλη λύση…….
  9. Μέχρι να βγει έχουμε πολλά να δούμε….😉.
  10. Ομάδα καλημέρα Ερωτηση apple 14pm αγορά εχθές (& ενεργοποίηση) αλλά μέσα δείχνει ότι η εγγύηση τρέχει από 11/1/23. Η συσκευή είναι αγορά από Πολωνία αλλά καινούργια / μιλήσαμε με support Greece όπου μας είπαν ότι ή στις 5 μέρες θα διορθώσει ή εγγύηση βάση της απόδειξης. Ξέρουμε κάτι;;;
  11. Αγαπητοί όπως αναφέρω και παραπάνω στο μέλος που αναζητά να κάνει μια αγορά τα δεδομένα κυρίως στο βίντεο είναι αυτά ( 128vs256 ProRes mode). Ως αυτό που αναφέρετε ότι και το 128 τραβάει μερικώς ProRes ok αλλά σωστό ProRes δεν είναι, ( είπαμε άλλο M pack άλλο Μ). Τελος όλα εχουνε να κάνουν με τις ανάγκες του καθενός γι αυτό και οφείλουμε να δίνουμε σώστες κατευθύνσεις. Φιλικά παντα…..😎
  12. Καλό το 128 αλλά η ProRes λειτουργία είναι διαθέσιμη από τα 256 + πάνω οπότε εάν έχεις σκοπό να τραβάς βίντεο υψηλής ανάλυσης τότε το 256 είναι μονόδρομος. Απ την άλλη εάν δεν είσαι τύπος με υψηλές απαιτήσεις στην λήψη βίντεο τότε το 128 μια χαρά είναι. ( Αρκεί να σε φτάνει ο αποθηκευτικός χώρος φυσικά).
  13. Από ότι ξέρω όχι , αλλά και μεταξύ μας έτσι δεν θα λεγότανε ξυπνητήρι αλλά νανούρισμα!!😜.
  14. Ομάδα καλησπέρα είναι να πάρω για μια φίλη ένα fold3 ( χαρτιά κουτί κομπλέ) για πείτε 1-2 ακόμα tips που είναι να τσεκάρω γιατί ( αν και το είχα day 1 το fold ) λίγο τα έχω ξεχάσει. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό 6μήνου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  15. Πολύ καιρό με το συγκεκριμένο τζαμί κανένα πρόβλημα. Ισως μπορεί και το πάτημα σου στο σημείο να μην ήταν έντονο ή κάτι……. Εαν βέβαια στο κάνει συνέχεια αλλά μόνο στο ίδιο σημείο εγώ θα το ξεκόλλαγα θα έκανα τις ίδιες δουλειές να δω εάν όντως έφταιγε το τζαμί κλπ κλπ. Τελος εχε υπ όψιν σου ότι έχεις την δυνατότητα με τον αντίχειρα να σπρώξεις την οθόνη προς τα δεξιά ( από την μέση / αριστερή άκρη) και είναι το ίδιο.
×
×
  • Create New...