johnkarak Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 7 minutes ago, guy_fawkes said: Πας για αλλαγή οθόνης, αλλά κάνε και ένα hard reset, ποτέ δεν ξέρεις.... Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μίλησα με τη smartec πριν από λίγο, θα γίνει αλλαγή οθόνης στην εγγύηση, αύριο θα έχουν το ανταλλακτικό και από βδομάδα θα είναι έτοιμο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Καλησπέρα σε όλους... Μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει? Έχω ρυθμίσει στο κινητό να είναι ενεργοποιημένο από 00:00_7:00 Κάθε βράδυ 22:00 λέει ότι ενεργοποιείται από το ρολόι Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Τελικά με ένα clean cache memory έφτιαξε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 προς αντικατάσταση (οχι πως εχει κάτι η του λείπει κάτι) του watch 4 classic ή απλά να πάρω ένα νεο gadgetακι ήμουν ανάμεσα στο 6 classic και το 5 pro.. τελικά έκλεισα στο 5 pro.. μπορώ να πω οτι το ερωτεύτικα με το που το έβαλα στο χέρι, είναι πιο "γεμάτο" σχετικά με το 6 classic που μου έκανε και λίγο σαν ψευτικο.. θα παιξω μαζί του και θα επανέλθω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 προς αντικατάσταση (οχι πως εχει κάτι η του λείπει κάτι) του watch 4 classic ή απλά να πάρω ένα νεο gadgetακι ήμουν ανάμεσα στο 6 classic και το 5 pro.. τελικά έκλεισα στο 5 pro.. μπορώ να πω οτι το ερωτεύτικα με το που το έβαλα στο χέρι, είναι πιο "γεμάτο" σχετικά με το 6 classic που μου έκανε και λίγο σαν ψευτικο.. θα παιξω μαζί του και θα επανέλθω.Αναμένω εντυπώσεις γιατί κ γω από τι 4 classic σκέφτομαι το 5 αλλα το 44αρι mmTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις το ρολόι και όταν πατάω στο application επαφές μου γράφει δεν υπάρχουν επαφές, τι λάθος έχει γίνει?Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Μετά από επαναφορά δεν μου δουλεύει η φωνητική πληκτρολόγιση στο Gboard. Πρέπει να δώσω κάποια άδεια? Μου γράφει να επιλέξω άλλο πληκτρολόγιο.. Galaxy watch 5 pro. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Guys εχει κανεις αλλος προβλημα με την Bixby? Τελευταια (μετα το τελευταιο update νομιζω), καποιες φορες οταν την ξυπναω με το Hi Bixby, ανοιγει στιγμιαια και μετα φευγει, οποτε δεν μπορω να της δωσω φωνητικη εντολη. Ταυτοχρονα ομως, οταν παταω παρατεταμενα το κουμπι (αφου εχει συμβει το παραπανω) για να την φερω στο προσκηνιο, μου πεταει toast μηνυμα οτι you can't use the mic because bixby already uses it ή κατι τετοιο, με αποτελεσμα να μην μπορω να την χρησιμοποιησω. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Καλημέρα και απο μένα κάτοχος πλέον samsung galaxy watch 5 44mm. Η ερώτηση είναι αν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα ή πισίνα για θάλασσα μάλλον δεν το συζητάμε ίσως όταν περάσει χρόνος και δεν θα μας πολύ ενδιαφέρει. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι ανθεκτικό στο νερό με βάση την εμπειρία σας μηνών ή θέλει προστασία; Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Καλημέρα και απο μένα κάτοχος πλέον samsung galaxy watch 5 44mm. Η ερώτηση είναι αν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα ή πισίνα για θάλασσα μάλλον δεν το συζητάμε ίσως όταν περάσει χρόνος και δεν θα μας πολύ ενδιαφέρει. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι ανθεκτικό στο νερό με βάση την εμπειρία σας μηνών ή θέλει προστασία; Θάλασσα ποτέ. Τα υπόλοιπα ναι μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 και σε πισίνα και σε θάλασσα χωρίς πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 και σε πισίνα και σε θάλασσα χωρίς πρόβλημαΟπότε να φανταστώ με νερό βρύσης αν βραχεί λίγο όπως πλύνεις τα χέρια σου, δεν θα έχει πρόβλημα.. Sent from my SM-G990B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 12 ώρες πριν, MixailDelta said: Καλημέρα και απο μένα κάτοχος πλέον samsung galaxy watch 5 44mm. Η ερώτηση είναι αν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα ή πισίνα για θάλασσα μάλλον δεν το συζητάμε ίσως όταν περάσει χρόνος και δεν θα μας πολύ ενδιαφέρει. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι ανθεκτικό στο νερό με βάση την εμπειρία σας μηνών ή θέλει προστασία; Προσωπικά και αυτό και το watch 4 που είχα μονίμως το φοράω παντού... Και θάλασσα και μάλιστα κάνω και kite surf , wakeboard , e foil χωρίς κανένα πρόβλημα.... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Είδα σε παλαιότερες δημοσιεύσεις στον πίνακα γρήγορου ελέγχου την ένδειξη με κρεβατάκι για λειτουργία ύπνου προφανώς, το δικό μου ρολόι δεν την έχει, άρα η αντίστοιχη λειτουργία πλέον είναι η λειτουργία πτήσης για το βράδυ για εξοικονόμηση ενέργειας; Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 4 ώρες πριν, MixailDelta said: Είδα σε παλαιότερες δημοσιεύσεις στον πίνακα γρήγορου ελέγχου την ένδειξη με κρεβατάκι για λειτουργία ύπνου προφανώς, το δικό μου ρολόι δεν την έχει, άρα η αντίστοιχη λειτουργία πλέον είναι η λειτουργία πτήσης για το βράδυ για εξοικονόμηση ενέργειας; πας ρυθμισεις-λειτουργιες και ειναι υπνος,κινηματογραφος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 On 8/12/2023 at 12:44 ΜΜ, MixailDelta said: Καλημέρα και απο μένα κάτοχος πλέον samsung galaxy watch 5 44mm. Η ερώτηση είναι αν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα ή πισίνα για θάλασσα μάλλον δεν το συζητάμε ίσως όταν περάσει χρόνος και δεν θα μας πολύ ενδιαφέρει. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι ανθεκτικό στο νερό με βάση την εμπειρία σας μηνών ή θέλει προστασία; Στο ρολοι υπάρχει mode για ανοικτη θάλασσα , αρα καλυπτει όλες τις συνθηκες που λες. Προσοχή ομως , οταν λεμε θάλασσα εννουμε κολυμπι και όχι καταδυσεις ή βουτίες απο βράχους. Επισης εγω με το που βγαινω απο πισινα ή θάλασσα το ξεπλένω με καθαρό νερό . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 Τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο από την στιγμή που έχεις το 5 44mm και όχι το pro; Δείχνει πιο όμορφο πιστεύω. Απλά δεν ξέρω για τελωνείο και τέτοια...https://www.ringkestore.com/products/galaxy-watch-5-44mm-air-sports-black-bezel-styling-11Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο από την στιγμή που έχεις το 5 44mm και όχι το pro; Δείχνει πιο όμορφο πιστεύω. Απλά δεν ξέρω για τελωνείο και τέτοια...https://www.ringkestore.com/products/galaxy-watch-5-44mm-air-sports-black-bezel-styling-11Sent from my SM-G990B using TapatalkΚαλημέρα είχα βάλει αυτόhttps://www.skroutz.gr/s/30954806/Ringke-Bezel-Styling-se-Mayro-chroma-gia-to-Galaxy-Watch-4-44mm.htmlόταν είχα το ρολόι. Άλλαξε τελείως, προς το καλύτερο. Έγινε πιο εύκολη και η πλοήγηση με το touch bezel. Λέει watch 4 αλλά εφαρμόζει άψογα στο 5.Στάλθηκε από το S23 ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, efbill said: Καλημέρα είχα βάλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/30954806/Ringke-Bezel-Styling-se-Mayro-chroma-gia-to-Galaxy-Watch-4-44mm.html όταν είχα το ρολόι. Άλλαξε τελείως, προς το καλύτερο. Έγινε πιο εύκολη και η πλοήγηση με το touch bezel. Λέει watch 4 αλλά εφαρμόζει άψογα στο 5. Στάλθηκε από το S23 ultra. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα το ενα εχει και την ολοσωμη θηκη απο κατω και μετα το ringke Edited December 17, 2023 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Εγώ ακριβώς αυτό σκέφτομαι, πως δεν θα έχεις επαφή με την οθόνη, επομένως δεν θα λειτουργεί η περιστροφή.. Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 On 8/12/2023 at 5:43 ΜΜ, johnybe said: Οπότε να φανταστώ με νερό βρύσης αν βραχεί λίγο όπως πλύνεις τα χέρια σου, δεν θα έχει πρόβλημα.. Sent from my SM-G990B using Tapatalk κανένα, ειδικά το καλοκαίρι το πλένω με σαπούνι και το ξεπλένω με νερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 Ήρθε και η πρώτη μου ενημέρωση λογισμικού Δεκεμβρίου ως νέος κάτοχος που είμαι 😀 1 Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Ενώ μου έβγαλε μύνημα ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση. Και φάνηκε να την κατεβάζει... Ακόμη γράφει 1 Ιουλίου στις πληροφορίες.... Τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Εχω το 5pro με s23 ultra. Οταν με καλουν στη μια sim εμφανίζεται το ονομα του καλούντος στο ρολόι. Οταν ο ίδιος αριθμός με καλέσει στην αλλη sim δεν εμφανίζεται το ονομα του καλούντος στο ρολόι, αλλά μόνο ο αριθμός. Γιατι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Τι γνωρίζετε για τα mods που υπάρχουν;Εννοώ αυτά που λένε πχ ύπνος, κινηματογράφος κλπΣτάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts