spinemm Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 2 ώρες πριν, pank said: Εγώ που το φοράω μου δείχνει μεγαλύτερη θερμοκρασία από το χώρο! Και νομίζω είναι λογικό. Λογικο νομιζω, μεχρι να ενεργοποιηθει το θερμομετρο δερματος-σωματος, παντως εαν το βγαλεις και το αφησεις στο τραπεζι τοτε "κατεβαινει" και δειχνει και την θερμοκρασια δωματιου. 1 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Καλη φαση αυτη με την θερμοκρασία. Αραγε δεν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Καλησπέρα. Σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω κλήσεις με το Samsung galaxy watch 5 μου, ενώ πριν 7 μέρες έκανα κανονικά. Επισης, όταν με καλούν λέει πως δεν είμαι διαθέσιμος. SMS στέλνω κανονικά. Επισης, όταν συνδέσω το ρολόι με το κινητό βγάζει κανονικά κλήσεις μέσω του αριθμού του κινητού μου. Στο ρολόι εχω Vodafone e-SIM. Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω βάλει κάρτα και λεπτά ομιλίας και δεδομένα. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax75t Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Καλησπέρα Κάτοχος εδώ και μερικές μέρες και εγώ έχω δύο ερωτησούλες για όποιον γνωρίζει η πρώτη είναι ότι το google assistant ενώ είναι στα ελληνικά δεν με καταλαβαίνει στα ελληνικά. Έχω κάνει την αναβάθμιση δουλεύει από το ρολόι κανονικά αλλά ότι πω το γράφει αγγλικά. Και το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι η ειδοποίηση δόνησης για την αποσύνδεση του ρολογιού με το τηλέφωνο αργεί πάρα πολύ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 Σήμερα ήρθε update!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 15 ώρες πριν, madmax75t said: Καλησπέρα Κάτοχος εδώ και μερικές μέρες και εγώ έχω δύο ερωτησούλες για όποιον γνωρίζει η πρώτη είναι ότι το google assistant ενώ είναι στα ελληνικά δεν με καταλαβαίνει στα ελληνικά. Έχω κάνει την αναβάθμιση δουλεύει από το ρολόι κανονικά αλλά ότι πω το γράφει αγγλικά. Και το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι η ειδοποίηση δόνησης για την αποσύνδεση του ρολογιού με το τηλέφωνο αργεί πάρα πολύ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που είχα. Η Google assistant δεν υπαρχει στα ελληνικα, δεν υποστηριζει την γλωσσα μας. Ναι μεν υπαρχει στο ρολοι αλλα μονο για εφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax75t Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 18 minutes ago, lazlo said: Η Google assistant δεν υπαρχει στα ελληνικα, δεν υποστηριζει την γλωσσα μας. Ναι μεν υπαρχει στο ρολοι αλλα μονο για εφε. Δεν καταλαβαίνω αφού τα έχει τα ελληνικά στον υπολογιστή στο google search γιατί δεν τα βάζει και στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 7 ώρες πριν, alex61 said: Σήμερα ήρθε update!!!! Και αλλο update μετα απο αυτο στις 26 Απρ??? Τελειωνει σε AWD6 και εχει μεγεθος 316,14ΜΒ ?? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 (edited) On 30/4/2023 at 2:18 ΜΜ, madmax75t said: Δεν καταλαβαίνω αφού τα έχει τα ελληνικά στον υπολογιστή στο google search γιατί δεν τα βάζει και στο android. το google search ειναι διαφορετικο απο το assistant. Υπομονη ...ισως σε καμια δεκαρια χρονια θα μας υποστηριξουν Edited May 1, 2023 by lazlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Παιδιά καλημέρα.πια έκδοση λογισμικού έχετε εμένα λέει ακόμα Ιανουαρίου..πατάω για αναβάθμιση και ακόμα μου λέει τελευταία έκδοση λογισμικού.. λέτε να έχει κολλήσει; το έχω πάρει από σκρουτζ.. 21 minutes ago, nikosz75013 said: Παιδιά καλημέρα.πια έκδοση λογισμικού έχετε εμένα λέει ακόμα Ιανουαρίου..πατάω για αναβάθμιση και ακόμα μου λέει τελευταία έκδοση λογισμικού.. λέτε να έχει κολλήσει; το έχω πάρει από σκρουτζ.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) Το δικο μου...Watch5 Pro (πατα επανω στη φωτο για να μεγαλωσει) Edited May 3, 2023 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 1 hour ago, spinemm said: Το δικο μου...Watch5 Pro (πατα επανω στη φωτο για να μεγαλωσει) Έχεις ιδέα τι μπορεί να φταίει και το να κάνω; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) Το τηλ που το εχεις συνδεδεμενο ειναι Samsung? ή ειναι αγορασμενο απο/για χωρα που δεν εχει παρει ακομα το update..εiναι τα μονα που μπορω να φανταστω οτι "φταινε"... Edited May 3, 2023 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 43 minutes ago, spinemm said: Το τηλ που το εχεις συνδεδεμενο ειναι Samsung? ή ειναι αγορασμενο απο/για χωρα που δεν εχει παρει ακομα το update..εiναι τα μονα που μπορω να φανταστω οτι "φταινε"... S23 ultra. Έχω.. από που. Μπορώ να δω από που ειναι; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 S23 ultra. Έχω.. από που. Μπορώ να δω από που ειναι;Παλαιότερα ειχα κατεβάσει αυτό που ηταν δωρεαν κ ειναι για σαμσουνγκ. Σου δείχνει χωρα κατασκευής κ ποιας χωρας ειναι το cschttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo.plusTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 1 hour ago, coulis said: Παλαιότερα ειχα κατεβάσει αυτό που ηταν δωρεαν κ ειναι για σαμσουνγκ. Σου δείχνει χωρα κατασκευής κ ποιας χωρας ειναι το csc https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo.plus Tapa . Μπορείς με κάποιο τρόπο να αλλάξεις το firmware από το ρολόι; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 . Μπορείς με κάποιο τρόπο να αλλάξεις το firmware από το ρολόι;Λάθος άνθρωπο ρωτάς .Παρακολουθώ σε κινητά κ ρολόγια τις συζητήσεις για αλλαγή firmware κ καταλαβαίνω πως μου είναι πιο εύκολο να κανω μια συζήτηση για "πρωτόνια, νετρόνια κ κύριες μαζες ατόμων " κ ας μην ειμαι φυσικός-χημικός Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 23 ώρες πριν, nikosz75013 said: Παιδιά καλημέρα.πια έκδοση λογισμικού έχετε εμένα λέει ακόμα Ιανουαρίου..πατάω για αναβάθμιση και ακόμα μου λέει τελευταία έκδοση λογισμικού.. λέτε να έχει κολλήσει; το έχω πάρει από σκρουτζ.. μην αγχώνεσαι, ακόμα δεν έχει φτάσει το νέο fw. οταν εμφανιστεί εδώ https://doc.samsungmobile.com/SM-R925F/EUR/doc.html τότε θα εμφανιστεί και στο ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Σε μήνυμα απο facebook messenger ενω πληκτρολόγω την απάντηση δείχνει ότι την στέλνει, αλλα δεν παει ποτε... Σε viber και μήνυμα sms κανονικο δουλεύει μια χαρά η απάντηση..... Υπάρχει καμία λύση? Η είναι θέμα του messenger.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Παιδιά όσοι έχετε το 5 το απλό (όχι το pro) lte βγάζετε κανονικά κλήσεις με τη Sim του ρολογιού; Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Καλησπέρα. Πρόσφατα μεταπηδησα στο 5pro από το 3. Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι όταν έρχονται ειδοποιήσεις στο ρολόι, πχ από viber, εάν την διώξω από το ρολόι, αυτόματα εξαφανίζεται και από τις ειδοποιήσεις στο κινητό. Στο 3 νομίζω δεν το έκανε αυτό,δλδ στο κινητό παρέμενε ψηλά σαν ειδοποίηση μέχρι να την ανοίξω. Έτσι συμβαίνει σε όλους?Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 Καλησπέρα. Πρόσφατα μεταπηδησα στο 5pro από το 3. Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι όταν έρχονται ειδοποιήσεις στο ρολόι, πχ από viber, εάν την διώξω από το ρολόι, αυτόματα εξαφανίζεται και από τις ειδοποιήσεις στο κινητό. Στο 3 νομίζω δεν το έκανε αυτό,δλδ στο κινητό παρέμενε ψηλά σαν ειδοποίηση μέχρι να την ανοίξω. Έτσι συμβαίνει σε όλους?Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα Ναι έτσι δουλεύει. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 Καλησπέρα Όταν αποσυνδέεται το ρολόι από το κινητό δονείται, παρόλο που έχω απενεργοποιήσει στις Ρυθμίσεις 》Connections》Disconnection Alerts 》none.Επειδή είναι ενοχλητικό και δεν θέλω να δονείται, ποια είναι η ρύθμιση;Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 (edited) 21 ώρες πριν, mafiagalou said: Καλησπέρα Όταν αποσυνδέεται το ρολόι από το κινητό δονείται, παρόλο που έχω απενεργοποιήσει στις Ρυθμίσεις 》Connections》Disconnection Alerts 》none. Επειδή είναι ενοχλητικό και δεν θέλω να δονείται, ποια είναι η ρύθμιση; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Settings-->Connections-->Disconnection Alerts Edited May 8, 2023 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Settings-->Connections-->Disconnection AlertsΑυτή τη ρύθμιση την εχω None και παρόλα αυτά εξακολουθεί να δονείται Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts