elkons Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 34 minutes ago, georgemv said: Τι εννοείς καλή; 1 Gbps σε εσωτερικούς χώρους σε χωριά; Προφανώς και είναι πολύ σπάνιο, πρέπει να τύχει να έχεις την κεραία δίπλα. Αλλά σε χωριό με την κεραία στο δίπλα χωριό (χιλιόμετρα απόσταση), εσωτερικά σε σπίτι με σκελετό οπλισμένου σκυροδέματος ή χοντρούς πέτρινους τοίχους βλέπω συχνά τίμια νούμερα, του στυλ 20 Mbps++, τουλάχιστον με SA 700άρι + N1 οριακό. Δύσκολο να είμαι εντελώς εκτός δικτύου, να έχω ψεύτικο σήμα ή να κολλάνε τα data. Σε LTE, με την διαχείριση low band που κάνουν - ταλαίπωρη band20 και αν μπορέσεις να πάρεις RB λες και ευχαριστώ - ίσως τα θέματα να είναι πιο εμφανή... Είμαι περίεργος τι θα κάνουν με τα 900Mhz. Πρέπει να πάνε κάπου, δεν γίνεται να έχουν δώσει κάτι ψίχουλα στο GSM, τα υπόλοιπα να κάθονται και LTE/NR να τραβάνε το λούκι. Υποθέτω, για να μην τα έχουν δώσει στο LTE τόσα χρόνια, θα τα δώσουν στο NR σε κάποια στιγμή και θα γίνεται band steering, οι μισοί Ν28 οι άλλοι Ν8. Είδομεν. Προφανώς δεν αναφέρθηκα στις ταχύτητες αλλά στην κάλυψη. Πιο ωμά στα 2/3 των περιπτώσεων που έχω δεύτερη SIM από Nova ή Vodafone, το σήμα σε εσωτερικούς χώρους είναι καλύτερο από της Cosmote. Και δεν μιλάω για 1-2 σημεία. Μιλάω για Λιβαδειά, Πάτρα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία, Χαλκίδα (μετά τις τελευταίες προσθήκες), Κιλκίς και Εύοσμο. Τουλάχιστον εκεί αυτό έχω διαπιστώσει στην πράξη, και όχι μόνο σε Β28. Ειδικά στον Εύοσμο έχουν καλύψει τη μισή περιοχή με τη νέα κεραία και η άλλη μισή υποφέρει. Η αίσθησή μου είναι ότι σε αρκετές περιοχές λειτουργούν ακόμα με σχεδιασμό εποχής 3G. Ακόμα και στη Θεσσαλονίκη. Δεν γίνεται να μπαίνουν κεραίες με το σταγονόμετρο, να φαίνεται στην άδεια Ν78 και στην πράξη να μη βλέπεις υλοποίηση. Υπάρχουν σταθμοί που χρωστάνε αναβάθμιση από το 2021 και έχουμε 2026. Καλή η διαχείριση φάσματος και οι ρυθμίσεις, αλλά με το μέγεθος της εταιρείας, του ομίλου και τα οικονομικά της, προσωπικά δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Η σχεδίαση 3g έγινε για 2.1GHz, άρα είναι πυκνή. Το ότι το σήμα είναι ασθενέστερο δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι η υπηρεσία είναι χειρότερη. Είναι όντως χειρότερη η κατάσταση; χαμένες κλήσεις, διακοπές στην ομιλία, κολλημένα data, κτλ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, elkons said: Και οι 2 από τις 4 είναι 4G, κάνει εναλλαγές είναι και τίγκα στη παρεμβολή καλά είστε.. Βρες μου περιοχή εκτός Αττικής με τη Cosmote να είναι καλή σε εσωτερικούς χώρους.. Και εντός αττικής σε εσωτερικούς χώρους για κλωτσιές είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου (edited) Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πλέον ιδιαίτερα θέματα με Cosmote. Ούτε στην Αθήνα ούτε στα Γιάννενα. Στην Αθήνα η Cosmote είναι καλύτερη από τις άλλες εταιρίες. Και σε ταχύτητες και σε κάλυψη. Στα Γιάννενα αν δεν είσαι κοντά σε κεραία δεν είναι καλή, για να είμαι ειλικρινής. Στην περιοχή που μένω, αν δεν είσαι πάνω από 2ο-3ο οροφο η Cosmote έχει θέματα. Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερα, πλέον απλά δεν είναι τόσο καλή όσο οι άλλες δύο και ειδικά η Nova που έχει κάνει καλύτερη δουλειά στο θέμα παρεμβολών Η αρτα επίσης είναι μια πληγή για την Cosmote, δεν έχει τόσες κεραίες όσες έχουν οι άλλες μέσα στην πόλη, και αυτό φαίνεται. Μπορεί στο κέντρο η Cosmote να πιάνει 1.5gbps για πλάκα και οι άλλες τα μισά, αλλά τι να το κάνω όταν λίγο παραπάνω και σε εσωτερικούς χώρους είναι με μια μπάρα Β20 Επιπλεον, όσον αφορά τη Vodafone, μέσα στα Γιάννενα είναι για τα μπάζα. Έξω από τα Γιάννενα είναι πολύ αξιοπρεπής. Στην Αθήνα επίσης είναι μια χαρά. Σε σύγκριση με τη Nova, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν ίδιες σε γενικές γραμμές. Edited 21 Φεβρουαρίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, georgemv said: Η σχεδίαση 3g έγινε για 2.1GHz, άρα είναι πυκνή. Το ανέκδοτο της ημέρας 😂 και στα 3.5GHz να ήταν το 3g πάλι τις ίδιες κεραίες θα είχε.. η κοσμοτε έχει γίνει υπερβολικά συντηρητική, δεν γίνεται να μην βρίσκει σημεία για κεραία σε ολόκληρες περιοχές ή να την ενδιαφέρει να έχει σήμα μόνο σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες, κυρίως για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι. Edited 21 Φεβρουαρίου by VasilisSam 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, panos.k2 said: Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πλέον ιδιαίτερα θέματα με Cosmote. Ούτε στην Αθήνα ούτε στα Γιάννενα. Στην Αθήνα η Cosmote είναι καλύτερη από τις άλλες εταιρίες. Και σε ταχύτητες και σε κάλυψη. Στα Γιάννενα αν δεν είσαι κοντά σε κεραία δεν είναι καλή, για να είμαι ειλικρινής. Στην περιοχή που μένω, αν δεν είσαι πάνω από 2ο-3ο οροφο η Cosmote έχει θέματα. Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερα, πλέον απλά δεν είναι τόσο καλή όσο οι άλλες δύο και ειδικά η Nova που έχει κάνει καλύτερη δουλειά στο θέμα παρεμβολών Η αρτα επίσης είναι μια πληγή για την Cosmote, δεν έχει τόσες κεραίες όσες έχουν οι άλλες μέσα στην πόλη, και αυτό φαίνεται. Μπορεί στο κέντρο η Cosmote να πιάνει 1.5gbps για πλάκα και οι άλλες τα μισά, αλλά τι να το κάνω όταν λίγο παραπάνω και σε εσωτερικούς χώρους είναι με μια μπάρα Β20 Επιπλεον, όσον αφορά τη Vodafone, μέσα στα Γιάννενα είναι για τα μπάζα. Έξω από τα Γιάννενα είναι πολύ αξιοπρεπής. Στην Αθήνα επίσης είναι μια χαρά. Σε σύγκριση με τη Nova, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν ίδιες σε γενικές γραμμές. Στην Αθήνα ναι, αλλά υπάρχουν περιοχές στον Πειραιά εξωτερικός χώρος και η COSMOTE έχει EDGE 1 γραμμή. λιμανι Μεθανων η COSMOTE στα νούμερα της, η νόβα πολύ πολύ βελτιωμένη. Όντως έχουν κάνει δουλειά 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου (edited) 13 minutes ago, VasilisSam said: Το ανέκδοτο της ημέρας 😂 και στα 3.5GHz να ήταν το 3g πάλι τις ίδιες κεραίες θα είχε.. η κοσμοτε έχει γίνει υπερβολικά συντηρητική, δεν γίνεται να μην βρίσκει σημεία ή να την ενδιαφέρει να έχει σημασία μόνο σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες, κυρίως για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι. Και στα Ιωάννινα γίνεται αυτό ως ένα βαθμό. Μια χαρά είναι το δίκτυο (πλέον, κάποτε ήταν η χειρότερη) απλά είναι περιοχές όπως η Καραβατια και οι Αμπελοκηποι, που έχουν πολύ κόσμο, και η Cosmote είναι μέτρια προς κακή. Δε θεωρώ ότι πλέον η Cosmote είναι κάτι το ιδιαίτερο από άποψη δικτύου. Πια όλες έχουν μεγάλη κάλυψη 5G, και μια χαρά ταχύτητες. Το ότι ο Oakla έβγαλε τη Cosmote πρώτη εμένα δεν μου Λέει τίποτα. Είχε 860.000 μετρήσεις, η Vodafone είχε 425.000 και η Nova 265.000. Δεν μου φαίνεται τόσο αξιόπιστο. 2 minutes ago, Gv2008 said: Στην Αθήνα ναι, αλλά υπάρχουν περιοχές στον Πειραιά εξωτερικός χώρος και η COSMOTE έχει EDGE 1 γραμμή. Νέα Σμύρνη είναι η καλύτερη με διαφορά. Edited 21 Φεβρουαρίου by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου (edited) 9 minutes ago, panos.k2 said: Καραβατια και οι Αμπελοκηποι, που έχουν πολύ κόσμο, και η Cosmote είναι μέτρια προς κακή. Ε αυτό ακριβώς, θέλει παραπάνω κεραίες και να αφήσει τις τσιγκουνιές..με pipe δε κάνεις κάλυψη. Αυτό το έχει κάνει και σε άλλες περιοχές δυστυχώς. Σχεδιασμός από τα lidl (μιας και είναι Γερμανική). Μέσα στα Ιωάννινα είναι αρκετά καλή, αν κλείσει τη τρύπα προς τη πλατεία Ομήρου. Αν δεν μετρήσουμε τη κεραία στις Λιγκιαδες, δεν έχει θεμα με παρεμβολές. Η Vodafone πως τα κατάφερε και τα έκανε έτσι 💀 10 minutes ago, Gv2008 said: Στην Αθήνα ναι, αλλά υπάρχουν περιοχές στον Πειραιά εξωτερικός χώρος και η COSMOTE έχει EDGE 1 γραμμή. Σε ποιο σημείο περίπου; Ίσως περάσω κάποια βόλτα από Πειραιά αυτές τις μέρες να είμαι προετοιμασμένος 😅 Edited 21 Φεβρουαρίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, panos.k2 said: Και στα Ιωάννινα γίνεται αυτό ως ένα βαθμό. Μια χαρά είναι το δίκτυο (πλέον, κάποτε ήταν η χειρότερη) απλά είναι περιοχές όπως η Καραβατια και οι Αμπελοκηποι, που έχουν πολύ κόσμο, και η Cosmote είναι μέτρια προς κακή. Δε θεωρώ ότι πλέον η Cosmote είναι κάτι το ιδιαίτερο από άποψη δικτύου. Πια όλες έχουν μεγάλη κάλυψη 5G, και μια χαρά ταχύτητες. Το ότι ο Oakla έβγαλε τη Cosmote πρώτη εμένα δεν μου Λέει τίποτα. Είχε 860.000 μετρήσεις, η Vodafone είχε 425.000 και η Nova 265.000. Δεν μου φαίνεται τόσο αξιόπιστο. Νέα Σμύρνη είναι η καλύτερη με διαφορά. Ναι το έχω δει. Πειραιά στα στενά έχει μια γραμμή 5G και γυρνάει εύκολα σε EDGE. Ειδικά νικαια, κορυδαλλό, Κερατσινι και αγία Σοφια 3 minutes ago, elkons said: Ε αυτό ακριβώς, θέλει παραπάνω κεραίες και να αφήσει τις τσιγκουνιές..με pipe δε κάνεις κάλυψη. Αυτό το έχει κάνει και σε άλλες περιοχές δυστυχώς. Σχεδιασμός από τα lidl (μιας και είναι Γερμανική). Μέσα στα Ιωάννινα είναι αρκετά καλή, αν κλείσει τη τρύπα προς τη πλατεία Ομήρου. Σε ποιο σημείο περίπου; Ίσως περάσω κάποια βόλτα από Πειραιά αυτές τις μέρες να είμαι προετοιμασμένος 😅 Είναι η περιοχή της Υπαπαντης με το Θεμιστόκλειο στάδιο, Νικαια, την περιοχή του μετρό στάση Μανιάτικα προς αγια Σοφια που μπορεί να δεις ακόμα και GRPS σε εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι πυκνό το δίκτυο, δυστυχώς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου (edited) 36 minutes ago, panos.k2 said: περιοχές όπως η Καραβατια και οι Αμπελοκηποι, που έχουν πολύ κόσμο, και η Cosmote είναι μέτρια προς κακή. Τόσα χρόνια μετά, τις ίδιες περιοχές ακούω με προβλήματα. Καραβατιά, Αμπελόκηποι, Φρότζος, Δασάκι, Πλατεία Ομήρου και Ναπολεωντος Ζερβα είχε πάντα προβλήματα η Cosmote 25 minutes ago, Gv2008 said: Ναι το έχω δει. Πειραιά στα στενά έχει μια γραμμή 5G και γυρνάει εύκολα σε EDGE. Ειδικά νικαια, κορυδαλλό, Κερατσινι και αγία Σοφια Είναι η περιοχή της Υπαπαντης με το Θεμιστόκλειο στάδιο, Νικαια, την περιοχή του μετρό στάση Μανιάτικα προς αγια Σοφια που μπορεί να δεις ακόμα και GRPS σε εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι πυκνό το δίκτυο, δυστυχώς Και περιστέρι έχει πολλές νεκρές περιοχές. Όλες έχουν στο περιστέρι, τόσο μεγάλο που είναι, αλλά η Cosmote πρέπει να έχει παραπανω. Πριν λίγο καιρό μέσα στο Βυρωνα προς Σκοπευτηρια δεν έβγαινε κλήση, εκεί στη Φορμίωνος αν δε κάνω λάθος Edited 21 Φεβρουαρίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VasilisSam said: Το ανέκδοτο της ημέρας 😂 και στα 3.5GHz να ήταν το 3g πάλι τις ίδιες κεραίες θα είχε.. η κοσμοτε έχει γίνει υπερβολικά συντηρητική, δεν γίνεται να μην βρίσκει σημεία για κεραία σε ολόκληρες περιοχές ή να την ενδιαφέρει να έχει σήμα μόνο σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες, κυρίως για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι. Μπορεί να έχεις δίκιο, τι να πω. Σίγουρα δεν εκπέμπει την ισχύ που μπορεί και αυτό επηρεάζει. Ρώτησα μια γρήγορη το Gemini να δει στο keraies.eett πόσες κεραίες έχει ο καθένας. Μου απάντησε χοντρικά 8500 η Cosmote και από 7000 οι άλλες 2. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Βρομολιμνη μεθανων COMSOTE απαράδεκτη, μέσα στα σπίτια EDGE https://www.speedtest.net/result/i/6971566321 NOVA https://www.speedtest.net/result/i/6971567429 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 53 minutes ago, Gv2008 said: και αγία Σοφια Πριν λίγο καιρό ανέβαζες την Αγία Σοφία 1000αρια μεσα στη πολυκατοικία, τι απέγιναν αυτά; 15 minutes ago, georgemv said: Μπορεί να έχεις δίκιο, τι να πω. Σίγουρα δεν εκπέμπει την ισχύ που μπορεί και αυτό επηρεάζει. Ρώτησα μια γρήγορη το Gemini να δει στο keraies.eett πόσες κεραίες έχει ο καθένας. Μου απάντησε χοντρικά 8500 η Cosmote και από 7000 οι άλλες 2. Απλά η Cosmote είναι πιο συντηρητική. Ελπίζω να επιταχύνουν τις αναβαθμίσεις γιατί χρωστάει πάρα μα πάρα πολλές και θα μπορούσε να έχει λύσει προβλήματα ετών. Δε γίνεται να υποφέρει από τη κίνηση κεραία (και όχι μόνο μια), να έχει άδεια για Ν78 από το 2021 και να μη βάζει ακόμα. Το θετικό με τις νέες άδειες που βγάζει κατά διαστήματα είναι ότι βρίσκουν καλές θέσεις και έχουν ξεκινήσει πιο τακτικά συνεγκατασταση πάνω στη Nova. Φαίνεται πάνε ανά περιοχή, έβαλαν κάργα σε Λάρισα, τώρα είναι προς Καρδίτσα (άδειες + αναβαθμίσεις). Το θετικό είναι ότι δεν αργούν πολυ να βάλουν μια καινούρια κεραία πλέον. Το είχαν ξεφτιλίσει παλιότερα σε μια κεραία που έβαλαν στη Θήβα (ΟΣΕ) απέναντι από το τζάκι. 2021 αδειοδότηση/ολες οι εγκρίσεις, είχε άδεια για Ν78 4 massive , τοποθετήθηκε στα μέσα του 2024 και ακόμα δεν έβαλαν τα massive (κλασικά παίζει EN-DC από τον ΟΤΕ). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 38 minutes ago, elkons said: Πριν λίγο καιρό ανέβαζες την Αγία Σοφία 1000αρια μεσα στη πολυκατοικία, τι απέγιναν αυτά; Απλά η Cosmote είναι πιο συντηρητική. Ελπίζω να επιταχύνουν τις αναβαθμίσεις γιατί χρωστάει πάρα μα πάρα πολλές και θα μπορούσε να έχει λύσει προβλήματα ετών. Δε γίνεται να υποφέρει από τη κίνηση κεραία (και όχι μόνο μια), να έχει άδεια για Ν78 από το 2021 και να μη βάζει ακόμα. Το θετικό με τις νέες άδειες που βγάζει κατά διαστήματα είναι ότι βρίσκουν καλές θέσεις και έχουν ξεκινήσει πιο τακτικά συνεγκατασταση πάνω στη Nova. Φαίνεται πάνε ανά περιοχή, έβαλαν κάργα σε Λάρισα, τώρα είναι προς Καρδίτσα (άδειες + αναβαθμίσεις). Το θετικό είναι ότι δεν αργούν πολυ να βάλουν μια καινούρια κεραία πλέον. Το είχαν ξεφτιλίσει παλιότερα σε μια κεραία που έβαλαν στη Θήβα (ΟΣΕ) απέναντι από το τζάκι. 2021 αδειοδότηση/ολες οι εγκρίσεις, είχε άδεια για Ν78 4 massive , τοποθετήθηκε στα μέσα του 2024 και ακόμα δεν έβαλαν τα massive (κλασικά παίζει EN-DC από τον ΟΤΕ). Υπάρχουν ακόμα, αν και πλέον έχουν γίνει 700αρια. Το πρόβλημα είναι ότι σε συγκεκριμένα στενά υπάρχει σοβαρό θέμα. Εγώ είμαι αγκαλιά με την κεραία τους. Στα 100 μέτρα από την κεραία χαμηλώνει πολύ απότομα το σήμα. Αυτό δεν το βλέπω με τις συνεργάτιδες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Gv2008 said: Υπάρχουν ακόμα, αν και πλέον έχουν γίνει 700αρια. Το πρόβλημα είναι ότι σε συγκεκριμένα στενά υπάρχει σοβαρό θέμα. Εγώ είμαι αγκαλιά με την κεραία τους. Στα 100 μέτρα από την κεραία χαμηλώνει πολύ απότομα το σήμα. Αυτό δεν το βλέπω με τις συνεργάτιδες Πρέπει να ανεβάσει λίγο ένταση να ισιώσει. Να φανταστώ υπάρχει σχολείο στα 300μ.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου On 20/2/2026 at 4:09 ΜΜ, VIPdriver said: Ακόμα μία επιβεβαίωση της σαπίλας της βονταφον. Μα καλά, 4 ετών με κινητό; Να σου δώσω το 2 μπάρες edge που έχω με την πράσινη; Εκεί να δεις σαπίλα..... 8 ώρες πριν, georgemv said: Μπορεί να έχεις δίκιο, τι να πω. Σίγουρα δεν εκπέμπει την ισχύ που μπορεί και αυτό επηρεάζει. Ρώτησα μια γρήγορη το Gemini να δει στο keraies.eett πόσες κεραίες έχει ο καθένας. Μου απάντησε χοντρικά 8500 η Cosmote και από 7000 οι άλλες 2. Για να καταλάβεις αξιοπιστία από gemini..... Cosmote~4.950>99% Ericsson / Nokia Vodafone~3.400~97% Ericsson / Huawei Nova~3.150~94% Huawei / Nokia 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου (edited) 11 minutes ago, TakeOverNet said: Να σου δώσω το 2 μπάρες edge που έχω με την πράσινη; Εκεί να δεις σαπίλα..... Οκ. Γιατί έχει 4 κεραίες με 4G μέσα στη πόλη μπορείς να μου εξηγήσεις; Όπως και γιατί ένα 4G micro καλύπτει περιοχές 2+ χιλιόμετρα μακριά. Edited 21 Φεβρουαρίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Στο Νομό Κιλκίς υπάρχουν χωριά που έχει προβλήματα κάλυψης η cosmote,υπάρχουν και χωριά που η cosmote εχει τοποθετήσει κεραίες σε κτήρια του ΟΤΕ,δεν ειναι τέλεια όπως προσπαθούν κάποιοι εδώ μέσα να μας την παρουσιάσουν,έχει κι αυτή τα θεματάκια της,ότι το 50% του πληθυσμού έχει cosmote δε μου λέει τίποτα εμένα,κάποιοι από τη δεκαετία του 90' την προτιμούσαν λόγω ΟΤΕ τάχα μου η πιο αξιόπιστη.... 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, elkons said: Πρέπει να ανεβάσει λίγο ένταση να ισιώσει. Να φανταστώ υπάρχει σχολείο στα 300μ.. Οχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου (edited) 18 ώρες πριν, panos.k2 said: Οκ. Γιατί έχει 4 κεραίες με 4G μέσα στη πόλη μπορείς να μου εξηγήσεις; Όπως και γιατί ένα 4G micro καλύπτει περιοχές 2+ χιλιόμετρα μακριά. Σήμερα να μας πεις που έχει τις τζαμαλες. Πέρυσι και πρόπερσι που ήμουν εκεί VoLTE σήκωνε μόνο αν σε συνεδεε στην 502 Τα έχουν κάνει λόγο κ@λο στα Γιάννινα. Έβαζαν μια περίοδο micro για να έχουν το πάνω χέρι σε σήμα και κάλυψη εκεί που οι άλλοι δυσκολευόντουσαν ελαφρως. Δεν τα έχουν ρυθμίσει καθόλου καλά όμως και τα έχουν παρατήσει με 4G Έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους δηλαδή. Κρίμα… Μπορούσαν να έχουν το πάνω χέρι αν έκαναν σωστή διαχείρηση και ρύθμιση Edited 22 Φεβρουαρίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, panos.k2 said: Οκ. Γιατί έχει 4 κεραίες με 4G μέσα στη πόλη μπορείς να μου εξηγήσεις; Όπως και γιατί ένα 4G micro καλύπτει περιοχές 2+ χιλιόμετρα μακριά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Εγώ απαντάω στον φίλο που έχει πρόγραμμα «If word =Vodafone then Είδες το σάπιο δίκτυο». 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Η δημόσια διαβούλευση για την δημοπράτηση του φάσματος στα 900 MHz και στα 1800 MHz έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και είκοσι ημέρες. Θα γίνει με χαμηλότερο τίμημα από τους παρόχους προς το κράτος σε σχέση με πριν από δεκαπέντε χρόνια και η ανανέωση θα είχε διάρκεια είκοσι χρόνια με εφάπαξ πληρωμή του ποσού ή θα είναι αορίστου χρόνου και κάθε είκοσι χρόνια θα αξιολογουνται ξανά οι όροι και το τίμημα και το ποσό θα καταβάλλεται ετησίως. Η διαβούλευση θα διαρκέσει για δύο μήνες δηλαδή μέχρι τις 2 Απριλίου και λογικά μετά θα ξεκινήσει και η διαγωνιστικη διαδικασία. Οι τιμές όπως είπα παραπάνω θα είναι χαμηλότερες καθώς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες στην αντίστοιχη διαδικασία οι τιμές έπεσαν,ενώ η ΕΕΤΤ καλοβλέπει και το βρετανικό μοντέλο με την παραχώρηση αορίστου χρόνου του φάσματος με τακτική αξιολόγηση,ενώ η ΕΕΤΤ και το κράτος θα ήθελαν να δουν και άλλους παίκτες στο παιχνίδι για να ανέβουν τα έσοδα τους κάτι που έρχεται σε κόντρα με τις επιθυμίες των παροχών μας https://www.powergame.gr/start-ups-digital/1297484/xekinise-i-diadikasia-ekchorisis-ton-adeion-kinitis-tilefonias-sta-900-kai-1800-mhz-meiomeno-to-timima-sta-223-ekat-evro/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Η δημόσια διαβούλευση για την δημοπράτηση του φάσματος στα 900 MHz και στα 1800 MHz έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και είκοσι ημέρες. Θα γίνει με χαμηλότερο τίμημα από τους παρόχους προς το κράτος σε σχέση με πριν από δεκαπέντε χρόνια και η ανανέωση θα είχε διάρκεια είκοσι χρόνια με εφάπαξ πληρωμή του ποσού ή θα είναι αορίστου χρόνου και κάθε είκοσι χρόνια θα αξιολογουνται ξανά οι όροι και το τίμημα και το ποσό θα καταβάλλεται ετησίως. Η διαβούλευση θα διαρκέσει για δύο μήνες δηλαδή μέχρι τις 2 Απριλίου και λογικά μετά θα ξεκινήσει και η διαγωνιστικη διαδικασία. Οι τιμές όπως είπα παραπάνω θα είναι χαμηλότερες καθώς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες στην αντίστοιχη διαδικασία οι τιμές έπεσαν,ενώ η ΕΕΤΤ καλοβλέπει και το βρετανικό μοντέλο με την παραχώρηση αορίστου χρόνου του φάσματος με τακτική αξιολόγηση,ενώ η ΕΕΤΤ και το κράτος θα ήθελαν να δουν και άλλους παίκτες στο παιχνίδι για να ανέβουν τα έσοδα τους κάτι που έρχεται σε κόντρα με τις επιθυμίες των παροχών μας https://www.powergame.gr/start-ups-digital/1297484/xekinise-i-diadikasia-ekchorisis-ton-adeion-kinitis-tilefonias-sta-900-kai-1800-mhz-meiomeno-to-timima-sta-223-ekat-evro/ φάσμα για το GSM ή είναι μέρος του φάσματος στο 4G?? 1 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) 23 ώρες πριν, evang.t said: Σήμερα να μας πεις που έχει τις τζαμαλες. Κάτω στην ανεξαρτησίας στη Στοά Λιαμπεη και τη Τσιριγώτη, η Cosmote ήταν η μόνη που δούλευε, μιας κι έχει κεραία εκεί. Οι άλλες πολύ αργούν να τη τοποθετήσουν την κεραία τους εκεί. H Νόβα έπιανε 1-2 μπάρες Β3+Ν1 5G σταθερά αλλά από ταχύτητες φόρτωνε πολύ αργά, η vf έπιανε 4G απ το γήπεδο και δε φόρτωνε τίποτε. Η Cosmote καμπάνα. Λίγο παραπάνω στον ΟΤΕ η Vodafone έπιανε κοντά στα 400, η Nova ήταν πολύ κάτω έπιανε γύρω στα 200 εκεί που κανονικά πιάνει γκιγκαμπιτ, η Cosmote 500αρια άνετα. Edited 23 Φεβρουαρίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως έχω να πω στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και στο ουζερί ρακί στην αρχή της βασιλέως Γεωργίου η κοσμοτε πήγαινε πολύ πιο γρήγορα από τη βονταφον. Επισης χθες ήμουν στο αχίλλειον στη βογατσικου με Λεωφόρο Νίκης, μέσα η κοσμοτε δούλευε καλύτερα. Η πλατεία Χαριλάου και το γήπεδο του Άρη κλασσικά με 4G ακόμα, αναβάθμιση δεν σκοπεύουν να κάνουν. Σε μερικούς μήνες θα φύγω μια και καλή… τότε θα δούμε. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts