spookype20 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Σημερινές μετρήσεις... speedtest, fast.com, χάρτης netmonitor, κεραίες netmonitor Η Wind είναι στη SIM 1 (φυσική SIM), η Cosmote είναι στην eSIM. Το κινητό είναι Pixel 4 XL. Η μετρήσεις γίνονται πάντα από το ίδιο σημείο του σπιτιού. Edited April 21, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Έχω και τις 3 εταιρίες. Η Wind έχει φτιάξει πάρα πολύ στην ποιότητα του σήματος και είναι πλέον πραγματικά vfm επιλογή. Μπορεί να μην έχει volte, vowifi, twinsim, μεταφορά υπολοιπου και άλλα που έχουν οι υπόλοιποι αλλά στα πακέτα η q δεν παίζεται. Αντίστοιχα καλή είναι και η frog με την ποιότητα της Cosmote. Εγώ πάντως δεν είδα κάποια να δίνει 50gb που μου έδωσε τουλάχιστον εμένα με 10.40€ όταν η Vodafone σου δίνει 3gb με τα ίδια χρήματα ή λόγο της κατάσταση 20gb με 5€ για 14 όμως μέρες (βάλε και τον κόφτη 3gb/μερα) . Καμία δεν δίνει ανανέωση από 6€ που ΠΑΡΑΤΕΊΝΕΙ (το τονίζω) την διάρκεια του υπολοίπου για 2 μήνες και ας παίρνει τα γελοία 0.30€ που τα έχει τόσο ανάγκη από ότι φαίνεται. Αν αύριο καταργήσει τα countdown η αρχίσει να μην συμφέρει θα χάσει το παιχνίδι. Τόσο απλό. Δεν είμαστε κολλημένοι με καμία εταιρία. Την τσέπη μας κοιτάμε και να μπορούνε να έχουμε μια οικονομική όσο γίνεται επικοινωνία κάτι βασικό πλέον στην ζωή μας. Παρακάτω ένα speedtest που έκανα και όπως φαίνεται δεν υπάρχει πλέον μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα και τους 3, τουλάχιστον για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Σημερινές μετρήσεις... speedtest, fast.com, χάρτης netmonitor, κεραίες netmonitor Η Wind είναι στη SIM 1 (φυσική SIM), η Cosmote είναι στην eSIM. Το κινητό είναι Pixel 4 XL. Η μετρήσεις γίνονται πάντα από το ίδιο σημείο του σπιτιού. https://postimg.cc/34N519GF Δε φαίνεται τίποτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ούτε κι εγώ βλέπω κάτι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Το έχει ξανανεβάσει το παληκάρι μερικά ποστ πιο πάνω με εικόνες που ανοίγουν κανονικά Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Οι χάρτες που έχουν ανεβάσει τα δίκτυα στο GSMA. https://www.gsma.com/coverage/#452 Για την κάλυψη 4G παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Της wind είναι το ίδιο λάθος όσο και στην ίδια της την σελίδα!!? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αν εξαιρέσουμε την Βοιωτία και την Εύβοια, καθώς και το νόμο Θεσσαλονίκης που πλέον σύμφωνα με την Wind έχουν καλυφθεί με 4G, ο χάρτης φαίνεται αρκετά κατατοπιστικός και με καλύτερη λεπτομέρεια από αυτόν που ανεβάζει η ίδια η Wind στο σάιτ της. Επίσης δείχνει ότι όσον αφορά την γεωγραφική κάλυψη είναι πλέον δεύτερη με μικρή διαφορά από την Cosmote. Όσο για την Vodafone ο χάρτης της είναι 3 χρόνια πίσω τουλάχιστον όπως και ο αντίστοιχος στο σάιτ της που πλέον δεν είναι σε εμφανές σημείο αλλά πρέπει να γκουγκλάρεις για να τον δεις. Σίγουρα στην πραγματικότητα έχει κι αυτή καλύψει αρκετές περιοχές που δεν φαίνονται στον χάρτη αλλά πλέον είναι τελευταία σε γεωγραφική κάλυψη. Αυτό που την σώζει στην επαρχία είναι η πολύ καλή 3G κάλυψη που έχει. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Της wind είναι το ίδιο λάθος όσο και στην ίδια της την σελίδα!!? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντως η wind στο site της Q έχει την πραγματική κάλυψη. Αναφέρομαι στο κομμάτι που φαίνεται ως τρύπα στο κομμάτιΑσπροβάλτα Θεσσαλονίκης που έχει κάλυψη 4G πλέον. Τελείως στον κόσμο τους πάντως είχαν ανεβάσει τον σωστό χάρτη και μετά τον κατέβασαν και έβαλαν τον παλιότερο με την τρύπα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν εξαιρέσουμε την Βοιωτία και την Εύβοια, καθώς και το νόμο Θεσσαλονίκης που πλέον σύμφωνα με την Wind έχουν καλυφθεί με 4G, ο χάρτης φαίνεται αρκετά κατατοπιστικός και με καλύτερη λεπτομέρεια από αυτόν που ανεβάζει η ίδια η Wind στο σάιτ της. Επίσης δείχνει ότι όσον αφορά την γεωγραφική κάλυψη είναι πλέον δεύτερη με μικρή διαφορά από την Cosmote. Όσο για την Vodafone ο χάρτης της είναι 3 χρόνια πίσω τουλάχιστον όπως και ο αντίστοιχος στο σάιτ της που πλέον δεν είναι σε εμφανές σημείο αλλά πρέπει να γκουγκλάρεις για να τον δεις. Σίγουρα στην πραγματικότητα έχει κι αυτή καλύψει αρκετές περιοχές που δεν φαίνονται στον χάρτη αλλά πλέον είναι τελευταία σε γεωγραφική κάλυψη. Αυτό που την σώζει στην επαρχία είναι η πολύ καλή 3G κάλυψη που έχει. Ο χάρτης της Vodafone πάντως δεν είναι μακριά από τα σημεία που έχει κάλυψη 4G στην πραγματικότητα τουλάχιστον από μέρη που έχω πάει οδικώς στην επαρχία από νότο προς βορρά και το 3G εκτός πόλεων είναι κατά τόπους όπου δεν έχει 4G είναι αρκετά φορτομένο ώρες αιχμής σε αρκετά σημεία τουλάχιστον στα βόρεια. Θα τους πάρω τηλ από περιέργεια να δω τι θα μου πουν. Οι χάρτες αυτοί πάντως στο GSMA που τους είδα τον Γενάρη ήταν διαφορετικοί και στα 3 δίκτυα οπότε τους ανέβασαν σχετικά πρόσφατα. Ένα σχόλιο για όλους τους χάρτες είναι ότι είναι φουσκωμένοι σε πολλά σημεία και των τριών εταιρειών. Και η Cosmote έχει πολλές υπερβολές διότι είναι το βασικό μου νούμερο και τα βλέπω στην γεωγραφική κάλυψη όταν ταξιδεύω. Πάντως σε σχέση με άλλα κράτη έχουμε ποίο ολοκληρωμένη κάλυψη τουλάχιστον βλέποντας τους χάρτες του GSMA. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 25, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Ακριβώς. Ο χάρτης στην ιστοσελίδα της Q είναι ο σωστός. Ο χάρτης του GSMA δείχνει περιοχές να μην έχουν καλυψη 4g, ενώ στην πραγματικότητα έχουν. Πχ. στις λίμνες Λαγκαδά, Κιλκίς και πολλά άλλα σημεία. Χρειάζεται ενημέρωση. Η Βοιωτία, η Εύβοια και εννοείται ολόκληρος ο νομός Θεσσαλονίκης έχουν καλυφθεί. Νομίζω η μοναδική περιοχή εκτός καλυψης τετάρτης γενεάς είναι στους Ευζώνους, Ειδομένη κλπ. Το γράφω με επιφύλαξη όμως, δεν είμαι απολύτως βέβαιος. Edited April 25, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Ακριβώς. Ο χάρτης στην ιστοσελίδα της Q είναι ο σωστός. Ο χάρτης του GSMA δείχνει περιοχές να μην έχουν καλυψη 4g, ενώ στην πραγματικότητα έχουν. Πχ. στις λίμνες Λαγκαδά, Κιλκίς και πολλά άλλα σημεία. Χρειάζεται ενημέρωση. Η Βοιωτία, η Εύβοια και εννοείται ολόκληρος ο νομός Θεσσαλονίκης έχουν καλυφθεί. Νομίζω η μοναδική περιοχή εκτός καλυψης τετάρτης γενεάς είναι στους Ευζώνους, Ειδομένη κλπ. Το γράφω με επιφύλαξη όμως, δεν είμαι απολύτως βέβαιος.Έλα εκεί στην Wind να μην πω τι παίζουν αυτοί που διαχειρίζονται τις ιστοσελίδες. Είναι δυνατό να είχαν ανεβάσει αυτόν που έχουν στην Q που δείχνει την πλήρη κάλυψη μετά να τον κατέβασαν και να ανέβασαν το ποιο παλιό που έχει την τρύπα ; Ε ναι είναι δυνατό τελικά. Πόσα παιδιά τους έχουμε στείλει μήνυμα και πάλι στα απαυτα τους :lol: Για τον χάρτη της Vodafone μετά από επικοινωνία με την εταιρία για να μην τα γράφω παλι τα έχω γράψει εδώ https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8011624 Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 25, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Προς ενημέρωση σας στην Θράκη τα δίκτυα από γειτονιές σε γειτονιές όλες παίζουν από 2bps έως τσιτα τα γκάζια. Όπου δίνουν μέσα σε πόλεις από 800αρα όλες είναι πίτα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Στον Αποκόρωνα που μένω εγώ η Wind βαράει 50αρια από Β20 μέσα στο σπίτι ενώ από Β7 30αρια μέσα και 80αρια έξω. Η Cosmote 20αρια από Β20, 30αρια από Β7 και 40αρια από Β3 μέσα και διπλάσιες ταχύτητες έξω και η Vodafone 50αρια από Β3 μέσα και 90αρια έξω ενώ από Β20 30αρια μέσα και 40αρια έξω. Παρόλα αυτά μόνο η Vodafone φαίνεται να μπουκωνει και να αργεί κατά διαστήματα να φορτώσει σελίδες ή βίντεο/βιντεοκλήση τις τελευταίες 15 μέρες ενώ οι άλλες δύο δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Γι' αυτό και έδωσαν και οι δύο δωρεάν GB ενώ η Vodafone όχι κατά την γνώμη μου. Βέβαια σε άλλες περιοχές ίσως να είναι διαφορετική η κατάσταση. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Συνεχίζονται οι προσφορές με gb στο F2G, αυτό είναι καλό. 50 gb με 10,40 €. Το αναφέρω και εδώ, ως συνέχεια των προηγούμενων δημοσιεύσεων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Συνεχίζονται οι προσφορές με gb στο F2G, αυτό είναι καλό. 50 gb με 10,40 €. Το αναφέρω και εδώ, ως συνέχεια των προηγούμενων δημοσιεύσεων. Η Wind στις προσφορές θεωρώ ότι δεν έχει αντίπαλο. Έχει φτιάξει πάρα πολύ το δίκτυο και είμαι πλέον vfm λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Στον Αποκόρωνα που μένω εγώ η Wind βαράει 50αρια από Β20 μέσα στο σπίτι ενώ από Β7 30αρια μέσα και 80αρια έξω. Η Cosmote 20αρια από Β20, 30αρια από Β7 και 40αρια από Β3 μέσα και διπλάσιες ταχύτητες έξω και η Vodafone 50αρια από Β3 μέσα και 90αρια έξω ενώ από Β20 30αρια μέσα και 40αρια έξω. Παρόλα αυτά μόνο η Vodafone φαίνεται να μπουκωνει και να αργεί κατά διαστήματα να φορτώσει σελίδες ή βίντεο/βιντεοκλήση τις τελευταίες 15 μέρες ενώ οι άλλες δύο δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Γι' αυτό και έδωσαν και οι δύο δωρεάν GB ενώ η Vodafone όχι κατά την γνώμη μου. Βέβαια σε άλλες περιοχές ίσως να είναι διαφορετική η κατάσταση.Και νότια Αττική που ήμουν για δουλειά δοκιμάζοντας με το sinmle fi on the go με κάρτα έχει 40αρια η wind από 1800αρα και 800αρες και περιέργως έχει κάλυψη 4G σε κολπίσκους που δεν έχουν οι άλλοι (το βασικό μου νούμερο παραμένει Cosmote ακόμα). Το πρόβλημα που παρατηρείται είναι ότι όλα τα δίκτυα είναι πίτα από κίνηση και θα επιδεινωθεί δίνοντας και άλλες προσφορές στα βόρεια. Η παρατήρηση που έκανα για Θράκη είναι όπως αναμενόταν με τον κόσμο να είναι μέσα στα σπίτια του. Τα κέντρα των πόλεων που είναι χωρίς κόσμο είναι τσίτα τα γκάζια και οι γειτονιές σούπερ πίτα και αφορά και τα τρία δίκτυα. Αυτό από γειτονιά σε γειτονιά αλλάζει αλλά αυτή είναι η γενική εικόνα. Οι 800αρες είναι αυτές που τρώνε το χοντρό ζόρι που καλύπτουν την εσωτερική κάλυψη και από τους τρεις. Πάντως όσο αφορά την wind από την παρατήρηση που έκανα με πάνω από 120+ speedtest από Αθήνα έως Αλεξανδρούπολη (σε όλα τα δίκτυα) το δίκτυο είναι αδιαμφισβήτητα το No2 σε γεωγραφική κάλυψη και σε αρκετές περιπτώσεις και και No1 σε αρκετούτσικα σημεία. Ο μέσος όρος ταχύτητας ήταν γύρω στο 25 down με 14up. Αν μάζευαν και τις 1800αρες με τα 5Mhz βάζοντας και προσθέτοντας CA θα άλλαζε άρδην η εμπειρία χρήσης και μέσα στους μεγάλους αστικούς ιστούς που έχει μπούκωμα. Ποιος ξέρει μπορεί να το κάνει ο νέος ιδιοκτήτης όταν με το καλό πουληθεί και να ρίξει χρήμα. Τα αναφέρω για τους φίλους που ρωτούσαν πως παίζει σε αυτές τις περιοχές που ενδιαφερόταν για συμβόλαιο με καλή προσφορά στην συγκεκριμένη εταιρία. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 29, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Κέντρο Άρτας, πλατεία Μονοπωλίου: ο λόγος που στην περιοχή μου δύσκολα σκέπτεσαι κάτι άλλο από cosmote... Vodafone Cosmote Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Η Wind τι λέει εκεί; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Δεν έχω άποψη περί wind. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το βάζω κι εδώ, για όσους δεν ακολουθούν τα άλλα θέματα. Cosmote στο ακριτικό Αγαθονησι (200 κάτοικοι), πολύ καλή. Βάζω το σχόλιο που τα γράφω αναλυτικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8015508#post8015508 Η Vodafone συνδέεται με Τουρκία, δεν έχει δει καθόλου σήμα μου είπε. Για WIND δεν ξέρει. Νομίζω ότι είναι άλλη μια απόδειξη, ότι όποιος ταξιδεύει συχνά και θέλει σίγουρα ίντερνετ, ακόμα και στη μέση του πουθενά, η Cosmote είναι μονόδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το βάζω κι εδώ, για όσους δεν ακολουθούν τα άλλα θέματα. Cosmote στο ακριτικό Αγαθονησι (200 κάτοικοι), πολύ καλή. Βάζω το σχόλιο που τα γράφω αναλυτικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8015508#post8015508 Η Vodafone συνδέεται με Τουρκία, δεν έχει δει καθόλου σήμα μου είπε. Για WIND δεν ξέρει. Νομίζω ότι είναι άλλη μια απόδειξη, ότι όποιος ταξιδεύει συχνά και θέλει σίγουρα ίντερνετ, ακόμα και στη μέση του πουθενά, η Cosmote είναι μονόδρομος... Δεν ισχύει αυτό που λες έχω cosmote ως βασικό. Στην Φολέγανδρο ας πούμε πριν λίγα χρόνια μόνο η Vodafone είχε σοβαρή κάλυψη στο νησί όπως και σε σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας που είχε γεωγραφική κάλυψη μόνο η wind και δεν έχει καν H η Cosmote Και μιλάω για νοτιά αττική και σε κάποια σημεία στα βόρεια. Υπάρχουν σημεία που υπερτερούν όλες και σε άλλα που είναι για τα πανηγύρια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Η Wind τι λέει εκεί; Έχω φίλο από Άρτα με Wind. Δεν έχει σήμα σε εσωτερικούς χώρους. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης τα βλέπετε; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τελικά δεν υπάρχει καλύτερη εταιρεία. Υπάρχει καλύτερη εταιρεία στο τάδε μέρος ή στο άλλο μέρος. Γενικά θα μπορούσα να πω ότι η Cosmote υπερτερεί στα περισσότερα σημεία και σε σήμα και σε ταχύτητα ίντερνετ. Από κει και πέρα στη βόρεια Ελλάδα μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι πρώτη έρχεται η Cosmote δεύτερη η Wind η οποία έχει βελτιώσει πάρα πολύ το δίκτυο της κυρίως σε ταχύτητα ίντερνετ και 4G και τελευταία έρχεται η Vodafone που τη σώζει το VoLTE και Wifi Calling με απίστευτη ποιότητα κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Η cosmote όντως δινεi γκαζια αλλα μονο το πρωι σε πολλές περιπτώσεις... Σημερινη μέτρηση τερμάτισε το p9 με 7+3 στα 270 mbps απο την κεραία που εχει προβληματα χωρητικοτητας, απο την πλευρα των αρεοκατοικημενων περιοχων.. Γενικα η cosmote με καλύπτει καλύτερα στις περιοχες που κοινούμε στον νομο.. Θελει 2 σταθμουε 1 στην περιοχη νικαια και εναν στην περιοχή του τει Οσο αναφορα την Vodafone εχει παντου 5/5 μπαρες 4g με αποδεκτες ταχυτητες. Μεσα στην πολη εχει τέλεια καλυψη και ταχυτητες καλύτερες απο cosmote. Η wind εχει την καλύτερη καλυψη σε χωρια και βουνα αλλα μεσα στην πολη θα δεις πολυ συχνα edge και οι ταχύτητες απλα ειναι οκειι Θεσσαλονίκη θα πω ανετα cosmote καρφομενο 5/5 μπαρες σειμα τρελα γκαζια σε πολλες περιοχες και γενικα στον νομο τα παει καλυτερα απο ολες Η Vodafone ειναι καλη απλα Η wind εχει κανει μεγαλα βηματα προς τα μπροστά και σίγουρα overall σαν δεύτερη καρτα θα την επελεγα Εκει όμως που απογοητευτικα απο την cosmote ηταν στην αθηνα.. Κεντρο και σε βασικους οδικους αξονες ηταν καλύτερη με διαφορα αλλα σε πυκνοκατοικίες σε αποσταση 100 μέτρων απο τον σταθμο και επιανες 3g και αν Η vodaofone ηταν σε αρκετά σημεία ποιο ισχυρη σε καλυψη, οχι τοσο σε ταχυτητεε.. Η wind αδιαφορη στην Αθήνα.. Τουλάχιστον με cosmote εκανα την δουλεια και στο μετρο Γενικα σε θαλασσια καλυψη ειναι ολες το ιδιο αφου παίζουν με booster που σέρνονται.. Στην στερεά ελλαδα και Πελοποννήσο ΧΑΛΑΡΑ cosmote.. 200 mbps για πλακα. Η Vodafone ειχε πολυ refarmed 3g. Και ανοιξε 2100lte Η wind απλα εχει σαφεστατα καλυτερη καλυψη απο την κόκκινη αλλα με προβληματισαν τα μονοψηφια νουμερα σε κάποιες περιπτώσεις.. Εκει που θεωρώ ανεπιτρεπτο να υπαρχει θεμα ειναι στους οδικούς αξονες...Στα Γιαννενα στα πρωτα 20-25κμ της ιονια οδου βρεθηκα πολλες φορες χωρις σειμα (cosmote)ενω διπλα μ με vοda βλέπανε netflix στριμαροντας... Και επιτέλους ας βαλουν micro μεσα στα τουνελ της εγνατιας Στα νησιά (εχω επισκεφτεί ολα με υψηλο τουρισμο, αλλα κα αλλα ποιο απομονομενα) θα βάλω την cosmote με διαφορα. Απλα ειναι καλυτερη Edited May 3, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Η cosmote όντως δινεξ γκαζια αλλα μλνλ το πρωι σε πολλές περιπτώσεις... Σημερινη μέτρηση τερμάτισε το p9 νε 7+3 στα 270 mbps απο την κεραία ποη εχει προβληματα χωρητικοτητας, απο την πλευρα των αρεοκατοικημενων περιοχων.. Γενικα η cosmote με καλύπτει καλύτερα στιε περιοχες που κοινούμε στον νομο.. Θελει 2 σταθμουε 1 στην περοοχη νικαια και εναν στβμ περιοχή του τει Οσο αναφορα την Vodafone εχει παντου 5/5 μπαρες 4g με αποδεκτεε ταψυτητες. Μεσα στην πολη εχει τέλεια ξαλυψη και ταχυτητες καλύτερες απο cosmote. Η wind εχει την καλύτερη καλυψη σε χωρια και βουνα αλλα μεσα στην πολη θα δειε πολη συχνα edge και οι ταχύτητες αολα ειναι οκειι Θεσσαλονίκη θα πω ανετα cosmote καρφομενκ 5/5 μπαρες σειμα τρελα γκαζια σε πολλες περιοχες και γενικα στον νομο τα παει καλυτερα απονολεε Η Vodafone ειναι καλη απλα Η wind εχει κανει μεγαλα βηματα προς τα μπροστά και σίγουρα overall σαν δεύτερη καρυα θα την επολεγα Εκεξ όμως που απογοητευτικα απο την cosmote ηταν στην αθηνα.. Κεντρο και σε βασικουε αξονεε ηταν καλύτερηε αλλα σε πολύ κατοικίες και τα λοιπά σε αποσταση 100 μέτρων και επιανες 3g και αν Η vodaofone ηταν σε αρκετά σημεία ποιο ισχυρη σε καλυψη, οχι τοσο σε ταχυτητεε.. Η wind αφιαφορη στην Αθήνα.. Τουλάχιστον με cosmote εκανα την δουλεια καινστο μετρο Γενικα σε θαλασσια καλυψη ειναινολες το ιδιο αφου παίζουν με booster που σέρνομται.. Στην στερεά ελλαδα και Πελοποννήσο ΧΑΛΑΡΑ cosmote.. 200 mbps για πλακα. Η Vodafone ειχε πολυ refarmed 3g. Και ανοιξε 2100lte Η wind απλα εχει σαφεστατα καλυτερη καλυψη απο την κόκκινη αλλα με προβληματισαν τα μονοψηφια σε κάποιες περιπτώσεις.. Εκει ποη θεωρώ αμεπητρεπτκ να υπαρχεξ θεμα ειναι στους οδικούς αξονες...Τσα Γιαννενα στα λρωτα 20-25κμ τηε ιονια οδου βρεθηκα πολλες φορες χωρις δειμα ενω διπλα μ με vοda βλέπανε netflix στριμαροντας... Και επιτέλους ας βαλουν micro μεσα στα τουνελ τηε εγνατιας Στα μησια (εχψ επισκεφτεί ολα με υψηλο τουρισμοη, αλλα καξ αλλα ποιο απομονκμενα) θα βάλω την cosmote με διαφορα. Απλα ειναι καλυτεργ Έτσι όπως το έγραψες μόνο το μισό κείμενο κατάλαβα... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts