VIPdriver Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 https://www.voria.gr/article/sygkinisi-o-fortoynis-edose-ston-mikro-giannaki-tropaio-toy-conference-league Μακάρι να γίνει σύμβολο ενότητας όλων των φιλάθλων όλων των ομάδων και να σταματήσουν οι φανατισμοί και να βλέπουμε και οικογένειες στις κερκίδες όλων των ομάδων. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 Αίθουσα Αιμίλιος Ριαδης, ΔΕΘ στον εξωτερικό χώρο https://www.speedtest.net/result/i/6124206825 Εσωτερικός χώρος https://www.speedtest.net/result/i/6124250421 Εχει κεραία απέναντι στο Περίπτερο 2 με Ν78… πέρυσι τις ημέρες της ΔΕΘ και της PHILOXENIA είχα πολύ καλύτερες ταχύτητες. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 Σύνταγμα Οκ γυρίζω το έντερο στην Αθήνα Μοναστηράκι,Ομόνοια,Πλάκα, δεν υπάρχει κάπου που να μην είδα 5G και κόσμος χαμός. Να δούμε και βόρεια στο ΟΑΚΑ τι θα γίνεται αργότερα.. 6 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 6 minutes ago, zerokill said: Σύνταγμα Οκ γυρίζω το έντερο στην Αθήνα Μοναστηράκι,Ομόνοια,Πλάκα, δεν υπάρχει κάπου που να μην είδα 5G και κόσμος χαμός. Να δούμε και βόρεια στο ΟΑΚΑ τι θα γίνεται αργότερα.. Έξω από το ΟΑΚΑ, υπάρχει μεγάλος ιστός της vodafone (που πάνω της έχει βάλει και η Νοβιτσα αν θυμάμαι καλά). Φαντάζομαι έχουν προικίσει τον σταθμό με N78 και σίγουρα έχει feed οπτική, αν μη τι άλλο.. 😏 6 ώρες πριν, VIPdriver said: https://www.voria.gr/article/sygkinisi-o-fortoynis-edose-ston-mikro-giannaki-tropaio-toy-conference-league Μακάρι να γίνει σύμβολο ενότητας όλων των φιλάθλων όλων των ομάδων και να σταματήσουν οι φανατισμοί και να βλέπουμε και οικογένειες στις κερκίδες όλων των ομάδων. Βασικά απορώ πώς γίνεται η ΑΕΚ να μην είναι αδελφοποιημενη ομάδα, ναι παρόλο που είναι μέσα στην ίδια χώρα, με τον ΠΑΟΚ. Κοινή προέλευση σχεδόν και οι δύο. Αλλά εξυπηρετουνται συμφέροντα και στις δύο περιπτώσεις να είναι αντίπαλοι. Οπότε δεν το βλέπω να φτιάχνει ποτέ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Έξω από το ΟΑΚΑ, υπάρχει μεγάλος ιστός της vodafone (που πάνω της έχει βάλει και η Νοβιτσα αν θυμάμαι καλά). Φαντάζομαι έχουν προικίσει τον σταθμό με N78 και σίγουρα έχει feed οπτική, αν μη τι άλλο.. 😏 Βασικά απορώ πώς γίνεται η ΑΕΚ να μην είναι αδελφοποιημενη ομάδα, ναι παρόλο που είναι μέσα στην ίδια χώρα, με τον ΠΑΟΚ. Κοινή προέλευση σχεδόν και οι δύο. Αλλά εξυπηρετουνται συμφέροντα και στις δύο περιπτώσεις να είναι αντίπαλοι. Οπότε δεν το βλέπω να φτιάχνει ποτέ. Αν και off-topic δυστυχως ο αθλητικος φανατισμος στην χωρα ειναι τοσο ισχυρος και τοσο ριζωμενος που δυσκολο εως απιθανο το κοβω να μπορουμε να δουμε εναν αγωνα χωρις να ανησυχουμε. Την ημερα του τελικου που πηρε ο ΠΑΟ την κουπα της Ευρωλιγκας ακουστηκαν πολλοι Παναθηναικοι του Πειραια και δυστυχως ορισμενοι που επλεαν σε πελαγη ευτυχιας βρεθηκαν χτυπημενοι με βαρια τραυματα στο νοσοκομειο. Ενα απ αυτα τα περιστατικα ηταν και ενα βημα απο την γειτονια μου φανταστειτε. Edited May 30, 2024 by CamuCamu 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 Στο ύψος της Αρχ. Μακαρίου. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 (edited) 27 minutes ago, katsiletra said: Στο ύψος της Αρχ. Μακαρίου. Το ότι έβγαλες Σπιντεστ με Cosmote εκεί κατω είναι από μόνο του επίτευγμα! Αρχ. Μακαριου και Γαριβάλδη, COSMOTE=Αισχος Δείτε SNR στην Cosmote, λες και είναι στη μέση του πουθενα. Μέσα στην παρεμβολή! Edited May 30, 2024 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 5 minutes ago, panos.k2 said: Το ότι έβγαλες Σπιντεστ με Cosmote εκεί κατω είναι από μόνο του επίτευγμα! Αρχ. Μακαριου και Γαριβάλδη, COSMOTE=Αισχος Δείτε SNR στην Cosmote, λες και είναι στη μέση του πουθενα. Μέσα στην παρεμβολή! Ναι μόνο εκεί είναι αίσχος. Μου κάνει εντύπωση η Vodafone με μια μπάντα δίνει ικανοποιητική ταχύτητα κι η Cosmote με 4CC πάει πάτο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 3 ώρες πριν, katsiletra said: Ναι μόνο εκεί είναι αίσχος. Μου κάνει εντύπωση η Vodafone με μια μπάντα δίνει ικανοποιητική ταχύτητα κι η Cosmote με 4CC πάει πάτο. Φίλος μου με Vodafone είναι ικανοποιημένος με 4G+ στα Ιωάννινα. Τρελες ταχύτητες δεν έχει αλλά είναι εντάξει. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 (edited) 29 minutes ago, Nikolas14 said: Φίλος μου με Vodafone είναι ικανοποιημένος με 4G+ στα Ιωάννινα. Τρελες ταχύτητες δεν έχει αλλά είναι εντάξει. Σε πολλές περιοχές το 4G+ της Vodafone πιάνει ταχύτητες μέχρι 200mbps. Edited May 30, 2024 by katsiletra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2024 3 ώρες πριν, katsiletra said: Σε πολλές περιοχές το 4G+ της Vodafone πιάνει ταχύτητες μέχρι 200mbps. Μια χαρά είναι… τώρα μου έλεγε ότι το βράδυ κάνει αποσυνδέσεις η Nova σε σταθερή στα ξαφνικά. Εγω πάντως πάνω απο 100Mbps με Vodafone πολύ σπάνια. Εν τω μεταξύ στη Θεσσαλονίκη, περιοχή Χαριλάου όλοι έχουν 5G εκτός από τη Nova. Μετρηση στο πατρικό μου https://www.speedtest.net/result/i/6125942323 Γήπεδο Άρη Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/result/i/6125794586 Έχουμε φτάσει Μάιος 2024 και ακόμα ψάχνω το 5G στη Θεσσαλονίκη. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2024 Και μια μέτρηση από κέντρο. Η Cosmote καλά τα πάει. Τουλάχιστον η Vodafone είναι λειτουργική... 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2024 Εχθές ήταν η συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ δυστυχώς όλες οι εταιρίες οταν γέμισε το γήπεδο γυρω στις 7μιση ούτε Ίντερνετ ούτε κλήσεις έβγαιναν. Ούτε απο Cosmote ούτε απο VF 3 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2024 9 minutes ago, zerokill said: Εχθές ήταν η συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ δυστυχώς όλες οι εταιρίες οταν γέμισε το γήπεδο γυρω στις 7μιση ούτε Ίντερνετ ούτε κλήσεις έβγαιναν. Ούτε απο Cosmote ούτε απο VF Στο Du hast έκανα κανονικά messenger video κλήση. Με Nova. Ο συνομιλητής μου ήταν στο ΟΑΚΑ. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2024 31 minutes ago, p_k said: Στο Du hast έκανα κανονικά messenger video κλήση. Με Nova. Ο συνομιλητής μου ήταν στο ΟΑΚΑ. Τι να σου πω ρε φίλε feuerzone ήμουν 20μ απο το stage. Η συναυλία άρχισε 8:30 ειδα 9:30 οτι ειχα κλήσεις που δεν έλαβα ποτέ.Καλά δεν ξέρω αν επανήλθαμε στη συνέχεια εγω την συναυλία έβλεπα κλήση εκανα πριν μπώ στο μετρό. Γενικά το σήμα στο κέντρο δεν έχω δεί 4G απο την Τετάρτη παντου 5G όλα μια χαρά. 1 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2024 (edited) Τυχερός, ήταν συναυλιάρα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω! Πολύ καλά έκανες που απόλαυσες τη συναυλία χωρίς να είσαι κολλημένος στο κινητό! Έτσι πρέπει σε τέτοιες υπερπαραγωγές. Edited May 31, 2024 by p_k 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2024 30 minutes ago, zerokill said: Γενικά το σήμα στο κέντρο δεν έχω δεί 4G απο την Τετάρτη παντου 5G όλα μια χαρά. Μια χαρά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 14 ώρες πριν, p_k said: Στο Du hast έκανα κανονικά messenger video κλήση. Με Nova. Ο συνομιλητής μου ήταν στο ΟΑΚΑ. Ούτε η Nova ΔΕΝ έπαιζε. Προφανώς ήταν τυχαίο. Μιλάμε κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Πάντως εκεί θα έδειχνε τα δόντια του το SA. Connected users. Στη Eurovision στο Μαλμε πάντως οι σουηδικές εταιρείες δεν κατάλαβαν τίποτα. Βέβαια μιλάμε για Ericsson Dots κάθε 100μ και Ν78 x 10 cells. 15 ώρες πριν, zerokill said: Εχθές ήταν η συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ δυστυχώς όλες οι εταιρίες οταν γέμισε το γήπεδο γυρω στις 7μιση ούτε Ίντερνετ ούτε κλήσεις έβγαιναν. Ούτε απο Cosmote ούτε απο VF Δεν ήταν θέμα κίνησης. Ήταν θέμα αριθμού πάνω στα serving cells. Η κοσμοτε έπαιζε αν το προσπαθούσες με flight mode on/off αλλά σε idle mode έτρωγες φόλα. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 14 minutes ago, mixtri said: Ούτε η Nova ΔΕΝ έπαιζε. Προφανώς ήταν τυχαίο. Μιλάμε κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Πάντως εκεί θα έδειχνε τα δόντια του το SA. Connected users. Στη Eurovision στο Μαλμε πάντως οι σουηδικές εταιρείες δεν κατάλαβαν τίποτα. Βέβαια μιλάμε για Ericsson Dots κάθε 100μ και Ν78 x 10 cells. Δεν ήταν θέμα κίνησης. Ήταν θέμα αριθμού πάνω στα serving cells. Η κοσμοτε έπαιζε αν το προσπαθούσες με flight mode on/off αλλά σε idle mode έτρωγες φόλα. Το ΟΑΚΑ μέσα δεν έχει dots έτσι ; Γιατί σε κάνα δυο τρεια γήπεδα στην Ελλάδα έχουν dots. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 1 minute ago, georgebad said: Το ΟΑΚΑ μέσα δεν έχει dots έτσι ; Γιατί σε κάνα δυο τρεια γήπεδα στην Ελλάδα έχουν dots. Όχι ακόμη. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 18 minutes ago, mixtri said: Στη Eurovision στο Μαλμε πάντως οι σουηδικές εταιρείες δεν κατάλαβαν τίποτα. Βέβαια μιλάμε για Ericsson Dots κάθε 100μ και Ν78 x 10 cells. Τελικός Eurovision στη Στοκχόλμη 2016 Globe Arena. Υπήρχε θέμα με τις Kontantkort και κυριως με της Comviq. Εγώ με Tele2 συμβόλαιο κανένα θέμα δεν είχα. Η τότε σύντροφος(που με είχε αναγκάσει να πάω) με Telenor Kontantkort μόνο τα απολύτως βασικά, φιλος με Comviq μόνο κλήσεις/sms Προφανώς αυτό συνέβαινε λόγω χαμηλού prioritization στα καρτοκινητά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 (edited) 4 ώρες πριν, mixtri said: Ούτε η Nova ΔΕΝ έπαιζε. Προφανώς ήταν τυχαίο. Μιλάμε κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Πάντως εκεί θα έδειχνε τα δόντια του το SA. Connected users. Στη Eurovision στο Μαλμε πάντως οι σουηδικές εταιρείες δεν κατάλαβαν τίποτα. Βέβαια μιλάμε για Ericsson Dots κάθε 100μ και Ν78 x 10 cells. Δεν ήταν θέμα κίνησης. Ήταν θέμα αριθμού πάνω στα serving cells. Η κοσμοτε έπαιζε αν το προσπαθούσες με flight mode on/off αλλά σε idle mode έτρωγες φόλα. Εγώ ήμουν μόνο με VF η υπόλοιπη παρέα είχαν Cosmote αλλά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζαμε.Ούτε ιντερνετ ούτε κλήσεις σίγουρα μισή ωρα πριν την έναρξη. Οι πρώτες δύο φωτό 2μιση ώρες πριν βγούνε και είμασταν πήγαινε έλα στις τουαλετες να βγεί η μπίρα. 🤣🤣 Edited June 1, 2024 by zerokill 10 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 26 minutes ago, zerokill said: Εγώ ήμουν μόνο με VF η υπόλοιπη παρέα είχαν Cosmote αλλά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζαμε.Ούτε ιντερνετ ούτε κλήσεις σίγουρα μισή ωρα πριν την έναρξη. Οι πρώτες δύο φωτό 2μιση ώρες πριν βγούνε και είμασταν πήγαινε έλα στις τουαλετες να βγεί η μπίρα. 🤣🤣 Κόκκινη και πράσινη έχουν το 80 τοις εκατό της συνολικής πίτας. Πολύ σημαντικό αυτό,αλλά σε τέτοια event όλες πανε περίπατο πράγμα που δεν πρέπει καθώς έστω για κλήσεις θα έπρεπε να είναι λειτουργικές 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 (edited) Λένορμαν στον Κολωνό σε εσωτερικό χώρο και εδώ εξαιρετικά. https://www.speedtest.net/result/i/6127922764 Πλατεία Καραϊσκάκη Μεταξουργείο. https://www.speedtest.net/result/i/6127846598 και στο Νιάρχος έξω εκεί μόνο είδα χαμηλά γκάζια. https://www.speedtest.net/result/i/6127044683 Edited June 1, 2024 by zerokill 8 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. June 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2024 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Κόκκινη και πράσινη έχουν το 80 τοις εκατό της συνολικής πίτας. Πολύ σημαντικό αυτό,αλλά σε τέτοια event όλες πανε περίπατο πράγμα που δεν πρέπει καθώς έστω για κλήσεις θα έπρεπε να είναι λειτουργικές Εδω καθε φορα που κατεβαιναμε Πασαλιμανι με λιγοτερο κοσμο εξαιτιας των προκρισεων του Ολυμπιακου αγκομαχουσαν τα δικτυα δεν θα γινοταν στους Rammstein? 😂 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts