Nikolas14 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 20 minutes ago, mixtri said: Tη μανιβέλα να γυρίσουν. Άστο, τους έχω πάρει 3 τηλέφωνα και ζήτησα 3 υπηρεσίες. 1) 4G, 2) VOLTE,3) 5G Τα πρώτα δυο σε δυο ώρες με φασαρία και επικαλέστηκα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε δεδομένα στη γραμμή μου και ότι έχω iPhone 13 και όχι κανένα κινητό με κουμπιά για κλήσεις… Οποίος από την Nova διαβάζει το νήμα, και το φόρουμ. Είναι πολύ δύσκολο να βάλετε με 3 sms στο 1202 να στέλνεις 4G ΝΑΙ και 5G ΝΑΙ καθώς και μαζί με το VOW ΝΑΙ να ενεργοποείται αυτόματα και η υπηρεσία VoLTE; Ή κατευθείαν η sim να έχει αυτόματα ενεργοποιημενα 4G+VoLTE; Ας διαλέξει η εταιρεία πως θα το υλοποιήσει διότι δεν έχουν όλοι τον χρόνο και την όρεξη να παίρνουν στο 13800 τηλέφωνο για να βγάλουν άκρη. Και το κορυφαίο ήταν από εκπρόσωπο ότι σε 4 ώρες θα ολοκληρωθεί το αίτημα. Και τους απάντησα, αυτο σε άλλες εταιρίες γίνεται σε 5 λεπτά. Εγω μπορεί να μην έχω WiFi διαθέσιμο ούτε δεύτερη κάρτα sim για να μπω στο Ίντερνετ. Για ποιο λόγο με έχετε σε 2G δίκτυο εφόσον έχω πακέτο δεδομένων στη γραμμή μου; Τα πλήρωσα και θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Σε συνδρομητές συμβολαίου, το 2021 που είχα εγώ τουλάχιστον ήταν ήδη ενεργοποιημένο το 4G και νομίζω και το VoLTE. Εφόσον έχουν καταργήσει το 3G,δεν δικαιολογείται ουδεμία ταλαιπωρία. 23 minutes ago, HORGRAP said: Η STET HELLAS-Telestet-TIM-WIND-NOVA-United ..... ...με RSRQ -6 -7 -8 αν και εχει τα ίδια προβλήματα με την Vodafone ( Drops σε 2G με άριστο σημα) δεν θα σου τα εμφανίσει διότι δεν εχει κίνηση. Οσο δεν έχουν αρκετούς πελάτες θα είσαι άρχοντας . Ολο το δίκτυο δικο σού 😉 Με RSRQ -11 και -12 στο σπίτι μου αν είδες πιο μετά που ανέβασα και με -14RSRQ στην τοποθεσία στο link https://maps.app.goo.gl/uqS1qXXmCpPNRZp37?g_st=ic δεν με πέταξε σε 2G και με μέτριο σήμα, γύρω στα -100dBm. Η Vodafone αντίθετα έμενε σε 3G. Με την ίδια συσκευή και δεν παίζει ρόλο ότι είχα συμβολαιο. Στο καρτοκινητό είχε το ακριβώς ίδιο μοτίβο. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 24 minutes ago, Nikolas14 said: αλέστηκα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε δεδομένα στη γραμμή μου και ότι έχω iPhone 13 και όχι κανένα κινητό με κουμπιά για κλήσεις… Οποίος από την Nova διαβάζει το νήμα, και το φόρουμ. Είναι πολύ δύσκολο να βάλετε με 3 sms στο 1202 να στέλνεις 4G ΝΑΙ και 5G ΝΑΙ καθώς και μαζί με το VOW ΝΑΙ να ενεργοποείται αυτόματα και η υπηρεσία VoLTE; Αυτά θα έπρεπε να είναι ενεργοποιημένα by default σε όλους τους συνδρομητές. 2023 έχουμε. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Η STET HELLAS-Telestet-TIM-WIND-NOVA-United ..... ...με RSRQ -6 -7 -8 αν και εχει τα ίδια προβλήματα με την Vodafone ( Drops σε 2G με άριστο σημα) δεν θα σου τα εμφανίσει διότι δεν εχει κίνηση. Οσο δεν έχουν αρκετούς πελάτες θα είσαι άρχοντας . Ολο το δίκτυο δικο σού Πάρε ένα ωραίο upload δώρο από ΧαλκιδικήSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Έχω επανειλημμένα και εγώ ανεβάσει screenshots από το Νetmonster, όπου φαίνεται ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση συνδρομητών τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά ουδέποτε με πέταξε το δίκτυο ή γύρισε σε 2G. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 19 minutes ago, rebel1 said: Πάρε ένα ωραίο upload δώρο από Χαλκιδική Sent from my iPhone using Tapatalk Μια χαρά, περιοχή αν επιτρέπεται; 10 minutes ago, p_k said: Έχω επανειλημμένα και εγώ ανεβάσει screenshots από το Νetmonster, όπου φαίνεται ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση συνδρομητών τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά ουδέποτε με πέταξε το δίκτυο ή γύρισε σε 2G. Εγώ θα πρότεινα πάντως να βάλεις μια δεύτερη κάρτα ένα CU για δεδομένα. Αν έχεις όρεξη και χρόνο να κανείς το πείραμα. Θα δεις ότι θα γυρνάει σε 3G χωρίς λόγο εκεί που με την Wind έχει σταθερότητα. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 4 minutes ago, Nikolas14 said: Μια χαρά, περιοχή αν επιτρέπεται; Εγώ θα πρότεινα πάντως να βάλεις μια δεύτερη κάρτα ένα CU για δεδομένα. Αν έχεις όρεξη και χρόνο να κανείς το πείραμα. Θα δεις ότι θα γυρνάει σε 3G χωρίς λόγο εκεί που με την Wind έχει σταθερότητα. Το γνωρίζω αυτό, από όσα γράφονται εδώ μέσα. Δεν έχω λόγο να βάλω δεύτερη κάρτα. Καλύπτομαι απόλυτα από το πρόγραμμά μου. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Nikolas14 said: Άστο, τους έχω πάρει 3 τηλέφωνα και ζήτησα 3 υπηρεσίες. 1) 4G, 2) VOLTE,3) 5G Τα πρώτα δυο σε δυο ώρες με φασαρία και επικαλέστηκα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε δεδομένα στη γραμμή μου και ότι έχω iPhone 13 και όχι κανένα κινητό με κουμπιά για κλήσεις… Οποίος από την Nova διαβάζει το νήμα, και το φόρουμ. Είναι πολύ δύσκολο να βάλετε με 3 sms στο 1202 να στέλνεις 4G ΝΑΙ και 5G ΝΑΙ καθώς και μαζί με το VOW ΝΑΙ να ενεργοποείται αυτόματα και η υπηρεσία VoLTE; Ή κατευθείαν η sim να έχει αυτόματα ενεργοποιημενα 4G+VoLTE; Ας διαλέξει η εταιρεία πως θα το υλοποιήσει διότι δεν έχουν όλοι τον χρόνο και την όρεξη να παίρνουν στο 13800 τηλέφωνο για να βγάλουν άκρη. Και το κορυφαίο ήταν από εκπρόσωπο ότι σε 4 ώρες θα ολοκληρωθεί το αίτημα. Και τους απάντησα, αυτο σε άλλες εταιρίες γίνεται σε 5 λεπτά. Εγω μπορεί να μην έχω WiFi διαθέσιμο ούτε δεύτερη κάρτα sim για να μπω στο Ίντερνετ. Για ποιο λόγο με έχετε σε 2G δίκτυο εφόσον έχω πακέτο δεδομένων στη γραμμή μου; Τα πλήρωσα και θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Σε συνδρομητές συμβολαίου, το 2021 που είχα εγώ τουλάχιστον ήταν ήδη ενεργοποιημένο το 4G και νομίζω και το VoLTE. Εφόσον έχουν καταργήσει το 3G,δεν δικαιολογείται ουδεμία ταλαιπωρία. Με RSRQ -11 και -12 στο σπίτι μου αν είδες πιο μετά που ανέβασα και με -14RSRQ στην τοποθεσία στο link https://maps.app.goo.gl/uqS1qXXmCpPNRZp37?g_st=ic δεν με πέταξε σε 2G και με μέτριο σήμα, γύρω στα -100dBm. Η Vodafone αντίθετα έμενε σε 3G. Με την ίδια συσκευή και δεν παίζει ρόλο ότι είχα συμβολαιο. Στο καρτοκινητό είχε το ακριβώς ίδιο μοτίβο. Στείλε μήνυμα μέσω του app(ή messenger). Τον Δεκέμβριο εγώ τους έστειλα και τα ενεργοποίησαν (5G, VoLTE) Edited March 16, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Εγώ θα πρότεινα πάντως να βάλεις μια δεύτερη κάρτα ένα CU για δεδομένα. Αν έχεις όρεξη και χρόνο να κανείς το πείραμα. Θα δεις ότι θα γυρνάει σε 3G χωρίς λόγο εκεί που με την Wind έχει σταθερότητα.Μεταμόρφωση ΣιθωνίαΓουστάρω δίκτυο μόνος μουΤώρα το καλοκαίρι τί θα γίνει εδώ; Ένας Θεός ξέρειSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, HORGRAP said: Η STET HELLAS-Telestet-TIM-WIND-NOVA-United ..... ...με RSRQ -6 -7 -8 αν και εχει τα ίδια προβλήματα με την Vodafone ( Drops σε 2G με άριστο σημα) δεν θα σου τα εμφανίσει διότι δεν εχει κίνηση. Οσο δεν έχουν αρκετούς πελάτες θα είσαι άρχοντας . Ολο το δίκτυο δικο σού 😉 εδώ στα Γιάννενα τις αποκριες κεραια που κανονικά παίζει 180/70 έπαιζε στα 0.3/2. Εναλλαγή δεν έκανε καμία σε edge και έβγαζε άνετα κλήσεις volte. Απλά πολλούς μας πέταξε σε άλλη κεραια N78 με καλύτερες ταχύτητες. Η vf-GR περιττό να αναφέρω τι έκανε, αν και εν μερει την δικαιολογώ. Edited March 16, 2023 by panos.kar 2 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 17 minutes ago, rebel1 said: Μεταμόρφωση Σιθωνία Γουστάρω δίκτυο μόνος μου Τώρα το καλοκαίρι τί θα γίνει εδώ; Ένας Θεός ξέρει Sent from my iPhone using Tapatalk Πάλι άδεια θα είναι, οι άλλες δυο θα γεμίσουν. Το ίδιο και στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Συγγνώμη άλλα, με τα μισά Βαλκάνια εδώ, η πιο γεμάτη θα είναι.Και στην περιοχή οι περισσότεροι που γνωρίζω έχουν Cosmote και οι υπόλοιποι από παλιά wind... Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Η νοβα παίρνει πολύ κίνηση roaming αλλά δεν έχει θέμα. Πέρσι ήμουν στην παραλία Κατερίνης και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα μισά Βαλκάνια ήταν εκεί, νόμιζα ότι ήμουν σε άλλη χώρα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Η νοβα παίρνει πολύ κίνηση roaming αλλά δεν έχει θέμα. Πέρσι ήμουν στην παραλία Κατερίνης και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα μισά Βαλκάνια ήταν εκεί, νόμιζα ότι ήμουν σε άλλη χώρα.Ναι απλά τώρα όλοι united group....Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 5 minutes ago, p_k said: Η νοβα παίρνει πολύ κίνηση roaming αλλά δεν έχει θέμα. Πέρσι ήμουν στην παραλία Κατερίνης και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα μισά Βαλκάνια ήταν εκεί, νόμιζα ότι ήμουν σε άλλη χώρα. Το περασμένο καλοκαίρι, βρισκόμουν (όπως κάθε χρόνο) στα παράλια της νότιας Πιερίας. Με cosmote δεν είχα ούτε κλήσεις επάνω στην άμμο ενώ όσο "έμπαινα προς την ενδοχώρα κάτι γινόταν, δεδομένα ούτε για αστείο, οπότε δεν είχα, δεν προσπαθούσα, δεν νευρίαζα! Η vodafone στα ίδια μέρη, ήταν σαφώς καλύτερη, είχε υποτυπώδες κλήσεις και δεδομένα τόσο όσο να αξίζει να δοκιμάζεις και να σπάει νεύρα! Wind δε δοκίμασα, αν και κατά το παρελθόν δεν είχε τίποτα τρομακτικές ταχύτητες αλλά ούτε και κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Η νοβα παίρνει πολύ κίνηση roaming αλλά δεν έχει θέμα. Πέρσι ήμουν στην παραλία Κατερίνης και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα μισά Βαλκάνια ήταν εκεί, νόμιζα ότι ήμουν σε άλλη χώρα.Και πού να δείς τι γίνεται στη Κρήτη απο άκρη σ´άκρη..γονατίζουν όλοι στα αστικά κέντρα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Να αναφέρω κάτι που μπορεί να είναι σχετικό αλλά και άσχετο με το θέμα. Σήμερα στην Ξάνθη παρατήρησα να έχουν ανοίξει κάποια φρεάτια που είναι γεμάτα με οπτικές ίνες (στην ευθεία που αποτελείται από τις οδούς Γ. Κονδύλη και Καπνεργατών) και να τα σκαλίζουν. Θα μπορούσε να σημαίνει κάτι για αναβάθμιση από μεριάς Cosmote; Βέβαια μπορεί να υπήρξε και βλάβη λόγω των έργων φυσικού αερίου.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 16 minutes ago, p_k said: Η νοβα παίρνει πολύ κίνηση roaming αλλά δεν έχει θέμα. Πέρσι ήμουν στην παραλία Κατερίνης και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τα μισά Βαλκάνια ήταν εκεί, νόμιζα ότι ήμουν σε άλλη χώρα. Το περασμένο καλοκαίρι, βρισκόμουν (όπως κάθε χρόνο) στα παράλια της νότιας Πιερίας. Με cosmote δεν είχα ούτε κλήσεις επάνω στην άμμο ενώ όσο "έμπαινα προς την ενδοχώρα κάτι γινόταν, δεδομένα ούτε για αστείο, οπότε δεν είχα, δεν προσπαθούσα, δεν νευρίαζα! Η vodafone στα ίδια μέρη, ήταν σαφώς καλύτερη, είχε υποτυπώδες κλήσεις και δεδομένα τόσο όσο να αξίζει να δοκιμάζεις και να σπάει νεύρα! Wind δε δοκίμασα, αν και κατά το παρελθόν δεν είχε τίποτα τρομακτικές ταχύτητες αλλά ούτε και κανένα πρόβλημα. 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Το περασμένο καλοκαίρι, βρισκόμουν (όπως κάθε χρόνο) στα παράλια της νότιας Πιερίας. Με cosmote δεν είχα ούτε κλήσεις επάνω στην άμμο ενώ όσο "έμπαινα προς την ενδοχώρα κάτι γινόταν, δεδομένα ούτε για αστείο, οπότε δεν είχα, δεν προσπαθούσα, δεν νευρίαζα! Η vodafone στα ίδια μέρη, ήταν σαφώς καλύτερη, είχε υποτυπώδες κλήσεις και δεδομένα τόσο όσο να αξίζει να δοκιμάζεις και να σπάει νεύρα! Wind δε δοκίμασα, αν και κατά το παρελθόν δεν είχε τίποτα τρομακτικές ταχύτητες αλλά ούτε και κανένα πρόβλημα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει φέτος, αν έχουν αναβαθμιστεί η περιοχές που αναφέρεις... Νομίζω ότι Πιερία έχει γίνει αρκετή δουλίτσα. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 19 ώρες πριν, andreasomageiras said: Το περασμένο καλοκαίρι, βρισκόμουν (όπως κάθε χρόνο) στα παράλια της νότιας Πιερίας. Με cosmote δεν είχα ούτε κλήσεις επάνω στην άμμο ενώ όσο "έμπαινα προς την ενδοχώρα κάτι γινόταν, δεδομένα ούτε για αστείο, οπότε δεν είχα, δεν προσπαθούσα, δεν νευρίαζα! Η vodafone στα ίδια μέρη, ήταν σαφώς καλύτερη, είχε υποτυπώδες κλήσεις και δεδομένα τόσο όσο να αξίζει να δοκιμάζεις και να σπάει νεύρα! Wind δε δοκίμασα, αν και κατά το παρελθόν δεν είχε τίποτα τρομακτικές ταχύτητες αλλά ούτε και κανένα πρόβλημα. Συμφωνώ και επαυξάνω,πέρυσι τον Ιούνιο Λεπτοκαρυά η ίδια εικόνα υπήρχε. Μια υπερφορτωμένη κοσμοτε που σχεδόν όλο το 24ωρο δεδομένα δεν είχες και μισό αναβαθμισμένοι σταθμοί,οσοι ήταν στην εθνικη είχαν 5G ενώ στα χωριά οχι. Σήμερα στα δικά μας με τη Nova,άνοιξαν 5G και στην αερογέφυρα Χαλκιδικής όπου η Vodafone έκανε εναλλαγές σε 3G,χαμηλές ταχύτητες 5G βρήκα Ν78 απο την Nova. Φυσικά στο κέντρο εκανα ένα τεστ στο Αχίλλειον στην Νίκης με 300+ Mbps Download. Και στην Τσιμισκη έχω ένα Speedtest που ανέβασα στο Nova 5G και είναι στα 650/30. Τις ίδιες ταχύτητες είχα με κοσμοτε και φυσικά είχαν κίνηση οι κεραίες. RSRQ -11 με -13 στο κέντρο σήμερα. Μια φορά μόνο γύρισε σε Edge από 5G στη Παύλου Μελα με Παλαιών Πατρών Γερμανού αλλά μετά βρήκα 4G με 2 γραμμες. Καλύτερα πάντως από την Vodafone είναι. 4 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 (edited) 17 ώρες πριν, mixtri said: Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει φέτος, αν έχουν αναβαθμιστεί η περιοχές που αναφέρεις... Νομίζω ότι Πιερία έχει γίνει αρκετή δουλίτσα. Μακάρι να έχει κάνει πρόοδο. Δεν έχω υποχρέωση σε καμία εταιρεία, όσο καλύτερες υπηρεσίες προσφέρει κάποια, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να γίνω συνδρομητής της!κάλυψη θέλω, όχι σημαία (της όποιας) εταιρίας! Edited March 17, 2023 by andreasomageiras 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Ήρθε η sim της vodafone. Θα κάνω δοκιμές και συγκριτικά με τη nova και θα τα ανεβάζω. Πρώτες εντυπώσεις. Καλύτερη εσωτερική κάλυψη, πολύ καλές ταχυτητες, επιτέλους έχω vowifi, δε με πέταξε καθόλου σε edge με το rsrq να φτάνει μέχρι και τα -16db και έχει και B7 στην περιοχή μου. 7 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 (edited) έχετε Samsung με ... Exynos Baseband ???? μέχρι να είναι διαθέσιμα τα patches, οι χρήστες μπορούν να αποτρέψουν τις προσπάθειες εκμετάλλευσης baseband RCE που στοχεύουν τα chipsets Exynos της Samsung στη συσκευή τους, απενεργοποιώντας τις κλήσεις Wi-Fi και το Voice-over-LTE (VoLTE) για να αφαιρέσουν τον φορέα επίθεσης. https://www.adslgr.com/forum/threads/1251015-Η-Google-βρίσκει-18-ευπάθειες-zero-day-στα-chipset-Exynos-της-Samsung Edited March 18, 2023 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Αυτός ο exynos... Τι να πει κανείς... 1 2 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Ελευσίνα Και η vf και η cosmote N78 στα διόδια Ελευσίνας Λίγο μετά τα διόδια η cosmote μη λειτουργική ενώ η vf παίζει με 10 mbps 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Ελευσίνα Και η vf και η cosmote N78 στα διόδια Ελευσίνας Λίγο μετά τα διόδια η cosmote μη λειτουργική ενώ η vf παίζει με 10 mbps 6CA , και είναι μην λειτουργική ανα σημεία (Που ισχύει το θυμάμαι από το καλοκαίρι) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts