elias99 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 να επιβεβαιώσω ότι το wificall έπαιξε κανονικά me to shizuku μετά το patch Απριλίου. το volte είναι έτσι και αλλιώς ενεργοποιημένο γιατί έχω cosmote ! 1 Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 8 minutes ago, elias99 said: να επιβεβαιώσω ότι το wificall έπαιξε κανονικά me to shizuku μετά το patch Απριλίου. το volte είναι έτσι και αλλιώς ενεργοποιημένο γιατί έχω cosmote ! Με ή χωρίς τη δημιουργία του IMS APN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Το shizuku δουλευει και σε beta ή μονο σε stable; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 21 ώρες πριν, lykourgos said: Με ή χωρίς τη δημιουργία του IMS APN; το IMS APN το είχα περάσει στο προηγούμενο update Μαρτίου. αυτή τη φορά δε πείραξα κάτι αλλά βλέπω το κράτησε αποθηκευμένο,οπότε ναι θέλει και APN Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 14 beta μολις ηρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 On 11/4/2023 at 4:06 ΜΜ, karanti said: Το shizuku δουλευει και σε beta ή μονο σε stable; Σε beta σίγουρα, για stable δεν ειμαι σιγουρος!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Μηπως ξερετε πως μπορω να κανω unlock του τηλεφωνου με ρολοι garmin, χωρις να χρησιμοποιω δακτυλικο αποτυπωμα ή pin; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 On 13/4/2023 at 5:36 ΜΜ, kpetros said: Σε beta σίγουρα, για stable δεν ειμαι σιγουρος!!! Δοκίμασα και σε stable του Απριλη και δουλευει και το Volte και το Wifi calling με Cosmote. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 8 ώρες πριν, kpetros said: Δοκίμασα και σε stable του Απριλη και δουλευει και το Volte και το Wifi calling με Cosmote. Το Wi-Fi calling πως το ενεργοποιήσει. Σου εμφάνισε επιλογή σε κάποιο menu? Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 12 ώρες πριν, panoszavra said: Το Wi-Fi calling πως το ενεργοποιήσει. Σου εμφάνισε επιλογή σε κάποιο menu? Φυσικά σου εμφανίζει επιλογή για wifi calling αφου πρώτα κάνεις της διαδικασια shizuku... 1 Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 On 16/4/2023 at 2:03 ΜΜ, kpetros said: Δοκίμασα και σε stable του Απριλη και δουλευει και το Volte και το Wifi calling με Cosmote. Άντε να δούμε πότε θα ακολουθήσει και η Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μία ερώτηση. Εμένα για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει το Volte και ας έχω Cosmote.Μηπως βλέπετε κάτι λάθος εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 μήπως γιατί έχεις κλειστά τα δεδομένα? Και οι 2 κάρτες σου είναι χωρίς data...(εξού και το θαυμαστικό στα εικονίδια του σήματος κινητής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 5 minutes ago, Nikos_s3 said: μήπως γιατί έχεις κλειστά τα δεδομένα? Και οι 2 κάρτες σου είναι χωρίς data...(εξού και το θαυμαστικό στα εικονίδια του σήματος κινητής) το volte ενεργοποιείται και χωρίς data. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Διάβασα στο reddit πως σε απλό 6 με latest beta Android 13 QPR3, άνοιξε 5G σε χώρες που δεν πωλέιται επίσημα (όπως στην προηγούμενη άνοιξε VoLΤΕ για Cosmote σε μας). Είναι κάποιος που να την έχει βάλει να μας πει αν ανοιξε και στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 (edited) On 24/4/2023 at 4:12 ΜΜ, hritso said: Διάβασα στο reddit πως σε απλό 6 με latest beta Android 13 QPR3, άνοιξε 5G σε χώρες που δεν πωλέιται επίσημα (όπως στην προηγούμενη άνοιξε VoLΤΕ για Cosmote σε μας). Είναι κάποιος που να την έχει βάλει να μας πει αν ανοιξε και στην Ελλάδα? Δεν έχει ανοίξει... Ισχύει πάντως ότι το δίνουν σε όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Edited April 26, 2023 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Καλησπέρα σε όλους,υπάρχει κάποιος που είχε samsung s21fe και μετά πήρε το pixel 6a να μου κάνει σύγκριση κάμερας;Γιατί το s21fe έχει πάρα πολύ καλή κάμερα και ένα βίντεο που είδα με σύγκριση δείχνει καλύτερο σε κάποια σημεία το samsung .Με ενδιαφέρει και θέλω να το πάρω το 6a. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Καλησπέρα σε όλους,υπάρχει κάποιος που είχε samsung s21fe και μετά πήρε το pixel 6a να μου κάνει σύγκριση κάμερας;Γιατί το s21fe έχει πάρα πολύ καλή κάμερα και ένα βίντεο που είδα με σύγκριση δείχνει καλύτερο σε κάποια σημεία το samsung .Με ενδιαφέρει και θέλω να το πάρω το 6a.Στο S21FE σίγουρα εχεις καλύτερο βίντεο. Σε φωτό θα δεις καλύτερα αποτελέσματα στο 6a παρόλο που έχει παλιό αισθητήρα.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 2 minutes ago, baiosss said: Στο S21FE σίγουρα εχεις καλύτερο βίντεο. Σε φωτό θα δεις καλύτερα αποτελέσματα στο 6a παρόλο που έχει παλιό αισθητήρα. Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Το θέμα είναι έχει μεγάλη διαφορά στην φωτό;Η να κρατήσω το s21fe;Η μήπως να κοιτάξω το ποιο ακριβό pixel 7;Με ενδιαφέρει φώτο και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 1 ώρα πριν, gjimmys said: Το θέμα είναι έχει μεγάλη διαφορά στην φωτό;Η να κρατήσω το s21fe;Η μήπως να κοιτάξω το ποιο ακριβό pixel 7;Με ενδιαφέρει φώτο και βίντεο. Γιατι δε περιμενεις το 7a? Ισως να μην εχει τοσο νοημα να πας στο 6a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 12 minutes ago, Tragos13 said: Γιατι δε περιμενεις το 7a? Ισως να μην εχει τοσο νοημα να πας στο 6a Το σκέφτηκα αλλά θα είναι ακριβό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 8 ώρες πριν, gjimmys said: Καλησπέρα σε όλους,υπάρχει κάποιος που είχε samsung s21fe και μετά πήρε το pixel 6a να μου κάνει σύγκριση κάμερας;Γιατί το s21fe έχει πάρα πολύ καλή κάμερα και ένα βίντεο που είδα με σύγκριση δείχνει καλύτερο σε κάποια σημεία το samsung .Με ενδιαφέρει και θέλω να το πάρω το 6a. Νομίζω στην κάμερα δεν θα δεις τεράστια διαφορά για να το αλλάξεις + ότι στο s21fe έχεις καλύτερο βίντεο πιο πολλά χρόνια ενημερώσεις από το πιξελ και εγγύηση από Ελλάδα..ενώ το πιξελ όχι αν πάθει κάτι εντός εγγύησης μπλέκεις να το στείλεις έξω αν βγάλεις άκρη για αυτό και εγώ δεν πήρα ακόμα το πίξελ...αλλιώς περίμενα και πίξελ 7α αλλά λένε θα έχει 400€+ θα δείξει...Δεν θα δεις τεράστια διαφορά σε κάμερα στα δύο που είπες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 (edited) Σύντομα θα έχω το 6α στα χέρια μου, ως δεύτερη συσκευή. Νομίζω θα είναι υπερ-αρκετό σε θέμα επιδόσεων και κάμερας. Από όσο κατάλαβα, για την Cosmote, το VoLTE δουλεύει κατευθείαν πλέον, ενώ για το WiFi calling και το 5G, θέλει κάποιες εξτρα ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποιος γραμμένος οδηγός για αυτά? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι ξεκάθαρο στο στυλ 1-2-3 στο φόρουμ Edit: Βρήκα αυτόν τον οδηγό για wifi calling. Για 5G μάλλον χρειάζεται ροοτ, αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμέμο Edited April 30, 2023 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Περνάω update Μαΐου... 1 Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Παιδιά καλησπέρα. Παρατηρώ ότι κάποιες φορές που θα βγάλω το κινητό από την τσέπη και πατήσω την οθόνη για να ανάψει , δεν αποκρίνεται. Πρέπει να πατήσω το κουμπί για να ανοίξει. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν το έχω στην τσέπη και όχι πάντα. Τζαμάκι δεν έχω τοποθετημένο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts