Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, μόνο που ο (ανεκδιήγητος) Σεφερλής βγάζει ολόκληρη εκπομπή με τέτοια. Στο σημερινό επεισόδιο του «Παρά 5» (που δεν έχεις δει κιόλος, φαντάζομαι τι θα έβλεπες) η συγκεκριμένη ατάκα ήταν μια από τις δεκάδες (καλές) που ακούστηκαν.

Αλλά περί ορέξεως...

Σωστά φαντάζεσαι. :p

Eίπα επιφυλάσσομαι για το σημερινό.

Τα 2 προηγουμενα όμως ήταν υποτονικά.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το χειρότερο επεισόδιο μέχρι στιγμής. Γελάμε μόνο με χοντράδες, η Αμαλυίιια να μην παίρνει στροφές, να βλέπει παντομίμα πιστόλι και να λέει συνειρμικά "δερματολόγος" ενώ η Ζούμπι χτυπιέται σαν "φώκια", η όλη ομάδα-παρέα να είναι συγκεντρωμένη μετά την εξαφάνιση της Ζουμπουλίας και να μιλάνε για δολοφόνους λες και δεν είναι τίποτα, μόνο πίτσες που δεν παραγγείλανε. Γιώργο Καπουτζίδη περιμένουμε κάτι καλύτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Ρε παιδιά αφήστε μας να απολαύσουμε τη σειρά μας και τα σχόλια είναι περιττά, αν μιλάμε για χαμηλό επίπεδο χιούμορ και τετριμένες καταστάσεις κλείστε τη ρημάδα τη τηλεόραση και βγείτε μια βόλτα να ηρεμήσετε. Το επεισόδιο είχε απίστευτο γέλιο και όσοι δε τον κατάλαβαν απλά δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ εμείς φταίμε και σε αυτό; Δηλαδή τώρα αν συγκρίνουμε τη πένα του Καπουτζίδη με αυτή του Σεφερλή, τη συζήτηση μπορούμε να κάνουμε. Η σειρά δεν σκίζει λόγω έλλειψης άλλων καλών σειρών αλλά γιατί είναι απλά τέλεια, έχετε δει πολλές συμπαθητικές σειρές να πιάνουν 25%;; Απίστευτη τηλεθέαση για σειρά που τα τελευταία χρόνια μόνο ποσοσφαιρικοί αγώνες και τελικοι ριάλιτυ βλέπουν τέτοια νούμερα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Δυστυχώς...Το επίπεδο του χιούμορ ήταν που ήταν χαμηλό και το ξέραμε..Αλλά πλέον παρατράβηξε..Το αστείο με την Θεοπούλα ΔΕΝ είναι πλέον αστείο..ΔΛΔ έτσι και εγώ γίνομαι σεναριογράφος..Στο επόμενο επεισόδιο να γίνει πορτιέρης σε club,μετά να μάθει ping pong κτλ κτλ

Αλλά ο σημαντικότερος λόγος που το έβλεπα είναι η υπόθεση,η ιστορια..Και πλέον απογοητεύτηκα..Το σημερινό επεισόδιο το τραβήξανε από παντού..Και γενικά τα τελευταία δεν μας λένε τπτ..Η υπόθεση προχωράει σε 5 επεισόδια όσο προχωρούσε σε ένα (στα πρώτα επεισόδια) ..Μισή ώρα να καταλάβει η αμαλία τι της έλεγε η ζουμπουλία..Συγνώμη που εκφράζω αντίθετη άποψη αλλά κ.Καπουτζίδη καλό θα είναι να προσέχετε πολύ περισσότερο τα ενδιάμεσα..Και όχι μόνο την αρχή και το τέλος..

Δυστυχώς θα συμφωνήσω :(

Ελπίζω να βελτιωθεί στα επόμενα...

para5 Αν εξαιρέσεις τις "Τρείς Χάριτες",τους "Απαράδεκτους",τους "Δύο ξένους","Δέκα μικρούς μήτσους",το "Σ'αγαπώ,Μ' αγαπάς",το "Είσαι το ταιρι μου" και το "Και οι Πατρεμένοι έχουν ψυχή" , ΝΑΙ είναι καλύτερη από το "Κωσταντίνου και Ελένης" και τον Σάκη τον υδραυλικό!

http://www.pyrgadikia.gr

We trust in god...Our god is PAOK!

Άντε πάλι. Πού ο Σεφερλής και που ο Καπουτζίδης. Έλεος πια... -ok συμφωνώ στο αστείο με το φαγκρί ήμουν σε μια φάση "ε;". Παραήταν άστοχο (ακόμα και για την Ντάλια).

Αλλά όχι και να λέμε ότι το παρα-πέντε θυμίζει Σεφερλή. Είναι τόση η απόσταση τους που ο Σεφερλής αχνοφαίνεται ως κουκίδα στο background.

Το σημερινό επεισόδιο ήταν απο τα καλά. Είχε πρόοδο στην ιστορία, επαναφορά χαρακτηρων ;) , αγωνία, χιούμορ και το άπαιχτο gettogether :)))

Είχε ΚΛΑΣΣΙΚΑ στοιχεία του παρα πέντε. Τίποτα τραβηγμένο απο τα μαλλιά

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Και κάτι που παρατηρώ: Όσοι δεν τους αρέσει η σειρά ή δεν την καταλαβαίνουν το χιούμορ της (σεβαστό και αυτό), παραθέτουν από ένα δύο παραδείγματα «κρυάδων», «χοντράδων» κτλ., παραβλέποντας το σύνολο και, σχεδόν πάντα, υποθέτοντας ότι βλέπουν βιογραφική ταινία και όχι κωμωδία με καταστάσεις που μόνο ρεαλιστικές δεν μπορεί να είναι.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

OFF TOPIC

para5 Αν εξαιρέσεις τις "Τρείς Χάριτες",τους "Απαράδεκτους",τους "Δύο ξένους","Δέκα μικρούς μήτσους",το "Σ'αγαπώ,Μ' αγαπάς",το "Είσαι το ταιρι μου" και το "Και οι Πατρεμένοι έχουν ψυχή" , ΝΑΙ είναι καλύτερη από το "Κωσταντίνου και Ελένης" και τον Σάκη τον υδραυλικό!

Οι "Τρεις Χάριτες" συμφωνώ, ήταν πρωτότυπες για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά, πάλι ήταν και μια από τις πρώτες σειρές της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως και οι "Απαράδεκτοι", τους οποίους όποιος θέλει τους συγκρίνει με το Παρά 5, ακόμα και αν δεν του αρέσουν ως σειρά, απλά για να πει κάτι. Οι "Δύο Ξένοι" επίσης ήταν πρωτότυποι και αντιγράφηκαν πάρα πολύ. Μόνο που το Παρά 5 δεν είναι ένα love story μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, ούτε και το παρέστησε ποτέ. Οι "Δέκα Μικροί Μήτσοι" ήταν σατιρική εκπομπή, και όχι σειρά. Γιατί όποια σειρά προσπάθησε να κάνει ο κύριος Λαζόπουλος, ήταν αποτυχημένη. Το "Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς" ήταν ξένη σειρά, που μεταφράστηκε και προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα (ονόματα, ημερομηνίες). Το "Είσαι το ταίρι μου" ήταν πρωτότυπη, μόνο στις αρχές της. Ύστερα έγινε ακόμα χειρότερη και από το ανεκδιήγητο "Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", που μου αναφέρεις και ως σπουδαία σειρά. Σίγουρα, ο "Ακάλυπτος" και ο "Εξώγαμος" είναι κλάσεις ανώτερα από το Παρά 5. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά υποπτεύομαι ότι μιλάς και σοβαρά... ΤΕΛΟΣ OFF TOPIC.

:lol: Καλά απο τα παραπάνω μόνο το "Είσαι το ταίρι μου" , το "Δύο ξένοι" άντε και το οι "Παντρεμένοι έχουν ψυχη :X " είχαν ταυτόχρονα με χιούμορ και μια υπόθεση που συνεχιζόταν απο επεισόδιο σε επεισόδιο. Το "είσαι το ταίρι μου" ήταν καλογραμμένη σειρά, σύμφωνοι. Το δύο ξένοι σώθηκε απο τις επιμέρους κορυφαίες ατάκες και όχι απο την "υπόθεση". "Οι παντρεμένοι" πάλι ήταν χάλι μαυρο imo.

Απο τα υπόλοιπα σίγουρα είναι κορυφαία τα :10 μικροι μητσοι = σατυρα, σ'αγαπώ μ'αγαπάς = χιουμοριστικα σκετς, Απαράδεκτοι = αυτοτελή επεισόδια.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Παράδειγμα έφερα με την Θεοπούλα..Η όλη σειρά πλέον είναι ένα συνοθίλευμα υπερβολικών καταστάσεων (Θεοπούλα και Πικάσο πχ) , προβλέψιμου χιούμορ, και ατάκες που περισσότερο σε κρυάδες φέρνουν παρά σε αστεία...

Ahahahahahahah κάτι μου θυμίζει αυτό :p

Συμφωνώ πάντως μαζί σου :D

Θα τρελαθω!σε οποιον δεν αρεσει η σειρα πολυ απλα κλεινει την τηλεοραση του κ παει μια βολτα(κανει κ κρυο εξω,σφιγγει το δερμα),παιζει επιτραπεζια,συζηταει,κανει...μην πω δεν ειναι σωστο για το tread.:X στην τελικη αλλαζει καναλι!μην καθεσται ομως και λετε εκεινο δεν μας αρεσε το αλλο μας ξινισε.κανεις μα απολυτος κανεις δεν σας υποχρεωνει να βλεπετε παρα 5.ενα κουμπακι ειναι για να αλλαξετε καναλι ή να κλεισετε την tv.εκεινη την ωρα παιζει ωραιοτατες δημοπρασιες που πουλανε χαλια,βαζα και πολυμιξερ και εχει επισης φανταστικοτατες εκπομπες που χαριζουν(οχι απλως πουλανε)κοσμηματα.να χασεις κατι τετοιο για μια αθλια σειρα οπως το παρα 5?ε οχι.....:blink:

http://C

THE BEST......

Ήταν σπαστικό αυτό με την Αμαλία μισή ώρα να καταλάβει. Κατά τα άλλα μου άρεσε το επισόδειο.

Οι "Δύο Ξένοι" για μένα είναι απλά η καλύτερη σειρά που έχει υπάρξει. Συνδύαζε φοβερά πετυχημένο humor, ωραία πλοκή, και πέρναγε και άπειρα κοινωνικά μηνύματα με χαρακτήρες κλειδιά. Αλλά το θέμα μας εδώ δεν είναι οι "Δύο Ξένοι".

Εγώ δεν ξέρω τι λέτε πάντως, περιμένω πάντα με αγωνία το επόμενο επεισόδιο:):):)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

re paidia eleos!

se kapoious aresei (stous perissoterous)

kai

se kapoious oxi!

logiko einai pantou kai panta

na yparxoun diafwnies & antiriseis.

Ps:kamia fora autoi pou diafwnoun

einai autoi pou parakolouthoun pio fanatika....

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Ps:kamia fora autoi pou diafwnoun

einai autoi pou parakolouthoun pio fanatika....

Αυτό και αν είναι αλήθεια... Αφού οι περισσότεροι που έρχονται εδώ να σχολιάσουν αρνητικά, έχουν σίγουρα παρατήσει τις δουλειές τους για να παρακολουθήσουν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας του επεισοδίου που δεν τους άρεσε, ώστε να μας την εξιστορήσουν.

gkr41 κάπου δεν θα συμφωνείς σίγουρα.. :lol: :lol:

energythess δλδ κάποιος δεν έχει την επιλογή να βλέπει κάτι και όταν δεν του αρέσει να το εκφράζει..Άμα έμπαινα και έγραφα ότι δεν μου αρέσει η σειρά αλλά δεν την έχω δει ποτέ θα μου έλεγες "ε τότε τι κάθεσαι και γράφεις?"Δεν κατηγορούμε αυτους που τους αρέσει..συζήτηση κάνουμε..

Τεσπά..

http://www.pyrgadikia.gr

We trust in god...Our god is PAOK!

Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ εδω βρήκατε να θάψετε το παρα πέντε???

Θάψτε το αλλου και αφήστε εμας να γουστάρουμε και να χαβαλεδιάζουμε με τα αστεία τύπου Σεφερλή (ΕΛΕΟΣ στο τετράγωνο!!!:wacko: ) που έχει!

ΑΜΑΝ πια:X

Occupational Therapist

gkr41 κάπου δεν θα συμφωνείς σίγουρα.. :lol: :lol:

energythess δλδ κάποιος δεν έχει την επιλογή να βλέπει κάτι και όταν δεν του αρέσει να το εκφράζει..Άμα έμπαινα και έγραφα ότι δεν μου αρέσει η σειρά αλλά δεν την έχω δει ποτέ θα μου έλεγες "ε τότε τι κάθεσαι και γράφεις?"Δεν κατηγορούμε αυτους που τους αρέσει..συζήτηση κάνουμε..

Τεσπά..

Σωστά, αλλά από την άλλη, ευπρόσδεκτη είναι η κριτική, αλλά όχι του τύπου "δεν μου άρεσαν τέσσερα δευτερόλεπτα από τα 46 λεπτά που παίζει η σειρά". Και σχόλια τύπου "χιούμορ επιπέδου Σεφερλή" για μία ατάκα, δεν κολακεύουν κανέναν, και κυρίως αυτούς στους οποίους αρέσει η σειρά. Δηλαδή άλλη ατάκα δεν είδατε; Μόνο τη Θεοπούλα; Φυσικό είναι λοιπόν να υπάρχουν αντιδράσεις.

Ηρεμία ρε παίδες. Γιατί να κλείσουμε την τηλεόραση; Το βλέπω το Παρά Πέντε απ'την αρχή και μου άρεσει πολύ. Αλλά κι εγώ είμαι της άποψης ότι στα δύο τελευταία επισόδεια το τραβάνε απ'τα μαλλιά και δε βγαίνει αβίαστο γέλιο. Ήταν τώρα αστείο το φαγκρί; Εγώ ένοιωσα αμήχανα για λογαριασμό του Καμπουτζίδη σ'αυτη τη σκηνή :p Ή η παρατραβηγμένη χαζομάρα της Αμαλίας;

Δέχομαι τα σεναριακά "ατοπήματα", όπως το τρεχουλητό ακριβώς πίσω απ'τον δολοφόνο στο προηγούμενο επεισόδιο, όταν εξυπηρετούν το σενάριο αλλά η σκηνή της Αμαλίας στο τέλος ήταν βλακωδέστατη και δεν εξυπηρετούσε τίποτα.

Όσο για την Θεοπούλα, σήμερα της δώσαν και κατάλαβε. Ένα αστείο παύει να είναι αστείο αν το "καις".

Γιατί να μην πούμε κι εμείς την άποψη μας; Μη χαλιέστε..

Και για να μη νομίζετε ότι αυτά που θα γράψω τα γράφω μόνο και μόνο για να σας τη σπάσω,πρέπει εκ των προτέρων να πώ ότι είμαι χαλαρα απο τους μεγαλύτερους φανς της σειράς και για έναν περισσότερο λόγο απο ότι όλοι εσείς [η αδελφή μου έκανε την κόρη της Ζουμπουλιάς στο χωριό όταν ήταν μικρή στο 1ο επεισόδιο,οπότε δν μου είναι τόσο εύκολο να ''δώ'' τα αρνητικά]...

1) Άν και η Θεοπούλα είναι ο πλέον αστείος-χαριτωμένος-συμπαθητικός ρόλος κατ' εμέ απο γεννήσεως ελληνικής τηλεόρασης, πρέπει να καταλάβουν κάποιοι :mad: , που στην τελική ίσως και να μην παρακολούθησαν το σήριαλ εξ'αρχής ότι ο ρόλος αυτός είναι καθαρά συνοδευτικός [δν έβρισκα άλλο κατάλληλο επίθετο...συγχωρήστε με] και συμπληρώνει με τις απίστευτες ατάκες της [συναγωνίζονται χαλαρά αυτές του Γκουσγκούνη] και τις φοβερές σκηνές με τη γιαγιά Σοφία την υπόθεση προσθέτωντας έτσι το ''αλατοπίπερο''.Παρόλα αυτά για την ισορροπία της σειράς ο ρόλος της άν και διασκεδαστικός όσο τπτ δν θα πρέπει να ''τραβιέται'' τόσο πολύ και να φτάνει σε ατάκες πχ. τον Σπύρο ή τον Φώτη. Η Θεοπούλα απλά δεν ανήκει ''στην ομάδα των 5''...

Υ.Γ.:Μακάρι να γίνει ενα σήριαλ πάνω στη Θεοπούλα όπως έγινε και με τον Joey απο τα Φιλαράκια...

2) Αντίθετα με την γνώμη κάποιου που διάβασα στο θέμα μετά το σημερινό επεισόδιο του στύλ ''...εντάξει τότε...Εσύ μν το βλέπεις και άσε εμάς να γουστάρουμε...'' καλό θα είναι να αναφέρονται και τα όποια αρνητικά.Λίγη κριτική δν έβλαψε ποτέ κανέναν. ;)

3) Και εγώ νομίζω ότι όντως ο Καπού στα 2 τελευταία το ''τραβάει'' λίγο,αλλά σε καμμία περίπτωση δε χάνει το χιούμορ,τη πλοκή και το μυστήριο.

Άσχετο... Ο σκηνοθέτης του σήριαλ[Αντώνης Αγγελόπουλος] υποδύεται τον Τζάκ,τον κάμεραμαν του Φώτη στον ''Τηλεβόα''...Καλά,ο τύπος είναι μορφή...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

''The only thing in this world that gives orders... is balls.''

Δεν έχω καταλάβει γιατί στο καλό γίνεται όλη η φασαρία!!! :!:

Έχουν περάσει χιλιάδες σειρές από την ΤΒ και δεν υπάρχει λόγος για να χαλιόμαστε για αυτό :!:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

μου αρεσε πολυ το χτεσινο επεισοδιο...:)

η θεοπουλα κεντησε!

το αστειο με το φαγκρι δεν το περιμενα με τιποτα απο τον καπουτζιδη...

λογοπαιγνια παντως χρησιμοποιει συνεχεια ο ρωμας...:D μην τα βαζουμε τωρα με τον καπ επειδη μια φορα χρησιμοποιησε και αυτος ενα(και κατα τη γνωμη μου ατυχες:O )αλλα οχι και να τον συγκρινουμε με το σεφερλη:blink:

επισης μου αρεσε που χτες ειχε αρκετες σκηνες με τον κακο:love: :love: :love: :rolleyes: ξερετε αν υπαρχει καποιο site για τους fans του?

το σεναριο μπαζει καποιες φορες,οπως στο προηγουμενο επεισοδιο που τον ακολουθησαν μεχρι πανω:O αλλα κ στο χτεσινο σας φανηκε νορμαλ που μετα τα τεκταινομενα στο σπιτι του κακου,πηγαν στο σπιτι του φωτη περιμενοντας το δολοφονο?ετσι απροστατευτοι κιολας?τουλαχιστον μετα τους εκοψε να πανε στης νταλιας:)

ο καμεραμαν ειναι ο αγγελοπουλος που σκηνοθετει?ποια αλλα εχει σκηνοθετησει?μηπως ηταν κ βοηθος σκηνοθετη στα εγκληματα η θυμαμαι λανθασμενα?

Θα την ξανακάνω την ερώτηση αλλά ας μην μου απαντήσει κανείς εδώ. Με ένα pm βολεύομαι. Ποιανής σειράς δηλαδή θεωρείτε ως έξυπνο το χιούμορ; Γενικά μιλάω, όχι μόνο για φέτος.

Όσο για τον φίλο Bayern7, έχει καταθάψει τόσο πολύ το Παρά 5, που ούτως ή άλλως αναρωτιέται κανείς γιατί κάνει τον κόπο να μας θυμίζει την απέχθειά του προς την εν λόγω σειρά κάθε εβδομάδα. Εντάξει Bayern7 το εμπεδώσαμε, δεν σου αρέσει το Παρά 5. Δεν βρίσκω όμως το λόγο γιατί να τη χαλάς κάθε εβδομάδα σε εμάς που μας αρέσει. Δεν σου αρέσει το Παρά 5; Απλά, άνοιξε ένα καινούριο thread, με την επωνυμία "Para 5 sucks!" και κάνε τη δουλειά σου. Χώρια που απ' ότι φαίνεται, μάλλον και Σεφερλή δεν έβλεπες και πολύ, διότι η ατάκα που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση ως σύλληψη και ως κλάση χιούμορ με αυτές του Σ. Είναι πολύ ανώτερη...

Λοιπόν... Δύο ξένοι, Σαββατογεννημένες, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή και μερικές άλλες... Αλλα χθες η Θεοπούλα μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά εκει που είπε να σκοτώσουν τη κοντή για παραδειγματισμό :lol: Αλλα εκεί με τη Αμαλία το τράβηξαν λίιιιιγο... παραπάνω απόσο έπρεπε... (αλλα εκει με τη φώκια έγραψε !)

[off topic]Οσο για τον Bayern7... έχει τη τάση να κατακρίνει όλες τις σειρές και να μπαίνει σε ΟΛΑ τα thread και να γράφει επανελλημένως ότι θέλει (εξού και τα 8000+ μηνύματα) παρόλο που δε του αρέσει η σειρά/ταινία/whatever ή μπορεί να μην την έχει δει καν... ok δέχομαι και σέβομαι την άποψη του bayern (και του καθε bayern) αλλα δε δέχομαι καποιος να μπαινει στο thread και να κατακρίνει συνεχώς μονο και μόνο για να αυξήσει τον αριθμό των μυνημάτων του η απλώς για να αντιδράσει σε αυτό που αρέσει σε καποιους.... Και ναι, αυτό ηταν μομφή... so, get a life...

Φιλικά,

Βασίλης :)

[/off topic]