Jump to content

para5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About para5

  • Ημ. Γέννησης 28/02/1987

para5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν φυσικά αυτό αληθεύει, διότι το άκουσα και εγώ το πρωί, τότε κάτι δεν πάει καλά διότι ξέραμε πως η σεζόν θα έχει 26 επεισόδια και όχι 23.
  2. Εγώ ψάχνω κάτι άλλο: βρήκαμε ένα Opel Meriva 1.4, μοντέλο του 2005 στη Γερμανία με 12.500 ευρώ και θέλουμε να το φέρουμε στην Ελλάδα. Τι και πόσο θα χρειαστεί για να το φέρουμε στην Ελλάδα και να πάρουμε και πινακίδες; Επίσης, πόσο καιρό παίρνει αυτή η διαδικασία;
  3. Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, σε αυτούς που έχουν 2play και τους έρχεται και λογαριασμός. Όσον αφορά το κόστος, είναι αυτό που διαφημίζεται ή φτάνει με διάφορες χρεώσεις +50 ευρώ; Διότι με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου έχουν κάνει αυτή την προσφορά και εγώ το σκέφτομαι αφού πληρώνω στον πΟΤΕ 250 ευρώ το δίμηνο (μαζί με συνδρομή ΟΤΕΝΕΤ). Αξίζει λοιπόν, από πλευράς χρέωσης;
  4. Μετά από τόσο καιρό να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Η Ντάλια από τη στιγμή που έχει όλες αυτές τις επιχειρήσεις δεν θα γνώριζε πως η αεροπορική εταιρεία ήταν δική της; Ή έστω ο Αλέξης, που ασχολείται και με τη διαχείριση του ομίλου. Κάποιος από τους δύο δεν θα γνώριζε πως η αεροπορική εταιρεία που σκότωσε το αγαπημένο τους πρόσωπο ήταν του Χατζηαλεξάνδρου; Ακόμα, έχουμε ήδη ακούσει σε προγενέστερο επεισόδιο, πως ο όμιλος Χατζηαλεξάνδρου έχει ήδη μια αεροπορική εταιρεία, την Αλιντάλια.
  5. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται. Εγώ για λόγους μείωσης κατανάλωσης (και άρα κόστους) έμαθα να έχω πολύ ελαφρύ πόδι στο αυτοκίνητό μου. Και έτσι με περίπου 35 ευρώ που κοστίζει να το ανεφοδιάσω περνάω περίπου 3 εβδομάδες με κανένα μήνα.
  6. Ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο, αλλά την επόμενη φορά που θα το κάνω, θα το βγάλω φωτογραφία να το πιστοποιήσω: έχω ένα VW Polo 1.4 (80hp ο καινούριος κινητήρας) το οποίο με έχει κάνει να παραμιλώ με την απίστευτη οικονομία που μου κάνει. Έκανε Αθήνα - Γιάννενα με το 1/4 του ρεζερβουάρ μόλις και αρκετά φορτωμένο αλλά με δύο άτομα. Και το τελευταίο επίτευγμα είναι το Μέτσοβο - Γιάννενα (110χλμ περίπου αλλά με στροφές και ανηφόρες) με μία μέση κατανάλωση 2.1-2.8lt/100km (σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδίου). Φυσικά με καθόλου πάτημα του δεξιού πεντάλ στις κατηφόρες και χωρίς άσκοπες αλλαγές ταχυτήτων. Περιττό να πω πως στο τελευταίο η βελόνα έπεσε μόλις κατά μία παύλα.
  7. Μια που ανοίξατε τη συζήτηση για σαρκοφάγα φυτά, εγώ πιστεύω πως στη χώρα που ζούμε το καλύτερο σαρκοφάγο φυτό είναι αυτό από το "Μαγαζάκι του Τρόμου" (την Ώντρεϋ ΙΙ εννοώ). Νομίζω πως η δική μου πρόταση ξεπερνάει κατά πολύ τις δικές σας, έτσι δεν είναι;
  8. Δεν ξέρω, πείτε με περίεργο, αλλά εμένα δεν μου κάνει το κλικ που μου έκανε το πρώτο. Η σκηνοθεσία δεν είναι ίδια (εκεί προτιμώ το "Πάλι από την αρχή", που το σκηνοθετεί αυτός που σκηνοθετούσε τον 1ο κύκλο) και δεν έχει πλέον την ίδια πρωτοτυπία γενικότερη, που είχε το πρώτο. Δεν νομίζω καν ότι έχουν προσπαθήσει μέχρι στιγμής να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώτου. Ελπίζω αφού περάσουν μερικά επεισόδια να πάρει περισσότερο μπρος. Α, και Σάννυ Χατζηαργύρη rulez!!!!
  9. Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο. Είχε και αγωνία (η σκηνή της ανταλλαγής), είχε και την αφιονισμένη με τη μυγοσκοτώστρα, είχε και την Αμαλία που χωρίς να της έχει πει κανείς ήξερε για την θαρραλέα στάση του Σπύρου στο γήπεδο (το πιάσατε, έτσι?) :wink: και του έδωσε συμβουλές για τον κακό (τις οποίες αυτός έφερε στο μυαλό του στη συνάντηση) είχε και την Εθνική και τη σκηνή με το σχολείο. Ψιλοβαρετές σκηνές αυτές με τη Ρίτσα και τον Αλέξη και λίγο μακριά η εισαγωγή με την συνέντευξη (κατά τα άλλα όμως ενδιαφέρουσα και σημαντική για την πλοκή). Αυτό που μου έκανε εντύπωση βέβαια, ήταν η εξαιρετικές ερμηνείες χτες.
  10. Εγώ δεν μπορώ πλέον να καταλάβω το κακό με την εταιρεία που τα φέρνει στην Ελλάδα και τα μεταγλωτίζει. Με χάλασε πάρα πολύ που πλέον τα κείμενα γράφονται σε υπολογιστή και όχι στο χέρι όπως παλιά. Χάνεται ένα τεράστιο μέρος της μαγείας!
  11. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσον αποτελεί στοιχείο, διότι Κορυφαία επίσης σκηνή οι μεταμφιέσεις!
  12. Γιατί όχι; Ούτως ή άλλως στον πρώτο κύκλο υπήρχαν ανατροπές.
  13. Εμένα μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις... ούτε κρύο ούτε ζέστη, εκτός από τα τελευταία 5 λεπτά. Με εκνεύρισε η τρομερά ελληνική προφορά αγγλικών στην αρχή από τον "αφηγητή", απογοητεύτηκα από την αγγλική εκδοχή του τραγουδιού (αυτές οι δύο σκηνές με έκαναν να πιστεύω ότι ήταν πολύ πρόχειρο) και με χάλασε η παράταση της αγωνίας από την Αμαλία (που πολύ αμφιβάλλω αν είναι το πραγματικό της όνομα, πλέον). Κορυφή η Ζουμπουλία με τη συγχωριανή της και η Ντάλια με τα εισιτήρια. Το ότι θα είναι τέσσερα άτομα στο τέλος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος θα πεθάνει. Η Αμαλία έκανε σαν να μην ήξερε ότι έχει γιαγιά, όταν την ρώτησαν. Επιπλέον, νομίζω ότι και στο δεύτερο θα μάθουμε κάτι. Κάνω λάθος; Νομίζω έτσι είχε πει ο Καπουτζίδης.
  14. Όχι, δεν νομίζω πως έχει αναφερθεί κάτι, απλά πολλοί κάνουν εικασίες. Και το κακό είναι πως με δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί να το επεξεργαστεί, ο καθένας μπορεί να γράψει τις δικές του απόψεις και να τις περάσει για γεγονότα. Ακόμα και να υπάρχει πάντως σύνδεση, που θα γίνει πολύ supernatural αν υπάρχει (έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια του φυσιολογικού το γεγονός ότι ο καθένας είχε από έναν στο αεροπλάνο), και πάλι δεν έχει αναφερθεί κάτι μέχρι στιγμής, νομίζω.
×
×
  • Create New...