Jump to content

LoGotHeTiS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LoGotHeTiS

  • Ημ. Γέννησης 28/02/1986

LoGotHeTiS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω ότι αυτό θα σε βοηθήσει http://www.hairsalon.gr/haircolor-articles/
  2. Μαστουρωμένος το έγραψε ο καπουτζίδης..Πω πω χάλι.. Στις δραματικές δεν έπρεπε να δείχνει εικόνα..Ας άφηνε την μουσική από την βαβέλ και τον ήχο..Γιατί ηθοποιία..Τι να πεις.. Τουλάχιστον να μην τον βάλουν στο s1ngles του χρόνου -όπως ακούγεται- και χαλάσει και αυτή την σειρά..
  3. :ninja: Σαν μάρτυρας έχω , μόνο , να δηλώσω υπεύθυνα ότι θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος μέχρι στιγμής στην ζωή μου (χωρίς υπερβολή) που έμεινα σε αυτό το κωλοΑΤΕΙ -με το στερητικό "Α"- και δεν ξαναέδωσα ή δεν έφυγα μακριά από το ελλαδιστάν.. Ας προσέλθει και στην διαδικασία ο Stephen :p
  4. Εν τέλη πληρώσαν τα ποσά όσοι από το forum εξαπατήθηκαν? Θύμα και ένας γνωστός μου και βρήκα αυτό το topic μέσω google..
  5. Ισχύει αυτό?Γιατί ρωτάω αν μπορούν να μου πουν σε ποιον ανοίκει ένας αριθμός και μου λένε οτι δεν επιτρέπεται..
  6. Για το επόμενο.. http://www.youtube.com/watch?v=9aXdqTJTmOA Βρε ποιος νοιάζεται για τον Mahone..Με τον φίλο μας τον lonkcol borrows τι θα γίνει? :-)
  7. Θα παω από καρδιά με αυτή την σειρά.. Καλά!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????? Απίστευτο...απίστευτο..
  8. Φτάσαν και οι υπότιτλοι http://www.greeksubs.com/get.php?subtitleid=9907
  9. Ειλικρινά σε εκείνη την στιγμή που δεν μπορούσε να σπάσει την πόρτα,κόντεψα να πεθάνω από το άγχος..Μα τι σειρά καταπληκτική είναι αυτή..Δεν είναι μόνο πολύ αστεία,έχει και αγωνία.. Πω πω..συνεχίζει..Πάω να δω..Πω πω..μπω μπω..
  10. (Κάνω μια μικρή εξαίρεση στο αυτοban μου) Ποιος είπε ότι έγινε υπεράνω agb..??<<μακάρι ο Παπακαλιάτης να ακολουθήσει πιο δύσκολα μονοπάτια >> και <<μάλλον δν τον..>>..MΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΡΑΨΑ..3εις σειρές ήταν το post μου,πριν τα πάρεις τουλάχιστον ας το διάβαζες σωστά.. Φυσικά και δεν κάνει τέχνη ο Παπακαλιάτης..Αλλά δεν είναι και παρα πέντε..Τουλάχιστον έχει μια όμορφη σκηνοθεσία,αληθοφανείς διαλόγους και υπόθεση τόσο μπερδεμένη όσο τα γούστα μου.. Εσύ τελικά τρώς φαγκρί ή φαμπέζ..? {Ακουλουθεί ξεκαρδιστικό γέλιο} -Αστείο είναι πάντως αυτό το "ότι σας προσφέρουν.."..πραγματικά πολύ αστείο..Σε ποιους προσφέρουν και τι μπορείς να το κρίνεις και απο τις σελίδες των post του παρα πέντε..
  11. Δεν το είδα , αλλά η κοπέλα μου που έβλεπε φανατικά κόκκινο κύκλο κτλ μου είπε ότι δεν της άρερε καθόλου..
  12. Δυστυχώς πολύ κατώτερο σκηνοθετικά από τον πρώτο κύκλο (άλλαξε και σκηνοθέτης).. Αυτό με χάλασε γιατί πλέον γίνεται ένα κοινό σίριαλ,όχι κάτι το ιδιαίτερο,φρέσκο όπως στον πρώτο κύκλο..'Ασε που βλέπω να έρχεται υστερία σαν το παρα πέντε και μου την δίνει..Όλα στον βωμο της τηλεθέασης..
  13. 6 επεισόδια είχαν προβληθεί πέρσι..Όσο για την ακροαματικότητα , μακάρι ο Παπακαλιάτης να ακολουθήσει πιο δύσκολα μονοπάτια και να μην αρκεστεί στο κυνήγι της ακροαματικότητας,γιατί φάνηκε με το 7 επεισόδιο ότι μάλλον δν το ενδιαφέρει ιδιαίτερα,παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που του αρέσει.. Και που αρέσει σε εμάς.. Για τους υπόλοιπους υπάρχει το παρα πέντε.. :-)
  14. Πάρα πολύ καλό επεισόδιο..Υπέροχα πλάνα (φρέσκα,πανέξυπνα),υπέροχη μουσική (radiohead και τα μυαλά στα κάγκελα) και υπέροχη παρουσίαση της εξέλιξης της ιστορίας στο επεισόδιο..Εκεί που σε γέμιζε,σε χαλάρωνε με μουσική για να συνεχίσει την ιστορία.. Δύσκολα λέω καλά λόγια για μια σειρά..Μπράβο πάντως..Πάντα τέτοια..
×
×
  • Create New...