Jump to content

Veejay

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Veejay

  • Ημ. Γέννησης 31/03/1988

Veejay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επίσης λένε πώς αν δείς μωρό στον ύπνο σου κάποιος θα πεθάνει. Και αυτό όσο και αν φαίνεται απλοϊκό ή χαζό το πιστεύω γιατί μου έχει συμβεί...:(
  2. Martini και Malibu [με λίγη κοκα-κολίτσα:p ] που είναι απο τα αγαπημένα μου! Ένα σκαλί πιο κάτω η Stolichnaya με πορτοκάλι ή λεμόνι.
  3. Veejay

    www.last.fm

    @crazy_4 δοκίμασε με το winamp και το αντίστοιχο plugin.Στην αρχή είχα κατεβάσει για το Media Player αλλά δεν έκανε καθόλου scrobbling και έτσι αποφάσισα να βάλω του winamp που δουλεύει μια χαρά... Μάλιστα,με το Media Player φαινόταν ότι τα τραγούδια γίνονταν scrobbled ,αλλά όταν έμπαινα στο σαιτ να δώ αν ανέβηκαν εμφάνιζε μόνο τα τελευταία τραγούδια που είχε παίξει το winamp.
  4. Veejay

    www.last.fm

    Ορίστε και η δική μου σελίδα [με διαφορετικό nick όμως:rolleyes:]...
  5. Είναι το καινούριο τραγούδι του Κότσιρα.Ο τίτλος του είναι ''Σ' αγαπάω''. Ωραίο ακούγεται,ε?
  6. Ναι,δίκιο έχεις.Το κοίταξα...Ακόμα και οι LOL τα βγάζουν πρώτα σε rar και μετά τα κάνουν unrar και τα ανεβάζουν οι άλλοι. Σ' ευχαριστώ πολύ ;)
  7. Τελικά το S02ep05 θα βγεί σε .avi απο τους LOL ή EZTV? Ξέρει κάποιος κάτι γι' αυτό..? :(
  8. Παιδιά, το τελευταίο επεισόδιο έχει βγεί απο τους LOL μόνο σε .rar αρχεία? Άν ναι, γιατί βγήκε έτσι ?
  9. Την άφηνα χαλαρά να με δείρει...:lol: Βέβαια και πάλι προτιμώ τη γιατρίνα. Επειδή μόλις χτές όμως τελείωσα [ή μήπως να πω ''έλιωσα''] την 1η σεζον,μπορεί να μου πεί κάποιος αν θα την βλέπουμε και στην 2η ή ''τα φτυσε'' τελικά στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου...:worry:
  10. Θα είπε και πότε ξεκινάει,ε?Μήπως πρόλαβες να ακούσεις..?
  11. Μάλλον το δεύτερο είναι το ''Σπασμένες βέρες'' απο Πυξ Λαξ...
  12. Έψαξα λιγουλάκι γι' αυτή και λέγεται Holly Valance. :offtopic: P.S.: Μάλιστα απο το όνομα θυμήθηκα ότι έχει βγάλει και μια...σουξεδάρα,τα ''Φιλάκια''[''...και αν δεν με πιστεύεις ΜΟΥΑΤΣ!ΜΟΥΑΤΣ!.....] του ΛεΠα στα αγγλικά :lol: :offtopic:
  13. Έχει απαντηθεί.. Είναι το ''Mick Jagger - Old Habits Die Hard'' ;)
  14. Το τραγούδι λέγεται ''Nike - Defy''. Όπως πιθανώς θ κατάλαβες και απ' τον τίτλο το τραγούδι φτιάχτηκε ΜΟΝΟ για τη διαφήμιση κ δεν βρίσκεται σε κάποιο release..:(
  15. Κάψτε τα όλα - Εύα Μιλλή :) Και στο καπάκι ένα και απο μένα.Συγκράτησα μόνο τους εξής στίχους: We don't stop...let's go around the clock Έκανα search σε γνωστή μηχανή αναζήτησης [ονόματα μην λέμε,διαφημίσεις μην κάνουμε] αλλά δεν με βοήθησε και πολύ γιατι η φωνή του τραγουδιστή δεν μου φάνηκε γνωστή...:(
×
×
  • Create New...