Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

Έχει κάποιος άλλος προβλημα με το call text on other devices? ενω μου δουλευε κανονικα τωρα προσπαθω να κανω κληση και βγαζει error οτι πρει να το ανοιξω ( εννοείται ότι είναι ανοιχτό και ενεργοποιημένο και στις δύο συσκευές και μου δούλευε εδώ και πολύ καιρό κανονικά)

adok13

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

On 1/5/2025 at 5:03 ΜΜ, adok13 said:

Έχει κάποιος άλλος προβλημα με το call text on other devices? ενω μου δουλευε κανονικα τωρα προσπαθω να κανω κληση και βγαζει error οτι πρει να το ανοιξω ( εννοείται ότι είναι ανοιχτό και ενεργοποιημένο και στις δύο συσκευές και μου δούλευε εδώ και πολύ καιρό κανονικά)

πραγματικα με κατι τετοιες μα***ιες καταλαβαινω γιατι ο κοσμος αγοραζει apple. πηγα και πηρα samsung tablet μονο και μονο για αυτη τη λειτουργια , και εφαγα 2 μερες να ψαχνω και να μην καταφερνω με τθιποτα να δουλεψει.δουλευει για λιγο και μετα παλι τα ιδια.

adok13

Ξερει κανείς πλέον που μπορουμε να βρουμε της γνήσιες μεμβράνες οθόνης ?

ef-us908ctegww

Εχουν εξαντληθεί απο ολο τον πλανήτη ? 

Edited by NeCrOmAnCeR19

1 hour ago, NeCrOmAnCeR19 said:

ef-us908ctegww

Στην smartec ρωτησες?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 hour ago, NeCrOmAnCeR19 said:

ef-us908ctegww

Ψάξε στο Internet και ειδικά σκρουτζ και Amazon έχει πολύ καλύτερες μεμβράνες απο της Samsung και, φυσικά,  σε καλύτερη τιμή.  

33 minutes ago, costsa41 said:

Ψάξε στο Internet και ειδικά σκρουτζ και Amazon έχει πολύ καλύτερες μεμβράνες απο της Samsung και, φυσικά,  σε καλύτερη τιμή.  

εχεις καποια πρόταση ? γιατι καμια απο οσες εχω δοκιμασει δεν αντεχει πανω απο 6 μηνες !!!! 

σαν τις γνησιες που ειχα αγορασει παλια , που καθονται τελεια χωρις να της πετανε οι θήκες και να αντεχουν πολλή ταλαιπωρία δεν εχω βρει πουθενα ! 

Edited by NeCrOmAnCeR19

4 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

εχεις καποια πρόταση ? γιατι καμια απο οσες εχω δοκιμασει δεν αντεχει πανω απο 6 μηνες !!!! 

σαν τις γνησιες που ειχα αγορασει παλια , που καθονται τελεια χωρις να της πετανε οι θήκες και να αντεχουν πολλή ταλαιπωρία δεν εχω βρει πουθενα ! 

Όταν το είχα έβαζα από το Amazon τις IMBZBK πολύ καλές και δεν πάθαιναν κάτι.  Εννοείται χρησιμοποιείς επώνυμες θήκες που είναι φιλικές με τις μεμβράνες και όχι από τα αλί και τρισαλι.... Εννοείται μπορείς να ψάξεις και για άλλες βλέποντας τις κριτικές.  Πιστεύω δεν αξίζει να πληρώσεις στη samsung για μια μεμβράνη τη στιγμή που με τα ίδια χρήματα θα πάρεις τρεις σε άλλες πολύ καλές μεμβράνες.  

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Όταν το είχα έβαζα από το Amazon τις IMBZBK πολύ καλές και δεν πάθαιναν κάτι.  Εννοείται χρησιμοποιείς επώνυμες θήκες που είναι φιλικές με τις μεμβράνες και όχι από τα αλί και τρισαλι.... Εννοείται μπορείς να ψάξεις και για άλλες βλέποντας τις κριτικές.  Πιστεύω δεν αξίζει να πληρώσεις στη samsung για μια μεμβράνη τη στιγμή που με τα ίδια χρήματα θα πάρεις τρεις σε άλλες πολύ καλές μεμβράνες.  

Αυτές οι μεμβράνες έχουν το ελάττωμα ότι μετακινούνται από τη θέση τους με τον καιρό. Το έχουν επισημάνει αρκετοί στα σχόλια στο αμαζον και το διαπίστωσα και ο ίδιος δυστυχώς.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

21 minutes ago, ddr2 said:

Αυτές οι μεμβράνες έχουν το ελάττωμα ότι μετακινούνται από τη θέση τους με τον καιρό. Το έχουν επισημάνει αρκετοί στα σχόλια στο αμαζον και το διαπίστωσα και ο ίδιος δυστυχώς.

Ένα χρόνο που το είχα και τώρα που βρίσκεται σε χέρια νέου, που δεν το προσέχει και τόσο,  αυτή βάζουμε και ποτέ δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.  Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ απλά έγραψα την εμπειρία μου. 

Αυτες τις IMBZBK απο amazon ειχα και μετα απο λιγο καιρο και με λίγη ανεβασμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος ξεχειλωνουν και τις πετάνε οι θήκες . ( 3 γνησιες θηκες samsung εχω , και αλλες 2 spigen ) 

Σήμερα την τελευταία γνήσια που είχα κρατήσει σαν κόρη οφθαλμού. 

Η οποία είναι οτι ποιο τέλειο σε αίσθηση και αντοχή υπάρχει . 

Edited by NeCrOmAnCeR19

Εχω βαλει σε irepair 3 φορες. Το περισσοτερο που κρατησε χωρις να ξεκολλησει ηταν 8 μηνες.

Απο Οκτωβρη το ειχα χωρις προστασια και δεν επαθε το παραμικρο σημαδακι. Αλλα τωρα που αρχισαν τα μπανια (αμμος και οθονη κινητου ειναι κακος συνδιασμος) ειπα να ξαναβαλω κατι. Πηγα σε ενα μαγαζι που ναι μεν εβαλε και αυτο μεμβρανη κομμενη σε εκτυπωτη αλλα irepair αλλα μοιαζει περισσοτερο με τζαμακι (απο οτι ειπε ο ανθρωπος εκει ειναι υβριδιο 🤣) και φαινεται πολυ πιο premium. Τωρα ποσο θα κρατησει...

Edited by GMF80

On 5/5/2025 at 10:25 ΜΜ, ddr2 said:

Να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου. 

Όσες φορές είχα μεμβράνη στο 23 ultra ηταν πάντα από την ringke.  Είχε δύο τύπου. Μια συσκευασία ειχε δυο διάφανες μεμβράνες,  και μια άλλη συσκευασία μια που κρύβει πλάγια την οθόνη. Αυτή ήταν η πιο καλή αλλά σε ζαλιζε το γεγονός ότι έπρεπε να κοιτάς την οθόνη όλο ευθεία. Οι άλλες με τον καιρό και αυτές, πάντα είτε έπαιρναν φουσκάλες είτε μετακινουνταν .

On 5/5/2025 at 10:48 ΜΜ, costsa41 said:

Ένα χρόνο που το είχα και τώρα που βρίσκεται σε χέρια νέου, που δεν το προσέχει και τόσο,  αυτή βάζουμε και ποτέ δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.  Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ απλά έγραψα την εμπειρία μου. 

Δεκτό. Και εγώ την εμπειρία μου έγραψα. Η ζέστη τις κάνει να ξεκολλάνε και να μετακινούνται ελαφρώς. Όσο χρειάζεται για να μην ταιριάζουν με τις θήκες. 

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ειχα ενα προαισθημα.οτι θα ερθει σημερα γιατι ειχε πολλα updates εφαρμογων στο playstore. Συνηθως συμβαινει σε αναβαθμιση λογισμικου αυτο.

Edited by GMF80

Ήρθε και σε Snapdragon, άντε να δούμε πως θα πάει.

Screenshot_20250507_194036_Software update.jpg

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ρε παιδιά, υποτίθεται ότι με το νέο good lock θα μπορούσαμε να σκρολαρουμε τι οθόνες κάθετα... αντί του οριζοντίως. Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση; 

Σωτήρης

Κατι που δεν μου αρεσει ειναι η θεση των widget. Πχ οταν βαλει ενα widget καιρου δεν παει πανω πανω αλλα αφηνει μεγαλο κενο...

3 minutes ago, GMF80 said:

Κατι που δεν μου αρεσει ειναι η θεση των widget. Πχ οταν βαλει ενα widget καιρου δεν παει πανω πανω αλλα αφηνει μεγαλο κενο...

Εγω το αντίθετο καταλαβα ότι χωρούν ποιο πολλά 

Ισως επειδη εχει περισσοτερες επιλογες. Αλλα σε πλεγμα 5x6 πχ μου αφηνει μεγαλο μενο κατω απο τα εικονιδια που δεν μπορεις να βαλεις κατι και σχετικα μεγαλο κενο ψηλα

Screenshot_20250508_105525_One UI Home.jpg

Edited by GMF80

2 minutes ago, GMF80 said:

Ισως επειδη εχει περισσοτερες επιλογες. Αλλα σε πλεγμα 5x6 πχ μου αφηνει μεγαλο μενο κατω απο τα εικονιδια που δεν μπορεις να βαλεις κατι και σχετικα μεγαλο κενο ψηλα

Screenshot_20250508_105525_One UI Home.jpg

Βάλτε nova να "σωθείτε"