Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

20 ώρες πριν, steliosk said:

Μήπως μπορείς να δώσεις οδηγίες  σε παρακαλώ; Δεν βλέπω καν την επιλογή 

Επιλέγεις τα γραφικά στοιχεία την οθόνη πας καιρός ανοίγεις τις επιλογές και η πρώτη επιλογή είναι ο δυναμικός καιρός τον σέρνεις στην οθόνη και έτοιμο. 

Εκτός και εννοείς κάτι άλλο.

Edited by Anlibafojo

• Απαντήσεις 9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήγα να δοκιμάσω σήμερα σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο της δουλειάς το android auto, ύστερα από 1 χρόνο που είχα να το χρησιμοποιήσω... αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.

Πατώντας αναζήτηση στις ρυθμίσεις δεν μου το βγάζει.

Αναζητώντας το στο play store ,μου γράφει, προσπαθείτε να ρυθμισετε το Android auto? Μεταβειτε στις ρυθμίσεις...κλικ...και με πετάει στην αρχική μου οθόνη.

Εσάς να υποθέσω εμφανίζεται κανονικά στην παρακάτω εικόνα...που εμένα δεν υπάρχει.

Το τσεκαρα και σε άλλα Samsung τηλέφωνα και είναι κανονικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει εξαφανιστεί και πως να το επαναφέρω...Screenshot_20240927_141917_Settings.thumb.jpg.954560672c7520009ca725852411d435.jpg

Άκυρο...

Είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί και είχε απενεργοποιηθεί σαν εφαρμογή...😅

2 βδομαδες χωρις καμια προστασια οθονης και δεν το χορταινω. Ακομα και η καλυτερη προστασια χαλαει την εμπειρια. 26 μηνες το εχω, να το πουλησω δεν σκοπευω οποτε θα το χαρω ετσι...

14 ώρες πριν, GMF80 said:

2 βδομαδες χωρις καμια προστασια οθονης και δεν το χορταινω. Ακομα και η καλυτερη προστασια χαλαει την εμπειρια. 26 μηνες το εχω, να το πουλησω δεν σκοπευω οποτε θα το χαρω ετσι...

Μου φέρνεις στο μυαλό μεσήλικες που μετά την εμμηνόπαυση δεν έχουν το άγχος της εγκυμοσύνης ή ζευγάρια που λένε πάμε free και ότι γίνει.... 🤣🤣🤣

ThaBull

Χαχαχα..Ετσι ακριβως ειναι!

Παλια δεν εβαζα προστασια στα κινητα. Απο S8 και μετα το αρχισα αλλα ποτε δεν ημουν 100% ευχαριστημενος απο κανενα τζαμακι η μεμβρανη...  Αλλα ημουν με το αγχος μην γρατζουνιστει και ξενερωσω. Με σπασιματα δεν ειχα ποτε θεμα. Τωρα δεν με νοιαζει και τοσο αφου το κινητο εχει τα χρονακια του οποτε μια χαρα....

22 ώρες πριν, GMF80 said:

Χαχαχα..Ετσι ακριβως ειναι!

Παλια δεν εβαζα προστασια στα κινητα. Απο S8 και μετα το αρχισα αλλα ποτε δεν ημουν 100% ευχαριστημενος απο κανενα τζαμακι η μεμβρανη...  Αλλα ημουν με το αγχος μην γρατζουνιστει και ξενερωσω. Με σπασιματα δεν ειχα ποτε θεμα. Τωρα δεν με νοιαζει και τοσο αφου το κινητο εχει τα χρονακια του οποτε μια χαρα....

Και ξέρεις... τώρα το κάνεις χειρότερο.... 🤣😂🤣😂

Edited by thabull

ThaBull

Σκοπός της προστασίας είναι η μεταπώληση να λέμε αλήθειες. .όταν όμως παίρνω το s23 ultra στα 1250 και το πουλάω μετά από ένα χρόνο στα 600, Ε τότε κάτι δεν πάει καλά. Να το είχα γυμνό και να είχε γρατσουνιές να το καταλάβω, αλλά σε άριστη κατασταση και η οθόνη και η τιμή να μην κρατιέται όπως στα iphone.. Το s24 ultra για ένα διάστημα το είχα γυμνό από προστασία οθόνης, ήξερα ότι έχει πιο δυνατό γυαλί από τα προηγούμενα αλλά και πάλι είχα το αγχος των αμυχων κλπ. Είναι αλήθεια ότι όσο πιο παλιό είναι ένα κινητό τόσο δεν μας νοιάζει . 

Άλλαξα μέσα σε δύο χρόνια 4 συσκευές.

Πήρα το 2023 το s23 ultra σε πράσινο, το πούλησα το 2024 πήρα το s23 ultra σε λευκό και 512, το ξαναπουλησα και πήρα το s24 ultra σε κίτρινο. Το ξαναπουλησα και γύρισα πάλι σε s23 ultra! Είχα ξενερώσει με το ζουμ του s24 , έλεγα δεν θα έχει μεγάλη διαφορά αλλά τελικά εχει. Και επίσης η οθόνη του s24 ήταν φωτεινή μόνο για δέκα λεπτά, μετά δεν έβλεπα τίποτα κάτω από τον ηλιο έπρεπε να πάω σε σκιά! Στο 23 ultra δεν έχω τέτοια θέματα.

Edited by EricssonyFan

Με τη μεταπωληση ασχοληθηκα πολυ μεχρι το 2020. Τοτε υπηρχαν διαφορες ατα κινητα απο χρονο σε χρονο και εμπαινα στον πειρασμο να αλλαζω συχνα. Απο το 2020 και μετα εχω αλλαξει 1 φορα κινητο τη μεταβαση απο S20 + (το οποιο το σκοτωσα σε τιμη για να το πουλησω) στο S22 U...

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με τις οθόνες. Αυτό που θα πω είναι καθαρά προσωπική άποψη που έχει προκύψει από προσωπικές εμπειρίες. Για εμένα το πιο ανθεκτικό γυαλί σε θέμα γρατζουνιές ήταν το gorilla glass 3.

Έχω ακόμα για ώρα ανάγκης ή αν τύχει και φορτίζουν φορτίζουν όλες οι άλλες συσκευές ένα sony xz2 με gorilla glass 3.  Τη συσκευή την είχα πάρει λίγο μετά που κυκλοφόρησε και τη χρησιμοποίησα φουλ για 2½ χρόνια εκ των οποίων μόνο λίγους μήνες το είχα με προστασία χωρίς καμία ιδιαίτερη προσοχή και το μόνο που έχει η οθόνη είναι ένα μικρό σημαδάκι χρήσης στο πάνω μέρος που δεν φαίνεται και από όλες τις γωνίες θέασης. Το xz3 που το είχα παράλληλα, με gorilla glass 5 είπα να μην του βάλω τίποτα. Με την ίδια χρήση μέσα σε λίγες μέρες εμφανίστηκαν οι πρώτες αμυδρές γραμμές. 

Όσες συσκευές ακολούθησαν τις έχω με προστασία και θήκη από τη στιγμή που θα βγει από το κουτί γιατί στην πορεία μου βγήκε ένας ψιχαναγκασμός 😂😂😂

Αυτό λοιπόν που κατάλαβα είναι πως τα γυαλιά όσο προχωρούν τα νούμερα 3, 5, victus, victus 1, 2 κτλ δεν γίνονται πιο ανθεκτικά στις γρατζουνιές αλλά στις πτώσεις. 

24 minutes ago, EricssonyFan said:

Σκοπός της προστασίας είναι η μεταπώληση να λέμε αλήθειες. .όταν όμως παίρνω το s23 ultra στα 1250 και το πουλάω μετά από ένα χρόνο στα 600, Ε τότε κάτι δεν πάει καλά. Να το είχα γυμνό και να είχε γρατσουνιές να το καταλάβω, αλλά σε άριστη κατασταση και η οθόνη και η τιμή να μην κρατιέται όπως στα iphone.. Το s24 ultra για ένα διάστημα το είχα γυμνό από προστασία οθόνης, ήξερα ότι έχει πιο δυνατό γυαλί από τα προηγούμενα αλλά και πάλι είχα το αγχος των αμυχων κλπ. Είναι αλήθεια ότι όσο πιο παλιό είναι ένα κινητό τόσο δεν μας νοιάζει . 

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με τις οθόνες. Αυτό που θα πω είναι καθαρά προσωπική άποψη που έχει προκύψει από προσωπικές εμπειρίες. Για εμένα το πιο ανθεκτικό γυαλί σε θέμα γρατζουνιές ήταν το gorilla glass 3.

Έχω ακόμα για ώρα ανάγκης ή αν τύχει και φορτίζουν φορτίζουν όλες οι άλλες συσκευές ένα sony xz2 με gorilla glass 3.  Τη συσκευή την είχα πάρει λίγο μετά που κυκλοφόρησε και τη χρησιμοποίησα φουλ για 2½ χρόνια εκ των οποίων μόνο λίγους μήνες το είχα με προστασία χωρίς καμία ιδιαίτερη προσοχή και το μόνο που έχει η οθόνη είναι ένα μικρό σημαδάκι χρήσης στο πάνω μέρος που δεν φαίνεται και από όλες τις γωνίες θέασης. Το xz3 που το είχα παράλληλα, με gorilla glass 5 είπα να μην του βάλω τίποτα. Με την ίδια χρήση μέσα σε λίγες μέρες εμφανίστηκαν οι πρώτες αμυδρές γραμμές. 

Όσες συσκευές ακολούθησαν τις έχω με προστασία και θήκη από τη στιγμή που θα βγει από το κουτί γιατί στην πορεία μου βγήκε ένας ψιχαναγκασμός 😂😂😂

Αυτό λοιπόν που κατάλαβα είναι πως τα γυαλιά όσο προχωρούν τα νούμερα 3, 5, victus, victus 1, 2 κτλ δεν γίνονται πιο ανθεκτικά στις γρατζουνιές αλλά στις πτώσεις. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

35 minutes ago, vastegial_74 said:

Συμφωνώ και γω σε αυτό που λες και το έχω παρατηρήσει, εχω ενα Xperia XZ Premium που έχει Gorilla Glass5 που το είχα πάρει οταν πρωτοβγήκε καθ μόνο τον πρώτο χρόνο ειχα προστασία οθόνης. Απο τότε το χρησιμοποιώ χωρίς προστασία και η οθόνη δνε έχει πάθει το παραμικρό ενώ το πισω καπάκι που είναι επίσης γυαλι εχει γεμίσει γρατζουνιές. 

Edited by dimitris1090T

Συμφωνω απολυτως για το GG3.. Ετσι οπως τα λες ειναι. Το 5 νομιζω ηταν το χειροτερο σε γρατζουνιες. Βελτιωθηκε καπως η φαση στα επομενα αλλα οχι οπως το GG3.

Για καποιο λογο ενω προσεχα σε παλιοτερες συσκευες  επι GG5χωρις προστασια εβλεπα αμυχες απο τις πρωτες μερες. Τωρα στο S22 U 3 βδομαδες μετα δεν υπαρχει τιποτα ορατο.

Edited by GMF80

• 2 weeks later...

Να και το 1ο προβλημα που εμφανισε το κινητο. To power button ανοιγοκλεινει την οθονη αλλα δεν σε αφηνει να κανεις power off η restart του κινητου...

8 minutes ago, GMF80 said:

Να και το 1ο προβλημα που εμφανισε το κινητο. To power button ανοιγοκλεινει την οθονη αλλα δεν σε αφηνει να κανεις power off η restart του κινητου...

Αν το πατήσεις συνεχόμενα σου βγάζει το παράθυρο για Power off ή restart αλλά και κάτω κάτω σου βγάζει για ρυθμίσεις του, γιιιιαααα δες το (μόλις το δοκίμασα) 

Edited by alex61

Περιεργως δεν βγαζει τιποτα. Βγαζει το power menu μονο αν πατας μαζι και και το vol down.

Πήγαινε ρυθμίσεις, συνθέτες ρυθμίσεις, πλαϊνό κουμπί και ρύθμισε τι θέλεις να κάνεις.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ευχαριστω. Αυτο ηταν. Για καποιο λογο εκει ειχε μπει η Bixby (που εχω απενεργοποιημενη) και δεν εκανε τιποτα στο παρατεταμενο πατημα. Αλλαξα τη ρυθμιση και ολα ΟΚ.

Οπότε δεν ήταν πρόβλημα όπως έγραψες λανθασμένα, θέμα ρυθμίσεις ήταν, όλα καλά λοιπόν.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ναι απλα δεν πηγα ποτε εκει να αλλαξω τη ρυθμιση. Λυθηκε οποτε ολα καλα.

Μπηκα προσωρινα σε ενα πειρασμο (αμα βλεπεις και Tempting Fortune 🤣) για το S24Fe αλλα μου περασε... 

Παντως αν παθαινε κατι (που δεν το ευχομαι) τωρα το κινητο το S24 FE θα ηταν χωρις πολυ σκεψη ο διαδοχος...

Edited by GMF80

Θέλω να δώσω το s23 ultra και να πάρω το s22 ultra σε βυσσινί. Ακόμα υπάρχει το αποθυμενο! Όταν πρωτοβγήκε ήθελα να το πάρω αλλά με τα παράπονα το ανέβαλα συνεχώς, μέχρι που πέρασε ένας χρόνος. Διαπίστωσα ότι και στο 23 υπήρξαν παράπονα και στο 24 , οπότε σιγά. Θηκη δεν βρίσκω σε αυτό το χρώμα ένα χρόνο τώρα 

H γκρινια που υπηρχε το 1ο 6μηνο του S22 U ηταν απιστευτη. Εγω το πηρα 4 μηνες μετα την κυκλοφορια του και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε εχω το παραμικρο παραπονο 2μιση χρονια σχεδον με τη συσκευη.

On 20/10/2024 at 2:49 ΜΜ, EricssonyFan said:

Θέλω να δώσω το s23 ultra και να πάρω το s22 ultra σε βυσσινί. Ακόμα υπάρχει το αποθυμενο! Όταν πρωτοβγήκε ήθελα να το πάρω αλλά με τα παράπονα το ανέβαλα συνεχώς, μέχρι που πέρασε ένας χρόνος. Διαπίστωσα ότι και στο 23 υπήρξαν παράπονα και στο 24 , οπότε σιγά. Θηκη δεν βρίσκω σε αυτό το χρώμα ένα χρόνο τώρα 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι σήμερα το 22 ultra είναι ένα πολύ καλύτερο τηλέφωνο σε σχέση με όταν πρωτοβγηκε. Δουλεύει τόσο βελούδινα και απροβληματιστα... 

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αυτό έλειπε με τόσες ενημερώσεις να μην το φτιαχναν θα ήταν απαράδεκτοι.  Εδώ το 21υ κ είναι απροβληματιστο κ πάει κροτιδα με τεράστια αυτονομία στην μπαταρια για φαντάσου να άφηνε παραπονουμενους τους κατόχους του 22υ