Cadfael Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Σας κανει επανεκκινησεις ακομα κατα τη ληψη κλησεων που παγωνει η οθονη, ή μονον το δικο μου το κανει ακομα?Και εμένα δυστυχώς συνεχίζει και κάνει.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Μετά την αναβάθμιση δεν βλέπω κάποιες λειτουργίες όπως έχουν κάποια άλλα άτομα εδώ. Πχ το Volte δεν μου το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 (edited) 2 minutes ago, avgouleo2 said: Μετά την αναβάθμιση δεν βλέπω κάποιες λειτουργίες όπως έχουν κάποια άλλα άτομα εδώ. Πχ το Volte δεν μου το βγάζει Αν έχεις κοσμοτε ναι δεν υπαρχει η επιλογή πλέον Edited April 12, 2023 by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 6 ώρες πριν, Cadfael said: Και εμένα δυστυχώς συνεχίζει και κάνει. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Εμένα ευτυχώς ενώ ήταν να το πάω στην samsung με το που πήρε το update Δεκεμβρίου τέλος δεν μου το ξανακανε ποτέ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 9 ώρες πριν, Cadfael said: Και εμένα δυστυχώς συνεχίζει και κάνει. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Χρήση της εγγύησης παιδιά..γι αυτό υπάρχει μη το αφήνετε. Από ότι λένε παιδιά εδώ μέσα το σέρβις είναι άψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Τι δίκτυο έχετε εσείς με τις επανεκκίνηση? Εγώ με Vodafone κανένα θέμα, πότε.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Εκτος απο δικτυο μηπως παιζει ρολο το csc? Λεω... Αν δεν ειναι Ελληνικο μηπως δημιουργειται καποιο κολλημα. Ουτε εγω εχω θεμα 10 μηνες τωρα με το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Σε cosmote τον τελευταίο καιρό 2 με 3 επανεκκινησεις και δυστυχώς με την τελευταία αναβάθμιση χάθηκε ο διακόπτης volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 21 minutes ago, spyros_mad_doc said: Σε cosmote τον τελευταίο καιρό 2 με 3 επανεκκινησεις και δυστυχώς με την τελευταία αναβάθμιση χάθηκε ο διακόπτης volte Και εγω cosmote αλλα δεν εχω θεμα. Το Volte ομως εξαφανιστηκε και σε μενα; τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Και σε μένα εξαφανίστηκε, αλλά έχω κανονικά volte. Ίσως μετά την κατάργηση 3g να ενσωατώθηκε μόνιμα στο δίκτυο Cosmote Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 5 minutes ago, baspats said: Και σε μένα εξαφανίστηκε, αλλά έχω κανονικά volte. Ίσως μετά την κατάργηση 3g να ενσωατώθηκε μόνιμα στο δίκτυο Cosmote Και εγώ έχω volte, βγαίνει το εικονίδιο επάνω αριστερά , αλλά έχει εξαφανιστεί η ρύθμιση αν θες να το απενεργοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, johnnis said: Και εγώ έχω volte, βγαίνει το εικονίδιο επάνω αριστερά , αλλά έχει εξαφανιστεί η ρύθμιση αν θες να το απενεργοποιήσεις δεν ειναι θεμα μονο κοσμοτε , εγω εχω βονταφον και με το update φεβρουαριου εξαφανιστηκε ο διακοπτης . κατι κανει η σαμσουγκ. η μονη λυση για την ωρα το samsung band selection , πατας more network settings και σε παει σε ενα κρυφο μενου της σαμσουγκ οπου υπαρχει ο volte διακοπτης και ο wifi calling Edited April 13, 2023 by stelioz78 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 (edited) 59 minutes ago, stelioz78 said: δεν ειναι θεμα μονο κοσμοτε , εγω εχω βονταφον και με το update φεβρουαριου εξαφανιστηκε ο διακοπτης . κατι κανει η σαμσουγκ. η μονη λυση για την ωρα το samsung band selection , πατας more network settings και σε παει σε ενα κρυφο μενου της σαμσουγκ οπου υπαρχει ο volte διακοπτης και ο wifi calling Αν εννοείς αυτό εδώ που έχω μαρκάρει η vodafone δεν το έχει βγάλει. Edited April 13, 2023 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Δηλαδή το είχαμε τόσο καιρό σα διακόπτη και δεν το πειράζαμε και τώρα που βγήκε έχουμε αγχωθεί ? 1 4 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 9 minutes ago, Antwny said: Δηλαδή το είχαμε τόσο καιρό σα διακόπτη και δεν το πειράζαμε και τώρα που βγήκε έχουμε αγχωθεί ? Χάχα. Έλα μου ντε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 3 ώρες πριν, challenge143 said: Αν εννοείς αυτό εδώ που έχω μαρκάρει η vodafone δεν το έχει βγάλει. και ομως παω μια μερα να κλεισω το volte και δεν υπηρχε ο διακοπτης αυτος , δεν μπορω να το εξηγησω. καλα οχι πως το χρειαζομαι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 On 12/4/2023 at 10:09 ΠΜ, Andreaszel said: Αν έχεις κοσμοτε ναι δεν υπαρχει η επιλογή πλέον Cosmote & Vodafone έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Εγώ πάντως εν γνώσει μου είχα απενεργοποιημενο και volte και Wifi calling και τώρα με ενοχλεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Εγώ πάντως εν γνώσει μου είχα απενεργοποιημενο και volte και Wifi calling και τώρα με ενοχλεί Το volte είναι εντελώς απαραίτητο….Αλλιώς νοκια 3210…Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Όντως οι επιλογές "Volte" και "2G" δεν υπάρχουν στις ρυθμίσεις μετά την τελευταία αναβάθμιση (Cosmote). Ωστόσο, οι ρουτίνες που είχα φτιάξει για αυτόματη εναλλαγή σε "2G" και κλείσιμο "Volte" σε κάποια σενάρια λειτουργούν κανονικά. Επανεκκινήσεις δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Παιδια καλησπερα και του χρονου το εχετε το τηλ 5G η στο 4G? Ποιες οι διαφορες αυτων των δυο?Μου τρωει περισσοτερα MB και καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) Εαν εννοειτε αυτο, με COSMOTE, φαινεται ενεργοποιημενο (κιτρινο βελακι) ενω το menu επιλογων φαινεται ετσι σε εμενα: Edited April 14, 2023 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 2 ώρες πριν, setter61 said: Παιδια καλησπερα και του χρονου το εχετε το τηλ 5G η στο 4G? Ποιες οι διαφορες αυτων των δυο?Μου τρωει περισσοτερα MB και καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια? Αναλόγως την περιοχή που είσαι. Εδώ που έχω έρθει εξοχικό κ δίνει 5g το έχω αφήσει 5g . Αν δεν δε καλύπτει η περιοχή είναι άσκοπο να το έχεις ενεργό κ να σου καταναλώνει μπαταρία. Εγώ έχω απεριόριστα σε ίντερνετ στο συμβόλαιο . Δεν έχει να τρώει περισσότερα mb ,μια σελίδα αν θέλει πχ 10mb θα στην ανοίξει με ποιο γρήγορη ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 On 14/4/2023 at 12:40 ΜΜ, Konstantine73 said: Το volte είναι εντελώς απαραίτητο…. Αλλιώς νοκια 3210… Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Μέχρι τώρα δεν μου είχε χρειαστεί Καλή Ανάσταση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Μέχρι τώρα δεν μου είχε χρειαστεί Καλή Ανάσταση Δεν σου χρειάστηκε???"Το VoLTE (Voice over LTE), είναι η τεχνολογία που υποστηρίζει την πραγματοποίηση μίας κλήσης κινητής τηλεφωνίας μέσω του 4G (LTE) δικτύου. Μέσω της τεχνολογίας VoLTE πραγματοποιείς ταχύτερα κλήσεις κινητής τηλεφωνίας με υψηλή ποιότητα ήχου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να πλοηγείσαι στο Internet με ταχύτητες 4G κατά τη διάρκεια μιας κλήσης."Καλή Ανάσταση....sent from my S23Ultra 12/512 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts