FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Α και κάτι ακόμα, σέρνεται και σε εσάς το Ιντερνετ αρκετά συχνά ??? για ιντερνετ δεν ξερω,σχεδον ποτε δεν ειχα προβλημα. το τηλεφωνο παντως ειναι νεκρο επειδη κανουν αναβαθμιση στον σερβερ.ΠΑΛΙ!:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 για ιντερνετ δεν ξερω,σχεδον ποτε δεν ειχα προβλημα. το τηλεφωνο παντως ειναι νεκρο επειδη κανουν αναβαθμιση στον σερβερ.ΠΑΛΙ!:lol: Προχθές για άλλη μία φορά είχα κομμένο Internet για κανα δίωρο (τουλάχιστον τόσο ανακάλυψα εγώ...) Εν τω μεταξεί, με τη Vivodi που είχα πρίν αντιμετώπιζα σπάνια προβλήματα με το Ιντερνετ, ενώ είχα λίγο περισσότερα προβλήματα διακοπών τηλεφώνου. Και υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους που έβαλα Τελάς ήταν για μεγαλύτερη αξιοπιστία:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Την παλευουν εκει στην tellas? Εχουν κλειδωσει το Piratebay??? Ειμαι πελατης τους σχεδον απο την αρχη σε dp και ειχα πολυ λιγα προβληματα μεχρι τωρα. Αλλα αυτο μου φτανει, παω απο σμρ κιολας στη forthnet να βαλω και το start pack δωρεαν... Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Την παλευουν εκει στην tellas? Εχουν κλειδωσει το Piratebay??? Ειμαι πελατης τους σχεδον απο την αρχη σε dp και ειχα πολυ λιγα προβληματα μεχρι τωρα. Αλλα αυτο μου φτανει, παω απο σμρ κιολας στη forthnet να βαλω και το start pack δωρεαν... Φιλαράκι εγώ θα σου λεγα να ξαναδοκιμάσεις γιατί εγώ μόλις τώρα μπήκα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Εμενα δεν μπαινει ακομα... Απο wiki: "In Greece, since February 15, 2010, Land Internet Service Provider Tellas is blocking the site[125], as most traffic is routed via the sister network Wind Telecomunicazioni SpA servers, thus same blocking applied to Italy affects greek "Tellas" users as well. It is notable that unlike Italy, in Greece it is not required by law for ISP's to restrict access to the site. It seems that the blocking is a side-effect of the ISP routing setup through Italy, rather than an actual intented blocking." Μπορει βεβαια να μπει καποιος μεσω καποιου site που παρεχει ανωνυμη εισοδο, αλλα ειναι θεμα αρχης πιο πολυ. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jpakozohl Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Μακρια απο αυτην την ξεφτιλα... Μεσα Νοεμβρη παιρνουν τηλεφωνο την μανα μου για Tellas Double Play. Κλασσικα σε 3 βδομαδες θα σας συνδεσουμε, 24 mbps Internet κλπ κλπ... Γυριζω σπιτι χριστουγεννα (ειμαι φοιτητης) και ακομα τιποτα. Τηλεφωνα δεν τα σηκωναν τις μισες φορες, τις αλλες μισες μας ελεγαν να ξαναπαρουμε σε αλλο τμημα (απο εξυπηρετηση σε τεχνικο και πισω).Εστελνα e-mail και ερχοταν αναφορα πως το διαβασαν αλλα ποτε δεν απαντησαν. Τελος παντων λεω της μανας να στειλουμε fax να ακυρωσουμε το πακετο (αρχες Γεναρη) και ως δια μαγειας μεσα σε 3 μερες μας εχουν συνδεσει στο δικτυο τους. Τελικα μας το ξαναεκοψαν μεσα με 2 βδομαδες. Ειχε ερθει ο πρωτος λογαριασμος, τον πληρωσα και με παιρνει τηλεφωνο η μητερα μου (ειχε κανει αιτηση να επιστραφει η γραμμη στον ΟΤΕ) οτι ηρθε και ο δευτερος λογαριασμος. Παιρνω τον ΟΤΕ τηλεφωνο και μου λεει οτι η Tellas δεν του επιστρεφει την γραμμη (Φλεβαρη). Παω απο καταστημα Wind και μου λενε οτι χρωσταμε ακομα ενα λογαριασμο... Τον πληρωνω πιστευοντας οτι θα ληξει εκει το θεμα (Μαρτης πλεον) (η μ@*&κιες πληρωνονται..) Απο οσο γνωριζω η γραμμη εχει επιστραφει στον ΟΤΕ και απλα περιμενω να με συνδεσει με το δικτυο τους.. Να μην τα πολυλογω μου ερχεται σημερα λογαριασμος 270 ευρω για τελη αποσυνδεσεις. Μιλαμε για 4 μηνες ιστορια.. Το πακετο ειχε και καλα 2 μηνες δωρεαν, εχω πληρωσει αλλους 2 και το τηλεφωνο εχει δουλεψει 2 βδομαδες.. Και πανω απο ολα αυτα ερχεται σημερα το κερασακι με τα 270... Τι θα κανατε ρε παιδια στην θεση μου;; Η ΕΕΤΤ λεει στο site της οτι δεν ειναι υπευθυνη για οικονομικα ζητηματα, αρα και καταγγελια να κανω μαλλον αδικα θα ασχοληθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 μου θυμιζει την δικια μου ιστορια.... 2 βδομαδες και εγω στο αθλιο δικτυο τους,ε+ και οτι με ειχαν κρεμασει τοσο καιρο χωρις τιποτα...! Αιτηση διακοπης δεκεκμβριο σε καταστημα wind... Τις προάλλες μου ηρθε λογαριασμος να πληρωσω μεχρι και 31/3!! Μου φαινεται πρεπει να κανουμε ολοι καταγγελιες,ωστε να μαζευτουμε πολλοι, μηπως και αναγκαστουν να επιβάλλουν κατι στην wind.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Νεα ΔΕΔΟΜΕΝΑ!! Μου ήρθε ξανά λογαριασμος..!! αυτη τη φορα συγκεντρωτικος...! Μαλιστα μου χρεώνουν και το πάγιο Απριλιου + τα αλλα φυσικα..!! Ασχετα που εχω κανει αιτηση διακοπης 19 δεκεμβριου περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Σκέψου όμως ότι αν δεν πληρώσεις και έχεις υπογράψει, πιθανόν να υποστείς νομικές συνέπειες. Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είχες την απαιτούμενη ποιότητα υπηρεσιών, όμως αν δεσμεύεσαι από συμβόλαιο ορισμένου χρόνου, υποτίθεται πως με την υπογραφή σου αποδέχθηκες τους όρους του συμβολαίου. Δε δέχονται με τίποτα συμβιβασμό με επιστροφή του εξοπλισμού έστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Νεα ΔΕΔΟΜΕΝΑ!! Μου ήρθε ξανά λογαριασμος..!! αυτη τη φορα συγκεντρωτικος...! Μαλιστα μου χρεώνουν και το πάγιο Απριλιου + τα αλλα φυσικα..!! Ασχετα που εχω κανει αιτηση διακοπης 19 δεκεμβριου περιπου. αιτηση διακοπης τον δεκεμβριο...η διακοπη ποτε εγινε?:p μου θυμιζει την ιστορια συγγενη μου με την βιβοντι που παρα το γεγονος πως ειχαν αφησει το ενα σπιτι χωρις τηλεφωνο για 2 μηνες,πηγαινε η ιστορια απο δευτερα σε παρασκευη και ξανα σε δευτερα,τελικα εγινε αιτηση διακοπης και ξαναγυρισανε στον οτε. ηρθε οπως και σε σενα ενας λογαριασμος για μηνες που ουτως η αλλως ειχανε παει ηδη στον οτε,τους πηραν και τηλεφωνο(χανοντας την μεχρι τοτε ευγενεια τους) και στο τελος τους απειλησαν κιολας πως θα τους παρουν απο τον Οτε και θα τους ξαναγυρισουν στην βιβοντι,γιατι λεει η μεταφορα ηταν παρανομη:lol::wacko: οσον αφορα την τελλας...εχουν να μου στειλουν λογαριασμο εδω και μηνες...με ξεχασαν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 οσον αφορα την τελλας...εχουν να μου στειλουν λογαριασμο εδω και μηνες...με ξεχασαν? Μηπως να το κοιταξεις καλυτερα μονη σου το θεμα? Οχι τιποτε αλλο, αλλα να μη βρεθεις καμια μερα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ και ψαχνεσαι! ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλημέρα σας, Μένω στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Το τηλεφωνικό μου κέντρο ειναι αυτό του Βαρδαρίου. Προς το παρών έχω forthnet με την οποία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ταχύτητά της αντί για τουλάχιστον 11 οπως είναι ο συγχρονισμός , είναι το πολύ 3 άντε 5 στα πολύ πολύ καλα της αλλά και πολλές φορές σέρνεται. Το τηλέφωνο πολλές φορές είναι νεκρό . Σκέφτομαι να βάλω τελλας. λογω του ότι συνδυάζοντας την με το κινητό μου θα πληρώνω γύρω στα 30 ευρώ το μήνα για φουλ double play. Εχει κανείς τελλάς κοντά σε μένα? Τι θα μου συνιστούσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλημέρα σας, Μένω στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Το τηλεφωνικό μου κέντρο ειναι αυτό του Βαρδαρίου. Προς το παρών έχω forthnet με την οποία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ταχύτητά της αντί για τουλάχιστον 11 οπως είναι ο συγχρονισμός , είναι το πολύ 3 άντε 5 στα πολύ πολύ καλα της αλλά και πολλές φορές σέρνεται. Το τηλέφωνο πολλές φορές είναι νεκρό . Σκέφτομαι να βάλω τελλας. λογω του ότι συνδυάζοντας την με το κινητό μου θα πληρώνω γύρω στα 30 ευρώ το μήνα για φουλ double play. Εχει κανείς τελλάς κοντά σε μένα? Τι θα μου συνιστούσατε?καλησπερα θα προτιμουσα να ειχα καθηση στην forthnet που ημουν με 9,000 Mpp παρα που εκανα αιτηση για αλλαγη στην τελλας ,το τηλεφωνο ηρθε την ημερομηνια που λεγανε σε δυο εβδομαδες αλλα το ιντερνετ θαρθη μετα απο 15 ημερες τοτε λεει ητανε η ημερομηνια ολοκληρωσεις και αυτο το εμαθα μετα απο 7 ημερες που επερνα τηλεφωνο και μου λεγανε οτι δεν βγηκε ο κωδικος και χαζα .οταν τους ρωτησα γιατι μου το κοψανε αφου δεν ητανε ετοιμοι μου λεει δεν το κοψαμε εμεις η φορτνετ το εκοψε σταυρουπολη θεσ/νικης ειμαι ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ με τους ερασιτεχνες που νομιζουν οτι παρεχουν τηλεφωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μηπως να το κοιταξεις καλυτερα μονη σου το θεμα? Οχι τιποτε αλλο, αλλα να μη βρεθεις καμια μερα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ και ψαχνεσαι! ;) Ηρθε σημερα:ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 τρομερά προβλήματα με αποσυγχρονισμούς και αποσυνδέσεις. oxygen router, όλες οι συκευές με φίλτρα. Όχι συναγερμούς κλπ που με ρωτάνε κάθε φορά. Είμαι κοντά στο 6μηνο και απο τη πρώτη ημέρα έχω αποσυγχρονισμούς. Το κακό είναι οτι κάθε φορά αναγκάζομαι να λέω "βλέπετε το ιστορικό με τα προβλήματά μου;" Οταν το modem χάνει το συγχρονισμό, αυτό δε φαίνεται στα κεντρικά. Φαίνεται οτι είμαι συνδεμένος κανονικά. Το πρόβλημα εμφανίζεται έντονα όταν έχω skype συνομιλία, ενώ τις υπόλοιπες ώρες είναι πιο χαλαρές οι αποσυνδέσεις. Οι άνθρωποι στο τηλέφωνο είναι πολύ εξυπηρετικοί, αλλά εδώ και 6 μήνες το πρόβλημα υφίσταται. Πάντα το ίδιο τηλέφωνο, τα ίδια λόγια, οι ίδιες πράξεις (βγάλε όλα τα τηλέφωνα απο πριζα, κάνε απεγκατάσταση το skype, κλπ), τα ίδια αποτελέσματα. Δε ξέρω τι σκατά να κάνω άλλο, εκτός απο το να γράψω ένα έγγραφο με τα προβλήματα για να σηκωθώ να φύγω χωρίς να πληρώσω σε ευρώ τη συμπλήρωση 12μηνου. Κρίμα που θα αναγκαστώ να αλλάξω πάροχο. *(πάλι έπεσε η μαμημένη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ αλλα πρωτα ας παμε να φαμε κανα κοψιδι και μετα κατεβαινουμε στην πλατεια οπου ηταν το πρωι η συγκεντρωση να πιουμε καφε ,ΤΕΛΙΚΑ ηρθε η ΤΕΛΛΑΣ μετα απο αναμονη 17 ημερες χωρις ιντερνετ αλλα χωρις να μου στειλουν ακομα κωδικους δουλευει με το παλιο ρουτερ dlink της forthnet και με τους προσωρινους κωδικους της τελλας με τους οποιους το ρουτερ της τελλας genet oxygen δεν ανοιγη.Αθανατη τελλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Η καλή μου η Tellas πάλι με είχε αφήσει χωρίς ίντερνετ κάποιες μέρες. Ορκίζομαι κάθε μέρα να μου κοπούν και τα δύο χέρια αν ξαναβάλω αυτό το τσίρκο!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) ο λογαριασμος πλεον ερχεται καθε μηνα?? edit ναι,ερχεται καθε μηνα. οσον αφορα τα σμς που εστειλαν για δωρεαν ενα παγιο λογω καποιων τεχνικων προβληματων που ειχαν ενα 3μερο αυτο δε μεταφραζεται σε εκπτωση ενος παγιου αλλα σε πιστωση 16.77 ευρω. για την προσφορα "ειστε ενα χρονο συνδρομητης και σας κανουμε ενα παγιο δωρο" κανουν τις παπιες ->"ουδεποτε δεν υπηρξε τετοια προσφορα" Edited May 20, 2010 by FREAK_OF_NATURE Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 καλησπερα ,συνεχεια φορητοτητος forthnet σε tellas ,αλλαγη στις 14/4/2010 ,17 ημερες χωρις adsl ας ειναι καλα το f2go με τα 3 giga ,απο τις 30/42010 κανονικο adsl με κωδικους guest αλλαγες ip καθε 25 λεπτα με ολα τα επακολουθα ,22/5/2010 ηρθε το activation id (ηλθε το φως το αληθινον) μια ωρα χωρις αλλαγη ip ,φτου σκορδα μην το ματιασω ,7 Μbp δυτικη θεσσαλονικη ψ.κεντρο Ευκαρπιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ο λογαριασμος πλεον ερχεται καθε μηνα?? edit ναι,ερχεται καθε μηνα. οσον αφορα τα σμς που εστειλαν για δωρεαν ενα παγιο λογω καποιων τεχνικων προβληματων που ειχαν ενα 3μερο αυτο δε μεταφραζεται σε εκπτωση ενος παγιου αλλα σε πιστωση 16.77 ευρω. για την προσφορα "ειστε ενα χρονο συνδρομητης και σας κανουμε ενα παγιο δωρο" κανουν τις παπιες ->"ουδεποτε δεν υπηρξε τετοια προσφορα" Για αυτο τον λόγο και μόνο έφυγα!!! μην μας περνανε και για κοροιδα. Μόλις έκανα την αιτηση φορητότητας ,μετα απο 2-3 μερες με πηραν τηλ για να με ρωτησουν γιατι φευγω, και μόλις τους είπα οτι φευγω γιατι κοροιδευετε μου απάντησε οτι αν κάτσω θα μου δωσουν τα 3!!! επομενα πάγια ως δώρο!!....αλλα δεν. πήγα HOL και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εως τωρα. Πάντως για να μην αδικω κανέναν στην tellas ήμουν σχεδόν 2 χρόνια ,και μόνο τον 1ο μηνα είχα προβλήμτα,μετά όλα εστρωσαν. Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Όσοι είχατε ή έχετε Wind, αφού πρώτα μπήκατε στο δίκτυο της Wind, πόσες μέρες πέρασαν για να σας δώσουν το activation id ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο internet; Edited May 23, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Εγώ έφυγα από την Wind-Tellas και πήγα στην Hol και ησύχασα! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1965 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Παιδια με λενε αλεξαντρο και εχω ενα προβλημα με το μοντεμ του σπιτιου μου...εχω τελλας για ιντερνετ και εχει πολυ γρηγορες ταχυτητες αλλα αγορασα ενα λαπτοπ στον γιο μου για να παιζει ειναι 13 χρονων ξυραφη στους υπολογιστες αλλα δοκιμαζει να μπει στο μοντεμ μας που ειναι το Oxygen αλλα δεν βρισκουμαι τον κωδικο για να κανει δικτυωσει με το μοντεμ μας...περνουμε τηλ. στην τελλας και οταν λεμε για τον κωδικο μας βαζουν σε αναμονη....για 1.5 ωρα περιπου και δεν απαντανε μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? σας παρακαλω μονο τον κωδικο αμα ξερει κανεις να μου δωσει να κανουμε δουλεια μας ευχαριστω πολυ καθε βοηθεια δεκτη απο ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Παιδια με λενε αλεξαντρο και εχω ενα προβλημα με το μοντεμ του σπιτιου μου...εχω τελλας για ιντερνετ και εχει πολυ γρηγορες ταχυτητες αλλα αγορασα ενα λαπτοπ στον γιο μου για να παιζει ειναι 13 χρονων ξυραφη στους υπολογιστες αλλα δοκιμαζει να μπει στο μοντεμ μας που ειναι το Oxygen αλλα δεν βρισκουμαι τον κωδικο για να κανει δικτυωσει με το μοντεμ μας...περνουμε τηλ. στην τελλας και οταν λεμε για τον κωδικο μας βαζουν σε αναμονη....για 1.5 ωρα περιπου και δεν απαντανε μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? σας παρακαλω μονο τον κωδικο αμα ξερει κανεις να μου δωσει να κανουμε δουλεια μας ευχαριστω πολυ καθε βοηθεια δεκτη απο ολους Τι ψαχνεις ακριβως δεν καταλαβα ετσι οπως τα λες. Τον κωδικο για να μπεις στο interface του router σου ή τη διευθυνση (πχ 192.168.Χ.Χ) που πρεπει να πληκτρολογισεις στον browser σου για να πας στο interface? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Eπειδή , γυρίζω Πειραιά μετά από 3 χρόνια απουσίας και ψάχνω πάροχο τηλεφωνίας και ιντερνετ και έχω καταλήξει στην TELLAS , εδώ βλέπω πολλά παράπονα , παρόλο που φίλοι και γνωστοί μου (περίπου 5) δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρία. Μήπως όλα αυτά τα παράπονα αφορούν περιοχές εκτός Αττικής;Μήπως όσοι έχετε πρόβλημα θα μπορούσατε να γράψετε σε ποια περιοχή βρίσκεστε;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts