kmpatra Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Οταν λυθεί το θέμα θα γίνει αποχρεωση για τις ημέρες που δεν ειχες υπηρεσίες. Η wind δυστυχώς δεν δουλεύει στο στυλ του οτε δηλ. να έχει λογιστήριο επί τόπου μέσα στο κατάστημα ώστε να σου εκδώσει άμεσα λογαριασμό καινούργιο. Αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις αυτόν που ήρθε και στον επόμενο θα δεις την ανάλογη μείωση με βάση την αποχρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Ύστερα από την χθεσινή μου αναφορά στο κατάστημα, σήμερα με πρίξανε στα τηλέφωνα για να έρθει τεχνικός. Ήρθε και μου είπε ότι όντως υπάρχει θέμα και ότι θα κανονίσει με τον ΟΤΕ να πάνε στην καμπίνα να το δουν. Την Παρασκευή ή την Δεύτερα θα γίνει το ραντεβού από όσο με είπε. Το αστείο είναι πως μου ήρθε μήνυμα για τον λογαρισμό και μου έχουν χρεώσει και τις ημέρες από τις 5/2 ως 12/2 αλλά και για τον επόμενο μήνα. Στο 13800 που πήρα, μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και οτι θα πρέπει να μιλήσω στο 13700. Πήρα πάλι το 13700 και μου έλεγε ότι δεν μπορούν να κάνουν και αυτοί τίποτα Μου φαίνεται ότι μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα, θα λύσει θέμα μια και καλή Εγώ έστειλα την καταγγελία σήμερα στην EETT και αναμένω ...... :) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Σήμερα το πρωί συναντήθηκε ο τεχνικός της Wind με του ΟΤΕ και από όσο μας είπε ο ίδιος ο τεχνικός, κάτι είχαν μπερδέψει στο καφαο. Όπως και να έχει, έγινε το internet. Δουλεύει πλέον. Στην πολυκατοικία πιάνει 130 αλλά "λόγω καλωδίων" πιάνω μόνο 75. Θα καλέσω ηλεκτρολόγο κάποια στιγμή για να δούμε τι θα γίνει. Τέλος καλό(?), όλα καλά ΥΓ. Μας είπε ότι μέσα στο 2019, η γραμμή θα γίνει VoIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Σήμερα το πρωί συναντήθηκε ο τεχνικός της Wind με του ΟΤΕ και από όσο μας είπε ο ίδιος ο τεχνικός, κάτι είχαν μπερδέψει στο καφαο. Όπως και να έχει, έγινε το internet. Δουλεύει πλέον. Στην πολυκατοικία πιάνει 130 αλλά "λόγω καλωδίων" πιάνω μόνο 75. Θα καλέσω ηλεκτρολόγο κάποια στιγμή για να δούμε τι θα γίνει. Τέλος καλό(?), όλα καλά ΥΓ. Μας είπε ότι μέσα στο 2019, η γραμμή θα γίνει VoIP ΜΠΡΑΒΟ!!!! Εάν δεν πιέσεις...αποτέλεσμα στην χώρα μας δεν βλέπεις...δυστυχώς... ...και το ρούτερ που αγοράσαμε τι θα γινει....???ΝΕΑ έξοδα???!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 ΜΠΡΑΒΟ!!!! Εάν δεν πιέσεις...αποτέλεσμα στην χώρα μας δεν βλέπεις...δυστυχώς... ...και το ρούτερ που αγοράσαμε τι θα γινει....???ΝΕΑ έξοδα???!!! Μέτρησα τα τηλέφωνα που τους πήρα. 24 στο σύνολο. Συν μια αναφορά στο κατάστημα Το ρουτερ (λόγω 100αρας) μου το έδωσαν δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Τη Δευτέρα κλείνω 2 εβδομάδες χωρίς τηλ/internet (vdsl 50 bouble play +) και αλλη μια επίσκεψη τεχνικού έχει προγραμματιστεί. Τέρμα στην ανοχή, είναι πρώτη φορά που κράζω την wind και προτρέπω να μην την προτιμάτε για σταθερό. Απαράδεκτο σέρβις και κοροϊδία. Σχεδόν κάθε μέρα παίρνω τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και μου "βάζουν την κασέτα: το δευτεροβάθμιο κλιμάκιο σέρβις έχει αναλάβει και θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2 ωρών" χωρίς φυσικά να με πάρει κανένας τηλέφωνο. Αποφάσισα οτι αν τη Δευτέρα δεν επιλυθεί το πρόβλημα θα κάνω αίτηση διακοπής που καθυστερούσα γιατί ξέρω οτι θα μείνω χωρίς internet περισσότερο απο μήνα (μέχρι να ενεργοποιηθεί με καινούργιο πάροχο). Μπορεί να ανέχομαι την τεχνική βλάβη ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΊΑ. Για μενα η wind τελείωσε. Θα τους θαψω και στα σοσιαλ μίντια και θα κανω καταγγελίες οπου πρεπει. Μακριά απο wind παιδιά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Εχουμε μια συνδεση double play με τις παρακατω χρεωσεις Μηνιαίο Πάγιο WIND Double Play από 25/01 έως 24/02 34,67 € Μηνιαίο Πάγιο Αναγνώριση Κλήσεων από 25/01 έως 24/02 0,40 € Μηνιαίο Πάγιο WIND 300 από 25/01 έως 24/02 2,44 € Μηνιαίο Πάγιο Βασικές Τηλ. Υπηρεσίες από 25/01 έως 24/02 0,22 € Μηνιαίο Πάγιο Λοιπές Τηλ. Υπηρεσίες από 25/01 έως 24/02 0,18 € Έκπτωση παγίου λόγω προσφοράς -18,55 € Έκπτωση WIND 300 -2,44 € Έκπτωση λόγω προσφοράς -0,80 € Συνολικό Ποσό χωρίς ΦΠΑ και τέλη τηλεφωνίας 16,12 € Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 0,81 € Συνολικό Ποσό 16,93 € Προσθέτουμε και το ΦΠΑ και το τελικο ποσό γινεται 20,99 € τον μηνα Το συμβολαιο ληγει 30-10-2019 Αν γινει αίτηση διακοπής στις 28-02-2019 πόση θα ειναι η επιβαρυνση; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ειναι στα 2 πρώτα χρόνια ή παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ειναι στα 2 πρώτα χρόνια ή παραπάνω? στα 2 πρώτα χρόνια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 πρεπει να δεις το πινακακι στο συμβολαιο...ως τους 18 μηνες νομιζω ειναι σταθερο το ποσο...γυρω στα 160 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.tanea.gr/2019/01/01/science-technology/ti-allazei-se-tilefonia-kai-internet-to-2019/ για κοιτα εχει αλλαξει ο κανονισμος και εχει και παραδειγμα κοντινο στο δικο σου...θα ειναι αρκετα νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 πρεπει να δεις το πινακακι στο συμβολαιο...ως τους 18 μηνες νομιζω ειναι σταθερο το ποσο...γυρω στα 160 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.tanea.gr/2019/01/01/science-technology/ti-allazei-se-tilefonia-kai-internet-to-2019/ για κοιτα εχει αλλαξει ο κανονισμος και εχει και παραδειγμα κοντινο στο δικο σου...θα ειναι αρκετα νομιζω Απ ότι κατάλαβα κρίνεται ασύμφορη τυχόν διακοπή. Αν δεν ήταν στην πρώτη διετία αλλά στην τρίτη (έχω άλλη ανάλογη περίπτωση) τι Θ άλλαζε; Επιπλέον εκεί γραφει Επισημαίνεται ότι στην πρώτη σελίδα κάθε σύμβασης ορισμένου χρόνου, στο εξής θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το τέλος πρόωρης διακοπής που θα πρέπει να πληρώσει ο συνδρομητής, κατά περίπτωση και για κάθε μήνα διακοπής. Αυτό δεν έχει εφαρμοστει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 (edited) ειναι λιγο μπερδεμενο...σιγουρα σε καταστημα ή στο 13800 σε μια φιλολογικου ακομα επιπεδου ερωτηση θα σου απαντησουν ποιο θα ειναι το τελος διακοπης. Με βαση το αρθρο,αν καλυπτει ο νεος κανονισμος την δικη σου συμβαση,εχω μια εντυπωση οτι δεν θα πρεπει να σου παρουν πανω απο 50 ευρω τελικα... Πριν τις αλλαγες,εφαρμοζονταν οι ποινες του πινακα συμβολαιου (στην πρωτη διετια) και απο εκει και περα τους μηνες απο την ανανεωση μεχρι τη διακοπη επι την εκπτωση... Τωρα ομως με την αλλαγη που γραφει το αρθρο,συγκρινεις 2 ποσα,πληρωνεις τελικα το μικροτερο,και (χωρις να ειμαι σιγουρος) το 2ο ποσο (1/3 των υπολοιπων παγιων δηλ. 21χ7 δια του 3) βγαινει 49. Βαζω 7 μηνες γιατι λογικα θα κοπει τελος Μαρτιου ή αρχες Απριλιου. Εκτος αν βγηκε δυνατοτητα αμεσης διακοπης,που δεν το θυμαμαι. Edited February 17, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Σήμερα το πρωί συναντήθηκε ο τεχνικός της Wind με του ΟΤΕ και από όσο μας είπε ο ίδιος ο τεχνικός, κάτι είχαν μπερδέψει στο καφαο. Όπως και να έχει, έγινε το internet. Δουλεύει πλέον. Στην πολυκατοικία πιάνει 130 αλλά "λόγω καλωδίων" πιάνω μόνο 75. Θα καλέσω ηλεκτρολόγο κάποια στιγμή για να δούμε τι θα γίνει. Τέλος καλό(?), όλα καλά ΥΓ. Μας είπε ότι μέσα στο 2019, η γραμμή θα γίνει VoIP ...και καταγγελία που εκανα...δεν βλεπω φως....εαν ειναι να απαντησουν μετα απο 1 μηνα, +1 μηνα που περιμενω...καλα κρασια... το προβλημα συνεχιζεται... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Βρε παιδιά μόνο εγώ έβαλα wind και είμαι ευχαριστημένος? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Βρε παιδιά μόνο εγώ έβαλα wind και είμαι ευχαριστημένος? :lol: Και εγώ εδώ και 3 χρόνια κανένα πρόβλημα. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Βρε παιδιά μόνο εγώ έβαλα wind και είμαι ευχαριστημένος? :lol: Και εγώ wind 4 χρόνια τώρα όλα άψογα φέτος το καλοκαίρι αν δεν αλλάξει κάτι πάμε για νέα ανανέωση με την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 λογικο ειναι στα φορουμ να φαινονται και να συζητωνται πιο πολυ τα παραπονα παρα οι καλες εντυπωσεις...συνηθως οι ικανοποιημενοι δεν βγαινουν χωρις λογο να το πουν,οι παραπονεμένοι γράφουν τον πόνο τους...βεβαια καλως ή κακώς και οι μεν και οι δε,δημιουργούν τις ανάλογες εντυπώσεις για την εταιρία ή και για τους εαυτούς τους χωρις ολες αυτες οι εντυπωσεις να αντικατοπτρίζουν πάντα την πραγματικη κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 λογικο ειναι στα φορουμ να φαινονται και να συζητωνται πιο πολυ τα παραπονα παρα οι καλες εντυπωσεις...συνηθως οι ικανοποιημενοι δεν βγαινουν χωρις λογο να το πουν,οι παραπονεμένοι γράφουν τον πόνο τους...βεβαια καλως ή κακώς και οι μεν και οι δε,δημιουργούν τις ανάλογες εντυπώσεις για την εταιρία ή και για τους εαυτούς τους χωρις ολες αυτες οι εντυπωσεις να αντικατοπτρίζουν πάντα την πραγματικη κατασταση... Έτσι είναι. Εμείς έχουμε οικογενειακως 4 γραμμές WIND (2 VDSL) και είμαστε ΟΚ... Θα είχαμε και 5η όμως, αν η WIND έδινε VDSL και στην περιοχή του Γηροκομείου Αθηνών (που δίνουν όλες οι άλλες)! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Σε νέα γραμμή πάντως δε συμφέρει η Wind. 35€ μου έδινε VDSL 50 Η Wind και 35€ ακριβώς μου το έδωσε και ο ΟΤΕ. Ποιος ο λογος να επιλέξει κάποιος τη Wind? Μετά από 2 χρόνια σε φορητοτητα ίσως κάνει καλύτερη τιμή. Αλλά σε νέα γραμμή στα ίσα δε συμφέρε καμία. Μόνο ΟΤΕ. Η nova μου ζήτησε 70 τέλη + 25 εξοπλισμός + 2 λογαριασμούς. Κλαφτα Χαράλαμπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Με τι παροχές στη σταθερή όμως? Βλέπω 300' προς κινητά & 1500' προς κινητά wind. Στο αντίστοιχο της άλλης βλέπω πολύ λιγότερα. Αν δεν πολυενδιαφέρουν οι παροχές του σταθερού,συμφωνώ δεν υπάρχει λόγος να πας στη wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Σε νέα γραμμή πάντως δε συμφέρει η Wind. 35€ μου έδινε VDSL 50 Η Wind και 35€ ακριβώς μου το έδωσε και ο ΟΤΕ. Ποιος ο λογος να επιλέξει κάποιος τη Wind? Μετά από 2 χρόνια σε φορητοτητα ίσως κάνει καλύτερη τιμή. Αλλά σε νέα γραμμή στα ίσα δε συμφέρε καμία. Μόνο ΟΤΕ. Η nova μου ζήτησε 70 τέλη + 25 εξοπλισμός + 2 λογαριασμούς. Κλαφτα Χαράλαμπε. Όντως. H WIND έχει ακριβύνει πολύ και για την "αξιοπιστία" που έχει, φυσικά και συμφέρει να πίνεις έναν καφέ λιγότερο κάθε μήνα (2€) και να πας σε καλύτερο πάροχο, δίνοντας αυτά τα έξτρα 2€ στο πάγιο... Βέβαια, υπάρχουν και καλές προσφορές. Πχ στο πατρικό μου, βάζοντας το ΑΦΜ της μάνας μου, η WIND μας δίνει 100αρα VDSL με 34€! Ωστόσο, μας βολεύει το ADSL που έχουμε ήδη στα 14 Mbps, γιατί συνήθως βρίσκονται μόνο οι γονείς μου εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί εδώ και ένα χρόνο κλαίω με το internet (στα τσακίρ κέφια 3mpbs, στα μαύρια χάλια 0,8mpbs ενώ μέχρι πριν 1 χρόνο είχα 6-7) και έχω πάρα πολλές αποσυνδέσεις καθημερινά . Το 15νθημερο λήγει εντός 3-4 ημερών και δεν έχω πάρει απάντηση από wind, λέτε να υπάρχει πιθανότητα να απαλλαγώ από την (ο θεός να την κάνει) εταιρεία και να μπορώ να διακόψω με δικής τους υπαιτιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί εδώ και ένα χρόνο κλαίω με το internet (στα τσακίρ κέφια 3mpbs, στα μαύρια χάλια 0,8mpbs ενώ μέχρι πριν 1 χρόνο είχα 6-7) και έχω πάρα πολλές αποσυνδέσεις καθημερινά . Το 15νθημερο λήγει εντός 3-4 ημερών και δεν έχω πάρει απάντηση από wind, λέτε να υπάρχει πιθανότητα να απαλλαγώ από την (ο θεός να την κάνει) εταιρεία και να μπορώ να διακόψω με δικής τους υπαιτιότητα? Σε δικη μου περιπτωση καταγγελίας στην ΕΕΤΤ (αλλά με Vodafone), η απάντηση της εταιρείας ήρθε ακριβώς την ημέρα λήξης της διωρίας που είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Σε δικη μου περιπτωση καταγγελίας στην ΕΕΤΤ (αλλά με Vodafone), η απάντηση της εταιρείας ήρθε ακριβώς την ημέρα λήξης της διωρίας που είχαν. Χαχα η λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο. Μέχρι να λήξει το συμβόλαιο με βλέπω να κάνω καταγγελία κάθε 15 ημέρες. Δεν είναι κόπος αλλά τι στο καλό, δε θα φιλοτιμηθούν να δουν το θέμα? Και όχι απλά να μου πουν αποσύνδεσε το router να κάνω μια μέτρηση και μετά άντε γεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Σε δικη μου περιπτωση καταγγελίας στην ΕΕΤΤ (αλλά με Vodafone), η απάντηση της εταιρείας ήρθε ακριβώς την ημέρα λήξης της διωρίας που είχαν. Και σε μένα την τελευταία μέρα στις οχτώ το βράδυ με κούριερ..(wind) Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts