LarryAn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Προσωπικά, δεν νομίζω ότι το θέμα έληξε έτσι απλά, όπως λες. Όταν διάβασα το αρχικό σου post, και χωρίς να γνωρίζω το συγκεκριμένο όρο παρά το ότι είμαι συνδρομητής της συγκεκριμένης εταιρείας μερικές δεκαετίες , σκέφτηκα ότι η εταιρεία παρανόμησε και ότι είχες απόλυτο δίκιο, αν και οι χαρακτηρισμοί σου ήταν αδικαιολόγητα υπερβολικοί. Μετά την αποκάλυψη του όρου του συμβολαίου από τον συντονιστή, διαπίστωσα, όπως και όλοι όσοι παρακολουθούν αυτό το νήμα ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε τον όρο γιατί θεωρεί ότι εμπίπτεις σε μια από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις επιβολής του και μάλιστα με ποσό που δεν πλησιάζει καν το ανώτατο όριο. Εσύ, αντίθετα, επιτέθηκες στην εταιρεία, με ανάρμοστες εκφράσεις, που επισύρουν και καταγγελία, αν και δεν έχεις δίκιο όπως αποδεικνύεται από την αποδοχή του λάθους σου με το "έχεις δίκιο". Αν ήμουν στη θέση σου σου, θα ζητούσα συγγνώμη για το απαράδεκτα υβριστικό post, μέσα στο ίδιο post. Για ποιό συγκεκριμένο post αναφέρεσαι και πες μου ειλικρινά αν όλοι διαβάζουν τους όρους του συμβολαίου ηλεκτρονικά ή απλά τικάρουν το κουτάκι συμφωνίας των όρων? Εσύ ο ίδιος λες πως είσαι συνδρομητής εδώ και δεκαετίες και δεν γνώριζες τίποτα για τον συγκεκριμένο όρο! Και κανείς δεν τα ξέρει αυτά γιατί απλά διαβάζει το επίσημο site και ακούει τους αντιπροσώπους της εταιρείας. Αν είναι να βάζουμε δικηγόρους για να διαβάζουν τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου των 20 ευρώ, τότε ζήτω που καήκαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Συνεχίζεις αφενός να μην παραδέχεσαι το λάθος σου αφετέρου να ψάχνεις να βρεις φτηνές δικαιολογίες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Συνεχίζεις αφενός να μην παραδέχεσαι το λάθος σου αφετέρου να ψάχνεις να βρεις φτηνές δικαιολογίες. Το λάθος μου το παραδέχτηκα όταν μου παρουσίασε ο Βασίλειος το pdf με τους όρους του συμβολαίου. Αυτόν τον σημαντικότατο όρο όμως μιας και πρόκειται για χρήματα θα μπορούσαν να τον αναφέρουν στις διαφημίσεις τους, στην ηλεκτρονική αίτηση και στις μετέπειτα τηλεφωνικές συνομιλίες προκειμένου να είναι απόλυτα σίγουρος ο πελάτης για το πόσα λεφτά θα βγάλει τελικά από την τσέπη του για να τους τα δώσει. Όπως ακριβώς για παράδειγμα αναφέρουν το τέλος ενεργοποίησης από μεταφορά ή νέα τηλεφωνική γραμμή, από την αρχή ξέρεις οτι θα πληρώσεις ένα "Α" έξτρα ποσό πέρα του μηνιαίου παγίου και κάνεις κουμάντο στην τσέπη σου. Ελάχιστοι είναι αυτοί που κάθονται να διαβάσουν τους όρους ενός συμβολαίου των 20 ευρώ. Οι περισσότεροι σαν και μένα και σένα όπως δήλωσες, όχι μόνο δεν τους διαβάζουν, ούτε καν έχει πάρει το αυτί τους για τέτοιου είδους όρους, και γι'αυτό όταν την πατάνε τρελαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το πρόβλημα είναι ότι πήγες να κάνεις τέταρτο συμβόλαιο έχοντας ήδη 3. Από όσο ξέρω όλες οι εταιρείες ζητούν εγγύηση εάν θέλει κάποιος να κάνει πολαπλά συμβόλαια και είναι απόλυτα λογικά . Δεν είναι ένα συμβόλαιο των 20 ευρώ... Είναι 4 συμβόλαια με τα οποία κάποιος μπορει να αρχίσει να καλεί και να κάνει υψηλούς λογαριασμούς και αυτό Χ 4 . Σκέψου απλά από πόσους την έχουν πατήσει και ακόμα τους ψάχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το λάθος μου το παραδέχτηκα όταν μου παρουσίασε ο Βασίλειος το pdf με τους όρους του συμβολαίου. Αυτόν τον σημαντικότατο όρο όμως μιας και πρόκειται για χρήματα θα μπορούσαν να τον αναφέρουν στις διαφημίσεις τους, στην ηλεκτρονική αίτηση και στις μετέπειτα τηλεφωνικές συνομιλίες προκειμένου να είναι απόλυτα σίγουρος ο πελάτης για το πόσα λεφτά θα βγάλει τελικά από την τσέπη του για να τους τα δώσει. Όπως ακριβώς για παράδειγμα αναφέρουν το τέλος ενεργοποίησης από μεταφορά ή νέα τηλεφωνική γραμμή, από την αρχή ξέρεις οτι θα πληρώσεις ένα "Α" έξτρα ποσό πέρα του μηνιαίου παγίου και κάνεις κουμάντο στην τσέπη σου. Ελάχιστοι είναι αυτοί που κάθονται να διαβάσουν τους όρους ενός συμβολαίου των 20 ευρώ. Οι περισσότεροι σαν και μένα και σένα όπως δήλωσες, όχι μόνο δεν τους διαβάζουν, ούτε καν έχει πάρει το αυτί τους για τέτοιου είδους όρους, και γι'αυτό όταν την πατάνε τρελαίνονται. Μετά από όλες τις διευκρινίσεις, φαίνεται ότι εξακολουθείς να υιοθετείς τον τίτλο, το ύφος και το κείμενο του post σου #3697 και, ειδικά, τους χαρακτηρισμούς "ΑΠΑΤΗ", "ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ", "τους σκυλοέβρισα για την πολιτική εξαπάτησης των απλών καταναλωτών", "μιλάμε για κοινούς απατέωνες" και ένα σωρό άλλες εκφράσεις, αφού συνεχίζεις να μην το διορθώνεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Προσωπικά, δεν νομίζω ότι το θέμα έληξε έτσι απλά, όπως λες. Όταν διάβασα το αρχικό σου post, και χωρίς να γνωρίζω το συγκεκριμένο όρο παρά το ότι είμαι συνδρομητής της συγκεκριμένης εταιρείας μερικές δεκαετίες , σκέφτηκα ότι η εταιρεία παρανόμησε και ότι είχες απόλυτο δίκιο, αν και οι χαρακτηρισμοί σου ήταν αδικαιολόγητα υπερβολικοί. Μετά την αποκάλυψη του όρου του συμβολαίου από τον συντονιστή, διαπίστωσα, όπως και όλοι όσοι παρακολουθούν αυτό το νήμα ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε τον όρο γιατί θεωρεί ότι εμπίπτεις σε μια από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις επιβολής του και μάλιστα με ποσό που δεν πλησιάζει καν το ανώτατο όριο. Εσύ, αντίθετα, επιτέθηκες στην εταιρεία, με ανάρμοστες εκφράσεις, που επισύρουν και καταγγελία, αν και δεν έχεις δίκιο όπως αποδεικνύεται από την αποδοχή του λάθους σου με το "έχεις δίκιο". Αν ήμουν στη θέση σου σου, θα ζητούσα συγγνώμη για το απαράδεκτα υβριστικό post, μέσα στο ίδιο post. Οι υψηλοί τόνοι δημιουργούν εντυπώσεις, πολύ συχνά λανθασμένες. Εχει δίκιο ο makap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Είχα πληρώσει μέσω PayPal τον προηγούμενο λογαριασμό της WIND αλλά δεν μου ήρθε η έκπτωση των 5€ αυτόν τον μήνα. Ξέρει κανείς αν η προσφορά είναι σε ισχύ ή αν έχει λήξει πότε ακριβώς έχει γίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Οταν ανεφερε το σαιτ αυτο με τα 5 ευρω δεν ηταν εντελως ξεκαθαρο πως θα ισχυε για ολους ή για οσους θα προλαμβαναν. Αν το εκανες την εποχη που το εγραφε τοτε στειλτους ενα μηνυμα. Στην δικη μου περιπτωση δεν μου το αφαιρεσαν στον επομενο λογαριασμο, τους εστειλα μηνυμα και μου απαντησαν πως θα αφαιρεθει στον αμεσως επομενο. Και οπως βλεπω σημερα στο Mywind ο νεος λογαριασμος ειναι πραγματικα μειωμενος στα 9,99 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Έχει συζητηθεί το θέμα πριν από λίγο καιρό. Η προσφορά ήταν για περιορισμένο χρόνο και αριθμό συνδρομητών. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Έχω ένα συμβόλαιο που λήγει την παρασκευή και σκέφτομαι να κάνω αίτηση φορητότητας με σκοπό να πάρω μια ανεκτή τιμή για ανανέωση . Έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα . υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Έχω ένα συμβόλαιο που λήγει την παρασκευή και σκέφτομαι να κάνω αίτηση φορητότητας με σκοπό να πάρω μια ανεκτή τιμή για ανανέωση . Έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα . υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ; Στην κινητή έχει αλλάξει, στην σταθερή δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Αλλά, γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα να μιλήσεις με Wind μήπως κάνουν κάτι καλύτερο από το να μπλέκεις με φορητότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Θα μου κάνουν προσφορά την τελευταία μέρα είπαν , αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 για απενεργοποίηση της νεας προσφορας της wind γραφει να καλεσουμε εως στις 11/5 ατελως το 13800. Αυτο δεν εχει παγια παγια χρεωση 25 λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Θα μου κάνουν προσφορά την τελευταία μέρα είπαν , αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος Δυστυχώς, αυτή είναι άλλη μια από τις αρνητικές πολιτικές της Wind, σε σχέση με άλλους παρόχους. Πριν από 2 μήνες έζησα και εγώ την τραυματική εμπειρία να περιμένω την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου για να μου πουν την πρότασή τους. Ήταν ΣΑ και ο υπάλληλος μου έδωσε δύο προτάσεις, με αυξημένο ποσό και διαφορετικό περιεχόμενο. Δεν απάντησα θετικά ή αρνητικά, θέλοντας να το σκεφτώ το ΣΚ και όταν ξαναπήρα τη ΔΕ ο νέος υπάλληλος είπε ότι οι προσφορές του ΣΑ δε ήταν για μένα (!!!) αλλά γενικές και δεν ισχύουν πλέον (!!!). Τελικά, "συμβιβάστηκα" σε μια νέα προσφορά αφού ήθελα αφενός να διατηρήσω το vdsl αφετέρου να ΜΗΝ μπλέξω στην περιπέτεια "δοκιμαστικής" φορητότητας στον ΟΤΕ (η HOL δεν δίνει vdsl στην περιοχή μου). Συμπερασματικά, να είσαι προετοιμασμένος αφενός για κάποια αύξηση στο υπάρχον πακέτο αφετέρου για συνδυασμό με άλλη υπηρεσία. όπως πχ 120' προς κινητά και αν κρίνεις ότι η νέα προσφορά είναι κοντά στο σχεδιασμό σου, αποφάσισε στα γρήγορα. Edited April 21, 2015 by makap προσθήκη του "ΜΗΝ" Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μετά το τελευταίο ποστ σίγουρα θα είμαι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Μετα την αφαιρεση των 5 ευρω λογω πληρωμης με paypal :D :whistle::drool: Edited April 21, 2015 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Στην κινητή έχει αλλάξει, στην σταθερή δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Αλλά, γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα να μιλήσεις με Wind μήπως κάνουν κάτι καλύτερο από το να μπλέκεις με φορητότητες... τι έχει αλλάξει στη κινητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μετα την αφαιρεση των 5 ευρω λογω πληρωμης με paypal :D :whistle::drool: Και εγώ τον Μάρτιο πλήρωσα με paypal, αλλά τον Απρίλιο δεν είδα μείωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Και εγώ τον Μάρτιο πλήρωσα με paypal, αλλά τον Απρίλιο δεν είδα μείωση! Στον λογαριασμό που λήγει τον Μάιο έγινε η μείωση. Στειλτους ενα μήνυμα και θα σου απαντησουν στο email σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εχει κάποιος στην Πάτρα πρόβλημα με τη γραμμή του ; Συγκεκριμένα απο χθες αρχισε να συγχρονιζει πολυ πολυ χαμηλα ( 900κατι kbps ) ενω μεχρι και την Παρασκευη το μεσημερι έπιανα το σταθερο και κλασσικο 10ρι ... Eφυγα Σ/Κ και χθες που ανοιξα το PC πάλι ,παρατήρησα το σύρσιμο... Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μετα την αφαιρεση των 5 ευρω λογω πληρωμης με paypal :D :whistle::drool: για δώστε τα φώτα σας ρε παλικάρια. τι παίζει με το paypal; και εγώ με Paypal πληρώνω αλλά δεν έχω δει καμιά μείωση. είναι κάτι που πρέπει να κάνω ή είναι προσφορά για κάποιο συγκεκριμένο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAFI Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλημέρα, έχω internet wind και έχω πρόβλημα με το ρουτερ δεν μπορώ να συνδεθώ με δυο συσκευές ταυτόχρονα, πρέπει να αποσυνδεσω την μια για να συνδεθεί η άλλη. Τι μπορεί να φταίει? το ρουτερ ή η σύνδεση? Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 για δώστε τα φώτα σας ρε παλικάρια. τι παίζει με το paypal; και εγώ με Paypal πληρώνω αλλά δεν έχω δει καμιά μείωση. είναι κάτι που πρέπει να κάνω ή είναι προσφορά για κάποιο συγκεκριμένο πακέτο; Ήταν μια προσφορά με χρονική διάρκεια που έληξε και για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 τι έχει αλλάξει στη κινητή; Στην κινητή έχει αλλάξει ότι σε φάση φορητότητας παίρνεις sim, υπογράφεις και μετά σε παίρνουν από την εταιρία σου για προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 υπαρχει τροπος να μου αλλαξουν το router? εχει πολυ ασθενες wifi σημα στα δυο μετρα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts