Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest Bernadi7
καλά μιλάμε για πολύ βλήματα εκεί στην wind... αίτηση φορητοτητας, υπογραφή συμβολαίου 29/6 τους παίρνω σήμερα γιατί ακόμα είμαστε κοσμοτε και μου λένε 10 Αυγούστου ακυρώθηκε η αίτηση σας!! πόσο μλκες είναι;;;; ;ποιος και γιατί την ακύρωσε δεν ξέρουν λένε! είναι δυνατόν?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αντίστοιχο έγινε και σε μένα, αλλά με φορητότητα κινητού από Cosmote σε Wind. Είχα κάνει αίτηση απ' τα Public, όπου μ' ενημέρωσαν πως η Cosmote αιτήθηκε την ακύρωση.

Αντίστοιχο έγινε και σε μένα, αλλά με φορητότητα κινητού από Cosmote σε Wind. Είχα κάνει αίτηση απ' τα Public, όπου μ' ενημέρωσαν πως η Cosmote αιτήθηκε την ακύρωση.

γιατί όμως; αφού το συμβόλαιο έχει λήξει

Δεν εχει να κανει με την ληξη του συμβολαιου ή οχι. Αν εχει ληξει το συμβολαιο δεν πληρωνετε επιπλέον αλλιως αν δεν εχει ληξει υπαρχει ποινη διακοπης.

Θα πρέπει να ζητησετε εξηγησεις απο την εταιρία που ακυρωνει την αιτηση για ποιο λόγο την ακυρωνει. Μπορει να υπάρχουν π.χ. ληξιπρόθεσμες οφειλές ή ασυμφωνιες στα στοιχεια που δηλωνετε στην νεα εταιρία σε σχεση με αυτα που υπαρχουν στην τωρινη.

Guest Bernadi7
γιατί όμως; αφού το συμβόλαιο έχει λήξει

Στην περίπτωσή μου, έγινε σε κινητό. Εικάζω, για περιθώριο αντιπροσφορών και για να μη χάσουν πελάτη. (ασχέτως αν το έκαναν με δόλο, χωρίς ύπαρξη καλύτερης προσφοράς μιας κι είχαν την καραμέλα "εμείς δεν προσφέρουμε χαμηλές τιμές, αλλά ποιότητα" :lol: )

Checkαρε κι αυτό που γράφει ο/η kmpatra και κάλεσέ τους για περαιτέρω εξηγήσεις.

Άλλαξα πάροχο. Πήγα στην κόκκινη. Εκτός του ότι μου στείλαν λογαριασμό κ για τον επόμενο μήνα με όλες τις χρεώσεις και τα πάγια μου χρέωσαν και

"Τέλ.διακοπής προσφοράς ανανέωσης 23,04"

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Φρόντισα να αλλάξω πάροχο μετά τη λήξη του συμβολαίου, οπότε δεν είναι πρόωρη αποχώρηση.

Το συμβολαιο μου ληγει 15-10-18. Ξερει κανεις ποτε πρεπει να κανω αιτηση φορητοτητας ?

Με μια μικρή επιφύλαξη από 16/09/2018.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το συμβολαιο μου ληγει 15-10-18. Ξερει κανεις ποτε πρεπει να κανω αιτηση φορητοτητας ?

Μια μέρα αφότου λήξει.

Η αλλαγή δεν παιρνει περισσοτερο απο μια εβδομαδα*. Επομενως αν γινει το Σεπτέμβρη θα πέσει μεσα στη δέσμευση. Δεν εχει σημασια τι εχεις προπληρωσει αλλα πότε φεύγεις. Θα ελεγα οτι το πιο ασφαλες ειναι να γινει 16-10. Ο,τι εχει προπληρωθει θα εκκαθαριστει και θα επιστραφει μετα την αλλαγή,στον εκκαθαριστικο.

*εδω παιζουν ρολο και οι αλλαγες που εχουν γινει στον κανονισμό. Αν ειναι εξ'αποστάσεως η αιτηση στη νέα εταιρεία θεωρητικα προωθειται προς υλοποιηση 15 μερες μετά,διαστημα στο οποιο μπορεί να γινει υπαναχωρηση. Απο καταστημα προωθείται αμεσως και χωρίς δυνατότητα ακυρωσης απ'οτι φαίνεται.

Σε καθε περιπτωση δεν πρέπει να σε βρει η αλλαγη στο χρονικο διαστημα δεσμευσης του προηγουμενου παροχου.

Δεν μπορεί να καταθέσει αίτηση φορητότητας πριν την λήξη τού συμβολαίου, έστω στις 8 /10, και να συνεννοηθεί με τον νέο πάροχο για σύνδεση την αμέσως επόμενη μέρα,

Δηλαδή στις 16/10?

Έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κερατιάτικα στον παλιό πάροχο.

Αυτό το τέλος διακοπής προσφοράς είναι νέο φρούτο?

Edited by kostas45

Δεν μπορεί να καταθέσει αίτηση φορητότητας πριν την λήξη τού συμβολαίου, έστω στις 8 /10, και να συνεννοηθεί με τον νέο πάροχο για σύνδεση την αμέσως επόμενη μέρα,

Δηλαδή στις 16/10?

Έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κερατιάτικα στον παλιό πάροχο.

Αυτό το τέλος διακοπής προσφοράς είναι νέο φρούτο?

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. Αλλά ακόμα και να γίνεται, επειδή η συνεννόηση μες τη WIND είναι σαν "χαλασμένο τηλέφωνο", καλύτερα να μη ρισκάρει κανείς με φορητότητα, πριν λήξει το συμβόλαιό του...

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ερώτηση, υπάρχει τρόπος να δω πότε λήγει το συμβόλαιο μου σε 2play της wind(πλην καταστήματος)? Εταιρεία φρίκη και με τη βούλα. Τους κυνηγάω να φτιάξουν τις βλάβες του δικτύου, τους κυνηγάω να κάνουν τις εκπτώσεις το διάστημα της ζημιάς ε άι στον αγύριστο. Ψάχνομαι να σπάσω το συμβόλαιο και ας πληρώσω ποινή πρόωρης διακοπής. 17€/μήνα για 1,5mpbs κλαίω από τα νεύρα μου :mad:

Αν εχεις messenger μπορεις να ρωτησεις εκει @windhellas

Σε ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση, σε πρόωρη αποχώρηση πληρώνω την οφέλεια όλου του διαστήματος ή μόνο για το υπολοιπόμενο διάστημα?

Πληρωνεις την έκπτωση που ελαβες απο την ημέρα που ανανεωσες ως την ημερα διακοπης. Αν π.χ. διακοπτεις στους 7 μηνες και η εκπτωση ειναι 5€ σε καθε λογαριασμό θα σε χρεωσουν (αν θελουν,οπως ισχυρίζονται καποιοι πωλητες κατα καιρους) 35€ ποινη διακοπης.

Παντα μιλαμε για την περίπτωση που έχεις κανει τουλαχιστον 1 ανανεωση,αν εισαι πελάτης ανω της διετιας. Αν εισαι στο αρχικο διετες συμβολαιο ειναι αλλιως. Θα γραφει το συμβολαιο ποσο θα πρεπει να δωσεις αναλογα με τους μηνες. Συνηθως ως τον 18ο μηνα ειναι φιξ και μεγαλο (καπου στα 180 αν θυμαμαι καλα),μετα αρχιζει και μειωνεται.

Πληρωνεις την έκπτωση που ελαβες απο την ημέρα που ανανεωσες ως την ημερα διακοπης. Αν π.χ. διακοπτεις στους 7 μηνες και η εκπτωση ειναι 5€ σε καθε λογαριασμό θα σε χρεωσουν (αν θελουν,οπως ισχυρίζονται καποιοι πωλητες κατα καιρους) 35€ ποινη διακοπης.

Παντα μιλαμε για την περίπτωση που έχεις κανει τουλαχιστον 1 ανανεωση,αν εισαι πελάτης ανω της διετιας. Αν εισαι στο αρχικο διετες συμβολαιο ειναι αλλιως. Θα γραφει το συμβολαιο ποσο θα πρεπει να δωσεις αναλογα με τους μηνες. Συνηθως ως τον 18ο μηνα ειναι φιξ και μεγαλο (καπου στα 180 αν θυμαμαι καλα),μετα αρχιζει και μειωνεται.

Ανανέωσα για 2 έτη πριν ένα 9μηνο εάν θυμάμαι καλά. Είναι λεφτά- υπολογίζω στο περίπου 15 μήνες*10=150€ σίγουρα- αλλά και να μην έχω ιντερνετ είναι ένα θεματάκι. Έχω φοιτητικό νούμερο σε cote και voda και πραγματικά από 15gb που είχα στο καθένα άντε να έχουν ξεμείνει 2-3. Και το θεικό με παίρνει η wind και μου λέει ότι μου πέρασαν έκπτωση 2 ημερών ενώ είχα ζημιά 2 εβδομάδες.

Κανε καταγγελία στην εεττ και απο εκει να αιτηθεις υπαναχώρηση λογο μη σοβαρών υπηρεσιών. Και εμένα απο τα 4.2mbps με εχουν ριξει στο 3.2mbps

Τη δουλεια μου τη κανω γιατι κανω casual χρήση αυτη τη περίοδο... Αντε καμια σελίδα και λιγο youtube... Γιαυτο δεν εχω ασχοληθεί... Ξερω πως θα σπασω τα νευρα μου και δεν εχω μπει στη διαδικασια ακομα...

Αφου καταφερα μετα απο 2 χρονια να βαλω ιντερνετ και τηλ στο σπιτι μου τιποτα δεν μπορει να με χαλασει περισσότερο.

καλησπερα ! μιλησα με εξωτερικο συνεργατη (μαλλον) και μου εδωσε "προσφορα" στα 35ευρω το μηνα για vdsl 50. μαζι με σταθερα και κινητα.

μηπως γνωριζετε καμια αλλη προσφορα που να τρεχει για 50ρι ιντερνετ?

καλησπερα ! μιλησα με εξωτερικο συνεργατη (μαλλον) και μου εδωσε "προσφορα" στα 35ευρω το μηνα για vdsl 50. μαζι με σταθερα και κινητα.

μηπως γνωριζετε καμια αλλη προσφορα που να τρεχει για 50ρι ιντερνετ?

Η ίδια "προσφορά" υπάρχει και στο ίντερνετ...

για αρχη σκεφτομαι μπας και παω στη wind απο forthnet που ειχα προπληρωμενο 24ρι χωρις κλησεις στα 15/μηνα και τωρα η wind μου δινει 16/μηνα για 24ρι με απεριοριστα σταθερα καπου 100κατι λεπτα προς κινητα εκτος wind/q που εκει εχω 1500. και σαν δωρο μου δινουν τα τελη ενεργοποιησης και μια καρτα σιμ με 120λεπτα προς ολους το μηνα. υποθετω οτι θα μου δωσουν και ρουτερ?

αφησαν να εννοηθει οτι αν γινω πελατης μετα μπορει να πετυχω καλυτερη τιμη στο vdsl.... εγω ξερω οτι στους συνδρομητες δυσκολα κανουν κατι καλυτερο και προσφορες κανουν πιο ευκολα σε νεους πελατες...

για αρχη σκεφτομαι μπας και παω στη wind απο forthnet που ειχα προπληρωμενο 24ρι χωρις κλησεις στα 15/μηνα και τωρα η wind μου δινει 16/μηνα για 24ρι με απεριοριστα σταθερα καπου 100κατι λεπτα προς κινητα εκτος wind/q που εκει εχω 1500. και σαν δωρο μου δινουν τα τελη ενεργοποιησης και μια καρτα σιμ με 120λεπτα προς ολους το μηνα. υποθετω οτι θα μου δωσουν και ρουτερ?

αφησαν να εννοηθει οτι αν γινω πελατης μετα μπορει να πετυχω καλυτερη τιμη στο vdsl.... εγω ξερω οτι στους συνδρομητες δυσκολα κανουν κατι καλυτερο και προσφορες κανουν πιο ευκολα σε νεους πελατες...

Η WIND δε δίνει δωρεάν ρούτερ σε ADSL. Νομίζω πλέον καμία εταιρία δε δίνει, πλην του ΟΤΕ...

πως σου έδωσαν τέτοια προσφορά?

πως σου έδωσαν τέτοια προσφορά?

Με είχαν πάρει πριν το καλοκαίρι (εξωτερικοί συνεργάτες λογικά) και τους είχα πει να μιλήσουμε κατά τον Σεπτέμβρη που λήγει το πρόγραμμα μου. Τους πήρα εγώ και τους ρώτησα τι προσφορές έχουν.

Με είχαν πάρει πριν το καλοκαίρι (εξωτερικοί συνεργάτες λογικά) και τους είχα πει να μιλήσουμε κατά τον Σεπτέμβρη που λήγει το πρόγραμμα μου. Τους πήρα εγώ και τους ρώτησα τι προσφορές έχουν.

Μήπως θα μπορούσα να έχω το τηλ?

• This topic was featured and featured