Mark_K Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Χάνονται. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Τελικά η WIND-άρα, δεν έχει VDSL στην περιοχή μου!! Τώρα βάζω το τηλέφωνό μου και λέει όχι, ενώ με διεύθυνση λέει ναι! Επίσης, έχω ρωτήσει εδώ και 1 μήνα για να μου πουν διαθεσιμότητα και δεν έχω λάβει καμία απάντηση, πέρα από ένα αυτόματο μήνυμα! :down: :down: Λοιπόν, με τις αυξήσεις που θα κάνει, θα φύγω μάλλον για την Κυπριακή εταιρεία, με Απεριόριστα Σταθερά και 35 Mbps VDSL, στα 23,5€... Επειδή είμαι γιος πολυτέκνων, δικαίουμαι και δωρεάν ενεργοποίηση και ένα πάγιο δώρο! Τα ίδια (23€), δίνω στη WIND για ADSL! Αντε γειά... :rolleyes: Αν μου κάνει προσφορά για να μείνω, μόνο με 15€ και Απεριόριστα θα το σκεφτώ, αφού δεν έχει VDSL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Μήπως έχεις μετακομίσει και έχεις κανει μεταφορά του αριθμού σου από άλλο αστικό κέντρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 θα φύγω μάλλον για την Κυπριακή εταιρεία, με Απεριόριστα Σταθερά και 35 Mbps VDSL, στα 23,5€... Επειδή είμαι γιος πολυτέκνων, δικαίουμαι και δωρεάν ενεργοποίηση και ένα πάγιο δώρο! :cool: - ξερω 2 σπιτια με CYTA περιοχη Ιπποκρατους-Αθηνα με πολλα παραπονα απο θεμα διακοπων,ναι μεν οταν ειχαν ηταν πιο γρηγορο απο την Wind αλλα καθε τοσο κοβοταν που σημαινει νευρα και βρισιδι (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μια ερώτηση σχετικά με το mywind. Ο γαμπρός μου έχει 2 νούμερα κινητών και ένα νούμερο σταθερό. Ενεργοποίησε το mywind όπου φαίνονται και οι 3 αριθμοί του. Ωστόσο θέλει να ενεργοποιήσει το ebill μόνο για το νούμερο της σταθερής τηλεφωνίας, ώστε να έχει ebill για το σταθερό νούμερο και να συνεχίσει να λαμβάνει έντυπους λογαριασμούς για τα κινητά, αυτό είναι εφικτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μια ερώτηση σχετικά με το mywind. Ο γαμπρός μου έχει 2 νούμερα κινητών και ένα νούμερο σταθερό. Ενεργοποίησε το mywind όπου φαίνονται και οι 3 αριθμοί του. Ωστόσο θέλει να ενεργοποιήσει το ebill μόνο για το νούμερο της σταθερής τηλεφωνίας, ώστε να έχει ebill για το σταθερό νούμερο και να συνεχίσει να λαμβάνει έντυπους λογαριασμούς για τα κινητά, αυτό είναι εφικτό; Ενεργοποίησε και το σταθερό του στο mywind; Πως έγινε αυτό, αφού η ιστοσελίδα επιτρέπει την εγγραφή μόνο κινητών (69 ...) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ενεργοποίησε και το σταθερό του στο mywind; Πως έγινε αυτό, αφού η ιστοσελίδα επιτρέπει την εγγραφή μόνο κινητών (69 ...) Διευκρινίζει πως πρόκειται είτε για αριθμό κίνητου που αφορά το συμβόλαιό σου, είτε τηλέφωνο επικοινωνίας που είχες δηλώσει κατά την έναρξη του συμβολαίου. Κι εγώ έχω λογαριασμό στο mywind χωρίς να έχω συμβόλαιο κινητού στην εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ενεργοποίησε και το σταθερό του στο mywind; Πως έγινε αυτό, αφού η ιστοσελίδα επιτρέπει την εγγραφή μόνο κινητών (69 ...) Το mywind ενεργοποιείται και για κινητή και για σταθερή τηλεφωνία. Το νούμερο κινητού που ζητά στην φόρμα εγγραφής είναι αυτό που έχει δηλωθεί για επικοινωνία-ώστε στη συνέχεια να λάβεις κωδικό με sms για την ολοκλήρωση της εγγραφής. Ωστόσο επειδή στο mywind φαίνονται όλα τα νούμερα (κινητά και σταθερό) που είναι συνδεδεμένα με το αφμ σου, το ερώτημα μου είναι πως μπορείς εάν μπορείς να ενεργοποίησεις το ebill μόνο για ένα εκ των τηλεφώνων αυτών (του σταθερού στην προκειμένη περίπτωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Ο Tasos30 έγραψε ότι ο γαμπρός του έχει 3 νούμερα στην Wind, 2 κινητά και 1 σταθερό και τα ενεργοποίησε στο mywind. Το ερώτημά μου ήταν και παραμένει αν μπορούμε να γραφτούμε στο mywind και για σταθερό. Edit Όταν έγραφα, είχε αναρτήσει την απάντησή του ο Τάσος και τη διάβασα εκ των υστέρων Edited January 15, 2017 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μήπως έχεις μετακομίσει και έχεις κανει μεταφορά του αριθμού σου από άλλο αστικό κέντρο? Στο ίδιο σπίτι είμαι εδώ και χρόνια. Απλά η WIND τον ένα μήνα βγάζει διαθεσιμότητα, τον άλλο όχι... Με διεύθυνση όμως, βγάζει κανονικά διαθεσιμότητα, με το τηλέφωνο όχι! Μας δουλεύει, για να μαζέψει πελάτες... Χρεώθηκα χτες 0,25€ για κλήση στο 13800, ώστε να μου κάνουν επιβεβαίωση πως δεν υπάρχει VDSL στην περιοχή μου. Η WIND είναι η μόνη που δε δίνει. :sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά Στο καρτοκινητο f2g με τα 120 λεπτά δώρο (απο σύνδεση double play) δεν μπορώ να βάλω λιγότερο απο 5€ το τρίμηνο ; Ρωτάω γιατι ουσιαστικά το χρησιμοποιώ μόνο για να καταναλώνω τα 120 λεπτά αντί να τηλεφωνώ απο τη σύνδεσή μου (αφού μου το δώσανε είπα να το εκμεταλευθώ...) . Αυτή τη στιγμή έχει μέσα 3 € τα οποία θα χαθούν στις 20 ΙΑΝ . Εάν βάλω 1 ή 2 € αντί για 5 δεν γίνεται τίποτα ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά Στο καρτοκινητο f2g με τα 120 λεπτά δώρο (απο σύνδεση double play) δεν μπορώ να βάλω λιγότερο απο 5€ το τρίμηνο ; Ρωτάω γιατι ουσιαστικά το χρησιμοποιώ μόνο για να καταναλώνω τα 120 λεπτά αντί να τηλεφωνώ απο τη σύνδεσή μου (αφού μου το δώσανε είπα να το εκμεταλευθώ...) . Αυτή τη στιγμή έχει μέσα 3 € τα οποία θα χαθούν στις 20 ΙΑΝ . Εάν βάλω 1 ή 2 € αντί για 5 δεν γίνεται τίποτα ; Δεν υπαρχει τροπος να βαλεις λιγότερα απο 5€ (νομιζω) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Η ελάχιστη ανανέωση ειναι 5 ευρώ,παρακάτω δεν μπορείς να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Για όσους χρησιμοποιούν το δωρεαν f2g στοιχειωδώς έστω, στο τρίμηνο θα τα βάλουν τα 5Ε. Το θεωρώ πολύ καλή έξτρα παροχή με τα συμβόλαια double play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Κακό δεν είναι ότι σου δίνουν δωρεάν. Ωστόσο όταν δεν χρειαζόταν ανανέωση με 5€ κάθε τρίμηνο, για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί και τόσο το συγκεκριμένο αριθμό, ήταν σαφώς καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Πήγα σήμερα στο κατάστημα της WIND-άρας στην Πανόρμου (νομίζω είναι εταιρικό) και ζήτησα να μου στείλουν την καταγγελία λόγω αυξήσεων με Φαξ. Τους λέω ότι θέλω και αποδεικτικό και μου λένε "Ααα, εμείς δε δίνουμε τέτοια"!! Όμως τον είδα ότι το έστειλε μπροστά μου και έκανε πάνω από 5 λεπτά. Επίσης, είπε σε μια άλλη υπάλληλο να μην πάρει τηλέφωνο ακόμα, γιατί στέλνει αυτός το Φαξ. Αύριο θα κάνω αίτηση στη Cyta, για φορητότητα του αριθμού. Λέτε να έχω πρόβλημα, αν οι υπάλληλοι καλύπτουν τη WIND στην καταγγελία; :mad: Έχει τύχει τίποτα ανάλογο σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Και γιατί δεν στέλνεις ο ίδιος ένα φαξ, ή αν δεν έχεις να πας σε κάποιο κατάστημα που το κάνει; Το κόστος δεν θα είναι μεγάλο. Υπάρχει έγγραφο συγκεκριμένο για την καταγγελία ή απλά τους το γράφεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Και γιατί δεν στέλνεις ο ίδιος ένα φαξ, ή αν δεν έχεις να πας σε κάποιο κατάστημα που το κάνει; Το κόστος δεν θα είναι μεγάλο. Υπάρχει έγγραφο συγκεκριμένο για την καταγγελία ή απλά τους το γράφεις; Έχω συντάξει ο ίδιος την καταγγελία, την τύπωσα από τον υπολογιστή μου και ζήτησα να την στείλουν μαζί με αντίγραφο της ταυτότητάς μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αλλο σε ρώτησε.... Γιατί δεν πήγες σε ενα Βιβλιοπολείο να το στείλεις Μόνος ΣΟΎ το φαξ Αλλά έκανες την ζωή ΣΟΎ ΠΙΟ δύσκολη_??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Εγω εχω μεινει χωρις ιντερνετ απο 9 του μηνος δεν αναβει καθολου το λεντακι DSL στο ρουτερ εκανα τα παντα μεχρι και ρουτερ αλλαξα μεχρι και σκετο το εβαλα τιποτα και οπως καταλαβα ειναι δικο τους προβλημα και οχι δικο μου η κατι στα καλωδια γιατι θα ειχαν στειλει τεχνικο. Το ασχημο ειναι οτι μου ειχαν πει οτι 13/1 θα το φτιαξουν μετα το πηγαν για σημερα 16/1 και ακομα δεν εχω τιποτα. Να κανω καταγγελια τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αλλο σε ρώτησε.... Γιατί δεν πήγες σε ενα Βιβλιοπολείο να το στείλεις Μόνος ΣΟΎ το φαξ Αλλά έκανες την ζωή ΣΟΎ ΠΙΟ δύσκολη_??? Καλά, θα ψάξω για βιβλιοπωλείο με φαξ το απόγευμα. Θα το στείλω και από εκεί, για να είμαι σίγουρος ότι η WIND δε θα με κοροϊδέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλά, θα ψάξω για βιβλιοπωλείο με φαξ το απόγευμα. Θα το στείλω και από εκεί, για να είμαι σίγουρος ότι η WIND δε θα με κοροϊδέψει... Στειλε το fax απο τον υπολογιστη σου, απο εδω http://www.myfax.com/free/ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Στειλε το fax απο τον υπολογιστη σου, απο εδω http://www.myfax.com/free/ Έχω διαβάσει για την υπηρεσία, αλλά στο χαρτί υπάρχουν όλα τα προσωπικά μου δεδομένα. Πόσο αξιόπιστο είναι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Έχω διαβάσει για την υπηρεσία, αλλά στο χαρτί υπάρχουν όλα τα προσωπικά μου δεδομένα. Πόσο αξιόπιστο είναι; :worry: Δεν πιστεύω να περιμενεις απαντηση ....... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα, θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου με σταθερή τηλεφωνία στην Wind. Είμαι σε αυτήν την εταιρία 8 χρόνια, από τις 17/12/2016 παρουσιάστηκε μια βλάβη και δεν έχω καθόλου τηλέφωνο, πηρά την εξ. Πελ. Και μου είπαν ότι υπάρχει βλάβη στον τάδε βρόγχο, ήρθαν σπίτι 2 φορές μια στις 28/12/2016 και μια στις 3/1/2017 καναν κάτι μετρήσεις και έκτατε σιωπή , σήμερα κλείνω 1 μήνα χωρίς τηλ στο σπίτι. Τι άλλο μπορώ να κάνω να τους πιέσω, έχει άλλος κανείς παρόμοιε εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts