captnemo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Διάβασα στο χαρτί του λογαριασμού μου "Αποκλειστικά για πελάτες σταθερής,κάθε μήνα δώρο 300MB Mobile Broadband για να σερφάρεις από παντού" Ισχύει,το έχει κάνει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι, πηγαίνεις σε ένα κατάστημα, ελέγχουν ότι έχεις πακέτο σταθερής και ίντερνετ και σου δίνουν μια νέα κάρτα (αριθμός τηλεφώνου) που τη βάζεις είτε στο κινητό είτε σε tablet και έχεις μόλις συνδεθεί 300ΜΒ και μετά από ενεργοποίηση και επικοινωνία με το κατάστημα 500ΜΒ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι, πηγαίνεις σε ένα κατάστημα, ελέγχουν ότι έχεις πακέτο σταθερής και ίντερνετ και σου δίνουν μια νέα κάρτα (αριθμός τηλεφώνου) που τη βάζεις είτε στο κινητό είτε σε tablet και έχεις μόλις συνδεθεί 300ΜΒ και μετά από ενεργοποίηση και επικοινωνία με το κατάστημα 500ΜΒ Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση:bow: Όταν λες "νέα κάρτα (αριθμός τηλεφώνου)" εννοείς sim που χρησιμοποιείτε μόνο για data και όχι κλήσεις,σωστά; Επίσης "επικοινωνία με το κατάστημα 500ΜΒ" τηλεφωνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 1. Ναι. είναι κάρτα, με όλα τα μεγέθη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για data και όχι για κλήσεις. 2. Ο υπάλληλος θα σου πει να την ενεργοποιήσεις, δηλαδή να συνδεθείς στο ίντερνετ και μετά να του τηλεφωνήσεις για να ενεργοποιήσει την προσφορά των 500ΜΒ. Και στις 2 διαδικασίες θα πάρεις μήνυμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι, πηγαίνεις σε ένα κατάστημα, ελέγχουν ότι έχεις πακέτο σταθερής και ίντερνετ και σου δίνουν μια νέα κάρτα (αριθμός τηλεφώνου) που τη βάζεις είτε στο κινητό είτε σε tablet και έχεις μόλις συνδεθεί 300ΜΒ και μετά από ενεργοποίηση και επικοινωνία με το κατάστημα 500ΜΒ Αυτο ισχυει και για παλιοτερα συμβολαια? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Η προσφορά δεν διακρίνει χρόνο έναρξης του συμβολαίου. Ρίξε μια ματιά στο Double play. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Όντως ειναι θετική κίνηση η συνεργασία με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 1. Ναι. είναι κάρτα, με όλα τα μεγέθη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για data και όχι για κλήσεις. 2. Ο υπάλληλος θα σου πει να την ενεργοποιήσεις, δηλαδή να συνδεθείς στο ίντερνετ και μετά να του τηλεφωνήσεις για να ενεργοποιήσει την προσφορά των 500ΜΒ. Και στις 2 διαδικασίες θα πάρεις μήνυμα. Να 'σαι καλά:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Η προσφορά δεν διακρίνει χρόνο έναρξης του συμβολαίου. Ρίξε μια ματιά στο Double play. συνεπώς πάω σε οποιοδήποτε(?) κατάστημα wind Και ζηταω σιμ καρτουλα για δεδομενα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι, εάν έχεις τις προϋποθέσεις (double play). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ναι, εάν έχεις τις προϋποθέσεις (double play). 24.90 το μήνα δίνω για απεριόριστο 24ρι, απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά +120' στο κινητό μου. Απο τη σελίδα της wind με παρεπεμψαν στο 13800.Απο εκει με τη σειρά τους σε κατάστημα. Θα πάω το απόγευμα σε κατάστημα αλλά κάτι μου λέει πως θα κανουν τον κινέζο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Όπως έγραψα σε προηγούμενο post, στο κατάστημα θα ελέγξουν το πακέτο που έχεις και θα σου δώσουν αμέσως την κάρτα, η οποία θα ενεργοποιηθεί στα 500ΜΒ σε δύο δόσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 σου στέλνω ενα πμ για να μη ζαλιζουμε κόσμο εδω! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 πρεπει να εχει το double play. το τωρινο πακετο οπως το γραφει ο λογαριασμος σας στα στοιχεια πελατη. OXI το double play S, OXI to double play M, OXI το double play L. oxi wind telephony. η προσφορα υπαρχει αρκετους μήνες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 WIND DOUBLE PLAY γραφει σκετο. Επισης προσεξα πως εχουν γραμενη λαθος ΔΟΥ. σε καταστημα πρεπει να απευθυνθω ή κάπου αλλου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σε κατάστημα γίνονται όλες οι διορθώσεις και, φυσικά, με ταυτότητα του δικαιούχου ή άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Μπορείς, μάλλον, και τηλεφωνικά, αφού περάσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης (έτσι έχω κάνει και μικρή τροποποίηση του username σε μένα από τα καρτοκινητά). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 WIND DOUBLE PLAY γραφει σκετο. Επισης προσεξα πως εχουν γραμενη λαθος ΔΟΥ. σε καταστημα πρεπει να απευθυνθω ή κάπου αλλου? Το θεμα με την ΔΟΥ μπορει να ειναι λαθος του συστηματος γιατι σε μενα γραφει λαθος ταχυδρομικο κωδικο αλλα ερχονται κανονικα οι λογαριασμοι. Τους το ειχα πει αλλα δεν μπορεσαν να κανουν κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εκπρόσωποι της wind παίρνουν τηλεφωνα και απειλούν εμμέσως τον κόσμο ότι αν δεν αναβαθμίσουν τώρα σε vdsl, μετά - που η μετάβαση θα είναι δήθεν υποχρεωτική, όπως με την ψηφιακή τηλεόραση - (;) θα πρέπει να πληρώσουν και για καινούριο εξοπλισμό. Για μαζευτείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εκπρόσωποι της wind παίρνουν τηλεφωνα και απειλούν εμμέσως τον κόσμο ότι αν δεν αναβαθμίσουν τώρα σε vdsl, μετά - που η μετάβαση θα είναι δήθεν υποχρεωτική, όπως με την ψηφιακή τηλεόραση - (;) θα πρέπει να πληρώσουν και για καινούριο εξοπλισμό. Για μαζευτείτε. χαζοί είναι; Αφού ΔΕΝ υποστηρίζει vdsl στην περιοχή μας π.χ. Πειραιά έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billhoozer Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα ! Ηθελα να ρωτησω υπαρχει κανεις να με ενημερωσει για σταθερη wind ; Ειδικα απο περιοχη Θεσσαλονικης ; Μου εκαναν πολυ καλη προταση για το σταθερο και το σκεφτομαι αν και με την cyta Που εχω τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος ειναι η αληθεια . Ουτε κρυμμενες χρεωσεις ουτε τιποτα αλλα η τιμη που δωσαν ειναι πιο κατω απο τα μισα ! Υπαρχουν προβληματα μηπως με τα δικτυα τους ; Το ιντερνετ ειναι ενταξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ρωτα τη γειτονια σου Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το θεμα με την ΔΟΥ μπορει να ειναι λαθος του συστηματος γιατι σε μενα γραφει λαθος ταχυδρομικο κωδικο αλλα ερχονται κανονικα οι λογαριασμοι. Τους το ειχα πει αλλα δεν μπορεσαν να κανουν κατι Οι λογαριασμοί της Wind έρχονται με courier. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Οι λογαριασμοί της Wind έρχονται με courier. Δεν κατάλαβα την απάντηση. Στον λογαριασμό λεω ότι γραφει λαθος Τ. Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το διάβασα και επιβεβαίωσα ότι έρχονται κανονικά οι λογαριασμοί, γιατί τους παραδίνει εταιρεία courier, ανεξάρτητα από τον λανθασμένο ΤΚ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 επεστρεψα και παλι με νεες αποριες. Πηγα σε καταστημα wind. αφενος τους ειπα για τη λαθος ΔΟΥ και μου ειπαν πως στον υπολογιστη φαινεται η σωστη.Τους εδειξα τον λογαριασμο που γραφει λαθος, και μου ειπε πως θα το ξαναπερασει. ζητησα τη σιμ καρτα για τα δεδομενα, μου εδωσε μια. Απορια 1η: εχω δικαρτο κινητο και μου ειπε πως η σιμ δεδομενων πρεπει να μπαινει μονο στο slot 1. Αρχικα την εβαλα στο 2 και οντως δεν λειτουργουσε.ετσι αναγκαστικα αλλαξα την σιμ του καρτοκινητου μου(εποχης τελεστετ) και εβαλα τα δεδομενα στο σλοτ 1. Ισχυει αυτο; Απορια 2η: υποτιθεται πως η καρτα με τα δεδομενα μου δινει 300 μβ.εμενα μοιυ εδωσαν 1,5 γκιγκα και δε ξερω γτ!!! συσγκεκριμενα εστειλα σμς για να ενημερωθω για το υπολοιπο και στο σμς απαντηση γραφει" σας απομενουν 1.523.82μβ απο τοπακετο σας για χρηση mobile broadband εκ των οποιοων 499.82 μβ εως 24-3-2015" Απορια 3η : καθε ποτε θα μπαινουν τα 300(?) μβ? Θα πρεπει να κανω καποια ενεργεια καθε φορα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts