pavlitakis1 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ατυχία είναι αυτό. Ο νόμος του. Μέρφι λέει ότι όταν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα τα πράγματα να πάνε στραβά, τότε αυτό συμβαίνει. Θα το διορθώσουν και ίσως χρειαστεί να πας αυτοπροσώπως σε κάποιο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Αν εισαι εντελως σιγουρος οτι η ευθυνη ειναι δικη τους τοτε στειλε μηνυμα μεσω της σελιδας τους, οχι να παρεις τηλ, πως θα προβεις σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ αν δεν αφαιρεσουν το τελος μπλα μπλα. Αν δεν το κανουν τοτε κανε την καταγγελια και θα δικαιωθεις οποτε ας κοψουν τον λαιμο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 WIND Broadband + απεριόριστα στα 22 ευρω... :rolleyes: υπαρχει κατι φθηνοτερο σε 24mbps ιντερνετ ΚΑΙ απεριοριστη ομιλια αστικα υπεραστικα για 2 χρονια συμβολαιο...??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 η οδυσσεια συνεχίζεται... ΘΥμαστε που μας εκοψαν το τηλεφωνο και μπηκαν σε διαδικασια καταργησης της γραμμης χωρις να το ζητησουμε ,αλλά.... επειδή"υπηρχε τετοιο αιτημα απο κάποιον απο την πλευρα μας?" Ε λοιπον ενω μας συνεχισαν στο ιδιο προγραμμα ,αφου δεν υπηρχε καποιο σχετικο εγγραφο με τετοιο αιτημα, μας εστειλαν χτες λογαριασμο, οπου εκτος απο το μηνιαιο παγιο, εχει και 130 ευρω τελη αποσυνδεσης(ή οπως αλλιως τα χαρακτηριζουν τελος παντων). ... η γραμμη παραμενει σε αυτους, αλλα ζητανε 130 ευρω,ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ... αυτό δεν είναι λάθος , είναι ανευθυνότητα . αν είναι δυνατόν να κάνουν ένα τέτοιο λάθος και να ζητάνε και λεφτά από πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 WIND Broadband + απεριόριστα στα 22 ευρω... :rolleyes: υπαρχει κατι φθηνοτερο σε 24mbps ιντερνετ ΚΑΙ απεριοριστη ομιλια αστικα υπεραστικα για 2 χρονια συμβολαιο...??? :worry: Ποιός κάνει 2 χρόνια συμβόλαιο για σταθερό τηλέφωνο;; Είναι υπερβολικά μεγάλο το διάστημα για να είσαι βέβαιος ότι δεν θα συμβεί κάτι που να σε αναγκάσει να το διακόψεις. Σου το εύχομαι βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 και τι αντιπροταση υπαρχει απο των ανταγωνισμο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ρε φιλε επιτηδες το κανεις; Σεβασου τα υπολοιπα μελη. Για γενικη συζητηση, υπαρχει ξεχωριστο θεμα για τους παροχους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 αυτό δεν είναι λάθος , είναι ανευθυνότητα . αν είναι δυνατόν να κάνουν ένα τέτοιο λάθος και να ζητάνε και λεφτά από πάνω ανευθυνοτητα, εκμεταλλευση και αλλα μπορω να πω πολλα... Ζητησε ο δικηγορος μου και αντογραφο των ηχογραφημενων συνομιλιων. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 μπορει να γινει κατι ωστε να μη πληρωνουμε τελη επανασυνδεσης (4.20€) καθε φορα που κοβουν το τηλεφωνο; (εκτος απ το να το πληρωνω στην ωρα του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 WIND Broadband + απεριόριστα στα 22 ευρω... :rolleyes: υπαρχει κατι φθηνοτερο σε 24mbps ιντερνετ ΚΑΙ απεριοριστη ομιλια αστικα υπεραστικα για 2 χρονια συμβολαιο...??? :worry: 2 χρόνια.....για μένα είναι μεγάλο φάουλ!Σχεδόν κάθε 6μηνο αρκετές εταιρείες κάνουν την μια προσφορά πίσω από την άλλη έτσι καλύτερα χτύπα 12μηνο συμβόλαιο και να είσαι σίγουρος ότι συνολικά θα βγεις κερδισμένος! Αντίστοιχα: Forthnet: 24 ίντερνετ Αστικά/υπεραστικά δωρεάν Κινητά με αστική χρέωση Δωρεάν όλες οι ψηφιακές ευκολίες 24.90€ HOL:24 ίντερνετ Αστικά/υπεραστικά δωρεάν Δωρεάν όλες οι ψηφιακές ευκολίες 24€ Αυτές οι δύο έχουν 12μηνη δέσμευση, είναι ελάχιστα πιο ακριβές αλλά σίγουρα κάνουν καλύτερες προσφορές σε παλιούς πελάτες απ'ότι η Wind! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 μπορει να γινει κατι ωστε να μη πληρωνουμε τελη επανασυνδεσης (4.20€) καθε φορα που κοβουν το τηλεφωνο; (εκτος απ το να το πληρωνω στην ωρα του) χρεώνουν τέλος επανασύνδεσης αν μέσα σε ένα 6μηνο σου έχουν βάλει 3 φορές φραγή. κάλεσε τους να σου στέλνουν ένα μήνυμα στο κινητό πριν μπει η φραγή. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 α ναι; δε το ξερα αυτο με το 6μηνο. θα μιλησω μαζι τους καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτές οι δύο έχουν 12μηνη δέσμευση, είναι ελάχιστα πιο ακριβές αλλά σίγουρα κάνουν καλύτερες προσφορές σε παλιούς πελάτες απ'ότι η Wind! ;) Εμένα πάντως ως παλιό πελάτη, μια χαρά προσφορές μου κάνουν κάθε χρόνο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarian Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εμένα πάντως ως παλιό πελάτη, μια χαρά προσφορές μου κάνουν κάθε χρόνο;) για πες μας τι προσφορά σου έκαναν?έχεις κάποιο γνωστό στη wind?Σε εμένα δεν μου έκαναν καμία προσφορά όταν τελείωνε το συμβόλαιο με τη wind και αποχώρησα από την εταιρεία αφού πλήρωνα πάρα πολλά λεφτά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εμένα πάντως ως παλιό πελάτη, μια χαρά προσφορές μου κάνουν κάθε χρόνο;) Δυσκολεύομαι να το πιστέψω! :confused::whistle: Από όσους ξέρω μόνο σε ΕΝΑΝ έκαναν κάτι καλό και μάλιστα (όπως έχω ξαναγράψει) ο άνθρωπος έχει τα πάντα στην Wind, έκανε αρκετά μεγαλύτερους λογαριασμούς από το πάγιο του και μάλιστα την μια φορά χρησιμοποίησε άλλο τρόπο για να τους πιέσει όσον αφορά την επιχειρηματολογία του (έχει να κάνει με θέματα υγείας και την μη καλή κάλυψη της εταιρείας σε μέρη της Αθήνας που κινείται)! Πραγματικά όμως θέλω να μας πεις την προσφορά που σου έκαναν!Για να έχω ένα ακόμα μέτρο σύγκρισης! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μου είπαν από την Wind ότι θα μου στείλουν το router για vdsl με courier. Γνωρίζει κανείς με ποια εταιρεία συνεργάζεται η Wind; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μου είπαν από την Wind ότι θα μου στείλουν το router για vdsl με courier. Γνωρίζει κανείς με ποια εταιρεία συνεργάζεται η Wind; τουλάχιστον οι λογαριασμοί μέσω ACS Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ευχαριστώ, αλλά τι εννοείς για τους λογαριασμούς; Δεν έρχονται με το ταχυδρομείο; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μου είπαν από την Wind ότι θα μου στείλουν το router για vdsl με courier. Γνωρίζει κανείς με ποια εταιρεία συνεργάζεται η Wind; Πόσες μέρες πέρασαν από τότε που σου είπαν ότι θα σου έρθει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ευχαριστώ, αλλά τι εννοείς για τους λογαριασμούς; Δεν έρχονται με το ταχυδρομείο; Έχει 2-3 μήνες που η διανομή λογαριασμών γίνεται μέσω ACS. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Πόσες μέρες πέρασαν από τότε που σου είπαν ότι θα σου έρθει; Χθες μου τηλεφώνησε υπάλληλος σε απάντηση σκληρού μηνύματος, που είχα στείλει για υπερβολική καθυστέρηση στη φορητότητα, αφού εν τω μεταξύ είχα λάβει sms ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή στις 14/2. Στη συζήτηση παραπονέθηκα ότι αν ενεργοποιηθεί δεν θα έχω router για να συνδεθώ, αφού δεν μου έδωσε το κατάστημα ακόμη, και στη γραπτή απάντηση που έστειλε αργότερα γράφει ότι "Η Wind δρομολόγησε την αποστολή του router με courier την 12/2/14", δηλαδή αύριο. Ψάχνομαι, λοιπόν, για να βρω την courier που θα το φέρει και να μάθω τις ώρες που πρέπει να είναι κάποιος στο σπίτι. Έχει 2-3 μήνες που η διανομή λογαριασμών γίνεται μέσω ACS. Έχω συνηθίσει αλλιώς στη Forthnet τόσα χρόνια. Στις παλιές γραμμές στέλνει με το ταχυδρομείο και στην τελευταία που έβαλα το καλοκαίρι ο λογαριασμός κατεβαίνει από το site μετά από ενημερωτικό sms. Edited February 11, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Χθες μου τηλεφώνησε υπάλληλος σε απάντηση σκληρού μηνύματος, που είχα στείλει για υπερβολική καθυστέρηση στη φορητότητα, αφού εν τω μεταξύ είχα λάβει sms ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή στις 14/2. Στη συζήτηση παραπονέθηκα ότι αν ενεργοποιηθεί δεν θα έχω router για να συνδεθώ, αφού δεν μου έδωσε το κατάστημα ακόμη, και στη γραπτή απάντηση που έστειλε αργότερα γράφει ότι "Η Wind δρομολόγησε την αποστολή του router με courier την 12/2/14", δηλαδή αύριο. Ψάχνομαι, λοιπόν, για να βρω την courier που θα το φέρει και να μάθω τις ώρες που πρέπει να είναι κάποιος στο σπίτι. Έχω συνηθίσει αλλιώς στη Forthnet τόσα χρόνια. Στις παλιές γραμμές στέλνει με το ταχυδρομείο και στην τελευταία που έβαλα το καλοκαίρι ο λογαριασμός κατεβαίνει από το site μετά από ενημερωτικό sms. Kαι μένα αν θυμάμαι καλά, ACS το έφερε αλλά απλά το παράτησε στην πόρτα. Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις νωρίτερα και να κλείσεις ραντεβού μαζί τους. Όμως, περισσότερα για το VDSL της Wind συζητάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350289 οπότε όταν ενεργοποιηθείς, πέρνα από εκεί να τα λέμε. :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ευχαριστώ για την υπόδειξη, διάβασα τις (λίγες) σελίδες και έγραψα ήδη την περιπέτειά μου, ελπίζοντας σε ευτυχή κατάληξη ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Υπαρχει τροπος να μπλοκαρουμε συγκεκριμενους αριθμους; Σε καταστημα της wind Μου ειπαν οτι γινεται για τα 5ψηφια νουμερα αλλα για τους υπολοιπους δεν ηταν σιγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Υπαρχει τροπος να μπλοκαρουμε συγκεκριμενους αριθμους; Σε καταστημα της wind Μου ειπαν οτι γινεται για τα 5ψηφια νουμερα αλλα για τους υπολοιπους δεν ηταν σιγουροι Συγκεκριμένους αριθμούς όχι..... Δες εδώ... http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/odigies-hrisis-psifiakon-eukolion-/fragi-exerhomenon-kliseon/ Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts