Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο θέμα του λογαριασμού, μια χαρά στέλνουν στην ώρα τους το email και είναι οκ και όταν μπαίνω μέσα στην σελίδα.

Αφού τους έστειλα εγώ mail και το πέρασαν ως βλάβη...το διόρθωσαν και έβγαλαν λογαριασμό...με καθυστέρησει πάλι 3 ημερών.

υ.γ τα δωρεάν sms από την σελίδα τους, καταργήθηκαν (με πήραν από wind και μου το είπαν).:(

Αφού τους έστειλα εγώ mail και το πέρασαν ως βλάβη...το διόρθωσαν και έβγαλαν λογαριασμό...με καθυστέρησει πάλι 3 ημερών.

υ.γ τα δωρεάν sms από την σελίδα τους, καταργήθηκαν (με πήραν από wind και μου το είπαν).:(

Με την ευκαιρία, ξέρεις αν άλλαξαν οι ρυθμίσεις για το wind email?

Έχεις κάπου πρόχειρο τον smtp server και λοιπά στοιχεία;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι είναι αλήθεια. Τέλος τα free sms :(

Everybody lies

Με την ευκαιρία, ξέρεις αν άλλαξαν οι ρυθμίσεις για το wind email?

Έχεις κάπου πρόχειρο τον smtp server και λοιπά στοιχεία;

μπα, δηστυχώς όχι...μπαίνω μόνο με webmail...δεν είναι το κύριο mail μου.:confused:

Ναι είναι αλήθεια. Τέλος τα free sms :(

τι βλακεία, αντί να αυξάνουν παροχές...τις μειώνουν...:mad:

• 2 weeks later...
Μικρό το κακό, υπάρχουν απίστευτα πολλές εφαρμογές για free μυνήματα. Η wind παραμένει η πιο οικονομική εταιρεία παροχής σταθερής τηλεφωνίας (και κινητής)

Μικρό το κακό, υπάρχουν απίστευτα πολλές εφαρμογές για free μυνήματα. Η wind παραμένει η πιο οικονομική εταιρεία παροχής σταθερής τηλεφωνίας (και κινητής)

δες τα προγράμματα για εταιρικό σταθερό (ISDN) της WIND με άλλες εταιρίες (π.χ FORTHNET) δεν είναι η πιο οικονομική. έχει πολλά να βελτιώσει ακόμα. πάνω από όλα να βελτιώσει τις υπηρεσίες της, αν θέλει να διαφοροποιηθεί από τους άλλους.

με την χειρότερη τεχνική υποστήριξη όμως :p

με την χειρότερη τεχνική υποστήριξη όμως :p

Θα συμφωνήσω και εγώ πάντως με τον χρήστη morp, ενώ ακόμη και κάποιες "ατέλειες" μπορείς να τις συγχωρήσεις λόγω των άλλων θετικών στοιχείων :)

καλά ναι, κανένας πάροχος δεν είναι τέλειος

απλώς το είπα γιατί μονο η υποστήριξη της wind με έχει φτάσει στα ορια μου :)

Θα συμφωνήσω και εγώ πάντως με τον χρήστη morp, ενώ ακόμη και κάποιες "ατέλειες" μπορείς να τις συγχωρήσεις λόγω των άλλων θετικών στοιχείων :)

Το μόνο θετικό στοιχείο της Wind είναι οι τιμές της.

Τίποτα άλλο.

Προσωπικά 2 χρόνια είχα πολύ λίγα προβλήματα με την γραμμή, αλλά πλέον αφού δεν μου ανανεώνουν ως πακέτο σταθερό+ κινητό με τις ίδιες τιμές, έχω κάνει ήδη αίτηση για Vodafone.

Amazon Fire stick 4k max

θα έχω κάποιο όφελος αν έχω καρτοκινητό και σταθερή τηλεφωνία στο ίδιο όνομα;

Όχι. Αν θυμάμαι καλά, μόνο συμβόλαιο κινητό + σταθερό δίνει έκπτωση.

Amazon Fire stick 4k max

ειμαι εξαλλος με τη wind

θελω να διακοψω μια συνδεση double play και μου λενε οτι θελει 30 ημερες για να πραγματοποιηθει η διακοπη!

και το πιο ωραιο ειναι οταν τους ρωταω και για ποιο λογο να πληρωσω εναν ολοκληρο μηνα για κατι που δε θα χρησιμοποιω, η απαντηση τους ειναι οτι ετσι ειναι η διαδικασια διακοπης στον οτε κλπ... :wacko:

τους λεω οκ, κοψε μου τηλεφωνο + ιντερνετ να μη μπορω να τα χρησιμοποιω ωστε να μη με χρεωσεις και κανε εσυ τη διαδικασια σου σε εναν μηνα! και φυσικα η απαντηση ειναι οτι δε γινεται

ημαρτον.... το λεει αυτο πουθενα γραπτως ή η κλασσικη λαμογια για να σε χρεωσουν τον εξτρα μηνα?

ειμαι εξαλλος με τη wind

θελω να διακοψω μια συνδεση double play και μου λενε οτι θελει 30 ημερες για να πραγματοποιηθει η διακοπη!

και το πιο ωραιο ειναι οταν τους ρωταω και για ποιο λογο να πληρωσω εναν ολοκληρο μηνα για κατι που δε θα χρησιμοποιω, η απαντηση τους ειναι οτι ετσι ειναι η διαδικασια διακοπης στον οτε κλπ... :wacko:

τους λεω οκ, κοψε μου τηλεφωνο + ιντερνετ να μη μπορω να τα χρησιμοποιω ωστε να μη με χρεωσεις και κανε εσυ τη διαδικασια σου σε εναν μηνα! και φυσικα η απαντηση ειναι οτι δε γινεται

ημαρτον.... το λεει αυτο πουθενα γραπτως ή η κλασσικη λαμογια για να σε χρεωσουν τον εξτρα μηνα?

Ολες οι διακοπες σταθερης/κινητης θελουν ενα μηνα γιατι ο συνδρομητης πληρωνει εναντι λογαριασμου επομενως χρειαζετε ενας ημερολογιακος μηνας απο την ημερομηνια υποβλης της αιτησης του για να μπορεσει να αποτιμολογηθει σωστα. Στους περισσοτερους ορους χρησης αναφερετε στην παραγραφο που λεει Ληξη Συμβασης/Διακοπη , καπως ετσι.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

καλά ναι, κανένας πάροχος δεν είναι τέλειος

απλώς το είπα γιατί μονο η υποστήριξη της wind με έχει φτάσει στα ορια μου :)

Προφανώς. Τα βάζεις κάτω, ζυγίζεις τις ανάγκες σου και αναλόγως κινείσαι. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν έχω προβλήματα -τουλάχιστον για την ώρα- οι χρεώσεις σε σχέσεις με τον ΟΤΕ είναι η μέρα με τη νύχτα και όσο βλέπω το δίκτυο να επενδύει και να πηγαίνει καλά οικονομικά, δεν έχω και την ανασφάλεια μήπως μεθαύριο βρεθώ ξεκρέμαστος - όπως με την On καλή ώρα.

Όχι. Αν θυμάμαι καλά, μόνο συμβόλαιο κινητό + σταθερό δίνει έκπτωση.

η οποία είναι; γωρίζουμε;

η οποία είναι; γωρίζουμε;

5 και κάτι ψιλά για το wind small , 10 και κάτι από medium και πάνω.

Στους λογαριασμούς κινητής γίνεται η έκπτωση

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
εχω μια γραμμη double play στο ιδιο σπιτι απ το φθινοπωρο του 2008.Τοτε μου εδωσαν ενα απλο ενσυρματο ρουτερ το οποιο δε χρησιμοποιησα ποτε αφου ειχα ηδη ενα USR Robotics 9108.Επειδη το ρουτερ πλεον ειναι παλιο,δικαιουμαι με καποιο τροπο (υπογραφη καποια ανανεωσης για ενα χρονο πχ) να επιδοτηθω με ενα νεο ασυρματο ρουτερ?Κι αν ναι αν ξερετε ποιο δινει τωρα η wind και αν αξιζει η ειναι της πλακας...ευχαριστω!

εχω μια γραμμη double play στο ιδιο σπιτι απ το φθινοπωρο του 2008.Τοτε μου εδωσαν ενα απλο ενσυρματο ρουτερ το οποιο δε χρησιμοποιησα ποτε αφου ειχα ηδη ενα USR Robotics 9108.Επειδη το ρουτερ πλεον ειναι παλιο,δικαιουμαι με καποιο τροπο (υπογραφη καποια ανανεωσης για ενα χρονο πχ) να επιδοτηθω με ενα νεο ασυρματο ρουτερ?Κι αν ναι αν ξερετε ποιο δινει τωρα η wind και αν αξιζει η ειναι της πλακας...ευχαριστω!

Μπορείς να τους ενημερώσεις ότι σου κάηκε το ρουτερ και να ζητήσεις να σου στείλουν άλλο.

Έτσι θα σου στείλουν το ΖΤΕ το οποίο γενικά ζορίζεται με το Wi-Fi και με τα torrents.

Amazon Fire stick 4k max

οταν λεμε ζοριζεται?οπως και να εχει τους πηρα και τους ειπα οτι επι 4,5 χρονια ειμαι με το ενσυρματο που μου δωσαν και πως θα ηθελα να συνδεομαι ασυρματα με φορητες συσκευες.Μου ειπαν πως δικαιουμαι αντικατασταση λογω παλαιοτητας και αναμενω παραδοση νεου ασυρματου σε 2-3 εβδομαδες :)χωρις καμμια δεσμευση.

Αλλη ερωτηση τωρα,εχω ενα US Robotics που παλια κλειδωνε στα 8000-8200kbps.Τωρα τελευταια δε πιανει πανω απο 7400.Καλεσα το τεχνικο τμημα να το κοιταξουν και με ρωτησαν αν το χω ασυρματα η ενσυρματα.Τους λεω ασυρματα,μου λενε να το βαλω με καλωδιο και μετα να το κοιταξουνε.Δε βολευε η συνδεση να γινει επι τοπου και τους ειπα ευχαριστω θα το κοιταξω.

Παιζει οντως ρολο στα ποσα κλειδωνει ενα ρουτερ αν το εχεις ενσυρματα η ασυρματα?Μα αυτο δεν εχει να κανει με το θεμα-γραμμη και ρουτερ?Απο κει και περα τι ρολο παιζει πως συνδεεται με τον υπολογιστη?

edit:συνδεσα ενα νετμπουκ με καλωδιο στο ρουτερ αφου κοντεψα να ξεχασω κι αυτα που ξερω και φυσικα η ταχυτητα συγχρονισμου ηταν απαραλλαχτη.Καλεσα παλι παρ ολα αυτα να δω τι θα μου πουν.Τζιφος γενικοτητες περι αποστασης απ το κεντρο υπερφορτωσης γραμμων,σταθεροτητας του ιντερνετ αν ανεβει η ταχυτητα οτι θ αρχισουν οι αποσυνδεσεις κλπ αοριστα.Τελοσπαντων δε συννενοηθηκα αλλα τουλαχιστον εχω σταθεροτατο (αν και οχι ταχυτατο) ιντερνετ εδω και 4 χρονια οποτε επαναπαυομαι

Edited by Don_VitoCorleone

Περί συγχρονισμού, δώσε τα στοιχεία της γραμμής σου αναλυτικά να σου πούμε.

Σχετικά με το ρουτερ έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα θέματα που έχει μηδέ το ασύρματο, οπότε κάνε ένα κόπο και ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα posts.

Και ναι, έχει διαφορά στην σταθερότητα η σύνδεση με καλώδιο ή χωρίς.

Amazon Fire stick 4k max

Downstream Upstream

SNR margin (dB): 9.2 9.8

Attenuation (dB): 38.5 20.8

Output power (dBm): 12.3 19.1

Attainable rate (Kbps): 8816 1047

Rate (Kbps): 7331 1021

Με Attenuation στο 38 και 7.300 που πιάνεις καλά είναι.

Άντε αν ζητήσεις να ρίξουν το snr στο 6 να πας στο 8.500, αλλά όπως φαίνεται είσαι μακριά από το κέντρο οπότε ανεξαρτήτα παρόχου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Amazon Fire stick 4k max

• This topic was featured and featured