Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι εκείνη την ώρα μου έλεγαν που να μπω και τι κωδικούς να βάζω. Γενικά καλή εμπειρία (αν σκεφτεί κανείς το παρελθόν της τελλάς...) Και να σας πω και το πιο κουφό από όλα : Περίπου στις 18 μέρες τους πέρνω ένα τηλέφωνο για να δω πότε θα με συνδέσουν ακριβώς και λέω ποιος ξέρει πόση ώρα θα περιμένω...σε 7 λεπτά ακριβώς το σήκωσε κάποιος, ενώ την 2η φορά που πήρα για να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν έχω τηλέφωνο (την ημέρα που μου κάναν τη σύνδεση) το σήκωσαν.....αμέσως!!! Ένα ντριν δηλαδή μόνο απίστευτο ;;;; Είδατε τελικά που και η τελλάς ήθελε τον...Αιγύπτιο της ;;;;;;

Παρ' όλα αυτά, στα ραντεβού τους ακόμη παραμένουν αναξιόπιστοι. Πήρε το περασμένο Σάββατο ένας φίλος να ζητήσει νέα σύνδεση zisto και του είπαν ότι θα περάσει κάποιος από το σπίτι του την Πέμπτη, πέντε με επτά το απόγευμα για τις υπογραφές. Όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ και φυσικά ούτε κάλεσαν να ενημερώσουν! Χτες πήρα να ρωτήσω τι συνέβη και δεν εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος τους αλλά απάντησε μια αγενέστατη κυρία η οποία με το ζόρι (έκανε σαν να την πήρα στο σπίτι ενώ κοιμόταν και την ενόχλησα) με παρέπεμψε στο τμήμα courrier της tellas (!!!) για να κοιτάξουν από εκεί τι έγινε! Αυτοί όμως δουλεύουν καθημερινές μόνο.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ρε παιδια μολις σημερα μου αναβαθμιστηκε η συνδεση απο 2mb που ειχα στην tellas σε 12mb(βασικα 8,2mb γραφει..)με το tellas zisto..το προβλημα ειναι το εξης..Εχω ενα netgear wireless router το οποιο μεχρι στιγμης ειχε αποδειχτει πολυ αξιοπιστο και δουλευε μια χαρα στα 2mb..απο σημερα που αναβαθμιστηκε με το tellas zisto συνεχως κανει διακοπη και επανεκινηση της συνδεσης!Κατι δεν παει καλα σιγουρα..Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει(το router υποστηριζει και adsl 2)??Να πω οτι εχω και ενα standar adsl modem sagem το οιποιο δεν παρουσιαζει τετοιο προβλημα..

Τellas, ενεργοποίηση σε 20 ημερολογιακές μέρες από τότε που έστειλα την αίτηση από Θεσσαλονίκη με ΕΛΤΑ στην Αθήνα... Ουσιαστικά δλδ σε λιγότερο από 20 μέρες.

Το router συγχρονίζει στα 11.999Kbps και οι ταχύτητες είναι αντίστοιχες. Ούτε μία αποσύνδεση. Κανένα πρόβλημα ούτε στο τηλέφωνο.

Άριστες εντυπώσεις so far.

Παρ' όλα αυτά, στα ραντεβού τους ακόμη παραμένουν αναξιόπιστοι. Πήρε το περασμένο Σάββατο ένας φίλος να ζητήσει νέα σύνδεση zisto και του είπαν ότι θα περάσει κάποιος από το σπίτι του την Πέμπτη, πέντε με επτά το απόγευμα για τις υπογραφές. Όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ και φυσικά ούτε κάλεσαν να ενημερώσουν! Χτες πήρα να ρωτήσω τι συνέβη και δεν εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος τους αλλά απάντησε μια αγενέστατη κυρία η οποία με το ζόρι (έκανε σαν να την πήρα στο σπίτι ενώ κοιμόταν και την ενόχλησα) με παρέπεμψε στο τμήμα courrier της tellas (!!!) για να κοιτάξουν από εκεί τι έγινε! Αυτοί όμως δουλεύουν καθημερινές μόνο.

Aυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα της τελλάς, τα courier. Δυστυχώς η εταιρεία που έχει αναλάβει από τι ξέρω δημιουργεί αρκετά προβλήματα, αφού δε πηγαίνει πολλές φορές στα ραντεβού με τους πελάτες, δεν ειδοποιεί άλλες φορές και εμφανίζεται φάντης μπαστούνης ο courier με ένα router στα χέρια όπως σε μένα μια κυριακή πρωί κλπ κλπ. Πιθανόν στο άμεσο μέλος να αντικατασταθεί η συγκεκριμένη εταιρεία. Πάντως σε αναμονές στις βλάβες έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση πλέον μιας και έχει αυξηθεί αρκετά η δύναμη της τεχνικής εξυπηρέτησης. Ενώ και στους χρόνους νέων συνδέσεων τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλημερα!ειμαι ενας απο αυτους που σκεφτοντε να αλλαξουν τον ΟΤΕ για να περασω στην ΤΕLLAS, για το ZISTO doyble play λεω. Διαβαζω αυτα που λετε και απο οτι καταλαβα, σε γενικες γραμμες, ειναι οτι το προβλημα ειναι μεχρι την ενεργοποιηση. Ειμαι σε μια ενδιαμεση κατασταση. Τι λετε να το τολμησω ή οχι? αξιζει? ενα σωσιβιο βρε παιδια!

προσωπικα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.εκανα αιτηση τηλεφωνικα, ο κουριερ με το συμβολαιο ηρθε μετα απο 3 μερες,και μετα απο 12-15 μερες μου εστειλαν σμς στο κινητο πως η γραμμη μου εχει ενεργοποιηθει

θελω να ρωτησω:υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς τις "απεριοριστες" δωρεαν κλησεις??(βλ. αντιστοιχο θεμα της mila)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι με περνουν συνεχεια τηλεφωνο απο την tellas και μου λενε οτι μπορω να εχω μονο tellas χωρις παγιο οτε. Εγω ομως οταν παω και βαζω το τηλεφωνο μου στο site της tellas για να κανω ελεγχο διαθεσιμοτητας μου λεει οτι προσωρινα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Τι συμπερασμα βγαζει καποιος τωρα??? τι να πρωτο πιστεψω??

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι με περνουν συνεχεια τηλεφωνο απο την tellas και μου λενε οτι μπορω να εχω μονο tellas χωρις παγιο οτε. Εγω ομως οταν παω και βαζω το τηλεφωνο μου στο site της tellas για να κανω ελεγχο διαθεσιμοτητας μου λεει οτι προσωρινα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Τι συμπερασμα βγαζει καποιος τωρα??? τι να πρωτο πιστεψω??

Δένουν πελάτες πριν ακόμα έρθει το ιδιόκτητο στη περιοχή.

ναι αυτο ειναι το λεγομενο pre zisto.σε βαζουνη σε προγραμμα με παγιο οτε

απο την ημερα που εκανα την αιτηση στην τελλας περασε (μολις) ενας μηνας! μου εφεραν το μοντεμ και ολα ειναι πολυ καλα μεχρι στιγμης. τρεχω με 7-9 mbps αντι για 12 αλλα αφου δεν με πεταει εξω ειμαι ικανοποιημενος!!!:D

Ακριβώς έτσι την έχω πατήσει ο μ@*@κας!!!! Μην χάσω το κελεπούρι βιάστηκα να κάνω συμβόλαιο από Νοέμβριο με προοπτική να είναι όλα έτοιμα σχετικά με την κάλυψη από το ιδιόκτητο δίκτυο τους το Φεβρουάριο.... Τώρα το πήγαμε για τέλη Μαϊου....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

• 3 weeks later...
θα αναβαθμιστουμε ολοι στα 24 χωρις να κανουμε τπτ και χωρις εξτρα χρεωση? εγω παντος τα 12 τα εχω και χωρις αποσυνδεσεις..:):) μακαρι να παμε και για 24... η εστω οσο πιο κοντα στα 24 :p:p

αυτο που με εκνευριζει πραγματικα στην τελας ειναι το τηλεφωνικο τους κεντρο.μονιμως ολοι εχουν πολυ δουλεια με χρονους αναμονης που ξεπερναν και το μισαωρο!!

οταν πηρα να κανω την συνδεση(γιατι στο βιβλιαρακι με τις οδηγιες ειχαν λαθη και δεν μου ειχαν δωσει και κωδικο) περιμενα 55 λεπτα!!

σημερα ειμουν πιο τυχερη..πηρα τηλεφωνο και αφου πατησα 1-2-2310χχχχχχ μπηκα στην αναμονη

ακουγα ενα γελοιο τραγουδακι που εκανε συνεχεια "oυυυ χουυυυυ,ουυυυ χουυυυ"

στα 7-8 λεπτα το διεκοψε η κλασικη θειτσα(θα γινουμε φιλες στο τελος) που λεει "ολοι οι εκπροσωποι μας ειναι απασχολημενοι..ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας"

στα 18 λεπτα μου λεει η ιδια "ο εκτιμωμενος χρονος αναμονης ειναι κατω απο 4 λεπτα"

μετα κανα πενταλεπτο μου λεει "ο εκτιμωμενος χρονος αναμονης ειναι κατω απο ενα λεπτο"

επισης ειναι κανενας αλλος που καθε βραδακι γυρω στις 8 (τελευταιες 2-3 μερες) να εχει προβλημα με το τηλεφωνο?δεν μπορω ουτε να καλεσω,ουτε να με καλεσουν..και οσες φορες παιρνω στο 1212 μου βγαζει πως "αντιμετωπιζουν προβλημα"

αυτο που με εκνευριζει πραγματικα στην τελας ειναι το τηλεφωνικο τους κεντρο.μονιμως ολοι εχουν πολυ δουλεια με χρονους αναμονης που ξεπερναν και το μισαωρο!!

οταν πηρα να κανω την συνδεση(γιατι στο βιβλιαρακι με τις οδηγιες ειχαν λαθη και δεν μου ειχαν δωσει και κωδικο) περιμενα 55 λεπτα!!

σημερα ειμουν πιο τυχερη..πηρα τηλεφωνο και αφου πατησα 1-2-2310χχχχχχ μπηκα στην αναμονη

ακουγα ενα γελοιο τραγουδακι που εκανε συνεχεια "oυυυ χουυυυυ,ουυυυ χουυυυ"

στα 7-8 λεπτα το διεκοψε η κλασικη θειτσα(θα γινουμε φιλες στο τελος) που λεει "ολοι οι εκπροσωποι μας ειναι απασχολημενοι..ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας"

στα 18 λεπτα μου λεει η ιδια "ο εκτιμωμενος χρονος αναμονης ειναι κατω απο 4 λεπτα"

μετα κανα πενταλεπτο μου λεει "ο εκτιμωμενος χρονος αναμονης ειναι κατω απο ενα λεπτο"

επισης ειναι κανενας αλλος που καθε βραδακι γυρω στις 8 (τελευταιες 2-3 μερες) να εχει προβλημα με το τηλεφωνο?δεν μπορω ουτε να καλεσω,ουτε να με καλεσουν..και οσες φορες παιρνω στο 1212 μου βγαζει πως "αντιμετωπιζουν προβλημα"

προχτες ειχα και εγω προβλημα αλλα για καμια ωριτσα νομιζω... σηκωνεις το τηλ και ειναι νεκρο... και οταν το καλεις κανει ενα τουτ τουτ γρηγορο:p απο χτες εχω προβλημα και με τον ιντερνετ δεν μπορει να συγχρονιστει το μοντεμ μου... μια χαρα ολα:angry::angry::rocket:

ε τα ιδια τραβηξα κι εγω,μονο που το τηλεφωνο ειναι νεκρο 4 απογευματα στα 7 της εβδομαδας και συνηθως απο τις 8 και μετα.

με το ιντερνετ ειχα διαρκως προβλημα τις τελευταιες 2 μερες,τους πηρα τηλεφωνο ,ξανακαναμε την συνδεση απο την αρχη(αγνωστο το γιατι) και μου ειπαν "ανα ξανασυμβει να μας παρετε τηλεφωνο"

yanniliki μηπως ειμαστε στην ιδια περιοχη και κανουν τπτ "εργα"?

ε τα ιδια τραβηξα κι εγω,μονο που το τηλεφωνο ειναι νεκρο 4 απογευματα στα 7 της εβδομαδας και συνηθως απο τις 8 και μετα.

με το ιντερνετ ειχα διαρκως προβλημα τις τελευταιες 2 μερες,τους πηρα τηλεφωνο ,ξανακαναμε την συνδεση απο την αρχη(αγνωστο το γιατι) και μου ειπαν "ανα ξανασυμβει να μας παρετε τηλεφωνο"

yanniliki μηπως ειμαστε στην ιδια περιοχη και κανουν τπτ "εργα"?

απο την παρασκευη το απογευμα το ιντερνετ μου ειναι χαλια.. δεν μου δινει γραμμη... με συνδεει, με πεταει... ποτε στο 1μβ ποτε στα 3μβ μετα με πεταει παλι... τους πηρα τηλ και ειπαν θα το κοιταξουν αλλα μαλλον με εγραψαν κανονικα.. τωρα συνδεθηκα με 1 μβ !! αυτο ειναι αναβαθμιση.. αντι να παμε κοντα στα 24 πεσαμε στο 1 ρεζιλικια.. τωρα θα τους παρω τηλ να δω τι χαζομαρα θα μου πουνε παλι.. στην καλαμαρια μενω εγω αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι με εργα γιατι ο φιλος μου δυο οροφους κατω εχει κανονικα και χωρις προβλημα.. και αυτο με το μοντεμ το εχουν ψωμοτυρι.. εκει δηλαδη που ειχες κανονικα ιντερνετ στα 12 χωρις αποσυνδεσεις χωρις τπτ δαιμονιστικε το μοντεμ και σου χαλαει την συνδεση... οτι ναναι.. παιρνω τηλ και λεω τα νεοτερα αν ειναι:p:p:devil::devil::kill::kill::chair::chair::angry::angry::angry:

κατα πασα πιθανοτητα θα ξανακανετε τις ρυθμισεις απο την αρχη

και η μητερα μου στην δουλεια ειχε το ιδιο προβλημα.τους πηρε τηλεφωνο και καναν τις ρυμθισεις απο την αρχη...

εγω παντως απο τοτε που τους πηρα τηλεφωνο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα :)

και φυσικα χτες δεν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ.... μου ειπαν οτι σημερα-αυριο θα το φτιαξουν.. τωρα που το βλεπω εχω ιντερνετ αλλα ειναι παρα πολυ αργο... θα τους ξαναπαρω το απογευματακι... εχω βαρεθει....:(:(:(:(:(

και φυσικα χτες δεν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ.... μου ειπαν οτι σημερα-αυριο θα το φτιαξουν.. τωρα που το βλεπω εχω ιντερνετ αλλα ειναι παρα πολυ αργο... θα τους ξαναπαρω το απογευματακι... εχω βαρεθει....:(:(:(:(:(

Ποσο attenuation και snr margin έχεις;

Ποσο attenuation και snr margin έχεις;

που μπορω να τα δω αυτα? παντως ολο ελεγαν οτι δεν φταιει η γραμμη και τετοια και οτι κατι παιζει μεσα στο σπιτι.. αλλα ξαφνικα ως δια μαγειας εφτιαξε η γραμμη χτες το βραδυ.. με συγχρονιζει στα 4mbps συνεχεια... παιζει να με εχουν κλειδωσει εκει :(:(

αν τα ειδα καλα snr εχω 9.0 και αττ 28.0

Εκανα αιτηση κι γω πριν 4 μερες για το tellas double play best price.Mπορει καποιος να με ενημερωσει για τα σχετικα?Υπαρχει χρεωση ενεργοποιησης?

Tellas Double Play Unlimited Tellas Double Play Best Price Tellas Telephony Internet έως 24Mbps μόνο με €22.90 το μήνα

Χωρίς Πάγιο Γραμμής και Χωρίς Δεύτερο Λογαριασμό από τον ΟΤΕ

Συνδυαστικό προϊόν υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης που περιλαμβάνει στην χρέωση του, με μόνο €22,90 το μήνα, απεριόριστη χρήση ADSL Internet σε ταχύτητα έως και 24 Mbps/1 Mbps, την απλή ψηφιακή τηλεφωνική σύνδεση (PSTN) και τον τηλεφωνικό αριθμό, καθώς και δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας με χρονοχρέωση απευθείας από το δίκτυο της Tellas. Με δωρεάν παροχή εξοπλισμού (USB & ETH) modem/router ή δυνατότητα απόκτησης WiFi ADSL router με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση*.

* Ο εξοπλισμός χρεώνεται μόνο για τους πρώτους 12 μήνες του συμβολαίου

Μηνιαία Συνδρομή € 22,90

Αστικές κλήσεις € 0,0286 / λεπτό

Υπεραστικές κλήσεις € 0,0524 / λεπτό

Κλήσεις προς κινητά

Cosmote

Vodafone

Wind

€ 0,165

€ 0,165

€ 0,179

Διεθνείς κλήσεις σε σταθερά (Ζώνη Α) € 0,196 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε κινητά (Ζώνη Α) € 0,280 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε σταθερά (Ζώνη Β) € 0,236 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε κινητά (Ζώνη Β) € 0,319 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε σταθερά/κινητά (Ζώνη Γ) € 0,583 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε σταθερά/κινητά (Ζώνη Δ) € 0,643 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε σταθερά/κινητά (Ζώνη Ε) € 0,952 / λεπτό

Διεθνείς κλήσεις σε σταθερά/κινητά (Ζώνη ΣΤ) € 1,369 / λεπτό

http://www.tellas.gr/default.asp?siteID=1&pageid=5&langid=1

και ΝΑΙ!!!!! μετα απο μια βδομαδα βρηκαν οτι το δυκτιο φταιει!!! ολεεεεεε:yahoo:

ειπαν με κλειδωνουν στα 2Μβπς μεχρι να το κανουν!!! την τελευταια φορα που μου το εκαναν αυτο με ειχαν εκει 3 μηνες :rolleyes::rolleyes: ειναι να μην μπλεξεις...αντε παλι θα αρχισω απο βδομαδα να τους πριζω... δεν θα σταματισω μεχρι να το φτιαξουν... σε λιγο θα λενε μολις το σηκωνουν: "Καλησπερα σας κυριε Γιαννη πως μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε?" :lol::lol::lol::lol::lol::mobile::mobile:

• This topic was featured and featured