Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε October 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2021 Google Pixel 6 Pro specs: Display: 6.7-inch 3120×1440 120Hz LPTO display Chip: Google “Tensor,” Titan M2 Storage: 128GB/256GB/512GB Memory: 12GB Biometrics: Under-display fingerprint sensor Colors: Stormy Black, Sorta Sunny, Cloudy White Cameras: Standard 50MP, 12MP Ultrawide, 48MP 4x Telephoto, 12MP 94-degree selfie camera Battery: 5,000 mAh Charging: 30W wired, 23W wireless on Pixel Stand Dimensions: 163.9 x 75.8 x 8.9mm 5G: Sub6, mmWave (US) Other: Gorilla Glass Victus, IP68 water resistance, USB-C 3.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Πολύ καλό φαίνεται. Για να δούμε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Πώς θα γίνει να το αγοράσουμε εμείς από Ελλάδα ρε παιδιά? 😞 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 20 minutes ago, ourakot5 said: Πώς θα γίνει να το αγοράσουμε εμείς από Ελλάδα ρε παιδιά? 😞 Από Amazon fnac υπομονή θα το βγάλουν για προπαραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Η αγορά είναι το μόνο εύκολο, η ελλείψεις που θα έχει στην Ελλάδα είναι ένα θέμα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Από τα νέα features της κάμερας εντυπωσιακό το Magic Eraser, αν δουλεύει όντως τόσο καλά, και αυτό με το unblur του προσώπου. Αντίθετα, αυτό το motion mode εμένα μου φάνηκε εντελώς φέικ. Έδειξαν μια φωτογραφία με έναν καταρράκτη και ήταν τόσο ψεύτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 (edited) 1 hour ago, Sotnem said: Από τα νέα features της κάμερας εντυπωσιακό το Magic Eraser, αν δουλεύει όντως τόσο καλά, και αυτό με το unblur του προσώπου. Αντίθετα, αυτό το motion mode εμένα μου φάνηκε εντελώς φέικ. Έδειξαν μια φωτογραφία με έναν καταρράκτη και ήταν τόσο ψεύτικη. Αντί για τον καταρράκτη θα έπρεπε να βάλουν έναν αυτοκινητόδρομο με αυτοκίνητα να τρέχουν την νύχτα ώστε να δείς τα φώτα τους να σχηματίζουν μια "ουρά", τότε θα σου άρεσε. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Θα ήθελα να τοαγοράσω και θα το σκεφτώ παρά πολύ για του χρόνου. Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 20, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Πιθανων το επομενο κινητο μου. Αυτο το pixel pass προγραμμα λετε να διατεθει και στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Πιθανων το επομενο κινητο μου. Αυτο το pixel pass προγραμμα λετε να διατεθει και στην Ελλαδα; Πώς να διατεθεί στην Ελλάδα όταν δεν διατίθεται η ίδια η συσκευή; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Επειδη ειναι φρεσκια υπηρεσια και ισως θελουν να ανοιχθουν με αυτο τον τροπο και σε νεες αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 2 ώρες πριν, r31134 said: Επειδη ειναι φρεσκια υπηρεσια και ισως θελουν να ανοιχθουν με αυτο τον τροπο και σε νεες αγορες. Άμα θέλανε να ανοιχθούν σε νέες αγορές θα υπήρχαν και τα κατά τόπους stores Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Blind test. Ποια προτιμάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 η δεύτερη φαίνεται πιο φυσική, η πρώτη έχει μαζέψει περισσότερο φωτισμό και απεικονίζει περισσότερα πράγματα, στα φωτιστικά όμως λίγο το χάνει χωρίς να έχω γνώσεις περί φωτογραφίας θα επέλεγα την πρώτη, στο μάτι φαίνεται πιο όμορφη, απεικονίζονται τα δέντρα αριστερά όπως και το κτίριο αλλά και τα φυτά-δέντρα στα δεξιά της φωτογραφίας φαντάζομαι η πρώτη είναι από iphone 13 pro και η δεύτερη απο το Pixel 6 pro; Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 3 ώρες πριν, suspect21 said: η δεύτερη φαίνεται πιο φυσική, η πρώτη έχει μαζέψει περισσότερο φωτισμό και απεικονίζει περισσότερα πράγματα, στα φωτιστικά όμως λίγο το χάνει χωρίς να έχω γνώσεις περί φωτογραφίας θα επέλεγα την πρώτη, στο μάτι φαίνεται πιο όμορφη, απεικονίζονται τα δέντρα αριστερά όπως και το κτίριο αλλά και τα φυτά-δέντρα στα δεξιά της φωτογραφίας φαντάζομαι η πρώτη είναι από iphone 13 pro και η δεύτερη απο το Pixel 6 pro; Ανάποδα 🙂 Pixel 6 Pro και iPhone 13 Pro Max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Blind test. Ποια προτιμάτε;εμένα μου αρέσει η δεύτερη αλλά γιατί ρωτάς ? εσύ είσαι εκεί και ξέρεις ποια είναι αυτή που πλησιάζει περισσότερο αυτό που βλέπουν τα μάτια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 19 minutes ago, Sotnem said: Ανάποδα 🙂 Pixel 6 Pro και iPhone 13 Pro Max Δεν το περίμενα αυτό... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 εντυπωσιακή του pixel πράγματι χωρίς να κάνει τον ουρανο απο νύχτα μεσημέρι αλλά νομίζω το iphone εδώ έκανε μια πιο σωστή δουλειά! Παρόλαυτά επειδή επειδή την φωτογραφία το pixel της άνοιξε τις σκιές αλλά το έκανε σωστά δίνω πολλά credits! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 48 minutes ago, akalos said: εμένα μου αρέσει η δεύτερη αλλά γιατί ρωτάς ? εσύ είσαι εκεί και ξέρεις ποια είναι αυτή που πλησιάζει περισσότερο αυτό που βλέπουν τα μάτια σου Δεν είναι δικές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 hour ago, Sotnem said: Δεν είναι δικές μου. Δώσε μας πηγή αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 47 minutes ago, athanaso77 said: Δώσε μας πηγή αν θέλεις. https://twitter.com/DetroitBORG Τις έσβησε αργότερα γιατί έτσι έσπαγε το εμπάργκο, αλλά πρόλαβαν και τις ανέβασαν στο imgur. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fullspecs Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) Για μένα το Google 6 pro είναι πιο φωτογραφικό κινητό, ενώ το iphone 13 pro max είναι πιο κινηματογραφικό δηλ για βίντεο, social media! Όμως αξίζει κανείς να δώσει περισσότερα χρήματα για το iphone? 1050E από Γερμανία = το Pixel 6 pro 256 (μαύρο) + 1 θήκη πρασινομπλε + μεταφορικά >>>> Παράδοση άγνωστη 1240Ε από Γερμανία = το iphone 13 pro max 256 (μπλε-γκρι) + Θήκη διάφανη + Τζαμάκι + Τζαμάκια για κάμερες + Φορτιστή 40W + Φορτιστή αυτοκινήτου + ασύρματη φόρτιση + μεταφορικά>>>>> Παράδοση μέχρι 15/11 Τι λέτε? ή να περιμένω την BF? Edited October 22, 2021 by Fullspecs Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Αυτό τώρα είναι δικό σου θέμα, ανάλογα τι σου αρέσει και τις ανάγκες σου! Προσωπικά αν το pixel 6 pro ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα θα ήταν απο τις συσκευές που θα ήθελα να είχα και μάλλον θα αγόραζα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) 46 minutes ago, Fullspecs said: Για μένα το Google 6 pro είναι πιο φωτογραφικό κινητό, ενώ το iphone 13 pro max είναι πιο κινηματογραφικό δηλ για βίντεο, social media! Όμως αξίζει κανείς να δώσει περισσότερα χρήματα για το iphone? 1050E από Γερμανία = το Pixel 6 pro 256 (μαύρο) + 1 θήκη πρασινομπλε + μεταφορικά >>>> Παράδοση άγνωστη 1240Ε από Γερμανία = το iphone 13 pro max 256 (μπλε-γκρι) + Θήκη διάφανη + Τζαμάκι + Τζαμάκια για κάμερες + Φορτιστή 40W + Φορτιστή αυτοκινήτου + ασύρματη φόρτιση + μεταφορικά>>>>> Παράδοση μέχρι 15/11 Τι λέτε? ή να περιμένω την BF? Προσωπικά περιμένω τα reviews της Δευτέρας. Σε περίπτωση που έχουν διαπιστωθεί προβλήματα (throttling, η κάμερα να μην είναι τόσο καλή ή οτιδήποτε άλλο). Ας μην ξεχνάμε ότι έχει αλλάξει και επεξεργαστή και σένσορα. Αν δεν υπάρχει κάτι χτυπητό, δεν μιλάω για τις αστειότητες που κατά καιρούς "ανακαλύπτουν" οι reviewers, θα προχωρήσω. Αν και μάλλον θα πάω στο non-Pro. Edited October 22, 2021 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Blind test. Ποια προτιμάτε;Κατέληξα πριν δω την απάντηση. Την πρώτη χωρίς να κάνω μεγενθύσεις και να ψάξω για θορύβους και λοιπά. Η δεύτερη θεωρώ ότι είναι μάλλον πιο κοντά στην πραγματικότητα.Στάλθηκε από το SM-T970 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Εγώ θέλω να μάθω τι ψάρια πιάνει το tensor core ειδικά απο αυτονομία.Στάλθηκε από το SM-T970 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts