s_wind Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) Σε πολυ χαμηλα επιπεδα οι υπηρεσιες google play.Κλεινω σχεδον διμηνο χρησης της συσκευης κρατιεται καλα στο 1% και κατω παντα..Αλλη μια ευτυχια απεναντι στη λαιλαπα της google🤣 Edited October 26, 2021 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Ρε παιδιά τι κινηταρα εχουμε! Το χαιρομαι καθε μερα. Τα κανει ολα και τα κανει πολυ καλα! Και ας μην ειναι flagship! Nομιζω πετυχαμε διάνα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Για εμένα το Α52s 5G αποτέλεσμα πραγματικά με έκπληξη αφού περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα όσα κάποιος θα ζητήσει από ένα smartphone σε ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο πακέτο. Με 8 GB Ram, 256GB αποθηκευτικό χώρο, 4πλη κάμερα, Snapdragon 778G και 5G δυνατότητες βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το upper midrange της χρονιάς. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) Είμαι στο 55% μπαταρία. Μια όχι και τόσο καλή μέρα. Γενικά το SOT μου κατά μέσο όρο είναι 6 ώρες. Edited October 26, 2021 by Sofianna 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Αμα εχεις 6 ωρες σοτ ειναι καλα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 14 minutes ago, s_wind said: Αμα εχεις 6 ωρες σοτ ειναι καλα . Ανάλογα την μέρα, αλλά ναι γενικά εκεί παίζω. Έχουν υπάρξει μέρες και με 8 ώρες βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, s_wind said: Σε πολυ χαμηλα επιπεδα οι υπηρεσιες google play.Κλεινω σχεδον διμηνο χρησης της συσκευης κρατιεται καλα στο 1% και κατω παντα..Αλλη μια ευτυχια απεναντι στη λαιλαπα της google🤣 Να σου πω βρε s_wind. Πώς έχεις καταφερεις να έχεις αυτές της ώρες; Εμένα είναι πολύ χειρότερες. Το προηγούμενο κινητό μου το Redmi Note 8 pro σε θέμα μπαταρίας ήτανε πολύ πολύ καλύτερο. Αυτές είναι η δικές μου μετρήσεις Edited October 26, 2021 by dimitrisarta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) Ε νταξει μη δινεις πολυ σημασια στα δικα μου Sot. Ενα λειτουργικο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Ενα ειναι τι θελει και τι σκοπο εχει αυτο.Ετσι και λειτουργει. Το δευτερο ειναι κατα ποσο το αντιλαμβανεται ενας κατοχος.Εαν δωσει ενα κλικ παραπανω σημασια τοτε βλεπει την πολιτικη ενος συστηματος και αντιδρα αναλογα.Κανει το αναλογο στησιμο θα βαλει αλλες εφαρμογες οχι αυτες που θελει ντε και καλα το συστημα... αντιδρωντας μια και δεν συμφωνει στο πως συμπεριφερεται η συσκευη στην καθημερινοτητα του.Το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων νομιζουν οτι οι συσκευες ειναι χαβαλες και παιχνιδισματα...Ναι το προσφερουν και αυτο αλλα ομως δεν ειναι... Κατι σαν την πολιτικη γενικα... Edited October 26, 2021 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 4 minutes ago, s_wind said: Ε νταξει μη δινεις πολυ σημασια στα δικα μου Sot. Ενα λειτουργικο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Ενα ειναι τι θελει και τι σκοπο εχει αυτο.Ετσι και λειτουργει. Το δευτερο ειναι κατα ποσο το αντιλαμβανεται ενας κατοχος.Εκει τοτε βλεπει καποιος την πολιτικη ενος συστηματος και αντιδρα αναλογα.Κανει το αναλογο στησιμο αντιδρωντας μια και δεν συμφωνει στο πως συμπεριφερεται στην καθημερινοτητα του.Το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων νομιζουν οτι οι συσκευες ειναι χαβαλες και παιχνιδισματα...Ναι το προσφερουν και αυτο αλλα ομως δεν ειναι... Έχεις απόλυτο δίκιο όπως τα λες. Απλώς στην δικιά μου περίπτωση προέρχομαι από το Redmi Note 8 pro, έχω ακριβώς το ίδιο στήσιμο και στα 2 τηλέφωνα, κάνω τα ίδια πράγματα όπως και πριν με της ίδιες εφαρμογές και με το Samsung δεν έχω ούτε της μισές ώρες και έχουν ακριβώς την ίδια μπαταρία. Εκεί είναι η μεγάλη μου απογοήτευση σε σχέση με το παλιό μου τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) Τα redmi κανουν διακοπη διεργασιων η λειτουργια τους ειναι στις επιλογες προγραμματιστη δεν εχουν στην ουσια καλυτερο Sot αλλα καταληγει να ειναι και σε σενα τελικα να αποδιδει καλυτερα.Ολη η xiaomi εχει στηριχθει σε αυτο και ο τελικος χρηστης πειθεται οτι εχει καλυτερη αυτονομια. Edited October 26, 2021 by s_wind 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 (edited) 9 ώρες πριν, dimitrisarta said: Να σου πω βρε s_wind. Πώς έχεις καταφερεις να έχεις αυτές της ώρες; Εμένα είναι πολύ χειρότερες. Το προηγούμενο κινητό μου το Redmi Note 8 pro σε θέμα μπαταρίας ήτανε πολύ πολύ καλύτερο. Αυτές είναι η δικές μου μετρήσεις Το προηγούμενό σου κινητό είχε πιο σκοτεινή οθόνη με χαμηλότερα hz, πιο αδύναμο επεξεργαστή και λογισμικό που δεν άφηνε τίποτα στο παρασκήνιο. Οπότε μην περιμένεις να έχεις το sot που είχες στο rn 8 pro. Επίσης, δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις αλλά θέλει και τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να φτάσεις το μέγιστο της η αυτονομία. Edited October 27, 2021 by Antretng 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 10 ώρες πριν, s_wind said: Τα redmi κανουν διακοπη διεργασιων η λειτουργια τους ειναι στις επιλογες προγραμματιστη δεν εχουν στην ουσια καλυτερο Sot αλλα καταληγει να ειναι και σε σενα τελικα να αποδιδει καλυτερα.Ολη η xiaomi εχει στηριχθει σε αυτο και ο τελικος χρηστης πειθεται οτι εχει καλυτερη αυτονομια. S-Wind και οποιος αλλος ξερει. Στο προηγουμενο μου κινητο xaiomi οταν με καλουσαν εμφανιζε και ποιος είναι ισως ο dialer συνδεοταν sto ιντερνετ δεν ξερω.. Υπάρχει αυτη η λειτουργία και στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 επειδή φόραγε dialer της Google...εμάς δεν φοράει τέτοιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 για ανεβάστε κάνα ωραίο θέμα- εικονίδια..είτε με stock είτε με nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 14 ώρες πριν, dimitrisarta said: Πώς έχεις καταφερεις να έχεις αυτές της ώρες; Εμένα είναι πολύ χειρότερες. Οπως έχουμε πει πολλές φορές,πολλά παίζουν ρόλο. Ναι και ένας άλλος που έχει 3ωρες SoT με 70% υπόλοιπο μπαταρίας. Δεν θα δεις κανένα να αναφέρει μεγάλους χρόνους SoT εαν χρησιμοποιεί πολύ social media,5G και παίζει και παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaslan Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 @ Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 21 ώρες πριν, george_21 said: τρένο πάει το 5g!!! Ποια εφαρμογή είναι αυτή; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Speedtest. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 (edited) ορίστε και τα συμπεράσματα!! Edited October 27, 2021 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 από αυτά όπως τα βλέπετε ποια πρέπει να φάνε περιορισμό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 (edited) Οποια εφαρμογη δεν θες να ερχεται ειδοποιηση η να κανει διεργασια στο παρασκηνιο βαλτην σε περιορισμο. Επισης μπορεις να δεις στις ρυθμισεις/θεση/δικαιωματα εφαρμογης ποιες εφαρμογες απεκτησαν δικαιωματα τοποθεσιας εκει να πατησεις πανω στην καθε μια και να κανεις απορριψη εκτος πχ.απο το maps δωσε δικαιωμα να επιτρεπεται μονο κατα την χρηση .Ετσι θα σταματησει η google να κανει συνεχως συλλογη δεδομενων θα μειωθει αρκετα και τα google service θα συνδεονται λιγοτερο για ελεγχο. Στο ιδιο μενου Ποιο κατω βαλε και "ανενεργη" την ακριβεια τοποθεσιας google. Χαμηλοτερη καταναλωση Google Service---->>> Edited October 27, 2021 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Παιδια, πατε στις εφαρμογες και απενεργοποιηστε το facebook services. τρωει μπαταρια. τι κρυφη εφαρμογη κι αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Ναι αλλα υπαρχει ενδεχομενο να σου δημιουργησει ασταθεια στις ειδοποιησεις του fb.Εαν δεν σε ενδιαφερει βεβαια μπορεις να το βαλεις αδρανεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 το εστειλα ηδη.... δεν εχω καν την εφαρμογη του fb. Μπαινω απο browser. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 (edited) Εαν για δικου σου λογους θελεις να απαλλαγεις ολοκληρωτικα απο την εφαρμογη του fb και να μπαινεις μονο απο τον browser θα κανεις τα παρακατω για πληρη απενεργοποιηση. Πας ρυθμισεις/εφαρμογες και εκει που λεει "οι εφαρμογες σας" ευθεια-δεξια πηγαινε στις τρεις παυλες πατα επανω να σου ανοιξει νεο μενου.Ενεργοποιησε την εμφανιση εφαρμογων συστηματος και βρες τα τεσσερα παρακατω αρχεια μπες στο καθενα και καντα απενεργοποιηση. Edited October 27, 2021 by s_wind 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts