challenge143 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 7 ώρες πριν, tsoutsoudis said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κ σε μένα νομίζω το κάνει όταν είμαι με δεδομένα και όχι με wifi... Για να καταλάβω, μπορώ να το στείλω σε όποιο Service θέλω εγώ και θα το διορθώσουν δωρεάν εφοσων είναι στην εγγύηση? Εφόσον είναι στην εγγύηση ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 7 ώρες πριν, tsoutsoudis said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κ σε μένα νομίζω το κάνει όταν είμαι με δεδομένα και όχι με wifi... Για να καταλάβω, μπορώ να το στείλω σε όποιο Service θέλω εγώ και θα το διορθώσουν δωρεάν εφοσων είναι στην εγγύηση? Εγγύηση έχεις σίγουρα μιας και δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια της. Ανάλογα ποτε το αγόρασες, έχειςσιγουρα πάνω από 3 μήνες υπόλοιπο. Δεν χρειάζεται αποδεικτικό αγοράς μιας και διαπιστώνεται από το ΙΜΕΙ κατά τον έλεγχο στο service. 1 Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Αυτο που λέτε τι ακριβώς είναι;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 2 ώρες πριν, apogee said: Εγγύηση έχεις σίγουρα μιας και δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια της. Ανάλογα ποτε το αγόρασες, έχειςσιγουρα πάνω από 3 μήνες υπόλοιπο. Δεν χρειάζεται αποδεικτικό αγοράς μιας και διαπιστώνεται από το ΙΜΕΙ κατά τον έλεγχο στο service. Είναι όλα σωστά αυτά που λες. Εγώ προτείνω επιπλέον, όποιος θυμάται το κατάστημα από όπου έγινε η αγορά να ζητήσει αντίγραφο απόδειξης αγοράς. Δεν κοστίζει τίποτα, θα το παραλάβει στο mail του και είναι πολλαπλά χρήσιμο. Μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει η πολιτική της εταιρείας ή να πέσει σε περίεργο υπάλληλο ή να θελήσει να το πουλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 hour ago, tolisfar said: Αυτο που λέτε τι ακριβώς είναι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Α μάλιστα. Οχι ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έχω. Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Ούτε σε μένα συνέβη κάτι τέτοιο προς το παρόν. Ίσως να το διόρθωσαν 1 χρόνο μετά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 hour ago, evris2013 said: Ούτε σε μένα συνέβη κάτι τέτοιο προς το παρόν. Ίσως να το διόρθωσαν 1 χρόνο μετά... Δυστυχώς δεν διορθώνεται με λογισμικό. Αφορά παρτίδα με προβληματικό hardware και γι'αυτό κάνουν αντικατάσταση μερών του κινητού. Οποίος το έχει παρατηρήσει, καλό είναι να το αντιμετωπίσει εντός εγγύησης. Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 22 minutes ago, apogee said: Δυστυχώς δεν διορθώνεται με λογισμικό. Αφορά παρτίδα με προβληματικό hardware και γι'αυτό κάνουν αντικατάσταση μερών του κινητού. Οποίος το έχει παρατηρήσει, καλό είναι να το αντιμετωπίσει εντός εγγύησης. Αυτό λέω. Εγώ την αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2022. Ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία από τις πρώτες παρτίδες. Ε δεν νομίζω να μη βελτίωσαν το hardware από τότε! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 31 minutes ago, evris2013 said: Αυτό λέω. Εγώ την αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2022. Ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία από τις πρώτες παρτίδες. Ε δεν νομίζω να μη βελτίωσαν το hardware από τότε! Αν είχες πρόβλημα θα το είχες δει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) 1 hour ago, evris2013 said: Αυτό λέω. Εγώ την αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2022. Ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία από τις πρώτες παρτίδες. Ε δεν νομίζω να μη βελτίωσαν το hardware από τότε! 40 minutes ago, challenge143 said: Αν είχες πρόβλημα θα το είχες δει. Καλησπέρα, την ίδια περίοδο έχω αγοράσει το δικό μου και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Προφανώς και έχει βελτιωθεί το hardware. Edited March 16, 2023 by Andrgry 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Και εγώ το αγόρασα τέλος Ιανουαρίου 2023 και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, παρόλο που στον χώρο εργασίας μου έχω σήμα με δυσκολία. Προφανώς είναι άλλες παρτίδες hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Μια εικόνα από την βελτιωμένη καλωδιοταινία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 12 minutes ago, Mark_K said: Μια εικόνα από την βελτιωμένη καλωδιοταινία. Η διαφορά που βρίσκεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 (edited) Πηρα το Α52s και θελω να το φερω στα μετρα μου. Να κανω disable καποιες εφαρμογες της Samsung? Οταν κανω διπλο ταπ με τον nova θελω να κλεινει αμεσα η οθονη οπως με τον μαμα launcher και οχι να πηγαινει στη lock screen και μετα παλι να θελει διπλο ταπ. Γινεται ? https://forum.xda-developers.com/t/double-tap-to-sleep-issue-december-patch.4530907/ Edited March 17, 2023 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Η διαφορά που βρίσκεται; Στην θωράκιση. Δεν υπήρχε στο αρχικό ανταλλακτικό και αυτό δημιουργούσε το πρόβλημα. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, με update είχε ρίξει και την ισχύ στο 2G για να αποφύγει το πρόβλημα. Δηλαδή και βελτιωμένο κομμάτι να μην φοράει ένα τηλέφωνο, εάν είναι ενημερωμένο μπορεί να μην το παρουσιάσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Παιδιά σχετικά με το flickering. Έβαλα την Sim στην μεγάλη υποδοχή (αυτή που μπαίνει και η κάρτα SD) και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει ξανακάνει. Λέτε να είναι τυχαίο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 1 ώρα πριν, tsoutsoudis said: Παιδιά σχετικά με το flickering. Έβαλα την Sim στην μεγάλη υποδοχή (αυτή που μπαίνει και η κάρτα SD) και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει ξανακάνει. Λέτε να είναι τυχαίο? Ναΐ μάλλον τυχαίο θα είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 On 20/2/2023 at 7:52 ΜΜ, Antretng said: Παιδια τα λινκς που ειχα για gcam δεν δουλευουν. Συντομα θα ανεβασω νεα απο το νεο γκρουπ που ειμαι. Ευχαριστω και σορρυ για οσους δεν τα βρισκουν. Αντρέα ποτε θα ειναι περιπου ετοιμη η νεα gcam? Ανυπομονουμε για τη νεα σου δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 (edited) Παιδια μια ερωτηση σχετικα με τα δικα σας τηλεφωνα Οταν το φορτιζεται 100% μετα ποσο σας λεει οτι σας βγαζει σε ωρες?Εμενα μετα απο 5 μηνες που το χω μου βγαζει 1 μερα και 6 ωρες(σιγουρα μαθαινει πως το χρησιμοποιω)αλλα μου κανει εντυπωση.Το φορτιζω με τον 25watt φορτιστη δεν ξερω αν παιζει καποιον ρολο αυτο Πριν κανα μηνα μου ελεγε 2 ημερες και 2 ωρες Edited March 18, 2023 by billmes1981 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Κι εγώ το φορτίζω με τον 25watt φορτιστή και απο την αρχή που το αγόρασα μου έβγαζε αμέσως μετα τη φόρτιση "2 μέρες και 2 ώρες" υπολοιπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Κι εγώ το φορτίζω με τον 25watt φορτιστή και απο την αρχή που το αγόρασα μου έβγαζε αμέσως μετα τη φόρτιση "2 μέρες και 2 ώρες" υπολοιπο. Παιδια μια ερωτηση σχετικα με τα δικα σας τηλεφωνα Οταν το φορτιζεται 100% μετα ποσο σας λεει οτι σας βγαζει σε ωρες?Εμενα μετα απο 5 μηνες που το χω μου βγαζει 1 μερα και 6 ωρες(σιγουρα μαθαινει πως το χρησιμοποιω)αλλα μου κανει εντυπωση.Το φορτιζω με τον 25watt φορτιστη δεν ξερω αν παιζει καποιον ρολο αυτο Πριν κανα μηνα μου ελεγε 2 ημερες και 2 ωρεςΑυτό είναι και το maximum που βγάζει και είναι λάθος.Ακόμα και σε idle κατάσταση να το έχεις και να σου βγάλει 5 μέρες αυτό θα λέει το ίδιο.Νομίζω κάπου είδα στο OneUI 5.1 αυτό διορθώνεται, νομίζω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 4 ώρες πριν, tsoutsoudis said: Παιδιά σχετικά με το flickering. Έβαλα την Sim στην μεγάλη υποδοχή (αυτή που μπαίνει και η κάρτα SD) και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει ξανακάνει. Λέτε να είναι τυχαίο? σαν να θυμάμαι ότι από κάποιον είχε αναφερθεί ότι η κάρτα sim δουλεύει καλύτερα σε αυτή την θέση. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 (edited) Πότε θα πάρουμε OneUI 5.1? Edited March 18, 2023 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 7 ώρες πριν, christos_087 said: Αντρέα ποτε θα ειναι περιπου ετοιμη η νεα gcam? Ανυπομονουμε για τη νεα σου δουλεια Δεν θα ειναι νεα. Απλα το λινκ θα αντικαταστουσα γιατι εφυγα απο το παλιο γκρουπ και δεν υπαρχει πια. Ειναι καποιος που δεν εχει τα αρχεια; Δεν εχω φιλοτιμηθει ακομα να γραψω εκ νεου τον οδηγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts