taliban Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Απαλευτη η φάση...... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 1 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 14 minutes ago, taliban said: Απαλευτη η φάση...... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει σωτηρία 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 hour ago, adi32 said: Μπορείς να βγάλεις φώτο και να είναι αναμμένο συνέχεια το φλας Δεν εχει force flash? Μόνο αυτόματο; Δεν θυμαμαι καθόλου το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 20 minutes ago, Antretng said: Δεν εχει force flash? Μόνο αυτόματο; Δεν θυμαμαι καθόλου το μενου. Όχι δεν έχει. Έβαλα open camera και οκ για όταν χρειάζεται. Νομίζω και καμιά gcam δεν το κάνει 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 7 minutes ago, adi32 said: Όχι δεν έχει. Έβαλα open camera και οκ για όταν χρειάζεται. Νομίζω και καμιά gcam δεν το κάνει Η αλήθεια είναι ότι σε καμία συσκευή μου δεν δοκίμασα να κοιτάξω αν κάθεται αναμμένο το φλας στη φωτογραφία. Αν θυμάμαι μόνο σε ένα παλιό Samsung με συρόμενο πληκτρολόγιο στις αρχές του 2000 περίπου το είχα δοκιμάσει αυτό και όντως το φλας έμενε ανοιχτό και στη φωτογραφία. Από τότε δεν το ξανακοίταξα σε άλλες συσκευές με φλας. Το θεώρησα δεδομένο ότι θα γίνετε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) 21 minutes ago, adi32 said: Όχι δεν έχει. Έβαλα open camera και οκ για όταν χρειάζεται. Νομίζω και καμιά gcam δεν το κάνει Εννοεις να μενει αναμμένο από πριν το κλικ; Γιατι αυτο; Με gcam, θεωρητικα, αν εχεις πειραξει τις αδειες μπορει να γινει. Κουρτινα για torch on και μετα gcam. Αλλα θελει ρουτ. Edited April 2, 2023 by Antretng 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Good lock; Και αν ναι πως; Με αλλαγή region ή κατέβασμα απο άλλο app store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, taliban said: Απαλευτη η φάση...... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 hour ago, sotosok said: Δεν υπάρχει σωτηρία Στην αρχή αισθάνθηκα ότι χρειάζεται να δείξουμε κατανόηση και να υπηρετήσουμε το σκοπό του forum. Τώρα εύχομαι να μας τρολλάρει, γιατί αλλιώς η φάση με γυρνάει 50 χρόνια πίσω, όταν ήμουνα μαθητής λυκείου και μας είχε σπάσει τα νεύρα ο σπασίκλας της τάξης, που σήκωνε κάθε τρεις και λίγο το χέρι του για άκυρες ερωτήσεις και απορίες. Πόση κατανόηση πχιά;;; Edited April 2, 2023 by green dragon 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 31 minutes ago, green dragon said: Στην αρχή αισθάνθηκα ότι χρειάζεται να δείξουμε κατανόηση και να υπηρετήσουμε το σκοπό του forum. Τώρα εύχομαι να μας τρολλάρει, γιατί αλλιώς η φάση με γυρνάει 50 χρόνια πίσω, όταν ήμουνα μαθητής λυκείου και μας είχε σπάσει τα νεύρα ο σπασίκλας της τάξης, που σήκωνε κάθε τρεις και λίγο το χέρι του για άκυρες ερωτήσεις και απορίες. Πόση κατανόηση πχιά;;; Δυστυχώς για σένα και τους υπόλοιπους που ειρωνεύονται σε κάθε ερώτηση ή και σχόλιο μου, οι ερωτήσεις μου είναι πραγματικές! Αν δεν θέλετε να απαντάτε μην ειρωνεύεσται τουλάχιστον. Ναι... "σωτηρία" δεν θα υπάρξει όσο το συνεχίζεται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 hour ago, toumpanovlaxos said: Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Good lock; Και αν ναι πως; Με αλλαγή region ή κατέβασμα απο άλλο app store; Βάζεις την NiceLock και κατεβάζεις τα modules από το APKMirror. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 hour ago, Antretng said: Εννοεις να μενει αναμμένο από πριν το κλικ; Γιατι αυτο; Με gcam, θεωρητικα, αν εχεις πειραξει τις αδειες μπορει να γινει. Κουρτινα για torch on και μετα gcam. Αλλα θελει ρουτ. μου ειναι χρησιμο οταν πχ θελω να βγαλω τις μετρησεις στο ρολοι της δεη ειναι σε σκοτεινο μερος και εχει τζαμι μπροστα και οταν αναβει το φλας στιγμιαια και δεν ειναι σε καποια γωνια δε φαινεται τιποτα στη φωτο 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 44 minutes ago, adi32 said: μου ειναι χρησιμο οταν πχ θελω να βγαλω τις μετρησεις στο ρολοι της δεη ειναι σε σκοτεινο μερος και εχει τζαμι μπροστα και οταν αναβει το φλας στιγμιαια και δεν ειναι σε καποια γωνια δε φαινεται τιποτα στη φωτο Κατέβασα το open camera και λειτουργεί ο φακός με την κάμερα ταυτόχρονα. Ενώ στη κάμερα του κινητού όταν ανοίγω τον φακό μου γράφει ότι χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 3 ώρες πριν, adi32 said: Όχι δεν έχει. Έβαλα open camera και οκ για όταν χρειάζεται. Νομίζω και καμιά gcam δεν το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 2 ώρες πριν, evris2013 said: Κατέβασα το open camera και λειτουργεί ο φακός με την κάμερα ταυτόχρονα. Ενώ στη κάμερα του κινητού όταν ανοίγω τον φακό μου γράφει ότι χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή. Βρήκα λύση. Τραβάς βίντεο με ανοιχτό φακό και όσο τραβάς βίντεο πατάς και βγάζεις φώτο. Πρόφιτ. 1 2 Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 4 ώρες πριν, esertas said: Βρήκα λύση. Τραβάς βίντεο με ανοιχτό φακό και όσο τραβάς βίντεο πατάς και βγάζεις φώτο. Πρόφιτ. Σωστός ο παίκτης. Εφόσον δεν σε νοιάζει η ποιότητα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 46 minutes ago, Antretng said: Σωστός ο παίκτης. Εφόσον δεν σε νοιάζει η ποιότητα βέβαια. Ε ναι, αφού θέλει να βγάζει τα ρολόγια της ΔΕΗ φωτογραφία δεν χρειάζεται ποιότητα. Τα νούμερα να φαίνονται θέλει. 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userM Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο ίσως υπάρχει τρόπος στις επαφές ένα κινητό να το εμφανίζει με την λογική 6932 222 222 και όχι ως 639 222 2222 που το έχει τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 On 1/4/2023 at 8:44 ΠΜ, evris2013 said: Παρατήρησα πως μετά την ενημέρωση ακούω ειδοποιήσεις με τον χαρακτηριστικό ήχο (Spaceline) οι οποίες όμως είναι κενές. Δηλαδή ούτε στην aod δείχνει κάτι, ούτε κατεβάζοντας την κουρτίνα. Μου το έκανε 4-5 φορές μέχρι τώρα. Το επιβεβαιώνω κ εγω , καθως εχω μονιμα ακουστικο στο αυτι , ακουω ήχο ειδοποίησης , αλλά δεν εμφανίζεται κάτι.. Ξεκίνησε σαν φαινόμενο από την 5.1 μετά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 23 minutes ago, filip001 said: Το επιβεβαιώνω κ εγω , καθως εχω μονιμα ακουστικο στο αυτι , ακουω ήχο ειδοποίησης , αλλά δεν εμφανίζεται κάτι.. Ξεκίνησε σαν φαινόμενο από την 5.1 μετά... Ναι τότε ξεκίνησε. Τώρα έχει δύο τρεις μέρες που δεν το κάνει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Εμένα αυτό με της ειδοποιήσεις μου το κάνει από το one ui 4.0, ούτε με το factory δεν έστρωσε, ίσως είναι κάποια ρύθμιση που δεν βρίσκω... έτσι έβαλα ένα πιο διακριτικό ήχο... αυτό δεν μου το κάνει πάντα και συνήθως εμφανίζεται όταν έχω πολύ ωρα/καιρό να το κλείσω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 19 ώρες πριν, evris2013 said: Ε ναι, αφού θέλει να βγάζει τα ρολόγια της ΔΕΗ φωτογραφία δεν χρειάζεται ποιότητα. Τα νούμερα να φαίνονται θέλει. Αν ειναι πολυ σκοτεινα και πολυ βρόμικο το τζάμι, ενδεχομένως και να παιζει ρολο η ποιοτητα. Μπορει απο το noise reduction, οπως θα το μπερδεύει με τη σκονη, να μην διαβάζονται τα νουμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Παντως το θεμα με το ξεκλειδωμα (το κολλημα που κανει) ειναι πολυ σπαστικο.Μιλησα με την Samsung και μου ειπαν να συνδεθουμε με Smart Tutor και πρασινα αλογα.Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα..Αντε να αποδειξεις οτι δεν πεταει ο γαιδαρος... 2 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 1 hour ago, billmes1981 said: Παντως το θεμα με το ξεκλειδωμα (το κολλημα που κανει) ειναι πολυ σπαστικο.Μιλησα με την Samsung και μου ειπαν να συνδεθουμε με Smart Tutor και πρασινα αλογα.Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα..Αντε να αποδειξεις οτι δεν πεταει ο γαιδαρος... Την ενημέρωση την έκανες απευθείας, καθαρή εγκατάσταση ή μέσο recovery clear data κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 1 hour ago, challenge143 said: Την ενημέρωση την έκανες απευθείας, καθαρή εγκατάσταση ή μέσο recovery clear data κτλ. Την εκανα ΟΤΑ και εχω κανει επαναφορα (και μεσα απο τις ρυθμισεις και μεσα απο το boot menu) οταν την περασα και στησιμο απο την αρχη.Δεν εδειξε να φτιαχνει 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 (edited) Ξαφνικα σημερα δεν δουλευει το σλοτ sim 1 . Εχω data και μηνυματα αλλα δεν μπορω να παρω και οταν με παιρνουν δειχνει κατηλημενο. Αλλαξα την sim στην αλλη θεση και ειναι οκ. Εχει ξαναπαρουσιαστει αυτο το προβλημα; Edit: εκανα reset στις ρυθμισεις δικτυου και πλεον δουλευει Edited April 5, 2023 by c-max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts