chios Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Καλά είναι, αλλά να αφήνεις τόσο χαμηλά την μπαταρία είναι καταστροφή, καλό είναι να μην την αφήνεις να πέφτει τόσο χαμηλά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Στα 120hz πλέον.Sent from my Galaxy A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 22 ώρες πριν, evris2013 said: Δεν αντιλέγω, ας φτιάξουν την κεφαλαιοποίηση πρώτα και επανέρχομαι. Στα s22u έχουν πει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 3 ώρες πριν, challenge143 said: Στα s22u έχουν πει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα ...εδώ δεν βλέπω να το διόρθωσαν. Παντού ίδιο δεν είναι το πληκτρολόγιο της Samsung; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 26 minutes ago, evris2013 said: ...εδώ δεν βλέπω να το διόρθωσαν. Παντού ίδιο δεν είναι το πληκτρολόγιο της Samsung; Λογικά ναι πάντως έχει αναφερθεί ότι έχει διορθωθεί σε πολλά άτομα που παρακολουθώ το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 1 ώρα πριν, challenge143 said: Λογικά ναι πάντως έχει αναφερθεί ότι έχει διορθωθεί σε πολλά άτομα που παρακολουθώ το νήμα. Δεν ξέρω. Παίζει να τους ήρθε καμιά ενημέρωση νωρίτερα στη σειρά S; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Όσο προχωράει μου φαίνεται πως βελτιώνεται κι άλλο η αυτονομία. Πάω να το βάλω για φόρτιση.Sent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 21 ώρες πριν, challenge143 said: Λογικά ναι πάντως έχει αναφερθεί ότι έχει διορθωθεί σε πολλά άτομα που παρακολουθώ το νήμα. Έχει διορθωθεί ή κάποιοι δεν αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα εξαρχής; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Ή έγινε κάποια εσωτερική ενημέρωση της εφαρμογής σε ορισμένες συσκευές. Δεν εξηγείται αλλιώς. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 9 minutes ago, evris2013 said: Ή έγινε κάποια εσωτερική ενημέρωση της εφαρμογής σε ορισμένες συσκευές. Δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 12 ώρες πριν, seranata said: Έχει διορθωθεί ή κάποιοι δεν αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα εξαρχής; Ναι έτσι ακριβώς όπως το έγραψες ένα παράξενο πράγμα ορισμένοι δεν είχαν καθόλου το πρόβλημα αυτό κ σε 2 άτομα που διάβασα έφτιαξε χωρίς καν να το γνωρίζουν το πως διορθώθηκε. 🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Αν σε νοιάζει το ζουμ, το βίντεο, ο επεξεργαστής και να μην βάλεις gcam πας στο s20 fe. Διαφορετικά πας στο οικονομικότερο a52s. Πάντως αν σε καλύπτει ακόμα ο επεξεργαστής του s7, όποιο και αν πάρεις σε αυτό το τομέα θα είσαι σούπερ. Πρώτα από όλα ένα ευχαριστώ και από εμένα για την δουλειά που έχεις κάνει και μοιράζεσαι με εμάς. Από όταν πήρα το τηλέφωνο πέρασα την παλιά για ημέρα που είχες που βγάζει και αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες και νύχτα. Η ερώτηση μου είναι ποια έκδοση προτείνεις για ημέρα για έντονη κίνηση /μικρά παιδιά που παίζουν.Σε ευχαριστώ ξανά! Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Εχω το εξης προβλημα με το κινητο . Οταν με καλουν απο ο viber ακουγεται ηχος αλλα δεν βλεπω πουθενα κληση στο τηλεφωνο Κι δεν μπορω να παντησω . Οταν κλησει η κληση μου βγαζει ααπαντητη το viber . Τι να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Τσέκαρε τις πληροφορίες της εφαρμογής(κρατάς παρατεταμένο το εικονίδιο του Viber και θα πατήσεις το μικρό i πάνω δεξιά). Πρώτα θα δεις τα δικαιώματα, νομίζω τα χρειάζεται όλα. Μετά δες την ενότητα μπαταρία. Αν είναι στο περιορισμένο ή στο βελτιστοποιημένη βάλε το στο χωρίς περιορισμό.Sent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 5 ώρες πριν, crAss said: Πρώτα από όλα ένα ευχαριστώ και από εμένα για την δουλειά που έχεις κάνει και μοιράζεσαι με εμάς. Από όταν πήρα το τηλέφωνο πέρασα την παλιά για ημέρα που είχες που βγάζει και αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες και νύχτα. Η ερώτηση μου είναι ποια έκδοση προτείνεις για ημέρα για έντονη κίνηση /μικρά παιδιά που παίζουν. Σε ευχαριστώ ξανά! Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σαι καλα! Εχω ενα xml αν δεις που αναφέρει portraits. Το συγκεκριμένο έχει πολύ γρήγορο κλείστρο. Εχει βέβαια λιγο θόρυβο παραπάνω και χειρότερο dynamic range αλλα για να τραβας παιδάκια που τρέχουν ειναι το καλύτερο. Πριν όμως δεις το αλλο xml, δοκίμασε απλά να βάλεις την μεσαία επιλογή hdr+. Για ημερήσιες παιζει να ειναι αρκετό αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 παιδιά επείγον.. γίνεται χωρίς πενάκι κλπ να υπογράψω αρχειο word (με κανονική υπογραφή με το σύρσιμο του δακτύλου πχ) και να το αποθηκεύσω μετά σαν pdf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, Mark_K said: 7 ώρες πριν, powerup said: Εχω το εξης προβλημα με το κινητο . Οταν με καλουν απο ο viber ακουγεται ηχος αλλα δεν βλεπω πουθενα κληση στο τηλεφωνο Κι δεν μπορω να παντησω . Οταν κλησει η κληση μου βγαζει ααπαντητη το viber . Τι να κανω ? 7 ώρες πριν, Mark_K said: Τσέκαρε τις πληροφορίες της εφαρμογής(κρατάς παρατεταμένο το εικονίδιο του Viber και θα πατήσεις το μικρό i πάνω δεξιά). Πρώτα θα δεις τα δικαιώματα, νομίζω τα χρειάζεται όλα. Μετά δες την ενότητα μπαταρία. Αν είναι στο περιορισμένο ή στο βελτιστοποιημένη βάλε το στο χωρίς περιορισμό. Sent from my Galaxy A52s Δεν διορθωθηκε το προβλημα παρα τις ενεργιες που μου ειπες να κανlockquote widget Edited December 29, 2022 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maira12 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 1 ώρα πριν, powerup said: Δεν διορθωθηκε το προβλημα παρα τις ενεργιες που μου ειπες να κανlockquote widget Μέσα στην εφαρμογή του viber στις ρυθμίσεις στο κλήσεις και μηνύματα είναι επιλεγμένο το κλήσεις viber in; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 42 minutes ago, maira12 said: Μέσα στην εφαρμογή του viber στις ρυθμίσεις στο κλήσεις και μηνύματα είναι επιλεγμένο το κλήσεις viber in; Nαι Οπως κι το χρηση αισθητηρα εγγυτητας Edited December 29, 2022 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 54 minutes ago, powerup said: Nαι Οπως κι το χρηση αισθητηρα εγγυτητας Κάνε διαγραφή της εφαρμογής κ κατέβασε σε apk την προηγούμενη έκδοση κ θα είσαι κομπλέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maira12 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 1 hour ago, powerup said: Nαι Οπως κι το χρηση αισθητηρα εγγυτητας το εμφανιση πανω απο αλλες ειναι ενεργο στις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 5 minutes ago, maira12 said: το εμφανιση πανω απο αλλες ειναι ενεργο στις ρυθμισεις; Aνενεργο. Τι να κανω? Edited December 29, 2022 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 11 minutes ago, powerup said: Aνενεργο. Τι να κανω? Να το ενεργοποιήσεις μάλλον... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maira12 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 50 minutes ago, evris2013 said: Να το ενεργοποιήσεις μάλλον... ναι προσπαθησε το κι αυτο και κανε και μια επανεκκίνηση.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Καλημέρα σε όλους, μετά από καιρό στο φόρουμ! Έχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα με το Bluetooth? Εδώ και 2 ημέρες δεν μου στέλνει την κλήση στα ακουστικά/αυτοκίνητο. Unpair/pair δεν βοήθησε. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts