bandi650 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 σημερα το πηρα και εγω. επειδη ερχομαι απο miui πανω απο 10 χρονια , δε βρισκω πως ενεργοποιω τα gestures . εδω εχει διπλοτυπες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Για τα gestures πλόηγησης. Settings, Display, Navigation Bar. Για παραπάνω gestures. Settings, Advanced features, Motion and gestures. Για διπλότυπες εφαρμογές, υποστηρίζει μόνο για messenger τύπου. Settings, Advanced features, Dual Messenger. Υπάρχει ένα work around με την χρήση του Secure Folder. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 On 2/11/2022 at 2:52 ΜΜ, billmes1981 said: μαζι με τα 5km καλωδιο 🤣 κοντα 2 μετρα το καλωδιο On 2/11/2022 at 4:24 ΜΜ, billmes1981 said: Ναι 1.8 μετρα.. Σταμάτα να γράφεις, γιατί θα καταλήξει μισό μέτρο τελικά 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 31 minutes ago, minast said: Σταμάτα να γράφεις, γιατί θα καταλήξει μισό μέτρο τελικά 🤣 Χάχα θα αργήσει πολύ. Ανά 0,2 κατεβαίνει! 😉 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 https://www.e-shop.gr/show_used?id=TEL.063712&oem=R37T8273RH9SEB Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 4 ώρες πριν, billmes1981 said: https://www.e-shop.gr/show_used?id=TEL.063712&oem=R37T8273RH9SEB Όσο μικρό είναι, είναι πιο ακριβό. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 9 minutes ago, evris2013 said: Όσο μικρό είναι, είναι πιο ακριβό. ...και μεταχείρο . . . . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 1 ώρα πριν, taliban said: ...και μεταχείρο . . . . Τι εννοείς; 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Καλημέρα σε μένα σταμάτησε να δουλεύει το NFC. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Ο διακόπτης του NFC ενεργοποιείται κανονικά χωρίς να βγάζει κάποιο σφάλμα αλλά δεν διαβάζει καμία κάρτα ούτε μπορώ να κάνω ανέπαφες πληρωμές. Μέχρι προχτές όλα δούλευαν μια χαρά. Το έστειλα για service και περιμένω. Θα ενημερώσω όταν το παραλάβω να δω τι θα μου πουν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Έχετε υπόψη κάποιο power bank που να συνεργάζεται καλά με το τηλέφωνο; Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με power banks και δεν γνωρίζω ποιο να πάρω για τη συσκευή μας. Οποιαδήποτε πληροφορία/συμβουλή έχετε είναι καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 2 minutes ago, Tasos30 said: Έχετε υπόψη κάποιο power bank που να συνεργάζεται καλά με το τηλέφωνο; Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με power banks και δεν γνωρίζω ποιο να πάρω για τη συσκευή μας. Οποιαδήποτε πληροφορία/συμβουλή έχετε είναι καλοδεχούμενη. Εξαιρετικά και πολύ ποιοτικά είναι τα Baseus και τα Anker. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 3 minutes ago, p_k said: Εξαιρετικά και πολύ ποιοτικά είναι τα Baseus και τα Anker. ευχαριστώ, σχετικά με τάση εξόδου, watt και τα άλλα μεγέθη, τι πρέπει να προσέξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 5 ώρες πριν, Tasos30 said: ευχαριστώ, σχετικά με τάση εξόδου, watt και τα άλλα μεγέθη, τι πρέπει να προσέξω; Τίποτα. Το τηλέφωνο θα τραβήξει αυτό που χρειάζεται. Παρε κάτι να είναι τουλάχιστον 18W. Έχει η Anker πολύ καλά. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 (edited) ο dialer δε μου βγαζει τα ονοματα απο τις κλησεις παρα μονο το αριθμο. αναφερομαι σε αποθηκευμενους αριθμους. κανω καποια ρυθμιση η κατεβαζω αλλο ;. εχω συνηθισει στο miui. Πως ενεργοποιω το volte? υπαρχει καποια εφαρμογη να αναβει κατι σαν λαμπακι οταν υπαρχουν ειδοποιησεις; Edited November 6, 2022 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 τον φορτιστή τον πήρα 5 ευρώ από Γερμανό με κουπονι Gapp -5€ από Γερμανό καλώδιο από κοτσοβολο 1,5 m στα 6,99🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 3 ώρες πριν, bandi650 said: ο dialer δε μου βγαζει τα ονοματα απο τις κλησεις παρα μονο το αριθμο. αναφερομαι σε αποθηκευμενους αριθμους. κανω καποια ρυθμιση η κατεβαζω αλλο ;. εχω συνηθισει στο miui. Πως ενεργοποιω το volte? υπαρχει καποια εφαρμογη να αναβει κατι σαν λαμπακι οταν υπαρχουν ειδοποιησεις; Από τις ρυθμίσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το 2ο. Το 3ο δεν το δοκίμασα αλλά έχει το always on display. Εμένα μου αρκεί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Καλυτερο ναι το always on display γιατι η οθονη μενει κλειστη και δεν καταναλωνει μπαταρια Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Για το dialer καμία πρόταση ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Ερχεται συντομα... https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-a52s-5g-android-13-update-testing-stable-india/ 4 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 3 ώρες πριν, billmes1981 said: Ερχεται συντομα... https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-a52s-5g-android-13-update-testing-stable-india/ Πόσο σύντομα; Ούτε στη λίστα του Δεκεμβρίου δεν ήταν η συσκευή μας. Εκτός κι αν δεν ήταν επίσημα τα στοιχεία από τη Samsung. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 On 1/11/2022 at 12:10 ΠΜ, billmes1981 said: Καλησπερα.εχει πετυχει κανενας καμι θηκη που να ειναι αρκετα λεπτη-διακριτικη;εχω παρει δυο και ειναι χοντροκομμενες.κανουν το τηλ πολυ χοντρο και σαν αισθηση στο χερι αλλα και δεν χωραει στην βαση της μηχανης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 19 minutes ago, pdrima said: Καλησπερα.εχει πετυχει κανενας καμι θηκη που να ειναι αρκετα λεπτη-διακριτικη;εχω παρει δυο και ειναι χοντροκομμενες.κανουν το τηλ πολυ χοντρο και σαν αισθηση στο χερι αλλα και δεν χωραει στην βαση της μηχανης https://www.skroutz.gr/s/27785567/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-Σιλικόνης-Διάφανο-Galaxy-A52-A52s.html Εξαιρετική με μεγάλη προστασία, και αν έχεις το λευκό κάνει το τηλέφωνο πανέμορφο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 Κοντεύει και για εμάς το android 13.Τελευταίο τεστ firmware DVK2. Sent from my SM-A528B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 2 ώρες πριν, sotosok said: https://www.skroutz.gr/s/27785567/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-Σιλικόνης-Διάφανο-Galaxy-A52-A52s.html Εξαιρετική με μεγάλη προστασία, και αν έχεις το λευκό κάνει το τηλέφωνο πανέμορφο Ευχαριστω πολυ. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 19 ώρες πριν, sotosok said: https://www.skroutz.gr/s/27785567/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-Σιλικόνης-Διάφανο-Galaxy-A52-A52s.html Εξαιρετική με μεγάλη προστασία, και αν έχεις το λευκό κάνει το τηλέφωνο πανέμορφο Η συγκεκριμένη θήκη προστατεύει όμως τις πίσω κάμερες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts