Jump to content

Samsung Galaxy A52s 5G

Dr_Xous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, s_wind said:

Οσοι εχετε το bug τι λεει η παρακατω πενταδα για καντε αναφορα :

Επισης να αναφερετε εαν ολα τα update  τα δεχθηκατε ως ενημερωση η κανατε φλασαρισμα με Odin .

spacer.png

Εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα αλλά είδα στο δικό μου το παραπάνω και αντί για EUR έχει ROM και 0005ROM αντί για 0004. Υπάρχει κάτι να ανησυχώ; Δεν ακολούθησα ακόμα την διαδικασία που προτείνεις γιατί δεν έχω προλάβει.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 ώρες πριν, challenge143 said:

Η κεντρική ποία είναι η σμαρτεκ στο Χαϊδάρι ή η παλιά αρβατο στα ΚΤΕΛ του Κηφισού;  αν είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που να απευθυνθούν.  

Η επισημη Samsung  ειναι εδω ολες οι "εντολες" ξεκινανε  απο κει----

spacer.png

>>>  https://www.samsung.com/gr/?cid=gr_paid_ppc_google_none_none_corporate-brand_text_none_none&utm_source=Search&utm_medium=Text_Ads&utm_campaign=Samsung_Campaign_Corporate&gclid=EAIaIQobChMIn8Xs2eSL9gIVjpGyCh2ahAslEAAYASAAEgJHlfD_BwE

Edited by s_wind

13 ώρες πριν, thanpapanik said:

Στο ίδιο σημειο με προχθές λόγω αλλαγής σήματος τα χιονια στην οθόνη εμφανιστηκαν και πάλι. Ξενερωμα μεγάλο.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα hard reset  η flash.  Το είχα επιβεβαιώσει ότι συμβαίνει με συγκεκριμένες συνθήκες. Και μιας και δεν εχει εντοπιστεί σε άλλα κινητά με ίδιο επεξεργαστή και ανάλογο υλικό, πιστεύω ότι απλά περιμένουμε επίλυση με update. 

Παντως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς -γενικά μιλώντας- έχω πολύ καλή λήψη σήματος και δεν το βλεπω συχνά .

mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G

Στο δικό μού τουλάχιστον δύο φορές με έχει κολλήσει το σήμα στα δεδομένα στο E . Με on off τα δεδομένα δεν αλλάζει. 

Μόλις κάνω επανεκκίνηση επανέρχεται σε 4g η 5g. 

Cosmote what's up 

Με επαναφορά ρυθμίσεις δικτύων δεν έστρωσε. 

Νικήτας

Δοκίμασε αντί να κλείσεις τα δεδομένα και μετά να τα ανοίξεις να το βάλεις καλύτερα σε λειτουργία πτήσης και μετά να την απενεργοποιήσεις, μήπως γλυτώσεις την επανεκκίνηση.

Sent from my Galaxy S10e

7 minutes ago, Mark_K said:

Δοκίμασε αντί να κλείσεις τα δεδομένα και μετά να τα ανοίξεις να το βάλεις καλύτερα σε λειτουργία πτήσης και μετά να την απενεργοποιήσεις, μήπως γλυτώσεις την επανεκκίνηση.

Sent from my Galaxy S10e

Αυτό δεν το σκέφτηκα.  Αν το ξανακάνει θα το δοκιμάσω. 

Ευχαριστώ 

Νικήτας

20 ώρες πριν, thanpapanik said:

Στο ίδιο σημειο με προχθές λόγω αλλαγής σήματος τα χιονια στην οθόνη εμφανιστηκαν και πάλι. Ξενερωμα μεγάλο.

Δοκιμασε διαφορα...

Δοκιμασε βαζοντας ενα καταμαυρο φοντο κλησης την ωρα που σε καλουν.Πηγαινε τηλεφωνο τρεις τελειες πανω δεξια -ρυθμισεις-φοντο κλησης και βαλε ενα μαυρο φοντο.

Δοκιμασε με απενεργοποιημενη την aod.

Δοκιμασε ενα αλλο phone apk κατεβαζοντας απο το play.

Μπας και το βρουμε και βγει καμια ακρη γιατι το update αργει δεν μου το κανει εμενα να το ψαξω.....

3 ώρες πριν, nik187 said:

Στο δικό μού τουλάχιστον δύο φορές με έχει κολλήσει το σήμα στα δεδομένα στο E . Με on off τα δεδομένα δεν αλλάζει. 

Μόλις κάνω επανεκκίνηση επανέρχεται σε 4g η 5g. 

Cosmote what's up 

Με επαναφορά ρυθμίσεις δικτύων δεν έστρωσε. 

Αμα εισαι σε μερος που τραβαει συχνο κολλημα με Ε μπορεις να το απενεργοποιησεις και να "εκβιαζεται" να ψαξει τουλαχιστον Η η ακομα καλυτερα 4G 5G.Βεβαια οταν το απενεργοποιησεις δεν θα εχεις δεδομενα για λιγα δευτερα και ετσι μπορει να εκβιαζεται η  συνδεση σου με την κυψελη κινητης να ψαχνει κατι καλυτερο απο το να τρωει κολλημα για πολυ ωρα στο Ε .Αυτο θα το δεις εσυ.

Πας ρυθμισεις-συνδεσεις-δικτυα κινητης-ονοματα σημειων προσβασης-cosmote internet-φορεας ακαθοριστο μπαινεις και :

spacer.png

Edited by s_wind

Το προβλημα με τα χιονια το εχουν και στο galaxy S22 ultra αλλο και τουτο παλι...Δειτε εδω---->>>    

Edited by s_wind

8 minutes ago, s_wind said:

Αμα εισαι σε μερος που τραβαει συχνο κολλημα με Ε μπορεις να το απενεργοποιησεις και να "εκβιαζεται" να ψαξει τουλαχιστον Η η ακομα καλυτερα 4G 5G.Βεβαια οταν το απενεργοποιησεις δεν θα εχεις δεδομενα για λιγα δευτερα και ετσι μπορει να εκβιαζεται η  συνδεση σου με την κυψελη κινητης να ψαχνει κατι καλυτερο απο το να τρωει κολλημα για πολυ ωρα στο Ε .Αυτο θα το δεις εσυ.

Πας ρυθμισεις-συνδεσεις-δικτυα κινητης-ονοματα σημειων προσβασης-cosmote internet-φορεας ακαθοριστο μπαινεις και :

spacer.png

Θα το δοκιμάσω. 

Μία φορά μου το έκανε προχθές το βράδυ στο σπίτι,  στο οποίο δεν έχω καλό σήμα.  Συνήθως 1 γραμμή. 

Την δεύτερη σήμερα το πρωί που ταξίδευα από Λάρισα- Αθήνα, στην Αταλάντη. Μπήκα να δω τις κάμερες του σπιτιού και δεν μπορούσα.  Βλέπω το σήμα μου έδειχνε Ε. Ανοίγω κλείνω δεδομένα,  τίποτα. 

Κάνω επανεκκίνηση και ήρθε 4g+ και αν θυμάμαι καλά με περισσότερες γραμμές στο σήμα. 

Για το τελευταίο δεν είμαι και πολύ σίγουρος. 

Νικήτας

Συνεχιζονται τα δυνατα sot μετα απο 6 μηνες χρησης μονιμα στα 120hz με  φοβερη διαχειριση , αξεπεραστη σταθεροτητα πασης φυσεως χρησης τα λογια περιττευουν  για μια απο τις καλυτερες συσκευες Samsung που κυκλοφορησαν Ever !

spacer.png

Απο το 50% στο 37% αλλη μιαμιση ωρα σοτ μεχρι το 5% μου βγαζει αλλες 2-2μισι ωρες χεχε...

spacer.png

Edited by s_wind

Εντάξει από ότι βλέπω δεν κάνεις καμιά τρελή χρήση μόνο ίντερνετ βλέπω ποιο πολύ αν κατάλαβα καλά.  Πάντως για το άλλο θέμα να έχουν στο s22 χιόνια στην οθόνη ,αυτό είναι καλό στο ότι θα λυθεί πολύ γρήγορα το θέμα κ σε α52s k  s22 . 

23 ώρες πριν, s_wind said:

spacer.png

Το δοκίμασα και αυτό.  Έκανα και επανεκκίνηση. 

Πριν λίγο μέσα στην Λάρισα με σήμα 4 γραμμές δεν είχα καθόλου δεδομένα.  Έβαλα λειτουργία πτήσεις και ετσι επανήλθαν. 

Νικήτας

Έχει τώρα καμμία 10 μέρες ,που κολλάει στο ξεκλείδωμα μερικές φορές ως αρκετές.
Βάζω δακτυλικό,και μένει σε κενό wallpaper,χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα.
Δεν υπάρχουν καν τα softkeys.
Πρέπει να ανοίξω,κλείσω μερικές φορές οθόνη για να δουλέψει .
Καμμιά ιδέα η πάω για φορμάτ?

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 ώρες πριν, nik187 said:

Το δοκίμασα και αυτό.  Έκανα και επανεκκίνηση. 

Πριν λίγο μέσα στην Λάρισα με σήμα 4 γραμμές δεν είχα καθόλου δεδομένα.  Έβαλα λειτουργία πτήσεις και ετσι επανήλθαν. 

δεν εχουμε καλο σημα στη Λάρισα. . το 5g μας μάρανε κατα τα αλλα

Καλησπερα το προβλημα με τα χιονια το εχω και γω.. Στη δουλεια δεν εχω καθολου σημα και ενω ως συνηθως απορριπτω ή απανταω κλησεις με την μια, σημερα δεν μπορεσα να απαντησω και απλα το αφησα να χτυπαει και το ειδα πρωτη φορα..θα το δοκιμασω και αλλο στο διάλειμμα και θα επανελθω!! Προς το παρον εχουμε καποια επισημη απαντηση της σαμσουνγκ? 

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Όταν βάζω εξοικονόμηση μπαταρίας δεν έχω ούτε always on display,  ούτε 120 hz.

Σωστα;;

Χαζομάρα αν είναι ετσι τελειώνει η μπαταρία αέρας.

Επίσης για να μου έρχονται ειδοποιήσεις πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη.

Σπάνια μου έρχεται κάνα facebook ή messenger ή viper.

Με αυτό τι καταλαβαίνω για την μπαταρία;

Πηγαίνω κάπου αλλού για να δω λεπτομερειες;1927013734_Screenshot_20220222-162335_Devicecare.thumb.jpg.d8866429312ae6da6f1cba70b9de179f.jpg

2 ώρες πριν, geostamp said:

Μόνιμα always on display , 5g , 120 hz

1778217905_Screenshot_20220222-162608_Devicecare.thumb.jpg.6ceb2e01184a467f3f4cb511ecb92e03.jpg

spacer.png

Edited by s_wind

10 minutes ago, Alexakisd said:

Και πάει και καλύτερα.... χάχαχα 1dc22689381f4caba14de5cc321eb34d.jpg

Πω πω χρυσε μου χαχαχ

Δηλαδή εγώ είμαι χάλια ε;;;;
Σταματήστε να ασχολείστε με την μπαταρία. Το κινητό φυσάει και είναι σκυλί....

• The topic was locked
  • The topic was unlocked