king2009 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Χθες πεθανε μια γυναικα χαλκιδικη απο covid 55αρα ανεβολιαστη δεν ειχε κανενα νοσημα μια χαρα ηταν τωρα κλαμα. Οσοι δεν κανουν εμβολιο και ειναι ανω των 50 ειναι καταδικασμενοι οι περισσοτεροι. Οι συνομωσιες ειναι μαλακιες για μενα σε κανα 10ημερο θα κλεισω τριτη δοση μιας και ειμαι στο 5μηνο. 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 εν τω μεταξυ ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι διαφημιζουν το νεο εμβολιο της novavax ως εμβολιο παραδοσιακης παλιας κατασκευης αφου ρητα μεσα αναφερει οτι μεταφερεται η πρωτεινη με νανοσωματιδια ,οπως τα mrna..ναι μεν οτ δευτερο μεταφερει οδηγιες,παει το γραμμα δλδ..και το πρωτο μετεφερει την πρωτεινη με την ακιδα του ιδιου του ιου,ωστοσο και τα 2 μεταφερονται με τον ιδιο τροπο δλδ. τα νανοσωματιδια..οποτε τι παλιας νοοτροπιας..περισοτερο το αστραζενεκα ειναι με παλια νοοτροπια παρα αυτο..κανω λαθος? ετσι συζητηση να γινεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 2 ώρες πριν, dreamer12 said: εν τω μεταξυ ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι διαφημιζουν το νεο εμβολιο της novavax ως εμβολιο παραδοσιακης παλιας κατασκευης αφου ρητα μεσα αναφερει οτι μεταφερεται η πρωτεινη με νανοσωματιδια ,οπως τα mrna..ναι μεν οτ δευτερο μεταφερει οδηγιες,παει το γραμμα δλδ..και το πρωτο μετεφερει την πρωτεινη με την ακιδα του ιδιου του ιου,ωστοσο και τα 2 μεταφερονται με τον ιδιο τροπο δλδ. τα νανοσωματιδια..οποτε τι παλιας νοοτροπιας..περισοτερο το αστραζενεκα ειναι με παλια νοοτροπια παρα αυτο..κανω λαθος? ετσι συζητηση να γινεται.. Έπρεπε να σταματήσεις στο "δεν καταλαβαίνω". Δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος λειτουργίας του Novavax με τα mRNA, και αυτό που λες για "νανοσωματίδια" δεν βγάζει νόημα. Πολλά υπάρχοντα εμβόλια, πχ της γρίπης κατσκευάζονται όπως το Novavax. 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Αν προσπαθήσουμε να το εκλαϊκεύσουμε λίγο: παλιά τεχνολογία είναι η χορήγηση στον οργανισμό ενός αδρανοποιημένου στελέχους του ιού (αυτούσιου). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 On 17/2/2022 at 3:46 ΜΜ, minast said: Έπρεπε να σταματήσεις στο "δεν καταλαβαίνω". Δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος λειτουργίας του Novavax με τα mRNA, και αυτό που λες για "νανοσωματίδια" δεν βγάζει νόημα. Πολλά υπάρχοντα εμβόλια, πχ της γρίπης κατσκευάζονται όπως το Novavax. εγω να το σταματησω στο δεν καταλαβαινω αν εσυ εξηγησεις,γιατι με αυτα που λες δεν εξηγεις κατι ωστε να να σταματησω στο ''δεν καταλαβαινω''..εγω δεν ειπα οτι εχει σχεση στον τροπο λειτουργιας αλλα στον τροπο κατασκευης και μεταφορας της πληροφοριας.μετα ειναι η λειτουργια ,πως δρα.για να το διατυπωνωνω ετσι οπως το διατυπωσα,εχω διαβασει,δεν μιλαω ντουκου. On 17/2/2022 at 6:20 ΜΜ, GraveDigger said: Αν προσπαθήσουμε να το εκλαϊκεύσουμε λίγο: παλιά τεχνολογία είναι η χορήγηση στον οργανισμό ενός αδρανοποιημένου στελέχους του ιού (αυτούσιου). αυτο σωστο και συμφωνω.βρηκα και κατι που απαντα στο ερωτημα μου..https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistimi/nanotechnologia-ton-emvolion-alla-kai-toy-neoy-emvolioy-tis-novavax/ 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 ουτε για πλακα. Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Ξέρει κανείς ποια εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής έχουν το novavax? Έχω έναν φίλο που ψάχνει και δεν του φέρνει novavax στο drop-down. Μάλιστα αμφιβάλει αν άνοιξαν ραντεβού για novavax. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 θυμαμαι οτι καπου σε ενα αρθρο απο τα πολλα που διαβαζα γιαυτο, βρηκα να λεει οτι ειναι ξεπερασμενο γιατι δεν ειναι αποτελεσματικο για τις υπολοιπες μεταλλαξεις. καλυτερα να περιμενει το σανοφι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Θεοδωρίδου: Το Sanofi θα χορηγείται για αναμνηστική δόση, ανεξαρτήτως των προηγούμενων εμβολίων [...]το Novavax συστήνεται για βασικό εμβολιασμό. Από την άλλη, για το εμβόλιο της Sanofi, «στόχος, βάσει των κλινικών μελετών, είναι να χρησιμοποιείται ως αναμνηστική δόση, ανεξάρτητα από το είδος και τον τύπο των εμβολίων που έχουν χρησιμοποιηθεί για τον βασικό εμβολιασμό», σημείωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 αν θυμαμαι καλα που διαβσα και γιαυτο,εννοουν οτι το σανοφι μπορει να χρησιμοποιθει ΚΑΙ για αναμνηστικη δοση ανεξαρτητα ποιο εμβολιο βασικο εχει κανει πριν ,ενω το νοβα ΔΕΝ μπορει.με λιγα λογια το νοβα δνε μπορει να συνδυαστει με τα αλλα εμβολια σαν αναμνηστικη δοση,το σανοφι μπορει. αυτη ειναι η διαφορα τους.οτι μπορει ομως το σανοφι σαν βασικο να γινει ,ναι μπορει.αλλωστε θα ηταν παραλογισμος μια εταιρεια να βγαλει εμβολιο μετα απο τοσα εξοδα και αν χρησιμοποιειται μονο για μια δοση αναμνηστικη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 14 ώρες πριν, GraveDigger said: Ξέρει κανείς ποια εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής έχουν το novavax? Έχω έναν φίλο που ψάχνει και δεν του φέρνει novavax στο drop-down. Μάλιστα αμφιβάλει αν άνοιξαν ραντεβού για novavax. και γιατί αποκλειστικά αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 2 ώρες πριν, bill33 said: και γιατί αποκλειστικά αυτό; Αυτό θέλει. Είναι ψυχολογικό το ζήτημα! Πρέπει να έχει μια δικαιολογία απέναντι στον εαυτό του που δεν πήγε να εμβολιαστεί μέχρι τώρα. 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lneam Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 παραξενα πραγματα. Σε κλειστο χωρο, διπλα διπλα χωρις μασκα, ενω στον δρομο με μασκα και λιγο πιο μακρυα 1 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 παραξενα πραγματα. Σε κλειστο χωρο, διπλα διπλα χωρις μασκα, ενω στον δρομο με μασκα και λιγο πιο μακρυαΗ αριστερή φωτό είναι από Αθήνα; Πέρυσι;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lneam Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 44 minutes ago, bill33 said: Η αριστερή φωτό είναι από Αθήνα; Πέρυσι; Sent from my Pixel 6 using Tapatalk ολα ειναι σημερινα, απο την επισκεψη του πρωθυπουργου στην Αγγλια, απο το zoygla.gr στο κατω μερος της κεντρικης σελιδας 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Ακομα ασχολουνται ανθρωποι με τετοια? Για αυτο η Παγωνη θα μας γλενταει χρονια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 1 hour ago, lneam said: ολα ειναι σημερινα, απο την επισκεψη του πρωθυπουργου στην Αγγλια, απο το zoygla.gr στο κατω μερος της κεντρικης σελιδας https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7227245/sto-megaro-maximou-o-prigkipas-karolos Μπορουσες να το ψάξεις και μονος σου 25/03/2021 10:25 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lneam Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, bill33 said: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7227245/sto-megaro-maximou-o-prigkipas-karolos Μπορουσες να το ψάξεις και μονος σου 25/03/2021 10:25 χιλιαδες ανθρωποι το εχουν δει. Δεν θα κανουμε τους ντετεκτιβ Edited April 27, 2022 by lneam 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 46 minutes ago, lneam said: χιλιαδες ανθρωποι το εχουν δει. Δεν θα κανουμε τους ντετεκτιβ Οταν θες να την πεις σε κάποιους καλό είναι να ελέγχεις ότι εχεις τα σωστά στοιχεία. 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, lneam said: ολα ειναι σημερινα, απο την επισκεψη του πρωθυπουργου στην Αγγλια, απο το zoygla.gr στο κατω μερος της κεντρικης σελιδας Ήδη από zougla, pronews και άλλα λαμπρά παραδείγματα πάει άπατο... Αν υποστήριζε κάτι τέτοιο για μάσκες και δεν ήταν απλά μια φωτό αρχείου που είπες να χρησιμοποιήσεις για αυτές. Edited April 27, 2022 by aimilios 1 Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lneam Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) 12 minutes ago, aimilios said: Ήδη από zougla, pronews και άλλα λαμπρά παραδείγματα πάει άπατο... Αν υποστήριζε κάτι τέτοιο για μάσκες και δεν ήταν απλά μια φωτό αρχείου που είπες να χρησιμοποιήσεις για αυτές. 19 minutes ago, bill33 said: Οταν θες να την πεις σε κάποιους καλό είναι να ελέγχεις ότι εχεις τα σωστά στοιχεία. εγω απλα εκανα print screen απο την σημερινη τους σελιδα. Δεν εχω καμια ευθυνη για οτι αλλοι εχουν βαλει. Edited April 27, 2022 by lneam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) 28 minutes ago, lneam said: εγω απλα εκανα print screen απο την σημερινη τους σελιδα. Δεν εχω καμια ευθυνη για οτι αλλοι εχουν βαλει. OK, ας πούμε ότι δεν μπορούσες να το ελέγξεις και δεν θα το σκεφτόσουν. Πείστηκες τουλάχιστον ότι δεν είναι «παράξενα» τα πράγματα; Edited April 27, 2022 by aimilios 1 Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 25 minutes ago, lneam said: εγω απλα εκανα print screen απο την σημερινη τους σελιδα. Δεν εχω καμια ευθυνη για οτι αλλοι εχουν βαλει. Εσύ δεν έγραψες το " παραξενα πραγματα. Σε κλειστο χωρο, διπλα διπλα χωρις μασκα, ενω στον δρομο με μασκα και λιγο πιο μακρυα" ????????? Και φυσικά Αγγλία Σκωτία δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί για κοβιντ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) Το μεγαλυτερο μερος του πλανητη εχει προχωρησει πλεον. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σχολιαζουμε φοραει η οχι μασκα ο ταδε. Εμβολια υπαρχουν για ολους, οποιος θελει μπορει να φοραει μασκα ακομα οταν επιτελους καταργηθουν και εδω.... 2 χρονια με τον ιο η προστασια πλεον πρεπει να γινει 100% ατομικη ευθυνη χωρις μετρα υποχρεωτικοτητας. Μπραβο στις χωρες που δεν εκαναν τετοια πλυση εγκεφαλου στους κατοικους τους σε σχεση με οση εχουν υποστει οι Ελληνες... Edited April 27, 2022 by GMF80 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) Οταν μια φωτο ειναι official, φορανε μασκα. Για να πειστει το ποπολο, οτι το φιμωτρο πρεπει να φοριεται. Οπως οι σκλαβοι στα αρχαια χρονια. Φορουσαν φιμωτρο. Συμβολο υποταγης. Οτι πουν οι καλες οι κυβερνησεις, που νυχθημερον αγρυπνουν με αμειωτο ενδιαφερον για την 'δημοσια υγεια'. Σε πιο χαλαρες φωτο, και μιας κι ετσι κι αλλιως με τον κορονοιο 'εγινε η τριχα τριχιά', πετανε τις μασκες, γιατι η πλυση εγκεφαλου ειναι για το λαουτζικο που ενημερωνεται απο τα καναλια της λιστας πετσα. Κοροιδευουν τους αλλους, ειπαμε, ε δεν κοροϊδευονται και μεταξυ τους! Edited April 27, 2022 by karib Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts