kremmydass Δημοσιεύτηκε August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2021 Πολύ καιρό το ακούγαμε, και τελικά έγινε πραγματικότητα. Το myphone άλλαξε και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ. Πώς σας φαίνονται οι νέες αλλαγές ; Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Καλησπέρα, δεν βρίσκω την ενότητα με τις προτάσεις για σειρές και ταινίες! Υπάρχει κάπου και δεν το βλέπω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Νομίζω ότι όλων οι απόψεις έχουν αποτυπωθεί εδώ Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 10 minutes ago, kremmydass said: Πολύ καιρό το ακούγαμε, και τελικά έγινε πραγματικότητα. Το myphone άλλαξε και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ. Πώς σας φαίνονται οι νέες αλλαγές ; Οι αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και χρειάζεται να βελτιωθούν αρκετά πράγματα. Με τον χρόνο, πιστεύω ότι θα έχουμε βελτιωμένη εικόνα. 1 1 Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Καλοδεχούμενες οι αλλαγές, νομίζω πως χρειαζόταν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Μετά από μισή μέρα, ούτε το tapatalk δεν βλέπω να χρειάζεται. Όταν λυθούν τα bugs θα είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Ναι μωρέ εντάξει, θα ζήσουμε και χωρίς τάπα, τι να κάνουμε τώρα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Χωρίς tapa εγώ δεν.. Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Πάντως ακόμη προσπαθώ να βρω τρόπο να παρακολουθώ τα 20-30 νήματα που είχα επιλέξει. Σίγουρα η αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη και η εμφάνιση πιο καλή αλλά πρέπει να δωθεί μια βελτίωση στο κομμάτι αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει πλέον υποστήριξη στο Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Πως μπορω να βλεπω, 1 φορα το καθε θεμα, και ολα τα θεματα που παρακολουθω, με σελιδοποιηση; Προς το παρον, βλεπω πολλες φορες το καθε θεμα στη λιστα (απαραδεκτο). σπαμαρισμα διχως λογο. 1 φορα το καθε θεμα θελω να βλεπω. Και τι βλακωδης επιλογη να διαλεγω χρονικο διαστημα θεματω που θα μου εμφανιζει; Θελω λιστα με οτι εχω subscription εδω και 15 χρονια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. August 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 19 hours ago, karib said: Πως μπορω να βλεπω, 1 φορα το καθε θεμα, και ολα τα θεματα που παρακολουθω, με σελιδοποιηση; Προς το παρον, βλεπω πολλες φορες το καθε θεμα στη λιστα (απαραδεκτο). σπαμαρισμα διχως λογο. 1 φορα το καθε θεμα θελω να βλεπω. Και τι βλακωδης επιλογη να διαλεγω χρονικο διαστημα θεματω που θα μου εμφανιζει; Θελω λιστα με οτι εχω subscription εδω και 15 χρονια! αυτο γινεται μεσω των ρυθμισεων ακριβως απο πανω, και αν δεν κανω λαθος, αρκει να το κανεις μια φορα και θα εμφανιζονται ετσι πλεον 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 (edited) Ολα τελεια!Χρειαζοταν αυτη η αλλαγη! Θα υπαρξει dark theme; Μολις το βρηκα! Edited August 24, 2021 by dalain 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 On 23/8/2021 at 4:24 ΜΜ, kremmydass said: Πολύ καιρό το ακούγαμε, και τελικά έγινε πραγματικότητα. Το myphone άλλαξε και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ. Πώς σας φαίνονται οι νέες αλλαγές ; Μεμονωμένες παρατηρήσεις καλύτερα να κάνουμε στο κατάλληλο θέμα: Κατά τα άλλα, θεωρώ την αλλαγή τεχνικά επιβεβλημένη. Στην δομή και τον τρόπο αλληλεπίδρασης, το άθροισμα είναι θετικό, παρά τα όποια προβλήματα και την απαραίτητη καμπύλη εξοικείωσης. 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 20 hours ago, MyPhone Admin said: αυτο γινεται μεσω των ρυθμισεων ακριβως απο πανω, και αν δεν κανω λαθος, αρκει να το κανεις μια φορα και θα εμφανιζονται ετσι πλεον Ας μου πει λοιπον, καποιος τι να κανω, για να μην βλεπω αυτη την τοσο δυσχρηστη εικονα! Οριστε οι 'επιλογες' μου στο stream, και πως τα βλεπω! Θελω, απο μια φορα το καθε θεμα να φαινεται, αν κινηθηκε. Πειτε μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 (edited) 6 hours ago, karib said: Ας μου πει λοιπον, καποιος τι να κανω, για να μην βλεπω αυτη την τοσο δυσχρηστη εικονα! Οριστε οι 'επιλογες' μου στο stream, και πως τα βλεπω! Θελω, απο μια φορα το καθε θεμα να φαινεται, αν κινηθηκε. Πειτε μου. επειδή κι εγώ είχα το ίδιο θέμα και μόλις νομίζω πως το έφτιαξα θα σου πω τι να κάνεις. Θα πας πάνω αριστερά που λέει εμφάνιση, και θα επιλέξεις το Items only (μόνο περιεχόμενα). Μετά θα σώσεις την ροή. Είτε θα σου έχει επιλογή να αποθηκεύσεις τις αλλαγές αν το έχεις ξαναρυθμίσει, είτε θα έχει κουμπί "αποθήκευση ως νέα ροή", και δίνεις ότι όνομα θέλεις. Πολύ σημαντικό είναι στη συνέχεια να πατήσεις το "επιλογές ροής" και να επιλέξεις ορισμός ροής ως προεπιλεγμένη. Αν δεν το κάνω το τελευταίο δεν κρατάει τη ρύθμιση... Edited August 25, 2021 by Mark_K 1 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 1 hour ago, Mark_K said: επειδή κι εγώ είχα το ίδιο θέμα και μόλις νομίζω πως το έφτιαξα θα σου πω τι να κάνεις. Θα πας πάνω αριστερά που λέει εμφάνιση, και θα επιλέξεις το Items only (μόνο περιεχόμενα). Μετά θα σώσεις την ροή. Είτε θα σου έχει επιλογή να αποθηκεύσεις τις αλλαγές αν το έχεις ξαναρυθμίσει, είτε θα έχει κουμπί "αποθήκευση ως νέα ροή", και δίνεις ότι όνομα θέλεις. Πολύ σημαντικό είναι στη συνέχεια να πατήσεις το "επιλογές ροής" και να επιλέξεις ορισμός ροής ως προεπιλεγμένη. Αν δεν το κάνω το τελευταίο δεν κρατάει τη ρύθμιση... Φαινεται οντως να λειτουργει ετσι, thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 Γιατί δέν έχει μπεί η επιλογή κάποιος να μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό του; Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 On 26/8/2021 at 4:44 ΜΜ, zerokill said: Γιατί δέν έχει μπεί η επιλογή κάποιος να μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό του; Σε κανένα φόρουμ δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel x2 Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 Στο insomnia υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 3 minutes ago, Gabriel x2 said: Στο insomnia υπάρχει Χμ… δεκτό, δεν το γνώριζα. Αν ζητηθεί και εδώ, δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα να προστεθεί τότε και αυτή η επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. August 31, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 Το σχετικό θέμα είναι εδώ, το παρόν κλειδώνεται https://myphone.gr/forum/topic/190070/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts