Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

σωστα στα ειπαν , στο ιδιοκτητο δεν θελει νετμοτ , εχει 2 εξοδους με 2 γραμμες (σαν την isdn)αλλα ειναι voi νουμερα ΟΧΙ pstn

θα γινουν...λενε...

απλα αν εχεις κιαλλα νουμερα (μσν) μπορεις να τα μεταφερεις!

Τους είπα ακριβώς αυτά που μου είπες στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Συμφώνησαν στο οτι αντικαθιστάς το netmod με το fritz.

Διαφώνησαν στο οτι δίνουν γραμμές pstn και όχι voip! Οι μόνες που δίνουν voip, όπως μου είπαν, είναι η Netone και η On. Η HOL, όπως και η Forthnet, δίνουν PSTN με ποιότητα στην συνομιλία εφάμιλλη του ΟΤΕ...

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τους είπα ακριβώς αυτά που μου είπες στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Συμφώνησαν στο οτι αντικαθιστάς το netmod με το fritz.

Διαφώνησαν στο οτι δίνουν γραμμές pstn και όχι voip! Οι μόνες που δίνουν voip, όπως μου είπαν, είναι η Netone και η On. Η HOL, όπως και η Forthnet, δίνουν PSTN με ποιότητα στην συνομιλία εφάμιλλη του ΟΤΕ...

σε ποιοτητα ναι ειναι σαν του οτε pstn αλλα ειναι voip ! (ας το επιβεβαίωση και καποιος αλλος)

και ενας λογος ειναι που χρειαζετε ρευμα για συνεχεια για χρηση τηλεφωνιας και ιντερνετ

και ενας λογος ειναι που χρειαζετε ρευμα για συνεχεια για χρηση τηλεφωνιας και ιντερνετ

Μη μου πεις πως χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής για να υπάρχει τηλεφωνία:confused::wacko:...

Μη μου πεις πως χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής για να υπάρχει τηλεφωνία:confused::wacko:...

ΟΧΙ ένταξη είπαμε αλλα οχι και τοσο! :lol: ΑΠΛΑ να εχει ρεύμα πάντα το FRITZ!Box

Έχω νεώτερα από το μέτωπο...

Ήρθε η ανάσταση λίγο πριν τα Χριστούγεννα :X

Μετά από 4 μήνες αφότου έκανα την αίτηση για μεταφορά στο ιδιόκτητο και 2 μήνες που υποτίθεται ότι ενεργοποιήθηκε και είχα μείνει χωρίς σταθερό,σήμερα το πρωί επιτέλους συνδέθηκα.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να πάω για 4η φορά στα γραφεία τους καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επικοινωνίας δεν ήταν εφικτός.Πιο εύκολο είναι να πιάσεις το τζόκερ παρά κάποιον τεχνικό στο 13844.Μέσω chat δε από το site τους μια φορά μόνο κατάφερα να μιλήσω με κάποιον στις 4 παρά το πρωί.Τέσπα..

Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι ο ΟΤΕ δεν είχε ολοκληρώσει την φορητότητα πλήρως στο δίκτυο της HOL.Ενώ δηλαδή μου έκοψαν το τηλέφωνο στις 20 Οκτ. εξακολουθούσα και είχα internet μέσω ΑΡΥΣ+HOL (την παλιά μου σύνδεση δηλαδή).

Όπως μου είπαν χτες δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ 2 φορές και τις 2 τους την επέστρεψε πίσω ο ΟΤΕ λέγοντας ότι φταίνε αυτοί.Εν τω μεταξύ μου είχε έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός από τον ΟΤΕ ενώ παράλληλα ακόμα "μου έδιναν" internet :blink: ό,τι να 'ναι.

Τελικά χτες βράδυ βλέπω να κόβεται η παλιά σύνδεση που είχα και από σήμερα το πρωί είμαι συνδεδεμένος στα 17915.Τηλέφωνα ακόμα δεν έχω βέβαια,θαρρώ όμως πως παίζει ρόλο το καρτοσταθερό που μου έχουν δώσει και έχει γίνει εκεί προώθηση.

Μια μεγάλη περιπέτεια επιτέλους τέλειωσε.. 2 μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας που με κούρασε πολύ.Ειλικρινά μέχρι τέλος της εβδομάδας είχα πει να κάνω υπομονή.θα γύριζα πάλι πίσω στον ΟΤΕ γιατί έβλεπα ότι δεν υπάρχει λύση στον ορίζοντα.

Αυτό στο οποίο πάσχει πολύ η HOL είναι η εικόνα που δίνει στον πελάτη της.Σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά άθλια.Και πείτε εμείς εδώ ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω,κάποιος που δεν έχει ιδέα και πολύ καλά κάνει που δεν έχει,έτσι και τραβήξει τέτοια ταλαιπωρία τι είναι αυτό που θα κάνει;Να γυρίσει στον ΟΤΕ άρον άρον..Οσο δεν το παίρνουν χαμπάρι αυτό τόσο θα χάνουν την αξιοπιστία τους η HOL και η κάθε HOL.

Οσο θα "παίζετε" (με ανοχή της αρχής τηλεπικοινωνιών)η "γάτα με το ποντίκι" στις ευθύνες μεταξύ ΟΤΕ και ιδιωτικών παρόχων,προκοπή δεν θα υπάρξει γιατί βλάβη ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει (και σαμποτάζ,αφού όλα μέσω ΟΤΕ είναι ουσιαστικά).

Οσο αφορά το χάος της οργάνωσης δεν μπορεί να χάλασε έτσι μια εταιρία,όταν πρίν λίγο καιρό που όλοι ήταν ΑΡΥΣ δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα.Καθε πάροχος (σαν εταιρία) λογικά θέλει να έχει ευχαριστημένους πελάτες,οπότε υπάρχει ένα αλλοθι στην όποια αιτία που κανείς δεν παραδέχεται:cry:

Mάλλον ώσπου (και αν) στρώσουν τα πράγματα η καλύτερη επιλογή είναι shared LLU για Ιnternet μόνο.

Τώρα που ο ΟΤΕ μείωσε τις τιμές στα πακέτα ADSL μπορεί να δούμε αντίστοιχη μείωση στη HOL...

Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να φύγει αυτή η χρέωση ανά λεπτό στη τηλεφωνία!

Ειδικά στις κλήσεις προς κινητά είναι κλοπή...

Τώρα που ο ΟΤΕ μείωσε τις τιμές στα πακέτα ADSL μπορεί να δούμε αντίστοιχη μείωση στη HOL...

Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να φύγει αυτή η χρέωση ανά λεπτό στη τηλεφωνία!

Ειδικά στις κλήσεις προς κινητά είναι κλοπή...

* Από 768/192 kbps με 18,50 ευρώ, σε 1024/256 kbps με 16,50 ευρώ (μείωση 10,81%).

* Από 4096/256 kbps με 38,50 ευρώ, σε 4096/256 kbps με 22,50 ευρώ (μείωση 41,56%).

* Από 8192/384 kbps με 48,50 ευρώ, σε 8192/384 kbps με 26,90 ευρώ (μείωση 44,54%).

* Νέα ταχύτητα έως 24576/1024 kbps με 29,90 ευρώ.

η hol χρεώνει € 17,97 για 6/ 1 Μbps και 24/ 1 Mbps (σχεδόν οσο χρεώνει ο οτε την 1024)

ποιο πολλή μείωση δεν γίνετε !!!:D

η hol χρεώνει € 17,97 για 6/ 1 Μbps και 24/ 1 Mbps (σχεδόν οσο χρεώνει ο οτε την 1024)

ποιο πολλή μείωση δεν γίνετε !!!:D

Καλά μη βλέπεις μόνο τις ονομαστικές ταχύτητες. Αυτή τη στιγμή είμαι μέσα μέσω wifi από το ασύρματο του ξενοδοχείου που είναι Otenet στα 2048. Έχω να πω ότι πετάει. Τέτοιες ταχύτητες στο σερφάρισμα με τα 6 Mpbs της ΗΟL μόνο στη σφαίρα της φαντασίας υπάρχουν. Θα προτιμούσα δηλαδή τα 2 του ΟΤΕ από τα 6 της άλλης αλλά προς το παρόν περιμένω τη διακοπή της Hellas Off Line και την ενεργοποίηση της Forthnet...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε χαλάει περισσότερη μείωση δηλαδή???;)

Έχεις δίκιο για τα πάγια του ADSL.

Για τη τηλεφωνία, όμως, να μη γίνει κάτι?

Η τιμή της HOL είναι με max τα 24mbit στο δίκτυό της,εξαρτάται από την περιοχή.Συνήθως παίρνεις σταθερά 6-14Μbit (και πραγματικά ανάλογα το πήξιμο του DSlam)-Aπό υποδομή πάντως οι συνδέσεις μέχρι 8Μbit (ADSL1) πάνε κατά πολύ καλύτερα από >8MBit (ADSL2) και αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα μείνω στον ΟΤΕ.

Οι εναλλακτικοί είναι περιορισμένης αξιοπιστίας, δεν έχουν όσο γρήγορο dsl υπόσχονται, και μπορεί να μπλέξεις μαζι τους.

Από την άλλη, φέραν νέα τιμολόγια. Δηλαδή υπολογίζω ότι με μια τέτοια μετακίνηση μου απο τον ΟΤΕ σε Εναλλ.Πάροχο θα εξοικονομήσω 500 ευρω το χρόνο.

Και με αυτα θα παρατείνω τις διακοπές μου 6-7 μέρες...!! Το καλοκαίρι.

Δείτε το κι έτσι. Το μονοπώλιο αποβαίνει ΠΑΝΤΑ σε βάρος μας.

Προσωπικά τα έχω αναφέρει κατά καιρούς όλα αυτά όταν κάποιοι έγραφαν ότι βλέπουν να σκάβουν για οπτικές ίνες,επενδύσεις κλπ ενώ όλα ήταν μέσω ΟΤΕ και η διαχείρηση απλά περνούσε στούς εναλλακτικούς.

Από την μία είναι η σαφώς καλύτερη τιμή (εναλλακτικών) σε συνδιασμό με την όποια αξιοπιστία (σου "κάτσει" και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) από την άλλη μια σταθερή ακριβή υποδομή με αργούς ρυθμούς ανάπτυξης (ΟΤΕ).

Εγω σαν πελάτης της HOL μέσω ΑΡΥΣ χρόνια (single player 2Mbit) δεν είχα κανένα πρόβλημα,ούτε ιδιαίτερους χρόνους αναμονής στην τηλ. εξυπηρέτιση.Οταν όμως βλέπω ότι δεν πρόκειται σύντομα (γιατί δεν εγκρίνεται κατασκευή βρόγχου) να πάω στο δίκτυο της για μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη τιμή,φυσικά θα "την κάνω" για ΟΤΕ και Conxx σύντομα (παρά τα προβλήματα ταχύτητας που έχει τελευταία,τα Κινέζικα DSLAM που καίνε τις καλωδιώσεις, και την απάτη που κάνει με τους P2P clients λόγω υπερφόρτωσης των DSLAM ,βάζοντας κόφτες ,παράνομα ή όχι ποιός τον ελέγχει....) τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι μακράν καλύτερος σε Internet σε σταθερή ταχύτητα από πάνω από 4Mbit.

Με όλη την ιστορία εξαναγκαστηκα σε μεγάλο ψάξιμο,και από γείτονες,φίλους,γνωστούς σαν μεσάζοντες κλπ,έμαθα ότι μόνο η Τellas με 2Mbit και 2play δουλεύει στην περιοχή μου πολύ καλά,αλλά έχει 3 μηνο standard παράδοση κυκλώματος (εγγυημένη όμως με τα σημερινά δεδομένα)

Από την άλλη σε γνωστούς συνεργάτες (εταιρίας με υποκαταστήματα) σε διάφορες περιοχές που έχουν επίσης χρόνια χονδρική παροχή HOL (ή και 2play) άλλοι είναι super ευχαριστημένοι,άλλοι βλασθημάνε (ότι γίνεται και εδώ στα φορoυμ).

Και εκεί λεει κανείς ,μια εταιρία,δεν σέβεται ούτε τους μεγάλους πελάτες της ;-Φαύλος κύκλος:X

Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε ότι κάποτε όλα θα στρώσουν ,όπως έγινε με την κινητή,και ο ανταγωνσιμός θα γίνει πραγματικά υγιείς είτε από αποφάσεις της Πολιτείας είτε από απόρριψη των καταναλωτών (οπότε θα κλείσουν πολλοί και διαφοροι), και ως τότε καλύτερα να διαλέγουμε όσο γίνεται τι και πως μας συμφέρει να κάνουμε βασικά την δουλειά μας ,και όχι μόνο από διαφημίσεις ή δέλεαρ τιμής.

Γεια σας,προσωπικά έχω Vivodi cableTV.Συγχρονίζω στα 5 mbps down/1mbps up χωρίς προβλήματα με εξαίρεση τον πρώτο μήνα που είχα βάλει το πακέτο.Μου έχουν πεί από τη Vivodi οτι δεν μπορώ να πιάσω μεγαλύτερη ταχύτητα λόγω κακών καλωδιώσεων ΟΤΕ΅.Οι καλωδιώσεις στο σπίτι μου είναι καινούριες.Το έψαξα λοιπόν και πήρα την HOL να ρωτήσω τι γίνεται και η υπάλληλος μου είπε οτι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες το δύκτιο της Hol είναι εξ'ολοκλήρου δικό της.Εγώ της έκανα την εξης απλή ερώτηση."Αν είναι έτσι αυτό σημαίνει οτι θα είσαστε εξόλοκλήρου υπεύθυνοι για την ποιότητα του σήματός μου μιας και όλες οι καλωδιώσεις ανοίκουν σε εσάς".Σε αυτό το σημείο έφαγε ένα κόλημα και μου υποσχέθηκε να ξαναπάρει χωρίς να το έχει κάνει έως τώρα.Αν ξέρει κάποιος χρήστης της HOL τι ακριβώς γίνεται ας μου εξηγήσει και θα ήθελα να γράψουν κάποιοι από εσάς τις ταχύτητες που πιάνετε και αν οι συνδέσεις σας είναι σταθερές.

o εφιαλτης συνεχιζεται.....απο 14 του μηνα κομμενο το τηλεφωνο,και το μονο που λενε ειναι να κανω υπομονη χωρις ομως να μου λενε τι φταιει που δεν εχω τηλεφωνο ουτε ιντερνετ,αλλα δεν ξερουν καν ποτε θα ερθει κατι απο τα δυο......

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

o εφιαλτης συνεχιζεται.....απο 14 του μηνα κομμενο το τηλεφωνο,και το μονο που λενε ειναι να κανω υπομονη χωρις ομως να μου λενε τι φταιει που δεν εχω τηλεφωνο ουτε ιντερνετ,αλλα δεν ξερουν καν ποτε θα ερθει κατι απο τα δυο......

Και να σου έλεγαν, ξέρεις τι θα έλεγαν. Ότι φταίει ο ΟΤΕ :ninja: αν και στη HOL κάποιες φορές λένε ότι φταίει και η vodafone που τους φορτώνει το δίκτυο με τους συνδρομητές της :mad:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

παντως πραγματικα η ολη φαση ειναι κωμωδια.

Κανεις δεν ξερει τιποτα,απο τον ενα σε δινουν στον αλλο,για να ξαναγυρισεις στο τελος ξανα απο την αρχη........

Τι να πω δεν ξερω πρεπει να πας στα γραφεια τους με τσεκουρι που ποναει κιολας.....

Ειναι δυνατον εταιρεια με ιδιοκτητο (δηθεν) δικτυο να μην μπορει να σου δωσει μια ενημερωση για το ποτε θα συνδεθεις???Δηλαδη και μη χειροτερα.....

Στο μεταξυ εαν διαβασετε τους ορους του συμβολαιου,για το μονο πραγμα που ειναι υπευθυνοι ειναι για την εισπραξη η κοψιμο του τηλεφωνου εαν δεν πληρωνεις...Για ολα τα αλλα δεν ξερουν τιποτα....Αρε να μην εχω κανα κουρδο αυτονομιστη γνωστο,να ζωθει με δυναμιτη και να ορμησει μεσα.......

*SugarTown*

Kατα 50% φταίει ο ΟΤΕ και η άθλια σε πολλες περιοχές υποδομή και οργάνωσή του του, μαζί μ'αυτούς που ανέχονται τις όποιες συμπεριφορές του (ΕΕΤΤ,Πολιτεία με παραθυράκια νομοθεσίας κλπ συμφέροντα)

-Το υπόλοιπο 50% είναι θέμα οργάνωσης κάθε ιδιωτικής εταιρίας.Οταν θέλουν πελάτες χωρίς να μπορούν να τους εξυπηρετούν (αεριτζήδικες δουλειές) αυτών των ίδιων μεγαλοεπιχειρηματιών που βρίσκει κανείς και σε αλλες υπηρεσίες και έργα,και όταν δεν υπάρχουν εξαιρέσεις ευθύνης στο σύστημα που είναι το ίδιο στο Ελλαδιστάν,με δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω,βρείτε εσείς τον καλύτερο πάροχο να πάμε παρέα:confused:

Οπως έχω ξαναγράψει,γνωρίζω παράδειγμα συνεργάτη μου στο κέντρο Αθήνας με αλλο εναλλακτικό (που θέλουν να λένε ότι είναι ο μεγαλύτερος στο χώρο σε συνδρομητες) όπου πάλι φυσικά κανείς δεν ξέρει τίποτε,γιατί μπορεί είτε να φταίει όντως η περιοχή ή να πούν απλά για δικαιολογία (όπως είπαν), ότι φταίει η περιοχή,γίνονται δήθεν έργα κλπ κλπ .....

Σ'αυτόν που χρειάζοταν το Ιντερνετ όσο κανείς άλλος,μετά από πετυχημένη σχετικά εύκολη σύνδεση,διακόπηκε ξαφνικά για τεχνικούς λόγους, και τώρα είναι με ΑΡΥΣ στα 768Kbit πάλι,και πιό πολύ χρόνο απ'ότι κάθισε με τα 12Mbit.

Αλλά επειδή πρόκειται για εταιρία μαρκετινκ και είχε κάνει κάποιες επενδύσεις για να εκμεταλευτεί την ταχύτητα,και για την σκασίλα τους στην εταιρία παροχής,φυσικά έχουν πάρει τη νομική οδό γιατί η ζημιά είναι και μεγάλη από διαφυγόντα κέρδη.Οχι θα τους άφηνε!-Εμείς οι κοινοί θνητοί όμως που δεν έχουμε την δυνατότητα για δικαστικά έξοδα ?

Ρε παιδιά σκέφτομαι να βάλω hol double play με δωρεάν εξοπλισμό wi fi router και 25 ευρώ / μήνα με ταχύτητα εώς 24 kbps

http://www.hol.gr/default.asp?pid=13&la=1

Tι λέτε; Όσοι έχετε hol είστε ευχαριστημένοι ή να βάλω vodafone 3 σε 1 με 32,5 ευρώ / μήνα;

Η vodafone διαθέτει μόνο Internet μέσω ΗΟL.

Στα υπόλοιπα μια μικρή αναζήτιση στα τοπικά thread θα λύσει τις οποιες τεχνικές απορίες σου.

Η τιμή αξίζει σε όλες τις περιπτώσεις στους εναλλακτικούς,αλλά από σένα εξαρτάται τι χρειάζεσαι,και τι σε συμφέρει να πληρώνεις σε σχέση με τις υπηρεσίες που θα διαβάσεις πώς δουλεύουν ως τώρα κατά μέσο όρο.

Η vodafone διαθέτει μόνο Internet μέσω ΗΟL.

Στα υπόλοιπα μια μικρή αναζήτιση στα τοπικά thread θα λύσει τις οποιες τεχνικές απορίες σου.

Η τιμή αξίζει σε όλες τις περιπτώσεις στους εναλλακτικούς,αλλά από σένα εξαρτάται τι χρειάζεσαι,και τι σε συμφέρει να πληρώνεις σε σχέση με τις υπηρεσίες που θα διαβάσεις πώς δουλεύουν ως τώρα κατά μέσο όρο.

Στην πραγματικότητα ψάχνω για σύνδεση adsl που στην περίπτωσή μου, αυτή την στιγμή θεωρώ ότι, οι καλύτερες προσφορές είναι από vodafone και hol.

Όσον αφορά το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ για παραπάνω από 1 ώρα/μήνα οπότε θεωρώ ότι με καλύπτει η προσφορά της hol για 6 μήνες δωρεάν 1 ώρα αστικές/υπεραστικές κλήσεις στα € 24,5. Ενώ η vodafone για adsl εώς 24Mbps χρεώνει τελική τιμή € 32,5 με 8,5 ώρες δωρεάν ομιλία με αστικές/υπεραστικές κλήσεις.

Με βάση τα παραπάνω δεν είναι καλύτερα κάποιος να επιλέξει την hol και να φύγει από τον ΟΤΕ;

Το μόνο ασύμφορο αυτή τη στιγμή στη hol είναι οι κλήσεις προς κινητά που χρεώνονται ανά λεπτό (στο πακέτο double play).

Κατά τ'άλλα εμένα μου είπαν στη τεχνική υποστήριξη ότι το δίκτυο θα αναβαθμίζεται μέχρι τον Ιανουάριο οπότε και θα μπορούν να εγγυώνται (δεν το πιστεύω:mad:) τη ποιότητα των υπηρεσιών τους...

Το μόνο ασύμφορο αυτή τη στιγμή στη hol είναι οι κλήσεις προς κινητά που χρεώνονται ανά λεπτό (στο πακέτο double play).

Κατά τ'άλλα εμένα μου είπαν στη τεχνική υποστήριξη ότι το δίκτυο θα αναβαθμίζεται μέχρι τον Ιανουάριο οπότε και θα μπορούν να εγγυώνται (δεν το πιστεύω:mad:) τη ποιότητα των υπηρεσιών τους...

Γι'αυτο να είσαι σίγουρος το ξέρω από καλή πηγή...:X

Αv μιλήσεις με άλλον στην τεχνική υποστήριξη όλο για αναβαθμίσεις μιλάνε (και όλοι πάροχοι παντού τα ίδια λένε) στην λογική ότι η τεχνολογία και οι εξελίξεις τρέχουν.Στο Ιντερνετ σίγουρα θα βελτιωθούν τα πραγματα στην HOL σύντομα,και θα ξαναγίνουν όπως παλιά σε σταθερότητα.....στην τηλεφωνία όμως για ποιό δίκτυο μιλάνε ,αυτό που επινοικιάζουν και μοιράζονται τεχνικά και εξαρτώνται από τους τεχνικούς του ΟΤΕ ; ή το δικό τους Voip-Ελεος πια :X

εσεις το ξερατε οτι παρολο που στο site της hol υπαρχει τιμοκαταλογος για προωθησεις,η υπηρεσια δεν παρεχεται??

Πηγα σημερα απο τα γραφεια τους να τους ζητησω ,αφου δεν μπορουν να μου εχουν τηλεφωνο απο τις 14 του μηνα,μηπως μπορουν να προωθησουν τις κλησεις σε αλλο σταθερο,αλλα ουτε αυτο μπορουσαν

*SugarTown*