Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπήκα καν στο κόπο να διαβάσω κανένα μήνυμα. Έφυγαν όλα. Θα ειδοποιηθείτε με PM.

ευτυχώς που προλάβαμε τα copy paste για pm δηλαδή!:p

Όντως η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ας επανέλθουμε.

Έχει υπάρξει κάποια ενεργοποίηση σε Double play για να ακούσουμε εντυπώσεις?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχω ζητησει την ενεργοποίηση της και εντός των ημερών θα ειμαι σε θεση να σας πω. Επιπρόσθετα να σας πώ ότι δίνει Fritz!Box wlan 7140 δωρεάν το οποίο ειναι και ενσυρματο και wireless και το οποίο το είδα να κοστίζει 200 Eur.

Εχω ζητησει την ενεργοποίηση της και εντός των ημερών θα ειμαι σε θεση να σας πω. Επιπρόσθετα να σας πώ ότι δίνει Fritz!Box wlan 7140 δωρεάν το οποίο ειναι και ενσυρματο και wireless και το οποίο το είδα να κοστίζει 200 Eur.

Ναι αλλα αν διακοψεις το επιστρεφεις δεν ειναι δικο σου. Ερωτηση, γιατι να παει κανεις στα πανακριβα πακετα της HOL ; Εγω εχω το 2play soho της Forthnet και μονιμα κατεβαζω με 1mb/sec και οπου να'ναι ερχονται και τα 24mbps :p

Eιχα υπολοιπο απο υφισταμενη συνδεση 50 Eur,αποδεσμεύτηκα από πάγιο ΟΤΕ,αστικα υπεραστικά δωρεάν και αν διακόψω τον πρώτο χρόνο το penalty ειναι 89 Eur, τον δεύτερο 59 Eur και τον τρίτο 29 Eur.

Το λέει πουθενά ότι επιστρέφεις τον εξοπλισμό όπως αναφέρθηκε;-Δεν βλέπω να γράφει στο site.Επίσης πόσες μέρες σου είπαν αναμονή ; Eχει αναφερθεί από 7-25μερες ανάλογα την περίπτωση ή και γενικά θα σας ειδοποιήσουμε .Αν θες λες και σε ποια περιοχή είσαι.

Το λέει πουθενά ότι επιστρέφεις τον εξοπλισμό όπως αναφέρθηκε;-Δεν βλέπω να γράφει στο site.Επίσης πόσες μέρες σου είπαν αναμονή ; Eχει αναφερθεί από 7-25μερες ανάλογα την περίπτωση ή και γενικά θα σας ειδοποιήσουμε .Αν θες λες και σε ποια περιοχή είσαι.

Το λεει στο συμβολαιο.

Ναι αλλα αν διακοψεις το επιστρεφεις δεν ειναι δικο σου. Ερωτηση, γιατι να παει κανεις στα πανακριβα πακετα της HOL ; Εγω εχω το 2play soho της Forthnet και μονιμα κατεβαζω με 1mb/sec και οπου να'ναι ερχονται και τα 24mbps :p

Η forthnet ειναι αληθεια πολυ ανταγωνιστικη στις τιμες αλλα το support της αλλα ακομα και οι πωλησεις της!!! ειναι ανυπαρκετες. Στη HOL δεν πανε πισω. Η διαφορα στην τιμη των πακετων εγκειται στην χρονομισθωση του router που σου παρεχει.

Ελπίζω να μην προκύψουν στο μέλλον παρόμοιες κόντρες με αυτές που είδα ότι έγιναν τις τελευταίες δύο μέρες.Υποτίθεται ότι συμμετέχουμε σε ένα φόρουμ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.Τέτοιες αντιπαραθέσεις δεν προσφέρουν τίποτα και σε κανέναν.Πάμ' παρακάτω...

Προσωπικά θεωρώ ουτοπικά τα 24mbps και προβλέπω μεγάλες αντιδράσεις από αυτούς που θα δουν 8 και 10max.Αυτός είναι και ο λόγος που συνέχισα στην Hol,μπορεί να είναι ακριβότερη αλλά τουλάχιστον αυτά που δίνει θα τα έχεις σίγουρα.Χώρια δε που υπάρχει διπλάσιο upload στην Hol.

Ναι είναι με χρησιδάνειο,όπως ήταν πάντα άλλωστε και με τα προηγούμενα Fritz.

Εγώ είμαι σίγουρος οτι δεν θα δώ πραγματικό bandwidth 18 mbit (2,25mB/sec δλδ) που θα συγχρονίσω (τόσο τραβάει η γραμμή μου σύμφωνα με το attenuation aka εξασθένηση λόγω απόστασης, 22.5db εχω και κοψε κατι) με shared llu forthnet.

Και με 1-1,5 mB/sec να κατεβάζω θα είμαι ευχαριστημένος, και στην τελική θα πληρώνω και λιγότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες πριν 5 λεπτα πηρα τηλεφωνο την Hol και την ρωτησα τι θα γινει με την αυξηση της ταχυτητας. Το παιδι που μιλησα μαζι του μου ειπε πως τωρα βαζουν στο ιδιοκτητο τους παλιους συνδρομητες γιατι ειχαν προβλημα με τον ΟΤΕ και μου ειπε πως κατα τα μεσα Ιουλιου η ταχυτητα μου θα μεγαλωσει οπως μου ειχαν υποσχεθει....Τον ρωτησα αν χρειαζεται να κανω καποια αιτηση ή εστω ενα χαρτοσημο βρε αδερφε:lol: :p αλλα μου ειπε οχι τιποτε απολυτως. Τον ρωτησα και για ποσο χρονο θα μεινω χωρις dsl και μου απαντησε για μιση ωρα το πολυ!!!

Λετε να δουμε και εμεις καμια ταχυτητα της προκοπης και τα ονειρα μας να γινουν πραγματικοτητα??? Αντε γιατι με τιν 1024 βαρεθηκα....:p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Έκανα αίτηση για 2play χθές (25/6). Αναμενόμενη σύνδεση με το δίκτυο σε 25 εργάσιμες. :)
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Aν είναι εύκολο να λέμε και σε ποιές περιοχές είμαστε,να βγάλουμε κάποια άκρη όσο αφορά την αναμονή.Οπως έχω αναφέρει,εχει αναφερθεί από 7-25μερες ανάλογα την περίπτωση ή ακόμα και γενικά θα σας ειδοποιήσουμε :ninja:

Εγώ έκανα αίτηση για double play Πέμπτη 21/06.

Και μου είπαν το πολύ σε 25 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί.

Περιοχή: Χολαργός

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έκανα αίτηση για double play Πέμπτη 21/06.

Και μου είπαν το πολύ σε 25 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί.

Περιοχή: Χολαργός

Kalo fthinopwro :)

Eιχαμε ζητησει 20/6 στην δουλεια μεταβαση από 768 ΟΤΕ σε 2Μβit HOL share LLU και μας ειδοποιησαν σημερα ότι θα μας πάνε 8mbit γιατί στην περιοχή τα 2ΜΒιτ δεν θα δουλεύουν καλά μέσω ΟΤΕ:lol:

-Φυσικά με χρεωση ελάχιστα παραπανω,άσχετα αν δεν μας χρειαζονταν μεγαλύτερη ταχύτητα.Ενεργοποίηση το αργότερο μέχρι 20/7 και modem δωρεάν μόνο το Jetpeed 520 ενώ υπάρχει και το Fritz 7140 με χρέωση 5 ευρώ το μήνα και το δίνουν κυρίως με Double play-Περιοχή σύνορα Ν.Σμυρνης-Π.Φαληρο

Έλαβα χτες το router μου.

Το έχω συνδέσει αλλά ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί αφού ακόμα αναβοσβήνει.

Μπήκα στο http://www.hol.gr/registration για να επιλέξω username και password.

Θα στείλω σήμερα την αίτηση με την υπογραφή μου.Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποιηθεί ή απλά περιμένω?

Πήρα τηλέφωνο στο 13844 και ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνω.

Αίτηση για το double play έχω κάνει.

Ποιο νούμερο τηλεφώνου θα έχω πότε θα το μάθω?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια πηρα τηλ και ενεργοποιησα την doyble play με 40 ευρω 12mb και απεριοριστες κλησεις....πηστευω οτι καλητερο κυκλοφορει.....μπραβο hol

Παιδια πηρα τηλ και ενεργοποιησα την doyble play με 40 ευρω 12mb και απεριοριστες κλησεις....πηστευω οτι καλητερο κυκλοφορει.....μπραβο hol

καλά κάτσε να ενεργοποιηθεί πρώτα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Έλαβα χτες το router μου.

Το έχω συνδέσει αλλά ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί αφού ακόμα αναβοσβήνει.

Μπήκα στο http://www.hol.gr/registration για να επιλέξω username και password.

Θα στείλω σήμερα την αίτηση με την υπογραφή μου.Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποιηθεί ή απλά περιμένω?

Πήρα τηλέφωνο στο 13844 και ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνω.

Αίτηση για το double play έχω κάνει.

Ποιο νούμερο τηλεφώνου θα έχω πότε θα το μάθω?

Oσο δεν σε έχουν ειδοποιήσει από το τεχνικό τμήμα ότι ενεργοποιήθηκες,θα περιμένεις.:!: Οπως θα διαβασες σε προηγούμενο ποστ μου,χθες μας ειδοποιήσαν σχετικά για μετάβαση σε άλλη γρηγορότερη προσβαση από αυτή που θέλαμε,μέχρι 20/7....σήμερα ξαφνικά είδαμε να συνχρονιζόμαστε στα 10Mbps με τον υπάρχοντα εξοπλισμό που έχουμε αλλά χωρίς αύξηση ταχύτητας.Πήραμε και email που λέει "Αυτόματη δημιουργία από το Σύστημα Παρακολούθησης Έργων.Υπηρεσίες σε εκκρεμότητα κλπ πληροφορίες" και το ίδιο απάντησαν στο 13844.....θα σας ενημερώσουμε όταν είναι στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσατε.:!: Παρόμοια γίνονται και στις άλλες εταιρίες,για διαβασε στα σχετικά thread τι γίνεται από υπομονή :)

Tην εταιρια αυτη θα την καψω , μα την παναγια! Μου εχει βγαλει το λαδι...! Αυτη είναι η εξυπηρετηση που διαφημιζει εδω και τοσο καιρο...; Να την βρασω την ριμαδα !

Ειχα κανει μια αιτηση για φοιτητικο πακετο adsl , την οποια αμεσως κι ακυρωσα για προσωπικους λογους- μου επεβαλαν να αλλαξω κι εταιρια σταθερης τηλεφωνιας,ενω εγω ΔΕΝ ηθελα....ηθελα μονο να βαλω το ριμαδι adsl και τιποτα αλλο! Μετα απο 7 ΜΗΝΕΣ ,ενω εχω ακυρωσει την συνδεση, στο site του φοιτητικου internet ΔΙΟΔΟΣ φαινεται οτι εχω ενεργη συνδεση adsl...Eχω επικοινωνησει πολλες φορες, εχω στειλει απειρα e-mail...αλλα ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ !!!!! Παιδια συγνωμη που ενοχλω, αλλα τι προτεινετε να κανω;

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Αν δεν σου έρχεται λογ/μός,τι σε νοιάζει πότε θα σε σταματήσουν από συνδρομητή;-Επίσης είναι ανάλογα τι χρονική και τι σύμβαση σε όρους εχεις δεχτεί αρχικά.Τέλος μπορεί για κάποιους λόγους να φαίνεσαι συνδρομητής αλλά στην πράξη να μην είσαι,το τσέκαρες ;

Αν δεν σου έρχεται λογ/μός,τι σε νοιάζει πότε θα σε σταματήσουν από συνδρομητή;-Επίσης είναι ανάλογα τι χρονική και τι σύμβαση σε όρους εχεις δεχτεί αρχικά.Τέλος μπορεί για κάποιους λόγους να φαίνεσαι συνδρομητής αλλά στην πράξη να μην είσαι,το τσέκαρες ;

φιλε μου εχω προβλημα γιατι δεν μου επιτρεπει το site της διοδου να κανω νεα αιτηση για νεα συνδεση adsl,καθως "βλεπει" οτι εχω ηδη συνδεση, ενω στην πραγματικοτητα δεν εχω! η συνδεση εχει ακυρωθει, αλλα δεν εχουν ενημερωθει οι webservices...καταλαβες ; κι εχω χασει 6 μηνες απο τον χρονο μου για μ....ς της εταιριας και δεν μπορω να βαλω φοιτητικο adsl! that's the problem...!

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Δεν απαντησες τι σύμβαση σε όρους εχεις δεχτεί από την HOL γιατί ανέφερες και σταθερή τηλεφωνία.-Eπίσης εξαρτάται και από κανονισμούς του "ΔΙΟΔΟΣ".Σε μια περίπτωση που ξερω,πρέπει να περάσει 1 έτος για να πας αλλού.