makisg4 Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 Στο τσατ. Και θα σε καλέσουν αυτοί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 Μου τηλεφώνησαν σήμερα από μια συνεργαζόμενη εταιρία για αναβάθμιση της γραμμής μου. Αυτή τη στιγμή είμαι με 50άρι VDSL. Λόγω απόστασης, στο σπίτι φτάνουν περίπου 25 - 27 Mbps. Η κυρία που προσπάθησε να μου δώσει την αναβάθμιση, μου ανέφερε πως "πέρασαν οι νέες γραμμές στην περιοχή μου" και τώρα μπορώ να πάω σε 100άρα γραμμή. Είχε και άλλα καλούδια το πακέτο όπως Vodafone TV, τα οποία δεν θυμάμαι. Ούτε την τιμή που μου είπε θυμάμαι. Όμως, αλλού θέλω να καταλήξω. Πριν περίπου 3 χρόνια που μπήκα στη Vodafone, δεν μπορούσε να προσφέρει στην περιοχή μου 100άρα σύνδεση (σύμφωνα με την ιστοσελίδα της), τώρα μπορεί (το τσέκαρα σήμερα). Την ίδια εποχή, ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να δώσει τίποτα πάνω από 24άρι και ούτε σήμερα μπορεί (τσέκαρα και τότε και σήμερα). Της εξήγησα οτι σήμερα με 50άρι πιάνω περίπου το μισό και ρώτησα αν θα πιάνω τα 93 Mbps (που μου είπε οτι εγγυάται η Vodafone). Μου απαντάει : "Ναι, αφού θα αλλάξω γραμμή. Στις 50άρες υπάρχει κορεσμός.". Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής : Υπάρχει περίπτωση να πιάνω τόσο καλή ταχύτητα αν μεταβώ σε 100άρα; Στην περιοχή μου δεν έχει γίνει κάποιο έργο ώστε να μπουν νέες καμπίνες ή να περαστούν νέα καλώδια ή οτιδήποτε! Επίσης, αφορά επαρχία. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως απλά είναι για να προωθήσουν το Vodafone TV, αλλά είπα να το επιβεβαιώσω. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 Ξέρεις εάν παίρνεις δίκτυο από καμπίνα (FTTC) ή από Αστικό Κέντρο; Στην πρώτη περίπτωση, είναι πιθανό να εγκατατάθηκε νέο DSLAM ή κάρτες στην υπάρχουσα καμπίνα. Εάν πρόσθεσαν vectoring (profile 35b) θα δεις βελτίωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 Νομίζω πως παίρνω από καμπίνα. Είμαι 80% σίγουρος. Πάντως, αν εγινε η αναβάθμιση που λες, γιατί ο ΟΤΕ δίνει ΜΟΝΟ έως 24; Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 On 18/1/2024 at 7:04 ΜΜ, chris023r said: Νομίζω πως παίρνω από καμπίνα. Είμαι 80% σίγουρος. Πάντως, αν εγινε η αναβάθμιση που λες, γιατί ο ΟΤΕ δίνει ΜΟΝΟ έως 24; Expand Δεν ενημερώνονται ταυτόχρονα τα συστήματα όλων των παρόχων. Συνήθως έχουν ένα μικρό χρονικό προβάδισμα οι ιδιοκτήτες της υποδομής (στην προκειμένη περίπτωση αυτός που ανήκει η καμπίνα με τον ενεργό εξοπλισμό). Σε κάθε περίπτωση, εάν συμφωνήσεις για 100Mbps και συνεχίσεις να πιάνεις 30, μπορείς να υπαναχωρήσεις. Έχε υπόψη σου ότι στο συμβόλαιο που θα πάρεις γράφει τυπική και ελάχιστη ταχύτητα, τα οποία είναι δεσμευτικά για τον πάροχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να ΜΗΝ ανήκει η καμπίνα στον ΟΤΕ. Νομίζω σε όλη την πόλη το δίκτυο είναι του ΟΤΕ. Τέλος πάντων! Σε κάθε περίπτωση, εχω ακόμα 12 μήνες και δεν έχω όρεξη να τραβιέμαι αν παει κάτι στραβά. Θα δούμε του χρόνου! Στο κάτω κάτω, αν κόπτονται τόσο για μένα, ας κοιτάξουν να φτιάξουν την 50αρα που έχω ήδη! Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2024 (edited) Λήγει το δικαίωμα καταγγελίας συμβολαίου με αποχώρηση χωρίς χρέωση μέχρι αύριο 1/2/2024, λόγο μεταβολής χρέωσης του 13830. Μόλις έκανα αίτηση στη nova, για fiber 300, και μου είπαν πως θα το προωθήσουν άμεσα. Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω την ημερομηνία; Edit: μάλλον έμπλεξα. Αφού έκανα την αποδοχή του συμβολαίου στη nova, με συμβούλεψαν από την nova να καλέσω την vodafone και να δηλώσω την επιθμία αποχώρησης προς τη nova. Eπικοινώνησα με την vodafone και από μεριά τους μου είπαν πως δεν μετράει η ημερομηνία που θα τους ενημερώσω για την καταγγελία ή την αίτηση φορητότητας, αλλά η ημερομηνία που θα αποδεσμευτεί η γραμμή από αυτούς. Και μάλιστα, πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν μέχρι και 8 ημέρες για την αποδέσμευση της γραμμής. Επομένως, τον ήπια... καθώς θα παρέλθει η ημερομηνία που μπορώ να κάνω αζημίως αποχώρηση. Πήρα λοιπόν πίσω την NOVA και τους είπα να τα ακυρώσουν όλα, και μου είπαν πως δεν γίνεται... και πως πρέπει να στείλω υπεύθυνη δήλωση για την ακύρωση. Μάλιστα, μου είπαν πως ακόμα η αίτησή μου είναι "προς παραλαβή δικαιολογητικών" και πως δεν έχει αρχίσει ακόμα η διεκπεραίωσή της, αλλά επειδή στο συμβόλαιο παραιτούμε του δικαιώματος υπαναχώρησης, μπορεί να μην την δεχθούν. Έστειλα υπεύθυνη δήλωση που έγραψα μέσω gov.gr μαζί με φωτό ταυτότητας, και αναμένω. Μπάχαλο. Edited January 31, 2024 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 On 31/1/2024 at 2:46 ΜΜ, kogos said: Λήγει το δικαίωμα καταγγελίας συμβολαίου με αποχώρηση χωρίς χρέωση μέχρι αύριο 1/2/2024, λόγο μεταβολής χρέωσης του 13830. Μόλις έκανα αίτηση στη nova, για fiber 300, και μου είπαν πως θα το προωθήσουν άμεσα. Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω την ημερομηνία; Edit: μάλλον έμπλεξα. Αφού έκανα την αποδοχή του συμβολαίου στη nova, με συμβούλεψαν από την nova να καλέσω την vodafone και να δηλώσω την επιθμία αποχώρησης προς τη nova. Eπικοινώνησα με την vodafone και από μεριά τους μου είπαν πως δεν μετράει η ημερομηνία που θα τους ενημερώσω για την καταγγελία ή την αίτηση φορητότητας, αλλά η ημερομηνία που θα αποδεσμευτεί η γραμμή από αυτούς. Και μάλιστα, πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν μέχρι και 8 ημέρες για την αποδέσμευση της γραμμής. Επομένως, τον ήπια... καθώς θα παρέλθει η ημερομηνία που μπορώ να κάνω αζημίως αποχώρηση. Πήρα λοιπόν πίσω την NOVA και τους είπα να τα ακυρώσουν όλα, και μου είπαν πως δεν γίνεται... και πως πρέπει να στείλω υπεύθυνη δήλωση για την ακύρωση. Μάλιστα, μου είπαν πως ακόμα η αίτησή μου είναι "προς παραλαβή δικαιολογητικών" και πως δεν έχει αρχίσει ακόμα η διεκπεραίωσή της, αλλά επειδή στο συμβόλαιο παραιτούμε του δικαιώματος υπαναχώρησης, μπορεί να μην την δεχθούν. Έστειλα υπεύθυνη δήλωση που έγραψα μέσω gov.gr μαζί με φωτό ταυτότητας, και αναμένω. Μπάχαλο. Expand Εφόσον αιτήθηκε την διακοπή σου δηλαδή κανεις καταγγελία της σύμβασής σου μετράει η ήμερα που την κάνεις και οχι όποτε αποδεσμευτεί η γραμμή.Και που ξέρει ο καθένας μας ποτε θα αποδευσμευτει η καθε γραμμη αυτο ειναι τελειως παραλογο. Μάλλον θα πρέπει να το διευκρινίσεις αυτο τηλεφωνικά. Αυτο λεει η κοινη λογικη.. οταν κάνεις μια αιτηση καπου μετραει η ημερομηνία της αιτησης οχι πότε διεκπεραιώνεται ... 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 Kogos, γιατί περίμενες να δράσεις την τελευταία στιγμή; 1 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 Eγω που θεωρητικα τα εκανα ολα αυτα εμπροθεσμα μεσα Νοεμβριου και διεκοψα για να παω ΝOVA και με τηλεφωνικη επιβεβαιωση οτι δεν θα φαω ποινη προωρης διακοπης λογο καταργησης εκπτωσης ebill, χρεωθηκα 67 ευρω σε εκκαθαριστικο λογαριασμο που ποτε δεν ελαβα με κανεναν τροπο και ο οποιος πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας την οποια το συστημα δεν με αφηνε να αφαιρεσω (παγια εντολη).Oυτε ομως ως καρτελα μπορουσα να δω μεσα στο app γιατι αλλαξα παροχο. Οποτε μολις αντιληφθηκα την κινηση στην καρτα, τους πηρα και τ ακουσανε γιατι αλλα συμφωνησαμε και αλλα κανανε. Μου ειπαν οτι εκαναν "λαθος" και οτι θα δρομολογηθει επιστροφη εντος 15 ημερων. Περασε ενας μηνας απο τοτε και εκδοσανε πιστωτικο εκκαθαριστικο πριν 5 μερες στα 72 ευρω και ξαναεδωσα το ΙΒΑΝ που τυχαια δεν καταχωρηθηκε και αναμενω ακομη 15 μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Σημειωνω καθε φορα ποτε μιλησα στο τηλεφωνο και με ποιον υπαλληλο γιατι αν δεν παρω τα λεφτα μου, θα προβω σε καταγγελια με οσα στοιχεια εχω. Αν δεν εβλεπα την κινηση στην καρτα, δεν θα το μαθαινα ποτε γιατι υπουλα μου μπλοκαραν την διαγραφη παγιας εντολης, δεν στειλανε ουτε καν ηλεκτρονικο ουτε εγχαρτο εκκαθαριστικο λογαριασμο για να εχω ενημερωση του λαθους και φυσικα αλλα ειπαμε και αλλα κανανε στην πραξη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2024 (edited) On 1/2/2024 at 6:15 ΜΜ, seranata said: Kogos, γιατί περίμενες να δράσεις την τελευταία στιγμή; Expand Γιατί δυστυχώς δεν το γνώριζα πιο νωρίς On 1/2/2024 at 11:35 ΠΜ, zerokill said: Εφόσον αιτήθηκε την διακοπή σου δηλαδή κανεις καταγγελία της σύμβασής σου μετράει η ήμερα που την κάνεις και οχι όποτε αποδεσμευτεί η γραμμή.Και που ξέρει ο καθένας μας ποτε θα αποδευσμευτει η καθε γραμμη αυτο ειναι τελειως παραλογο. Μάλλον θα πρέπει να το διευκρινίσεις αυτο τηλεφωνικά. Αυτο λεει η κοινη λογικη.. οταν κάνεις μια αιτηση καπου μετραει η ημερομηνία της αιτησης οχι πότε διεκπεραιώνεται ... Expand Δυστυχώς στην Vodafone μου είπαν πως μετρά η ημερομηνία αποδέσμευσης της γραμμής από αυτούς, και όχι η ημερομηνία αίτησης φορητότητας. Το πράγμα είχε και συνέχεια. Με επισκέφτηκε πωλητής της nova την αμέσως επόμενη μέρα, 1/2, ο οποίος πρόσφερε το ίδιο συμβόλαιο, αλλά με 3 μήνες δωρεάν για να απόσβεση το πρόστιμο της Vodafone. Το δέχτηκα και υπέγραψα χειρόγραφα. Αλλά την επόμενη ημέρα μου ήρθε email ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία φορητότητας για το συμβόλαιο της 31/1, που δεν είχε τους δωρεάν μήνες. Ενώ εγώ είχα ζητήσει την ακύρωση του. Τους κάλεσα τηλεφωνικά και η απάντηση τους ήταν πως πρώτα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία και μετά να ακυρωθεί. Κάτι βρωμάει εδώ. Γιατί να ξεκινήσει μία διαδικασία που είναι προς ακύρωση? Έστειλα μήνυμα και στον πωλητή, ο οποίος ήταν ενήμερος για την όλη κατάσταση από την αρχή, μου είπε πως θα το κοιτάξει αυτός, αλλά ακόμα κανένα νέο. Ζήτησα μετά από την nova να μου στείλουν μια βεβαίωση ή έστω ένα email ότι έχουν λάβει γνώση για την ακύρωση της 31/1, και απάντησαν πως δεν μπορούν να στείλουν και πως θα έρθει ενημέρωση από το σύστημα αυτόματα.... Edited February 3, 2024 by kogos 1 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. February 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2024 Με το έτσι θέλω μας φούσκωσαν όλους 1€ + Κατάργηση έκπτωσης E-bill. Δεν βρήκα άλλη άμυνα από το να ενεργοποιήσω στο My-Vodafone, Την αποστολή λογαριασμού σε χαρτί, έτσι ώστε να χρεώνονται και αυτοί. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2024 On 1/2/2024 at 6:18 ΜΜ, r31134 said: Eγω που θεωρητικα τα εκανα ολα αυτα εμπροθεσμα μεσα Νοεμβριου και διεκοψα για να παω ΝOVA και με τηλεφωνικη επιβεβαιωση οτι δεν θα φαω ποινη προωρης διακοπης λογο καταργησης εκπτωσης ebill, χρεωθηκα 67 ευρω σε εκκαθαριστικο λογαριασμο που ποτε δεν ελαβα με κανεναν τροπο και ο οποιος πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας την οποια το συστημα δεν με αφηνε να αφαιρεσω (παγια εντολη).Oυτε ομως ως καρτελα μπορουσα να δω μεσα στο app γιατι αλλαξα παροχο. Οποτε μολις αντιληφθηκα την κινηση στην καρτα, τους πηρα και τ ακουσανε γιατι αλλα συμφωνησαμε και αλλα κανανε. Μου ειπαν οτι εκαναν "λαθος" και οτι θα δρομολογηθει επιστροφη εντος 15 ημερων. Περασε ενας μηνας απο τοτε και εκδοσανε πιστωτικο εκκαθαριστικο πριν 5 μερες στα 72 ευρω και ξαναεδωσα το ΙΒΑΝ που τυχαια δεν καταχωρηθηκε και αναμενω ακομη 15 μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Σημειωνω καθε φορα ποτε μιλησα στο τηλεφωνο και με ποιον υπαλληλο γιατι αν δεν παρω τα λεφτα μου, θα προβω σε καταγγελια με οσα στοιχεια εχω. Αν δεν εβλεπα την κινηση στην καρτα, δεν θα το μαθαινα ποτε γιατι υπουλα μου μπλοκαραν την διαγραφη παγιας εντολης, δεν στειλανε ουτε καν ηλεκτρονικο ουτε εγχαρτο εκκαθαριστικο λογαριασμο για να εχω ενημερωση του λαθους και φυσικα αλλα ειπαμε και αλλα κανανε στην πραξη. Expand Τελικα σημερα μου επιστραφηκαν τα χρηματα οπως ειχαμε συμφωνησει τηλεφωνικα και μεσω Tobi. Ενα γεματο τριμηνο απο την μερα που ζητησα διακοπη λογω και e-bill και μεταβαση στη NOVA FTTH. Με ενοχλησε που αλλα ειπαμε αρχικα και αλλα εκαναν, που δεν εστειλαν ποτε λογαριασμο,ουτε ηλεκτρονικο ουτε εγχαρτο, που δεν μ αφησαν ουτε την παγια εντολη να απενεργοποιησω μεσω του app. Κατα τυχη ειδα την χρεωση. Καποιος που δεν θα ασχολιοτανε, μπορει να μην το επαιρνε ποτε χαμπαρι και να την ετρωγε κανονικα. Εχω και 2 ρουτερ τους τα οποια κανεις δεν ξερει αν πρεπει να τα επιστρεψω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2024 On 12/2/2024 at 1:44 ΜΜ, kiriakos_GR said: Με το έτσι θέλω μας φούσκωσαν όλους 1€ + Κατάργηση έκπτωσης E-bill. Δεν βρήκα άλλη άμυνα από το να ενεργοποιήσω στο My-Vodafone, Την αποστολή λογαριασμού σε χαρτί, έτσι ώστε να χρεώνονται και αυτοί. Expand Το θέμα είναι αν ενεργοποιήσεις να σου έρχεται λογαριασμός με ταχυδρομείο μην χρεωθείς άλλο 1 ευρώ? 😄 btw όταν ενεργοποιήσεις την αποστολή του λογαριασμοί με ταχυδρομείο εξακολουθείς να παίρνεις και την ηλεκτρονική μορφή του σε pdf στην εφαρμογή η δεν είναι πλέον διαθέσιμος ηλεκτρονικά? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2024 On 15/2/2024 at 9:27 ΜΜ, zerokill said: Το θέμα είναι αν ενεργοποιήσεις να σου έρχεται λογαριασμός με ταχυδρομείο μην χρεωθείς άλλο 1 ευρώ? 😄 btw όταν ενεργοποιήσεις την αποστολή του λογαριασμοί με ταχυδρομείο εξακολουθείς να παίρνεις και την ηλεκτρονική μορφή του σε pdf στην εφαρμογή η δεν είναι πλέον διαθέσιμος ηλεκτρονικά? Expand Πλέον δεν έχει αλλαγή στην τιμή ο έντυπος λογαριασμός. Παλιότερα, σε σύνδεση που έπαιρνε έντυπο ήταν διαθέσιμος και ο ηλεκτρονικό, δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. February 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2024 Καλημέρα , με κάλεσαν για προσφορά από Vodafone για το σταθερό. Έχω 100mbps απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά με τηλεόραση και Disney στα 28,60€. Μου πρότειναν αναβάθμιση 200mbps με όλα τα παραπάνω νέο ρούτερ με WiFi 6 καθώς και απεριόριστα σε κινητά στα 34,7€ λόγω κινητού θα πάει στα 32,6€. Σε 5 μήνες λήγει το 24μηνό μου. Μιλάμε για vdsl όχι fiber. Περιμένω να πλησιάσει η λήξη του συμβολαίου και ψάχνω τότε; Είμαι οκ από θέμα ταχύτητας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. February 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2024 On 23/2/2024 at 7:48 ΠΜ, belial said: Καλημέρα , με κάλεσαν για προσφορά από Vodafone για το σταθερό. Έχω 100mbps απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά με τηλεόραση και Disney στα 28,60€. Μου πρότειναν αναβάθμιση 200mbps με όλα τα παραπάνω νέο ρούτερ με WiFi 6 καθώς και απεριόριστα σε κινητά στα 34,7€ λόγω κινητού θα πάει στα 32,6€. Σε 5 μήνες λήγει το 24μηνό μου. Μιλάμε για vdsl όχι fiber. Περιμένω να πλησιάσει η λήξη του συμβολαίου και ψάχνω τότε; Είμαι οκ από θέμα ταχύτητας. Expand Αν δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση ταχύτητας περιμένεις μέχρί τότε. Ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο στο app της Vodafone θα πατήσεις εκεί που λέει offers (ή προσφορές) θα σου έχει προσφορά να ανανεώσεις με την ίδια τιμή που έχεις τώρα. Υπόψιν ότι όσο δεν συναινείς στην ανανέωση θα σε ζαλίζουν με τηλέφωνα κάθε εβδομάδα οπότε πρέπει να τους γειώνεις. Τον τελευταίο μήνα άμα θες σήκωνε το και παίξες μαζί τους μήπως σου το φθηνήνουν κιόλας 1-2 ευρώ (έτσι για το γαμώτο). Μια χαρά τους παίρνει. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2024 On 23/2/2024 at 9:15 ΜΜ, opmgls said: Ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο στο app της Vodafone θα πατήσεις εκεί που λέει offers (ή προσφορές) θα σου έχει προσφορά να ανανεώσεις με την ίδια τιμή που έχεις τώρα Expand Δεν ισχύει πάντα αυτό. Σε εμένα που περίμενα (είχα ήδη πάρει προσφορά από το τμήμα διακοπών για ίδια τιμή) στην εφαρμογή εμφάνιζε τραγικές προσφορές 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. February 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2024 On 25/2/2024 at 9:35 ΠΜ, paanos said: Δεν ισχύει πάντα αυτό. Σε εμένα που περίμενα (είχα ήδη πάρει προσφορά από το τμήμα διακοπών για ίδια τιμή) στην εφαρμογή εμφάνιζε τραγικές προσφορές Expand Ναι μπορεί να μην ίσχύει πάντα αλλά ακριβώς για αυτό εγραψα να γειώσει τα τηλέφωνήματα από τα διαφορα τμήματα της Vodafone. Εγώ αρνιόμουν να συζητήσω και να πάρω οποιαδήποτε προσφορά γιατί είχαν ξεκινήσει 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου τις οχλήσεις. Οπότε το app ήταν ο μόνος τρόπος να μου δώσουν προσφορά. ¨Οσο πλησιάζε προς η λήξη του συμβόλαιου του σταθερού μου, οι προσφορές ανανέωσης συμβολαίου με τις ίδιες υπηρεσίες μέσω app εδιναν μιικρότερο πάγιο/μηνα. Προσωπικη εμπειρία όλο αυτό αλλά το καταθέτω εδώ. Συνέβη στο τέλος του 2023. Αφού έληξε το συμβολαιο τώρα πληρώνω 1.6 ευρω παραπάνω για αορίστου. Βέβαια ανα πάσα στιγμή μπορούν να μου κάνουν αύξηση. Εγώ δεν ανανέωσα γιατί σύντομα θα μεταφέρω αυτή τη γραμμή. Αυτή την περίοδο οι προσφορές για 2ετη δέσμευση μέσω app μου δίνουν την ίδια τιμή που πληρώνω τώρα δηλαδή λίγο πιο ακριβά από το προηγούμενο συμβόλαιο. Η εμπειρία η δικιά μου λέει ότι μας "παίζουν" για να δουν που "θα μας πιάσουν" αλλά το ίδιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς ώς ένα βαθμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 On 19/11/2023 at 10:49 ΠΜ, makisg4 said: πρώτα κάνε αίτημα διακοπής με χρήση του δικαιώματος της αζήμιας αποχώρησης λόγω e-bill. Θα σε καλέσουν αυτοί και θα σου αντιπροτείνουν χαμηλότερη τιμή για να παραμείνεις. Εγώ έτσι μείωσα το πάγιο από 26,5 σε 21,5 και γλιτωσα και την αύξηση λόγω ebill Expand Για την αύξηση εως και 1,5 ευρω λόγω πληθωρισμού τι έκανες; Θα την πληρώνεις ή όχι; Και όταν λες έτοιμα διακοπής (για τότε μιλάμε), εννοείς διακοπής της γραμμής και του βρόγχου; Έστειλες δηλαδή φωτοτυπία της ταυτότητας; Ρωτάω γιατί είμαι αορίστου αλλά έχουν κάνει αυξήσεις και δεν με επαναφέρουν στην αρχική τιμή. Και θελω να δω πως να το διαχειριστω. Τους είπα πως θέλω να κάνω διακοπή των δύο γραμμών (χωρίς να καταθέσω χαρτιά) αλλά αυτό το 20.77 δεν μου το δίνουν γιατί μόνο Fiber to the home παίζει μάλλον στην γραμμή και πάμε στα 28 χοντρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. March 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2024 Τελικά με πήραν να μου πουν ότι μέχρι Παρασκευή πρέπει να απαντήσω αλλιώς χάνω τις εκπτώσεις. Έχω λογαριασμό που γράφει λήξη συμβολαίου τέλος Ιουνίου. Μου έκαναν προσφορά αυτό που έχω στην ίδια τιμή για 12 μήνες και από τον 13 μπορούν να κάνουν αύξηση ως 1,5€. Ζήτησα να βγάλω πράγματα από την τηλεόραση και την τηλεφωνία για λίγο καλύτερη τιμή αφού παίζει αύξηση από τους 13 μήνες, αλλά δεν γίνεται μόνο μπορούν να προσθέσουν υπηρεσίες. Θα ζητήσω να κοπεί η τηλεόραση να δω τι τιμή θα μου πουν. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2024 On 6/3/2024 at 5:09 ΜΜ, belial said: Τελικά με πήραν να μου πουν ότι μέχρι Παρασκευή πρέπει να απαντήσω αλλιώς χάνω τις εκπτώσεις. Έχω λογαριασμό που γράφει λήξη συμβολαίου τέλος Ιουνίου. Μου έκαναν προσφορά αυτό που έχω στην ίδια τιμή για 12 μήνες και από τον 13 μπορούν να κάνουν αύξηση ως 1,5€. Ζήτησα να βγάλω πράγματα από την τηλεόραση και την τηλεφωνία για λίγο καλύτερη τιμή αφού παίζει αύξηση από τους 13 μήνες, αλλά δεν γίνεται μόνο μπορούν να προσθέσουν υπηρεσίες. Θα ζητήσω να κοπεί η τηλεόραση να δω τι τιμή θα μου πουν. Expand ΟΚ, ζήτησε το αλλά είναι νωρίς ακόμη για να τσιμπήσουν γιατί μονο όταν είσαι κοντά στην λήξη του συμβολαίου σου "φοβούνται" μην την κάνεις για αλλού. Αυτή την στιγμή παίζουν παιχνίδια ψυχολογίας καταναλωτή. Είναι μελετημένες οι κινήσεις τους. Για αυτό και αρχίζουν να τηλεφωνούν 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου. Αν είσαι ευχαριστήμενος με το συμβόλαιο σου πες τους πως δεν δέχεσαι την αύξηση του 1.5€. Να το κρατήσουν ίδιο. Αλλιώς πες τους θα το αφήσεις να λήξει και βλέπουμε. Τον Μάιο θα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο να σου λενε τα ίδια. Αν δεν σε ενδιαφέρει η τηλεοραση δες τοτε αν βρίσκεις κάτι φτηνότερο στην άλλη (την μαύρη) κάνε αίτηση και μπορεί να σε πάρει πίσω η κοκκινη με καλύτερη αντιπροσφορα. Ετσι δουλεύει αυτό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. March 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2024 Τελικά έκλεισα στην ίδια τιμή 28,60€ για τον πρώτο χρόνο μετά αύξηση έως 1,5€, για την ίδια ταχύτητα και υπηρεσίες VodafoneTV + Disney. 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. March 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2024 Παιδια καλησπερα ξερετε αν παιζει καμια διαφορετικη τιμη απο αυτες που βλεπω στο site τους για FTTH?Ληγει το συμβολαιο μου κοσμοτε 300αρα ταχυτητα και πληρωνω 37.90 Εχουμε καποια καλυτερη προσφορα στην vodafone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2024 On 19/3/2024 at 3:42 ΜΜ, Aggelos41 said: Παιδια καλησπερα ξερετε αν παιζει καμια διαφορετικη τιμη απο αυτες που βλεπω στο site τους για FTTH?Ληγει το συμβολαιο μου κοσμοτε 300αρα ταχυτητα και πληρωνω 37.90 Εχουμε καποια καλυτερη προσφορα στην vodafone??? Expand Στο site της Vodafone στην πρώτη κεντρική σελίδα, δεξιά βγάζει μια κάθετη μπάρα που λέει "Έλα στη Vodafone". Κάνε κλικ εκεί και βάλε το τηλεφωνό σου να σε καλέσουν. Συνήθως δίνουν καλύτερες τιμές από αυτές του site ή των καταστημάτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts