Jump to content

chris023r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris023r

  1. Ηθελα να κανω το ιδιο. Καπου 27, 28 Φλεβαρη ζητησα να μου το γυρισουν σε καρτα. Μετα το καθιερωμενο τηλεφωνο που προσπαθουν να σε πεισουν να ΜΗΝ το κανεις (και αφου επεμεινα), μου ειπε πως θα παρει εως και 30 ημερες. Σημερα, 17 Απριλιου δεν εχει γυρισει ακομα. Φταιω κι εγω λιγο που δεν ασχοληθηκα. Αυτοματα δεν θα γινει. Εμενα μου ειπαν πως θα εχω και δυο μηνες (ως ασφαλεια) και μετα θα παει στην πληρη τιμη που υποτιθεται χρεωνεται το προγραμμα.
  2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δει κανείς πού έχει έτοιμο το δίκτυο οπτικών ινών του ο ΟΤΕ και πού θα ξεκινήσει έργα για εγκατάσταση; Εννοώ αν υπάρχει κάπου που να φαίνεται συνολικά (πχ σε χάρτη) και όχι από το εργαλείο διαθεσιμότητας. Ο λόγος που ρωτάω είναι ο εξής : Στην πόλη μου, ο ΟΤΕ έχει δίκτυο οπτικών από τις αρχές του 2021 (αν θυμάμαι καλά). Το πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ έχει περάσει οπτικές σε όλη την πόλη, αλλά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στη μισή!!! Αυτό που είχε ακουστεί είναι οτι ο εργολάβος που έκανε την εγκατάσταση έπρεπε να φύγει, για να ξεκινήσει αντίστοιχο έργο σε περιοχή της Αθήνας, ώστε να μην χάσει την εγγυητική επιταγή (ή κάπως έτσι). Δεν έχω ακούσει κάτι για το πότε θα περαστεί οπτική στην υπόλοιπη πόλη. Προσωπικά, είμαι στη Vodafone, σε μια 50άρα VDSL που στο σπίτι μου φτάνει το πολύ 25 Mbps. Ο ΟΤΕ δεν προσφέρει καν VDSL, το πολύ 24άρα. Ρωτάω, λοιπόν, να δω μήπως σχεδιάζουν να φέρουν οπτικές και προς την άλλη πλευρά της πόλης.
  3. Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να ΜΗΝ ανήκει η καμπίνα στον ΟΤΕ. Νομίζω σε όλη την πόλη το δίκτυο είναι του ΟΤΕ. Τέλος πάντων! Σε κάθε περίπτωση, εχω ακόμα 12 μήνες και δεν έχω όρεξη να τραβιέμαι αν παει κάτι στραβά. Θα δούμε του χρόνου! Στο κάτω κάτω, αν κόπτονται τόσο για μένα, ας κοιτάξουν να φτιάξουν την 50αρα που έχω ήδη!
  4. Νομίζω πως παίρνω από καμπίνα. Είμαι 80% σίγουρος. Πάντως, αν εγινε η αναβάθμιση που λες, γιατί ο ΟΤΕ δίνει ΜΟΝΟ έως 24;
  5. Μου τηλεφώνησαν σήμερα από μια συνεργαζόμενη εταιρία για αναβάθμιση της γραμμής μου. Αυτή τη στιγμή είμαι με 50άρι VDSL. Λόγω απόστασης, στο σπίτι φτάνουν περίπου 25 - 27 Mbps. Η κυρία που προσπάθησε να μου δώσει την αναβάθμιση, μου ανέφερε πως "πέρασαν οι νέες γραμμές στην περιοχή μου" και τώρα μπορώ να πάω σε 100άρα γραμμή. Είχε και άλλα καλούδια το πακέτο όπως Vodafone TV, τα οποία δεν θυμάμαι. Ούτε την τιμή που μου είπε θυμάμαι. Όμως, αλλού θέλω να καταλήξω. Πριν περίπου 3 χρόνια που μπήκα στη Vodafone, δεν μπορούσε να προσφέρει στην περιοχή μου 100άρα σύνδεση (σύμφωνα με την ιστοσελίδα της), τώρα μπορεί (το τσέκαρα σήμερα). Την ίδια εποχή, ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να δώσει τίποτα πάνω από 24άρι και ούτε σήμερα μπορεί (τσέκαρα και τότε και σήμερα). Της εξήγησα οτι σήμερα με 50άρι πιάνω περίπου το μισό και ρώτησα αν θα πιάνω τα 93 Mbps (που μου είπε οτι εγγυάται η Vodafone). Μου απαντάει : "Ναι, αφού θα αλλάξω γραμμή. Στις 50άρες υπάρχει κορεσμός.". Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής : Υπάρχει περίπτωση να πιάνω τόσο καλή ταχύτητα αν μεταβώ σε 100άρα; Στην περιοχή μου δεν έχει γίνει κάποιο έργο ώστε να μπουν νέες καμπίνες ή να περαστούν νέα καλώδια ή οτιδήποτε! Επίσης, αφορά επαρχία. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως απλά είναι για να προωθήσουν το Vodafone TV, αλλά είπα να το επιβεβαιώσω.
  6. Εδώ και 3 εβδομαδες φιλοξενουμαι σε σπιτι συγγενη. Στο σπιτι υπαρχει το ρουτερ ZXHN H108L με λογοτυπο της WIND. Ενω αυτες τις 3 εβδομαδες δεν ειχα καποιο θεμα, απο χθες το βραδυ οποτε χρειαζεται να συνδεθω, το κινητο μου πεταει μηνυμα οπως οταν χρειαζεται να συνδεθω σε Wi-Fi σουπερ μαρκετ : "Εγινε συνδεση σε Wind WiFi ... Πατηστε για προβολη λεπτομερειων". Οταν παταω, μου βγαζει την οθόνη παρακάτω. Πατάω και το τικ πάνω δεξια, αλλα και παλι δεν φορτωνει ιστοσελιδες. Απο υπολογιστη εχω παρομοιο προβλημα. Εχω κανει ηδη reset το ρουτερ μηπως στρωσει, αλλα τιποτα.
  7. Πήρα Thank you προσφορα για το Revolut. Αυτη με τα 25€. Έκανα λογαριασμο, ενεργοποιηθηκε κανονικα, κανω και την αγορα που χρειαζεται και περιμενω. Αφου περασε μια εβδομαδα, στελνω στη Revolut για ποιο λογο δεν μου πιστωθηκαν τα χρηματα. Μου λενε απο τη Revolut πως η προσφορα αυτη ισχυε ως 15/4 (πραγματι στο site που σε στελνει η Vodafone για να εγγραψεις τον αριθμο σου, αναφερει πως η προωθητικη ενεργεια ισχυει ως 15/4). Στο app της Vodafone, ομως, εγραφε πως η προσφορα ηταν ως 31/8!!! Αφου τελειωσα με τη Revout απευθυνθηκα στην Vodafone. Τους ειπα τι εγινε και με τα πολλα μου ειπε η υπαλληλος στην εξυπηρετηση πως θα μου πιστωσει αυτη τα 25€ (σε μια ωρα μαλιστα ειπε... 2 μερες εκανε...). Τελικα, πιστωθηκαν τα χρηματα ΑΛΛΑ στο υπολοιπο της καρτας Vodafone (οχι της Revolut...) που ειναι ουσιαστικα ΑΧΡΗΣΤΟ! Εχει καποιος καμια ιδεα στο που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω αυτα τα χρηματα; Σκεφτηκα να βαλω το CU app και να κανω smart pocket αλλα απ' οτι καταλαβα, μονο οι CU λογαριασμοι εχουν αυτο το προνομιο...
  8. Ναιαιαιαι, σιγουραααααα.... Αφου ετσι λειτουργουν τα πραγματα στην Ελλαδα...
  9. Πριν περίπου ένα χρόνο πήγα κι εγώ σε καρτοπρόγραμμα. Σε σχέση με το δικό σου, εμένα μου δίνει 8 GB τον μήνα και η τιμή είναι 10,91 ευρώ. Θεωρώ πως η τιμή είναι πολύ καλή (ειδικά αφού όπως λες πως σε καλύπτει) και φυσικά θα έχεις και τα 100 GB για 12 μήνες. Αν σε καλύπτει το πρόγραμμα, τότε αυτα τα 100 GB μαλλον δεν θα τα ξοδέψεις στους 12 μήνες. Μια συμβουλή από εμένα : στο τηλέφωνο να ρωτήσεις ευθέως αν η τιμή είναι "τελική, με όλους τους φόρους και τα τέλη" ώστε να είναι καταγεγραμμένο.
  10. Γνωρίζουμε αν η Vodafone θα προχωρήσει σε διπλασιασμό ταχυτήτων όπως η Cosmote; Όχι οτι με πιάνει εμένα αυτό. Με το ζόρι κλειδώνει η γραμμή μου στα 27 Μbit. Έλεγα μήπως όσοι δεν έχουμε δυνατότητα διπλασιασμού μας έκανε κάποια έκπτωση.
  11. Ενδιαφέρον... Εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο. Αναφέρει πως η έκπτωση είναι και για τους 24 μήνες. Πάντως, κι εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι από τον 13ο μήνα η τιμή θα είναι 9,82+(εως 1,5) δηλαδή έως 11,32€.
  12. Και κάτι ακόμη, φροντίστε όσοι το αποκτήσετε να το κάνετε ΜΕΤΑ τις 8 του μηνός (αν έχετε περιθώριο). Στην VODAFONE η χρέωση ξεκινά απο τις 8 κάθε μήνα και τελειώνει στις 7 του επόμενου. Εγώ που έκανα την αλλαγή στις 3/3, χρεώθηκα για όλο τον Φλεβάρη (δηλ. από 8/2 έως 7/3) και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στις 8/3. Σε επικοινωνία που είχα με το τμήμα εξυπηρέτησης, μου είπαν πως "δεν χρεώνουν μήνα, αλλά υπηρεσία", οπότε ουσιαστικά αφού πήρα τις υπηρεσίες μου έστω και για 5 ημέρες, έπρεπε να πληρώσω ολόκληρο τον μήνα...
  13. Για όσους δεν βγάζει την ίδια προσφορά : Όταν μου έβγαλε εμένα την προσφορά που περιγράφω παραπάνω, ζήτησα να με καλέσουν τηλεφωνικά. Τους πήρε (αν θυμαμαι καλά) 2 μέρες να με καλέσουν. Στην επικοινωνία που είχαμε με υπάλληλο από κάποιο γραφείο (νομίζω δεν ήταν από τα κεντρικά, αλλά από εξωτερικό συνεργάτη), αρχικά μου είπε "ζητησατε να σας καλεσουμε για την προσφορά ΤΑΔΕ", αλλά η προσφορά "ΤΑΔΕ" (δεν θυμαμαι τι μου είπε, γι' αυτο την λεω "ΤΑΔΕ") δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτό που έβλεπα εγώ στο app. Όταν της ειπα οτι άλλο έβλεπα στο app (χωρις να της πω τι πακέτο έβλεπα), μου λέει "δώστε μου μισό λεπτό να το ελέγξω" και πράγματι, μόλις επανήλθε μου έδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ το πακέτο που έβλεπα. Επίσης, ενώ στο app έχει την προσφορά με διάρκεια 18 μήνες, στο συμβόλαιο γράφει για 24 μήνες.
  14. Καλησπέρα! Στις 3/3 μετέτρεψα τον CU αριθμό μου σε καρτοσυμβόλαιο (ή καρτοκινητό, δεν ξερω ποια είναι η επίσημη ονομασία...). Στο πρόγραμμα μου πρόσφεραν 600 λεπτά προς όλους, 300 SMS προς όλους και 3GB (όλα αυτά κάθε μήνα) με 10,91€. Μπήκα χθες βράδυ να ελέγξω τι υπόλοιπα έχω και διαπιστώνω οτι : τα λεπτά έγιναν απεριόριστα τα SMS έγινα 600 τα δεδομένα έγιναν 8GB Δεν μπήκα μόνο στην εφαρμογή, αλλά και μέσω browser και μου εβγαζε τα ίδια. Θεωρείτε πως πρόκειται για κάποιο λάθος; Μήπως άρχισαν και στην Vodafone να δινουν παραπάνω πραγματάκια (όπως για παράδειγμα άρχισε να κάνει η Cosmote); Πάντως, αν είναι το 2ο, εγω δεν έχω ενημερωθεί ούτε τηλεφωνικά, ούτε με SMS ούτε με mail. Edit Μολις έγραψα το κείμενο, μου ήρθε SMS που με ενημερώνει οτι οι παραπάνω αλλαγές είναι από την Vodafone, χωρίς αλλαγή στην τιμή και μέχρι το τέλος του συμβολαίου.
  15. Android 11 είναι. Δεν νομίζω να πάρουμε την 12.
  16. Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα! Καλώς τα δεχτήκαμε!!!
  17. Από όσα διαβάζω, αυτό που κατάλαβα είναι πως θα πάρουμε MIUI 13 βασισμένο στο Android 11. Έχει ήδη διατεθεί η Κινέζικη ROM. Σε λίγο καιρό θα αρχίσει να έρχεται και για τις υπόλοιπες περιοχές.
  18. Ανοιγω τη σελιδα σε Firefox και μου δειχνει τιμη 153,20 €. Κανω refresh, μου δειχνει ιδια τιμη και απο κατω ενα χρονομετρo που δειχνει 0:00:00 Οσα refresh κι αν κανω, μου εμφανιζει το ιδιο με οτι γραφω απο πανω. Παω να το "βαλω στο καλαθι" και μου δειχνει τιμη 189,90 €. Ανοιγω τη σελιδα σε Chrome και μου δειχνει τιμη 153,20 €. Κανω refresh, μου δειχνει τιμη 189,90 € δεν δειχνει χρονομετρο. Οσα refresh κι αν κανω, μου εμφανιζει το ιδιο με οτι γραφω απο πανω. Κατι παιζει με την σελιδα του Κωτσοβολου.
  19. Ναι, εχει. Όμως λειτουργεί μόνο αν εχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά. Εγω το αγορασα απο Κινα και εχει (παο μονο του) EU Rom.
  20. Εγω, σημερα το πρωι το βρηκα αναβαθμισμενο στην εκδοση 12.5.3.0
  21. Και σε μενα το ιδιο εγινε. Δες ποστ #6060 (σελ. 404) και ποστ #6066 (σελ. 405).
  22. Εκανα. Μιση ωρα τωρα δεν κλειδωνει το DSL. Λογικα, καποιο προβλημα εχει η γραμμη.
  23. Σε συνεχεια του ποστ #6060 που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα : Στις 19/3 η Vodafone που ανακοινωσε νεα ημερομηνια μεταφοράς για τις 23/3. Η μεταφορα εγινε οντως στις 23/3, οχι χωρις προβληματα. Το τηλεφωνο λειτουργει κναονικα, αλλα ακουγεται ενας βουισμα. Στις 23/3 δεν ειχα ιντερνετ και δηλωσα βλαβη. Μου ενεργοποιησαν απεριοριστα λεπτα και δεδομενα σε κινητο μεχρι την αποκατασταση της βλαβης. Στις 24/3 ηρθε τεχνικος και μου ειπε πως η γραμμη εχει θορυβο. Θα το δηλωσει βλαβη στον ΟΤΕ και θα το φτιαξουν. Για το ιντερνετ, του φανηκε περιεργο που ο ΟΤΕ δεν δινει VDSL σε εμενα αλλα μου "εδωσε" η Vodafone. Συγκεκριμενα μου ειπε πως τον θορυβο θα τον φτιαξουν σιγουρα, αλλα για το ιντερνετ ισως να με πανε σε ADSL. Για καποιο περιεργο λογο, στις 24/3 το βραδυ (καπου αναμεσα στις 20:00 - 21:00) το ρουτερ καταφερε και κλειδωσε απεκτησε συνδεση. ΕΙχα ταχυτητες 8 Down και 2 Up. Εκανα επανεκκινηση και μετα ειχα 12 Down και 2 Up, δηλαδη οσο επιανα συνηθως πριν αλλαξω παροχο. Στις 25/3 το πρωι, επειδη παλι ειχαν πεσει οι ταχυτητες κανω επανεκκινηση και ολη μερα δεν καταφερε να συνδεθει. Σημερα (26/3) το πρωι στις 9:00, ηταν παλι συνδεδεμενο (μεχρι τις 2:00 το βραδυ δεν ειχε συνδεθει σιγουρα). Εκανα και παλι επανεκκινηση μονο και μονο για να δω αν θα συνδεθει αμεσα ή οχι. Δεν συνδεθηκε μεχρι περιπου στις 12:00. Εδω και μιση ωρα εκανα παλι επανεκκινηση. Παλι τιποτα...
  24. Παιδια θα ηθελα τα φωτα και την εμπειρια σας. Εχω κανει αιτηση για μεταφορα του σταθερου απο την COSMOTE στη Vodafone απο 26/2. Με πηραν τηλεφωνο απο COSMOTE στις 1/3 για να μου κανουν αντιπροσφορα την οποια αρνηθηκα. Στις 2/3 μου ηρθε SMS απο Vodafone πως η αιτηση μου προχωρα. Στο ιδιο SMS υπαρχει και link οπου φαινεται η πορεία της αιτησης. Απο τις 3/3 ή 4/3 στην πορεια της αιτησης γραφει "Προβλ. Ημερομηνία Ενεργοποίησης το αργότερο έως 17/03/2021" (δηλαδή σήμερα). Δεν έχω λάβει κανενα αλλο SMS για την ημερομηνια ενεργοποιησης της συνδεσης μου στη Vodafone και (φυσικα) ειμαι ακομα συνδεδεμενος με την COSMOTE... Χθες επικοινωνησα με την αντιπροσωπο που ξεκινησα τη διαδικασια η οποια δεν μπορουσε να μου απαντησει το τι γινεται και με συνεδεσε με το τμημα σταθερης της Vodafone. Ο τυπος που μιλησα, δεν φανηκε και μεγαλος γνωστης. Αρχικα μου ειπε πως "εχω περασει στη Vodafone απο 2/3 γιατι εχω καρτελα". Στην ερωτηση ποιον θα πληρωσω για την περιοδο απο 2/3 μεχρι 17/3 (αν γινοταν η μεταφορα σημερα) η απαντηση ηταν "ΜΑΛΛΟΝ την COSMOTE" (μαλλον;;; ). Επισης, η γραμμη χθες παρουσιασε βλαβη. Στην ερωτηση αν υπαρχει περιπτωση να περναω στην Vodafone (δηλαδη να μην ειναι βλαβη) η απαντηση ηταν "ναι, αν δεν ειναι βλαβη ισως να γινεται η μεταφορα." Στην ερωτηση αν οντως γινεται μεταφορα, υπαρχει περιπτωση μεχρι αυριο (δηλαδη σημερα) να μην εχω σταθερο και ιντερνετ η απαντηση ηταν ναι. Να πω πως ειχα ρωτησει (την αντιπροσωπο) πριν προχωρησω στη μεταφορα και μου ειχαν πει οτι η μεταφορα γινεται το πρωι και διαρκει 2 με 3 ωρες. Υπαρχει περιπτωση αυτη τη στιγμη να φαινεται πως ανηκω στη Vodafone και να με χρεωσουν για το διαστημα 2/3 μεχρι οποτε γινει η μεταφορα; Ειναι λογικο να κραταει τοσες μερες η μεταφορα;
  25. @titos18 Στο link που δινει ο BURNIN_AMBITION, στο 4ο μήνυμα αναφέρει πως μια ενδεχόμενη λύση είναι η χρήση super wallpaper. Εγω χρησιμοποιώ super wallpaper και ίσως γι' αυτό να μην εχω προβλήματα με το chat heads.
×
×
  • Create New...